VVV-Venlo neemt Voorn over van Fortuna

VVV-Venlo heeft de selectie per direct versterkt met Ramon Voorn. Dat bevestigen Limburgse bronnen aan TjerkstraMedia.

Voorn vertrekt op huurbasis van Fortuna Sittard naar Venlo. Een optie tot verkoop is bedongen door de Venlonaren, die zich eerder deze week verzekerden van middenvelder Gianluca Nijholt.

Naast VVV was ook MVV Maastricht in de race voor de middenvelder die jarenlang uitkwam voor Fortuna Sittard.

Bron: Tjerkstra media

12 Responses

 1. supportertje

  Goed nieuws voor VVV. Hopelijk gaat er nu wat veranderen. Ik blijf het gewoon positief in zien. Kan nu een mooi middenveld op leveren met Nijholt, Post en Voorn.

 2. Goodie

  Ben het helemaal met Supportertje eens. Ook vind ik deze verkoopvorm het beste. Blijkt het dan Voorn geen toegevoegde waarde heeft dit seizoen, dan nemen we aan het einde van het seizoen weer afscheid van hem. Al denk ik dat we deze speler goed kunnen gebruiken. Een middenveld met de punt naar voren waarin Nijholt de 10 is. Daarbij heb je Sevinc nog achter de hand en kun je zo van Crooij minuten gunnen voor zijn ontwikkeling.

  1. supportertje

   Dat is exact wat wij nu moeten doen als supporters en fans. Maar de spelers zullen wel het heilige vuurtje moeten gaan maken, zodat wij in brand komen te staan.

  1. Nou kijk er was en is volgens mij nog steeds interesse in Voorn. Er werd gesproken maar wij hebben een bericht overgenomen van TjerkstraMedia die normaal heel goed is ingelicht overgenomen. Dus of het bericht was iets te voorbarig of er is in de afhandeling van de transfer iets fout gegaan. In ieder geval weten we op het moment niet zeker of de transfer wel of niet doorgaat. Het is even afwachten! En het is pas rond als het op de website van VVV-Venlo staat.

Leave a Reply