VVV-Venlo

VVV-Venlo niet door met proefspeler Idrissa Touré

Zoals we ook al eerder hadden vermeld hier op de site, heeft VVV-Venlo twee spelers op proef. Nu is duidelijk geworden dat er een van de spelers alweer uit Venlo vertrokken is. Dagblad de Limburg meldt dat Idriss Touré weer is teruggekeerd naar Werder Bremen.

De speler zou de eerste dagen geen goede indruk hebben weten te maken bij de technische staf van VVV-Venlo en hij heeft Venlo dus alweer verlaten. Eerder schreven we al over zijn achtergrond, maar het is lastig om te bepalen of hij echt weg is vanwege het gebrek aan kwaliteit of dat hij niet precies is wat de club zoekt. Het kan ook zomaar een financieel kwestie zijn of dat het gevoel niet goed was bij de Venlonaren of Touré. Feit is en blijft dat Touré in ieder geval niet het geelzwart van VVV-Venlo gaat aantrekken het komende seizoen.

De tweede speler – Kylian Hazard – blijft daarentegen deze week wel nog in Venlo. Het lijkt dus dat deze offensieve middenvelder een betere indruk heeft achtergelaten op de technische staf dan Touré. Misschien past hij iets beter in de plannen van de technische staf. De Belgische speler zal in ieder geval morgen meedoen tegen SVEB en dan wordt er later gekeken of hij daadwerkelijk van toegevoegde waarde is voor ons elftal. Hazard zelf hoopt in ieder geval op een contract in Venlo.

Bron: Dagblad de Limburger

8 Responses

 1. chretien

  Liever nu een speler wegsturen dan dezelfde speler helemaal niet gebruiken omdat hij op de training “het” niet laat zien dat hij iets toevoegt. Ben benieuwd welke potentiële spelers nu worden opgeroepen…

 2. venlow077

  Dat hebben ze snel gezien. Wellicht hebben ze een andere speler achter de hand waar ze meer in zien!? Of waren beiden proefspelers voor dezelfde positie dat het sowieso 1 van de 2 zou worden weet iemand dit toevallig?

 3. VenloVVV

  Inderdaad zonde, ze gingen 3 weken langer door na de competitie. Kunnen ze beter 3 weken eerder beginnen, dan is er meer te melden!

  Verder zag ik niet aankomen dat Touré al weer moet vertrekken. In de oefenwedstrijd maakte hij geen verkeerde indruk. Maar er zal vast een goede rede voor zijn!?

  1. marcel

   eens met Louis van Gaal. die gaf me toch met enige regelmaat passes die nog niet eens in de buurt van de speler kwamen waar ie voor bedoeld was. de ergste was die achter promes langs in de de ruimte achter de verdediging. beetje tegenstander maakt hier wat mooie omschakelmomenten van.

 4. pierre

  Beste RuiverCity,
  Op welke bronnen baseer jij dat Leemans deze week bij Pec Zwolle gaat tekenen.
  Op Pec.nu zegt men dat alleen bij verkoop van een van de dragende spelers van Pec nieuwe spelers gehaald kunnen worden.
  Tot vandaag hebben zij geen spelers kunnnen slijten aan een andere club die voldoende opleveren om Leemans en V. Crooij te kunnen aantrekken.
  Ik hoor wel in het geruchten circuit dat Heerenveen zich misschien ook in de strijd zal werpen om Leemans onder contract te kunnen nemen.
  Schaars is langdurig uitgeschakeld en men zoekt een jonge middenvelder die Schaars ook op langere termijn kan vervangen..

Leave a Reply