76 Responses

 1. Uit een nieuwsbericht van 17 juli op de VVV site:
  Momenteel wordt er hard gewerkt om een tegenstander te vinden en zodra die gevonden is, hoor jij dat als seizoenkaarthouder natuurlijk direct!

  Dan is het toch best vreemd dat iedereen op Twitter al sinds gistermorgen weet dat de HTM tegen RWD Molenbeek gespeeld wordt, maar VVV zelf helemaal niks meldt.

   1. kuebke

    Frietei,
    Waarom gaat die wedstrijd niet door en waar heb je die info vandaan .

 2. Leonardus

  Het probleem ligt niet bij VVV maar bij de gemeente en de politie. Die zorgen er voor dat VVV telkens weer tegenstanders moet afwijzen. Voetbal en politie(k) gaan blijkbaar niet samen.

  Vooral de gemeente Venlo is anti-voetbal en anti-VVV.

  Maar dat is ook niet gek met zo’n geitenwollensokkenwereldverbeteraarambtenaren.

  1. kuebke

   Sorry dat wist ik niet Leonardus.
   Dat de gemeente dwars ligt dat verbaast mij niets ,dat is altijd nog geweest en zal ook wel zo blijven ben ik bang.
   Jammer dat de club niet in een andere gemeente ligt dan hadden ze misschien niet zo’n tegenwerking gehad .

   1. Ievel Knievel

    @Kuebke

    Leonardus heeft het mis. Dit is gewoon weer een afleidingszet van Marco om zijn eigen falen te verhullen (het niet tijdig regelen van tegenstanders voor de HTM》 had hij al ver voor zijn vakantie moeten doen) en jullie nu als usefull idiots inzet om zijn eigen leugens te verspreiden.

    Helemaal klaar met die man. Op naar weer een seizoen vol van leugens en incidenten, jeej. 😶)

   2. Ievel Knievel

    @Godfried, nee hoor.

    Bewijs maar dat ik verkeerd zit.

    Volstrekt logisch dat de veiligheidsdriehoek een negatief advies geeft. Men moet immers zuinig met agenten omgaan zodat deze zich kunnen richten op echte criminaliteit. De burgemeester heeft namelijk iets meer verantwoordelijkheid voor een gehele gemeente, de veiligheid van een hele gemeente. Meer verantwoordelijkheid dan het faciliteren van een oefenwedstrijdje van een club die haar zaakjes niet op orde heeft, wederom.

    Heeft VVV weer een mooi excuusjes, omdat ze verzuimd hebben tijdig een aansprekende tegenstander te zoeken.

    EN tijdig aan te melden.

  2. Ievel Knievel

   @ Leonardus

   Eerder weer typisch VVV. Weer een ander ergens de schuld van geven en weer de gemeente. En jij helpt hier nog aan mee ook.

   Zou het niet VVV zelf zijn, die zoals altijd weer veel te laat tegenstanders is gaan zoeken en veel te laat data aan de gemeente Venlo is gaan communiceren? Met RWDM komen ze de afgelopen paar dagen op de proppen.

   De politie heeft enorme personeelstekorten. Het is vakantieperiode. De personeelsroosters liggen al 2 a 3 maanden klaar EN VAST voor deze periode.

   Volstrekt te begrijpen dat de burgemeester politieinzet gereserveerd houdt voor echte calamiteiten. Een oefenwedstrijd is toch echt bijzaak.

   Niet slim van VVV en directie (Marco B.) om weer eens de burgemeester (die is het, samen met politie》niet DE gemeente, maar die krijgt wel de schuld) als zondebok en afleiding voor eigen falen aan te wijzen. Je hebt de gemeente immers nodig, zeker voor een nieuw stadion en als belanghebbende partij.

   Strategisch weer een enorm domme zet en maakt meteen duidelijk waarom Marco B. volstrekt ongeschikt is als directeur.

   Als gemeente zou ik inmiddels dikke schijt aan VVV hebben en 2 dikke middelvingers opsteken naar VVV. Om iedere keer in de pers zo onterecht door VVV afgefakkeld te worden (eerst Berden met zijn stadion, lag nooit aan gemeente, Berden trok stekker eruit, lag aan Berden die procedures niet wilde volgen) en nu weer VVV/ Marco B. die zijn eigen straatje in de pers aan het schoonvegen is en de gemeente als zondebokafleiding voor zijn eigen falen gebruikt. Inmiddels is mijn conclusie dat die man helemaal niks kan. Je de afgelopen week bij de gemeente melden met een oefenwedstrijdje waar je jezelf al geruime tijd eerder voor had moet melden, gelet op de personeelsroosters van de politie. Vraagje? Betaalt VVV eigenlijk voor die extra politieinzet? Jocus doet dit namelijk wel met vasteloavend en zomerparkfeest waarschijnlijk ook.

   Ik heb niks met Emmen, maar daar hebben ze wel begrepen dat je politici (waaronder een burgemeester) in je raad van toezicht/ raad van comissarissen nodig hebt. Alleen al vanwege hun lobbykracht kan je niet om het lokaal en regionaal bestuur heen. Die hou je te vriend zo lang dat gaat.

   1. Gerardus

    @Ievel, wie zegt dat de club geen tegenstander had? Al jaren worden er clubs geweigerd doordat de lokale driehoek hier niet mee akkoord gaat omdat die clubs schijnbaar te veel volk mee zouden nemen. Grotere Duitse regionale clubs werden over het algemeen geweigerd door de burgemeester. Daarnaast zijn burgemeester over het algemeen niet echt bezig met het belang van supporters of clubs, om de belachelijkste redenen worden er buscombi’s of gekke verplichtingen opgelegd. Dat geldt ook voor de tegenstanders van VVV.

    Daarnaast spreek je over enorme personeelstekorten, vakantie en drukte bij de politie maar is het wel de schuld van VVV dat deze wedstrijd niet doorgaat? Niet alles ligt aan Boogers, overigens regelt een AD over het algemeen ook geen oefenwedstrijden.

    Daarnaast, waarom zou er in godsnaam politie aanwezig moeten zijn bij een oefenwedstrijd VVV-RWDM? Dat we ons daar maar eens druk over maken.

   2. Ievel Knievel

    @ Geraradus

    Ach wat schattig, de Marco fanclub is weer eens opgetrommeld zie ik.

    Tja, als voetbalsupporters van wat grotere clubs/ wannabe hoolies zich eens zouden gedragen was er geen politie nodig.

    Regionalliga clubs kunnen een flinke aanhang ( of ex grote clubs, of grote steden of groot achterland) hebben en juist op de wat lagere niveaus flinke harde kernen. Daar informeert de politie uiteraard naar bij de duitse collega’s. Die adviseren daarin.

    De veiligheidsregio Noord en Midden Limburg is iets anders dan de gemeente Venlo en is samen met poltie en justitie de veiligheidsdriehoek. De gemeente Venlo heeft hier erg weinig mee te maken, maar krijgt wel steevast de zwarte piet. Onterecht.

    In het verleden is er meermaals tegen Borrussia Monchengladbach gespeeld en dat kon altijd gewoon. Gaf de veiligheidsregio groen licht voor. Net als tegen Genk, Anderlecht, clubs uit Portugal, etc., etc.. Zelden een issue geweest. Alleen dit spreekt je wazig betoog nogal tegen.

    VVV verzuimt gewoon vaak dingen tijdig te regelen. Oefencampagnes kan je al maanden van te voren rond hebben. Net als ontwerpen en orders voor voetbalshirtjes. Tja, als je laat alles gaat regelen, moet je niet verbaasd zijn dat je vaak te laat bent.

    Je geloofd toch niet dat Grenswerk en de Maaspoort pas een maand geleden met bijv. Aan de Waterkant begonnen zijn of wel soms?

    Hier zit een traject van maanden aan vast, o.a. vanwege het regelen van vergunningen, het aanvragen van vergunningen en het maken van afspraken over politieinzet. Hier worden plannen/ veiligheidsplannen voor geschreven.

    Zoals al eerder gezegd: de jocus betaalt voor politieinzet.

    De burgemeester (o.a. als voorzitter van de veiligheidsregio) is niet je vijand, maar iemand waarmee je op MOET trekken. Daar kan je niet om heen. Des te opmerkelijker is de vijandige houding van VVV (en consorten) steevast.

    Als je als RvC/ directie niet begrijpt dat je jaren aan die band moet werken, ben je gewoonweg niet geschikt.

    Overigens was het afwijzen van tegenstanders van VVV op basis van de vooraf beschikbare info gewoon terecht in het verleden. Zonder politieinzet had er niet gespeeld kunnen worden. Is er te weinig politie inzetbaar of is de risicoanalyse zo dat je tientallen agenten nodig hebt dan gaat het feestje vaak niet door.

    (Heel) Vroeger was VVV op wedstrijddagen vaak afhankelijk van inzet vrijwillige politie ten behoeven van regelen verkeer (waaronder mijn opa), dit is helaas niet goed meer mogelijk tegenwoordig).

 3. Ben ik nou gek of ligt dat gewoon niet aan het feit dat er te weinig agenten zijn in deze vakantieperiode en ze het risico te groot vinden om deze wedstrijden door te laten gaan. Dat is sowieso een landelijk probleem. Er gaan meer wedstrijden om die reden niet door en ik begrijp dat er zelfs problemen zijn met de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal…

 4. Van Omroep Venlo:

  VVV kan maar geen tegenstander vinden voor de jaarlijkse Herman Teeuwen Memorial. Ook het Belgische RWDM uit Molenbeek lijkt niet naar De Koel te komen.

  Dat heeft volgens VVV alles te maken met de lokale driehoek: politie, justitie en gemeente. Ieder voorstel voor een oefenwedstrijd legt VVV voor aan de driehoek waarna een advies volgt.

  Dat advies was voor de wedstrijd tegen RWDM dus negatief. ‘En wij volgen als club dat advies op’, laat een woordvoerder van VVV weten. Zo is er dus nog altijd geen tegenstander gevonden voor de jaarlijkse seizoensouverture. Grote vraag: komt er nog wel een Herman Teeuwen Memorial? Volgende week vrijdag start de competitie voor VVV en in België en Duitsland zijn verschillende competities al begonnen. ‘We doen ons best om voor zaterdag nog een tegenstander te vinden.’ Dinsdag oefent VVV in eigen huis in ieder geval nog tegen het Griekse Atromitos FC.

 5. Of topic: ik les net op nu.nl dat tientallen Engelse clubs grote problemen hebben mer de toevoer van hun voetbalshirts van gerenomeerde merken als Adidas en Puma. Dus misschien kunnen mensen die zich hier druk maken om de shirtproblemen bij ons dat nu wat meer relativeren…

  1. Precies. Wat dat betreft komt Corona ze zeker niet slecht uit, want dat kunnen ze de laatste twee jaar mooi als smoesje gebruiken voor het te laat leveren.

   Terwijl er de jaren daarvoor ook regelmatig in oude shirts of trainingshirts voor de elftalfoto geposeerd moest worden, en de keepers zelfs pas in oktober of november hun nieuwe shirts kregen.

  2. roermond

   Wat een negativiteit hier, wat een azijnpissers, ik word er als trouw supporter van mijn VVV kotsmisselijk van…ik verheug me op de wedstrijd volgende week tegen Almere en zal mijn club weer volop steunen en hoop velen met mij…come on Venlo..forza VVV…

   1. Ievel Knievel

    Wordt een leuk seizoen dan voor je!

    Doe je Marco de groeten op de volgende supporterspropaganda- en jaknik-avond?

    Vraag dan meteen even naar beleidsplannen enzo.

   2. kuebke

    Sorry Roermond maar er is op het moment weinig positiefs te melden over de club en van de leugens die Bogers de hele tijd uitkraamt daar word ik helemaal kotsmisselijk van.

   3. VeniVidiVici

    Same here Roermond, ik sla tegenwoordig alle entries van bepaalde gasten over en scroll meteen door…..alleen lastig dat 1 persoon heel vaak en erg lange teksten schrijft. Misschien dat Venlonaren die achter de decoder kan plaatsen of zo? Echt geinteresseerden kunnen betalen voor zijn negatieve proza en de overige 99% hoeven zich dan niet meer te ergeren hier.

   4. Godfried

    Achter een paywal plaatsen lijkt me niet de juiste insteek. Dan straf je de mensen die wel normaal reageren. Bij herhaaldelijk onzin verkopen, uitdagend negatief zijn en telkens op de man spelen zou ik gewoon een IP ban uitdelen. Gebeurt overal en heeft niets met censuur te maken. Puur met fatsoenlijke omgangsvormen.

 6. Dat die problemen met Masita al veel langer spelen wist ik wel hoor. Maar als VVV na vorig seizoen met een ander kledingmerk in zee was gegaan, waren de problemen misschien wel hetzelfde geweest, dat vond ik best grappig…😀

 7. De Realist

  FC Utrecht heeft een dure Duits (aanvallende) middenvelder gehuurd. Deze zal normaal gesproken voor de basis gehaald zijn en wellicht is nu de weg vrij voor El Azrak. Natuurlijk de vraag of Utrecht hier aan mee wil werken, of hij hetzelf wil en of VVV het wil en of ze er nog geld voor hebben. We zullen het gaan zien.

 8. Oelie op zuid

  Misschien dat onze azijnpissers die het ” zo goed voor hebben met VVV” EN DIE VRAGEN VOOR EEN NIEUWE DIRECTIE” eens constructief willen participeren door een forse donatie aan het spelersfonds.

  1. Ievel Knievel

   Uiteraard niet als er zo slecht met het geld wordt omgegaan. Toen Maaskant kwam waren we geen rijke club, MAAR ook geen armlastige club. We zitten nu in de shit als consequentie van de eigen opeenvolgende keuzes.

 9. Nog vier maanden wachten op de Herman Teeuwen Memorial, aldus Omroep Venlo.

  Om Herman Teeuwen, maar ook de familie recht te doen hebben we besloten de Herman Teeuwen Memorial te verplaatsen. Je wil dan natuurlijk een mooie tegenstander treffen. Misschien dat we de wedstrijd kunnen verplaatsen naar november als veel competities stilliggen vanwege het WK’, aldus Bogers.

  Bogers laat weten dat VVV komend weekend hoe dan ook een oefenwedstrijd zal spelen. ‘De technische staf wil gewoon nog een wedstrijd spelen. Al zal dat wel anders zijn dan fans van ons gewend zijn.’

   1. Ievel Knievel

    Als je nu eens naar clubs in Denemarken ofzo gaat zoeken, zit je niet zo met het probleem van meereizende supporters.

   2. Koelie

    Het ergste is dat hij weer met excuusargument aan komt zetten om zich daarachter te verschuilen. In dit geval dat Feyenoord dit weekend ook geen publiek mag toelaten tegen Osasuna. Marco vergeet dat er afgelopen weken talloze oefenwedstrijden wel doorgingen. Bijvoorbeeld afgelopen weekend Feyenoord met publiek tegen Lyon. Dus dat hele lokale driehoek verhaal kan wel moeilijk zijn maar niet onmogelijk.

   3. Ievel Knievel

    Punt blijft dat VVV WEDEROM veel te laat is begonnen met de voorbereidingen voor de HTM, het zoeken van tegenstanders, het aanvragen van vergunningen etc.; waarschijnlijk pas na terugkomst van vakantie van Marco (weet ik wel zeker). Marco klinkt ook verrast met zijn ellelange uitleggen over de veiligheidsdriehoek keer op keer.

    Nu is het al maanden bekend dat de politie voor deze zomer tekorten heeft ten aanzien van evenementen. Je had dus ook al maanden geleden het overleg moeten zoeken. Hoe kan het dat ik wel weet (al maanden) en de directie van VVV niet. Daar moet je dus vooral je vraagtekens bij zetten.

    Overigens ben ik nu zelf voor mijn werk wat 1 daagse evenementjes aan het organiseren voor oktober en november en het overleg en papierwerk moet nu zo’n beetje rond zijn. Dat is een normale gang van zaken.

    Het amateurisme in de organisatie is iets dat al erg lang speelt. Ik kan me nog herinneren dat Frans Nijssen het papierwerk voor de komst van Vampeta op een geeltje/ post itje/ kladbriefje probeerde rond te krijgen, 2 a 3 dagen voor ze hem speelgerechtigd probeerden te krijgen. Toen ze dat “geeltje” doorgefaxed kregen bij de KNVB moeten ze daar toch echt de koffie over hun computers hebben uitgeproest. En uiteraard was Vampeta niet op tijd speelgerechtigd.

   4. Koelie

    In de tijd van Frans Nijssen hadden ze niet eens geld voor faxpapier dus snap dat wel. Nu hebben ze er bakken doorheen gejaagd en niks bereikt.

  1. Ievel Knievel

   # fail nr:2347895

   Leuk die belofte ook van 1,5 week geleden, die men wederom (zoals ik toen al voorspelde) gebroken heeft.

   Loze belofte ook weer aan de supporters (met een seizoenskaart).

   Het straatjeschoonvegen en doen van nieuwe loze beloftes (en hopen dat zaken overwaaien) kan ALWEER beginnen, van kleine zaken tot grote zaken.

   1. Ievel Knievel

    @ Koelie

    Als ze nu slim zijn zorgen ze dat het ontwerp voor het tenue voor 2023/ 2024 in november af is. Kunnen ze gelijk de bestelling plaatsen bij Masita met als afspraak dat de shirts eind april 2023 geleverd kunnen zijn (met boetclausule erin).

    Kunnen ze zelf de laatste wedstrijd van het seizoen in het nieuwe tenue spelen en heb je de hele vakantie geen shirtjesstress. 😉

   2. Ievel Knievel

    @ koelie

    Weet niet welk bedrijf buiten Masita VVV zou willen sponsoren op shirtjesvlak.

    Worden het waarschijnlijk shirtjes van 9,50 van de Decathlon.

   1. Godfried

    word jij nooit moe van jezelf? en heb je werkelijk niets beters te doen dan de godgansedag domme onzin te verkopen op internet?

    het lijkt alsof je 12 jaar bent, maar ben bang dat je gewoon een volwassen man bent, met het verstand van een kleuter.

 10. spits

  Je schrikt wel als je zeziet voetballen vanavond. heel veel inzet maar weinig doeltreffend. Veel passes en lange ballen komen niet aan.er is echt geen enkele bepalende speler in dit elftal.

 11. spits

  Venema en Dirks vallen op in positieve zin.
  Maar zoals gezegd ik zie geen leider op het veld.
  In het verleden hadden we die soms wel ( hoewel onvergelijkbaar bijv Honda en Seuntjens)

 12. FC VVV03

  Eerste helft nog redelijk. Af en toe wat leuke combinaties maar meer ook niet. 2e helft was echt zwaar onder de maat. Roemer, Bastiaans en Yasar zijn geen kkd niveau. En als je dan die jonge jongens ziet. Dat zijn echt jonge jongens tegenover een ervaren griekse ploeg.

 13. VenloVVV

  Matige pot van VVV. Er had zeker resultaat in gezeten. Maar je mist echt creativiteit op het middenveld, een echte rechtsback en minimaal een buitenspeler🙏

 14. Leonardus

  Een rechtsback is totaal niet nodig. Dekker, Ngobi en eventueel Sedlacek kunnen dat prima invullen. Een linksback, nr 10 links- en rechtsbuiten zijn van levensbelang.

  Zo worden we geen kampioen.

   1. VenloVVV

    Ik denk dat Sedlacek een prima speler voor het middenveld is. Twijfel over rechtsback.

 15. Godfried

  Helemaal geen verkeerde pot gisteren, tegen een subtopper uit de Super League. Hadden vorig jaar een minder seizoen, maar spelen steevast voor Europees voetbal. Is qua niveau gewoon vergelijkbaar met teams uit de middenmoot eredivisie. (komende wek spelen ze ook nog tegen Vitesse. Zien we meteen hoe we ze mogen inschatten en kunnen we deze prestatie écht beoordelen)

  Itt Leonardus hierboven, vind ik dat een rechtsback absoluut wél nodig is. Sedlacek was gisteren op die positie de zwakke schakel. Eerste goal na 15 seconden was al een teken aan de wand. Daarna kwam hij in de eerste helft telkens te laat en had enkele harde overtredingen nodig om op de been te blijven.

  Nikolai viel in de tweede helft in en deed dat best behoorlijk. Zijn eerste twee acties waren nog ietwat onwennig. Daarna vond ik hem juist een van de betere op het veld. Durf aan de bal, diepte, kan goed koppen en fel. Lijkt mij op het eerste oog dus al een directe aanwinst voor de rechtsback positie.

  Voorin is de spoeling wel erg dun. Eigenlijk heb je maar twee mensen die het niveau op dit moment echt aankunnen. De rest van de aanvallers komt helaas (nog) te kort. Hetzelfde geldt voor een creatieve aanvallende middenvelder. Verheijen stond daar gisteren en deed dat best goed. Maar of hij dit een jaar lang volhoudt? Zou fijn zijn als daar nog iets bijkomt.

   1. Godfried

    Is lezen nu zo moeilijk?

    ” Hadden vorig jaar een minder seizoen, maar spelen steevast voor Europees voetbal.”

    2006/07 UEFA Cup 1e ronde
    2012/13 Europa League Poule
    2013/14 Europa League Poule
    2014/15 Europa League 3e kwalificatieronde
    2015/16 Europa League 3 kwalificatieronde
    2016/17 Europa League Poule
    2018/19 Europa League 2e kwalificatieronde
    2019/20 Europa League 2e kwalificatieronde
    2020/21 Europa League 3e kwalificatieronde

   2. Ievel Knievel

    @ Godfried

    Wel het hele verhaal vertellen, ja? Zeker als je anderen zo loopt te dissen.

    in 2000-2001 speelde men op het derde niveau
    In 2001-2002 speelde men op jet derde niveau

    In 2002-2003 Speelde men op het 2e niveau
    In 2003-2004 Speelde men op het 2e niveau
    In 2004-2005 Speelde men op het 2e niveau

    in 2005-2006 7e plek van de 14 en Middenmoot (geen subtop)
    In 2006-2007 8e plek van de 14 en Middenmoot (vergelijkbaar met onze 12e plek, rechterrijtje

    In 2007-2008 14e en een laatste plek en degradatie

    In 2008-2009 Speelde men op het 2e niveau

    In 2009-2010 7e van de 14, middenmoot (en geen subtop)
    In 2010-2011 11e van de 14 en onderste regionen dus, rechterrijtje

    In 2005-2016 8e van de 14 Middenmoot en rechterrijtje, te vergelijken met onze 12e plek
    In 2016-2017 8e van de 14 Middenmoot en rechterrijtje, te vergelijken met onze 12e plek

    In 2019-2020 8e van de 14, Middenmoot en rechterrijtje, te vergelijken met onze 12e plek
    In 2020-2021 8e van de 14, Middenmoot en rechterrijtje, te vergelijken met onze 12e plek

   3. Ievel Knievel

    En pssst, Godfried, het is dus in Griekenland niet zo moeilijk (kleine competitie) om Europees voetbal te halen. De strekking van het verhaal. Als je redelijk dicht bij de onderste regionen hangt met maar een paar clubs onder je, kan je toch voor europees gaan.

   4. DeOtjes

    Alle jaren die ze hoger hebben gestaan maar uit het lijstje halen omdat het niet uitkomt ?

    Als je met een 8e plek europees voetbal haalt doe je iets goed in de play-offs. Neem in ieder geval aan dat ze Europees op die manier hebben bereikt. En of je het nu subtop of middenmoot noemt. Het is wel het hoogste nivo in Griekenland. En een licht verlies tegen een nummer 12 (als je het toch op de slechte manier wil zien) in de eredivisie is op zich geen slecht resultaat voor een oefenpotje.

   5. Ievel Knievel

    @DeOtjes

    Godfried had dat ander lijstje al geplaatst, nietwaar?

    Hij had juist alleen de resultaten even weggelaten, waaruit bleek dat onze grieken eerder een soort VVV zijn (op dat europees voetbal na dan), dan een soort AZ, zoals hij het presenteerde.

    Ik maakte het lijstje even compleet.

   6. DeOtjes

    Nee hoor. Godfried heeft een lijst europees voetbal geplaatst. Zonder onderbouwing van de stand op de ranglijst.

    Jij geeft vervolgens de slechtere standen op de ranglijst weer maar de goede niet zonder koppeling naar het europees voetbal.

    Vervolgens zet je er ook nog eens neer ‘vergelijkbaar met onze 12e plek’ oid. Maar je vergeet te zeggen vergelijkbaar met een 12e plek in de eredivisie. En dan is het ineens logischer dat je verliest en is 1-2 niet eens zo heel slecht op papier

   7. Ievel Knievel

    @Deotjes

    1) Ik heb helemaal niet gezegd/ nooit gezegd dat ik het resultaat zo slecht vind van gisteravond. Sterker nog. Ik heb er iets over gezegd verderop. Ik vond e wedstrijd en het spel alleen wel gezapig. 5/6/ 7 spelers bij VVV speelde best goed.

    2) Verdere info kan je gewoon van de wiki https://en.wikipedia.org/wiki/Atromitos_F.C. halen.

    3) Een 12 plek in de Griekse eredivisie is niet vergelijkbaar met een 12e plek in onze eredivisie. De eredivisie kan je toch wel plaatsen in een top 7 van competities in europa, naar kracht en budget.

    4) Als reactie op Godfried: de afgelopen 21 jaar heeft de club vaker lager dan een 7e plek op de ranglijst in de Griekse eredivisie gescoord dan daarboven. Veel vaker zelfs. Ook dus op het 3e en 2e niveau geacteerd en ook een keer gedegradeerd. Volgens mij zijn ze wel 4x 4e geworden het afgelopen decennium en 1x 3e, maar wel afgewisseld mat wat matigere resultaten, die dan die 4e plekken in aantal overstijgen. Afgelopen seizoen dus 2-na-laatste. De 2 seizoenen daarvoor dus 8e (va de 14).

   1. Godfried

    nee, ze speelde met de selectie van dit jaar. maar dat doet niets af aan het feit dat het over het algemeen een subtopper is. ongeacht een slecht seizoen.

  1. Als we complimenten gaan uitdelen dan heb ik er ook nog eentje. Voor stadionspeaker Björn Poels (volgens kenners zanger van het duo Björn en Mieke) die zonder stotteren en fouten te maken een hele selectie aan Griekse namen noemde.

   Dat was eerdere stadionspeakers echt niet gelukt. Desondanks zou ik de poging daartoe van Jan Adams best een keer willen horen..

  1. Ievel Knievel

   Al die verhaspelingen zijn classics. Soms deed hij het ook expres geloof ik 😉

   Was ook de cheerleader tijd. En de tijd van de Macarena. Heerlijk, die foute jaren negentig. Staan in een veredelde fietsenstalling die met Tie Wraps aan elkaar hing. Bevroren tenen en een harde kern die iets beter kon articuleren (al hadden ze dan weer wel originelere liedjes en teksten)

Leave a Reply