VVV-Venlo oefent tegen FC Oss

De interlandperiode is aangebroken en dat betekent meestal dat er niet veel te doen is rondom VVV-Venlo. Maar op woensdag zullen de Venlonaren een oefenpot spelen tegen competitiegenoot FC Oss. Deze wedstrijd zal plaatsvinden in Stadion de Koel om 14.30 uur en is vrij toegankelijk voor iedereen.

Aan de kant van de geelzwarten zullen reserves en basisspelers van het eerste elftal meedoen aangevuld met jeugdspelers.

7 Responses

   1. Machiavelli

    Stond er vanmiddag nog niet hoor… Ik kan echt wel begrijpend lezen hoor hendige…

 1. De Realist

  Altijd goed om een oefenwedstrijd te spelen, maar jammer dat het niet tegen een sterke ploeg uit de hoogste divisie van een land is. We weten dan tenmiste een beetje hoe we ervoor staan met het huidige team. Wel zo belangrijk als ze over een paar weken aan de samenstelling vd selectie voor het komende seizoen gaan beginnen. Ik mag toch hopen dat ze deze pot tegen Oss eindelijk eens Zelalem een hele wedstrijd laten spelen.

 2. Ben

  Beter dan een gewone training, maar verder stelt het niets voor. Onze diverse internationals spelen heren der hun diverse (oefen-) wedstrijden? Een spelletje tegen FC Oss van een enkele basis spelers en reserves, aangevuld met jeugd. Nu, veel plezier. Ik zie het nu er van niet in. Had iets georganiseerd tegen ADO (Stein) of Roda (Mark Luijpers).

 3. kenfen

  Deze pot is een redelijke graadmeter hoe de reserves erbij staan en dus nuttig ik snap ook wel dat je liever een oefenpot tegen Barcelona ziet maar om nu te lopen zeiken dat we maar tegen Oss spelen ?

Leave a Reply