VVV-Venlo oefent

VVV-Venlo oefent tegen De Graafschap en SV Venray

Nog een wedstrijd tegen Heracles Almelo zondag en dan begint voor de Venlonaren de winterstop. VVV-Venlo oefent in de winterstop tegen Jupiler League club De Graafschap en tegen Eerste Klasser SV Venray. Daarnaast wordt er ook een besloten duel gespeeld.

VVV-Venlo zal dit jaar niet ver gaan voor het trainingskamp. Het exotische stadsdeel Boekend is dit jaar de bestemming en er zal gewoon getraind worden in Stadion de Koel. Trainer Maurice Steijn zegt er het volgende over tegen Omroep Venlo: “Als je richting Spanje of Turkije gaat, ben je wel verzekerd van goed weer. Maar op het moment dat we thuis fatsoenlijk kunnen trainen dan zit ik eigenlijk liever hier. Dan ben je ook van de rompslomp van het reizen af, dat kost je toch ook een aantal dagen.”

De spelers hebben vrij t/m 2 januari en daarna gaat de arbeid weer verder voor onze jongens. VVV-Venlo oefent tegen drie tegenstanders. Op 6 januari spelen we de thuiswedstrijd in Stadion de Koel tegen De Graafschap, dat momenteel 5e staat met 9 punten achterstand op koploper Fortuna Sittard. Daarna zal er op 15 januari – wederom thuis – gespeeld worden tegen de amateurs van SV Venray. Zij komen uit in de Eerste Klasse Zondag. Daarnaast zal er ook een besloten duel gespeeld worden. De precieze tijden van de wedstrijden zullen in de komende dagen als het goed is volgen.

Maurice Steijn geeft ook aan dat er mogelijk enkele spelers zullen vertrekken in de winterstop: “k kan me voorstellen dat een aantal spelers niet tevreden is over de situatie waarin ze verkeren, dat die misschien weg willen of terug willen naar hun club. Daar moet wij op anticiperen.”

Na de winterpauze, zal VVV-Venlo weer aan de competitie starten op 20 januari. Dan spelen we in Den Haag de wedstrijd tegen ADO Den Haag en dan moet er gewoon weer volle bak geknald worden. De tweede seizoenshelft zal waarschijnlijk erg spannend worden!

Leave a Reply