VVV-Venlo officieel eigenaar van grond Stadion de Koel!

Nadat VVV-Venlo een kleine maand geleden bekend maakte dat de Venlonaren een akkoord had bereikt met de gemeente Venlo over de aankoop van grond en het gebouw van Stadion de Koel heeft VVV-Venlo zojuist officieel de papieren getekend!

De club is dus vanaf nu officieel trotse eigenaar van de grond onder het stadion. De verbouwing zou dus in principe nu van start gaan. Het stadion en de gronden waarop de gebouwen staan heeft de club € 545.000 kk gekost. Hoe het stadion verbouwd gaat worden is voor de supporters nog altijd onduidelijk. Wel is bekend dat de club hard aan het werken om de eerste concept plannen snel met iedereen te kunnen delen!

6 Responses

 1. kenfen

  Ik ben er van overtuigd dat het nu gaat gebeuren. Anders zou VVV er geen half miljoen euro in geïnvesteerd hebben ik heb gehoord dat alle hoeken gebruikt gaan worden en dat de westtribune de Sfeertribune gaat worden ben benieuwd

 2. supportertje

  Mooi dat nu de grond onder het stadion in eigen beheer is gekomen. Daardoor ook los van de gemeente Venlo en kunnen de plannen voor de vernieuwing van het stadion van de grond komen. Linksom of rechtsom moet er nu doorgepakt worden, om dit zo snel mogelijk vorm te geven. Velen zijn benieuwd hoe het een en ander er uit gaat zien. Buiten het vernieuwen van het stadion, is het ook belangrijk dat de FANZONE zijn plaats gaat krijgen. Om er een echt dagje voetbal van te maken, zal dit toch meer moeten uitstralen dan alleen een bar. Het mooiste is natuurlijk als er een echt plein komt met diverse eettentjes, terrasjes, diverse bars, met een grote fan shop, en een overkapt gedeelte. Ook een podium ter plekke zou van pas komen, want een beetje muziek maakt het een stuk gezelliger. Maar bovenal toegankelijk voor jong en oud, waarbij iedereen zich aangesproken voelt om daar even een kijkje te nemen.

 3. Godfried

  Als ze maar sowieso aan de volgende punten aandacht besteden:

  – Het gehele parkeerterrein opnieuw en egaal asfalteren
  – Sfeertribune verplaatsen naar West
  – Minimaal 2 extra ingangen en het aantal scanners verdrie- of viervoudigen (nu sta ik 20 minuten in de rij om binnen te komen…)
  – Meer horecapunten en werken met munten/ bonnen/ chipknip
  – Geen groenstroken meer tussen de tribunes met curryfles spandoeken!
  – Gesloten hoeken en alles zitplaatsen overkappen

Leave a Reply