VVV-Venlo ontbindt contract Aaron Bastiaans, Bastiaans naar VV UNA

Aaron Bastiaans gaat VVV-Venlo per direct verlaten. De aanvaller en de club zijn het eens geworden over het ontbinden van zijn contract, dat nog doorliep tot de zomer van 2023. Bastiaans vervolgt zijn carrière bij VV UNA.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen maakte Bastiaans nog de nodige minuten bij VVV, maar in de eerste twee competitiewedstrijden zat hij niet bij de selectie van trainer Rick Kruys. Bastiaans en VVV zijn in goed overleg tot de conclusie gekomen dat er in Venlo weinig perspectief is op speeltijd en dat een vertrek voor beide partijen een goede uitkomst is.

Bastiaans stroomde vanuit de VVV-Venlo Jeugdopleiding door naar het eerste elftal en tekende in 2019 zijn eerste profcontract in Covebo Stadion – De Koel –. Vorig seizoen werd Bastiaans in de tweede competitiehelft nog verhuurd aan Helmond Sport, dat hem een seizoen daarvoor ook al op huurbasis naar Brabant haalde.

Na twaalf jaar bij VVV neemt Bastiaans nu afscheid van het betaald voetbal met in totaal twintig officiële wedstrijden en drie doelpunten in Venlose dienst achter zijn naam. “Ik wil de club en alle supporters bedanken voor de steun die ik altijd heb mogen ontvangen. Alle mooie momenten bij VVV zoals mijn debuut en eerste doelpunt zal ik nooit vergeten. Ik blijf voor altijd een beetje Venlonaar.”

Bron: VVV-Venlo

2 Responses

  1. idderzienmeining

    Prima oplossing mijn inziens

    Deze jongen vond ik niet goed genoeg voor profvoetbal en ik denk echt dat het niveau waar hij nu gaat acteren zijn plafond is …

    Hopelijk kan VVV nu een extra aanvaller toevoegen aan de selectie en dan is dit een win-win-situatie

Leave a Reply