“VVV-Venlo ontslaat Hans de Koning”

Volgens De Limburger zal Hans de Koning dinsdag ontslagen worden en zal er tegen PEC Zwolle geen De Koning op de bank zitten.

Later meer.

56 Responses

 1. Luis Erique

  Het is altijd jammer als dit gebeurt, maar dit was helaas niet te vermijden. Anders was je er sowieso uit gevlogen. Alleen moeten ze nu niet tijdelijk jay hoofdcoach maken. Dat lijkt me vrij zinloos.

 2. Real VVV

  We zullen het morgen dan wel horen. Wie moet de klus dan gaan klaren? Het wordt namelijk nog een hele klus.
  Trouwens niet netjes dat het al naar de pers gelekt is.

 3. Venlooow

  Dit was te verwachten. Er moest iets gebeuren, alleen zoals de meesten hier al aangeven aub geen Jay als coach want hij heeft hier net zoveel schuld aan.
  Ik hoop zo dat Jos Luhukay hier direct instapt aangezien hij al een paar weken terug met Stan heeft gesproken.

 4. alimob

  Jammer dat dit op deze wijze miet gebeuren, maar het kon zo niet verder.
  Hopelijk is het nog niet te laat en wil de beoogde nieuwe trainer, ik hoop Luhukay. Nu al instappen.
  Dat de spelers nu gvd maar laten zien wat ze waard zijn.
  Forza VVV

 5. VVV 4ever

  de houdbaarheidsdatum was al verstreken toen duidelijk werd dat de wegen na dit seizoen zouden scheiden….

  Hopelijk wilt Jos nu al instappen…?!

  Forza VVV

  1. Mats, ik snap je niet helemaal.
   Het is toch een publiek geheim dat JD de tactiek bepaalt en HdK een stroman was.
   Dus wat gaat het vertrek van HdK dan opleveren? Iedereen vraagt zich dat af…
   Niet zo gek toch? Of kijk jij daar anders tegen aan?

 6. Goodie

  Jammer dat het zo heeft moeten lopen. Al heeft iedereen het idee dat Driessen aan de touwtjes trekt.
  HdK is een fijne vent, heeft nooit z’n spelers laten vallen, maar dat is ook zijn valkuil. Er zat weinig pit in.

  Ik vraag me af wie er met nog 8 wedstrijden te gaan in wil stappen. Denk dat de grotere kandidaten de boot afhouden.

   1. Goodie

    Daar kan ik me ook ik vinden. Maar nadat Maurice Graef wat zei over Coric (terecht denk ik), heeft HdK hem daar wel verdedigd. Maar dat is ook zijn valkuil. Ik heb namelijk nooit het idee gehad dat er tijdens wedstrijden in de rust met de vuist op tafel werd geslagen.

 7. RuiverCity

  Dit is dan maar weer half werk van VVV. Naast die zoutzak moet ook Jay eens vertrekken of een andere functie aangeboden krijgen. Als het maar geen Kevin Hofland wordt. Wat een arrogante kwal is dat.
  Luhukay stapt hier op dit moment niet in. Geloof ik niks van.

 8. mats

  Wat is iedereen negatief? Dit is toch wat we wilde? Ik ben blij en soort van opgelucht. Heb weer wat vertrouwen in handhaving. Ik heb er vertrouwen in dat Stan en Marco met een goede oplossing komen (met of zonder Jay) en ik denk (of hoop) dat Jos gewoon in gaat stappen.
  Forza VVVV

 9. supportertje

  Nu maar even afwachten hoe zich dat verder ontwikkeld op de berg. Misschien is dit wel het schok effect wat we nodig hebben. Het feit dat HdK aan het einde zou vertrekken maakt denk ik niets uit. Het is beter zo voor VVV en voor HdK. Als trainer zie ik hem graag gaan, als mens is hij bijzonder aimabel en valt er niets over hem te zeggen. Als mens heeft hij zich bewezen, maar dat was niet voldoende om dit VVV over de streep te trekken.

 10. roeljenssen

  Werkelijk serieus wat een nonsense. Stan Valkx als jij Hans de Koning eruit gooit, ben dan ook een man en geef Jay Diessen een andere functie binnen de club, maar buiten de staf.

  Het is toch een publiekelijk geheim dat hij de eindverantwoordelijke.

  Laat die beerput maar open gaan!

   1. Misschien dat de combinatie wel werkt, combinatie Steijn/Jay Driessen werkte ook uitstekend! Heeft alles te maken met rolverdeling, accenten verleggen, chemie etc.
    Ik ga er wel van uit dat Jos luhukay de laatste wedstrijden van VVV heeft bekeken en weet waar de pijnpunten liggen… Een flinke klus! Maar je hebt wel een spits die altijd scoort, en dat scorend vermogen missen een aantal concurrenten (Emmen, RKC) wel…

   2. supportertje

    In mijn herinnering zit nog dat volgens mij Jay en Jos nog samen hebben gespeeld in het verleden.

 11. Hoop dat dit een positief effect zal hebben maar ben toch bang dat het weinig zal uitmaken. Kan me haast niet voorstellen dat spelers nu opeens de geest krijgen en toch blijken te kunnen voetballen en dat ze nu opeens wel de bal over 3 meter naar de juiste kleur kunnen spelen. Daar zijn de kwaliteiten bij een hele rits spelers toch echt te min voor ben ik bang.

  Enige waar je op kunt hopen is dat een andere trainer een ander systeem of speelwijze zal gaan hanteren wat de spelers beter ligt. Dan is er nog wel hoop op een ommekeer maar individueel zie je vaak weinig verandering bij spelers na een trainerswissel.
  Ander voordeel is wel dat elke speler zich nu wellicht weer graag wil bewijzen voor een nieuwe trainer en er wellicht wat vuur en spirit zal ontstaan.
  We gaan het zien.

  Jammer voor de Koning. Leek mij een fijne nette vent zonder rariteiten en gekke fratsen. Enkel zijn speelwijze en keuzes waren af en toe niet te begrijpen maar dat zul je straks bij een nieuwe trainer ook weer hebben. Tenslotte moeten die 11 in het veld het doen….

  1. Grad

   Mogelijk ziet de nieuwe trainer dan wel hoe je druk kunt zetten, gevaarlijke buitenspelers geen ruimte te geven/kort dekken, tackelen en spelers niet de ruimte geven om te schieten, want dat waren veel voorkomende fouten, waar deze TS niet in slaagde om deze te verbeteren

   1. supportertje

    Hij dorst in Duitsland veel op de aanval te spelen, met het risico van counteren. Dat calculeerde hij altijd in. Denk zeker dat hij wel kansen ziet om VVV te behouden voor de ED. Anders zou hij er nu ook niet instappen n.m.m.

 12. Rikki077

  Kevin Hofland, direct doen!
  Gemotiveerd, mensen mens. Uitstraling, voetbalverstand.Ervaring en netwerk.
  Luhukay wordt genoemd , zal geen slechte trainer zijn masr heeft simpelweg geen uitstraling.

   1. Uitstraling is niet alles waar het om draait. Tactisch vermogen bij de hoofdtrainer, dat hebben we nodig! De juiste spelers opstellen, een duidelijk plan waar de spelers in geloven, met de over mijn lijk mentaliteit gaan spelen Er voor zorgen dat je zo gaat spelen dat Giakoumakis genoeg ballen krijgt zodat hij het verschil kan gaan maken!
    En achterin het goed dicht timmeren!

   2. supportertje

    Maar vooral dat de spelers er in het koppie weer in geloven. Zou mooi zijn als dat al tegen Zwolle zou lukken. Als ze daar de drie punten weten te pakken is dit een enorme mentale opsteker. En laten we eerlijk zijn, die hebben wij allemaal hard nodig. In ieder geval een opstelling waarbij er weer gevoetbald word, gebruik gemaakt word van de vleugels. De grote ommekeer bij W2 zit in de afronding en het met meer mensen voor het doel verschijnen. En het razendsnel via de vleugels op komen. Iets wat wij bij VVV lang niet zien, door al die hoge ballen naar voren die meestal verloren gaan.

 13. expat

  Luhukay zou geweldig zijn, maar kan me niet voorstellen dat hij volgend jaar naar Dordrecht zou willen meegaan. Hoeft ook niet als hij ons erin houdt. Verder: goed nieuws dit.

  1. supportertje

   Als we dit jaar in de ED zouden blijven is dit zo wie zo een historisch moment, is in het bestaan van VVV nog nooit voorgekomen 5 jaar achtereen in de ED spelen.

 14. FC VVV03

  Buiten het feit dat ik zeker achter zijn ontslag sta mag het ook wel gezegd worden dat het Hans siert om na zijn ontslag heel ontspannen omroep Venlo te woord te staan, en alleen maar respectvol over ons VVV te praten. Ik heb nog nooit een trainer bij VVV voor een interview voor de camera zien verschijnen vlak na zijn ontslag. Respect!

  1. Leonardus

   Dat is het nou net. Diezelfde ontspannen en relaxte houding namen de spelers ook aan. In de man zit geen pit en drive en dat straalde uit over de spelers. De man heeft geen visie en geen passie, geen technisch en tactisch inzicht.

   Het is wel een goede en gezellige opa. Maar daar red je het niet mee in deze degradatiestrijd.

 15. Zeker…
  Maar hij voelt zich vast ook gesterkt door de reactie van Danny Post op de site van VI.
  Opvallend statement ook natuurlijk.
  Dan zie je maar weer eens hoe anders is het of je deel van de spelersselectie bent, of aan de zijlijn staat, zoals wij hier…
  Maar ik ben wel ook benieuwd wat Danny Post vindt van de keuzes die zijn gemaakt de laatste maanden m.b.t. tactische keuzes, basisopstelling en wissels.

Leave a Reply