Update: WK vergoeding Uche Nwofor

Venlonaren maakte vanmorgen een melding over het bedrag dat VVV-Venlo van de FIFA zouden hebben ontvangen voor de WK-deelname van Uche Nwofor. Dit bedrag zou voor onze club oplopen tot 71.000 euro, maar dat is niet correct.

De wereldvoetbalbond betaalt namelijk 2.000 dollar aan vergoeding per dag dat de speler bij het WK betrokken is. Daarvan gaat bovendien een significant bedrag naar sc Heerenveen, omdat hij op het moment van het wereldkampioenschap in Brazilië speelgerechtigd was voor de Friese club.

De precieze verdeling tussen beide clubs is echter nog niet gemaakt.

Bron: VVV-Venlo

11 Responses

  1. BakuBaku

   Laten we dat vooral niet doen… Jaaaaaaaaaaaa
   Of bewaren voor zijn salaris na afloop van zijn voetbalcarrière, en dus zijn nieuwe carrière als commerciële/sales persoon bij VVV.

 1. festina lente

  Toch moet er geld zijn.anders laat je geen testspelers komen. In de dikke vi voetbalgids stan nog genoeg bruikbare spelers die wel willen komen voor een salaris van twintig procent van vriend otsu. Vorig jaar 20 wedstrijd en gespeeld.kosten 440.000 euro.is dus 22.000 euro per wedstrijd.

 2. festina lente

  Volgens mij moet vvv otsu als salaris verantwoorden .aan de andere kant zal bij de ontvangsten van de sponsers de tegemoetkoming in de salariskosten staan enkele geldschieters hebben dus belang dat otsu snel opknapt en weer aan de bak komt.maar of dat een winst oplevert a la honda is onwaarschijnlijk.

 3. Goodie

  Als er geld is om Janse te halen, dan is er ook geld om een andere speler te halen. Ik verwacht dus nog minimaal 1 nieuwe speler. Wel opmerkelijk dat Steijn kiest voor het middenveld: Altheer-Gijzen-Kruijsen, en Sevinc op de bank laat.

 4. Mathijs Vermeulen

  Inderdaad opvallend dat Sevinc op de bank zit, maar we zullen het morgen zien hoe het uitpakt, Maurice zal er vast een reden voor hebben! op naar morgen. Op naar 3 punten

Leave a Reply