VVV-Venlo op 26 september naar Westlandia voor eerste ronde van de KNVB Beker

VVV-Venlo heeft amateurclub Westlandia geloot in de eerste ronde van de KNVB Beker. De Venlonaren speelden drie jaar geleden ook al eens een oefenwedstrijd tegen de Derde Divisie club uit Naaldwijk. Toen werd het 0-3 voor de ploeg uit Venlo. Ditmaal zullen de ploegen elkaar dus treffen in het nationale bekertoernooi met als inzet een plaats in de volgende ronde.

De eerste ronde van de KNVB Beker wordt gespeeld op 26 september. De wedstrijd begint om 19.45 uur op Sportpark de Hoge Bomen in Naaldwijk.

7 Responses

  1. chretien

   Al eerder werd hierover “gediscussieerd.” Uiteindelijk is er gevraagd om hierover de communicatie te stoppen. Het werk wordt gedaan door vrijwiligers, die deze job in hun spaarzame vrije tijd doen. Beoordeel maar eens het taalgebruik van de gemiddelde “professionele” journalist in de dagbladen. En dan te bedenken dat dit mensen zijn met veelal een universitaire opleiding op hun vakgebied.
   Hulde aan de medewerkers die “Venlonaren site” in stand houden. Enne, FORZA VVV!

   1. Dank, dat klopt helemaal plus is vaak tijdnood en geen eindredactie die alles nog fijn overleest en het kan aanpassen.

Leave a Reply