VVV-Venlo op de achtergrond op zoek naar een doelman

VVV-Venlo is op de achtergrond nog altijd op zoek naar een nieuwe keeper. Zoals bekend is doelman Maarten de Fockert afgelopen zomer gehaals als eerste keeper. Maar na een aantal mindere wedstrijden raakte de gehuurde doelman van SC Heerenveen zijn plekje kwijt aan Delano van Crooij. De Venlose doelman doet het momenteel uitstekend maar dat betekend niet dat VVV-Venlo op zoek is naar een nieuwe doelman.

Zo werd er in de winterstop bekend dat de Venlonaren geïnformeerd hebben naar de Poolse doelman Filip Kurto van Excelsior. Eergisteren werd bekend dat VVV-Venlo ook zeer geïnteresseerd was in het huren van doelman Joshua Smits van NEC. Technisch manager van NEC, Edwin de Kruijff gaf dinsdag tegenover De Gelderlander aan dat een vertrek van Joshua Smits momenteel niet aan de orde is. Op het laatste moment is de tijdelijke transfer dan ook afgeketst.

Toch houdt de doelman hoop op een tijdelijke transfer naar VVV. De jonge doelman zegt: „Die club heeft zich inderdaad bij mij gemeld. Ik zie VVV ook wel zitten. Het zou een mooie stap zijn, maar ik denk niet dat die transfer nog doorgaat. VVV is vastgelopen toen ze de laatste zaken moesten regelen. Ik hoop wel nog altijd dat er nog een oplossing komt.”

13 Responses

 1. Dond

  Dit zou heel mooi zijn.
  Delano is ten opzichte van Maarten al een verademing.
  Maar bij hoge ballen voor de goal blijft het steeds gevaarlijk door het bijna niet uitkomen van Delano.

  1. ALs alles goed is deze week een keer. Ze wilde eigenlijk gisteren een dubbele presentatie doen maar er was nog iets niet geregeld qua papierwerk waar ze nu druk mee bezig zijn. We moeten dus hierdoor nog even geduldig zijn met het officiele bericht.

 2. VenloVVV

  Laatste maanden alleen maar positief nieuws over VVV-Venlo! Sportief gezien gaat het fantastisch -> al 11 wedstrijden ongeslagen! Waarvan 9 keer winst en 2 keer een gelijkspel! 2 ‘gratis’ nieuwe versterkingen voor het team! 7 punten los van de nummer 2! Wie had dit kunnen voorspellen! We mogen trots zijn! En wie weet dus ook nog een keeper erbij!

  PS. mocht er een keeper komen denk ik dat Maarten de Fockert vertrekt. Hij zal waarschijnlijk toch niet meer aan de bak komen bij VVV! Bovendien is er al veelvuldig geïnformeerd naar keepers door de club. Een andere bron hiervoor is dat het volgens de VVV-Snapchat de week van De Fockert zou zijn, maar nog geen dag later werd het plots de week van Ralf Seuntjes, dat is vreemd ofniet? haha

 3. RuiverCity

  Een nieuwe keeper zou de zwakste plek, die er nu nog in het elftal is, opvullen. Zowel de Fockert als Van Crooy kunnen of durven allebei niet uit te komen. Elke hoge bal is een gevaar. Smit van NEC zou een goede versterking zijn en misschien wel een optie voor volgend seizoen.

 4. VenloVVV

  En no meer mooi nieuws uit deze bron!!

  Volgens Steijn wordt Zelalem een van de achttien spelers en heeft hij heeft dus niet de garantie gekregen dat hij altijd zal spelen. ‘Ik heb een heel goed middenveld. Daarbij zit ook nog Tim Receveur, die er heel dicht tegenaan zit. Zelalem moet net als de rest laten zien dat hij beter is dan de spelers die nu spelen.’

  Steijn is er zeker van dat er geen spelers meer vertrekken bij VVV voor het einde van de transferperiode op 31 januari. Dat is voor hem en de club namelijk onbespreekbaar.

Leave a Reply