VVV-Venlo opent Fanzone!

Aanstaande vrijdag VVV-Venlo zal voor het eerst dit seizoen de Fanzone van de club geopend worden. Bij de eerste gesprekken over de nieuwe visie van de club werd vrij snel duidelijk dat de VVV fans een eigen plekje missen. Al vrij snel werd duidelijk in de besprekingen van de werkgroep sfeer&beleving dat er een fanzone moest komen.

Na weken hard werken heeft de club eindelijk bekend kunnen maken dat er bij de laatste drie thuiswedstrijden van het seizoen een tijdelijke Fanzone wordt geopend. Deze Fanzone is een ‘open lucht’ variant wat gezien kan worden als een klein festival terreintje waarbij op het terrein een podium is met een DJ, een foodtruck en je een paar gele rakkers kan wegtikken.

Richting het nieuwe seizoen bekijken we samen met supporters de mogelijkheden om een structurele fanzone te gaan creëren. Dit moet een plek worden waar alle supporters zich thuis voelen en bij goed én slecht weer voor en na de thuiswedstrijden moeten kunnen genieten van een heerlijke voetbalsfeer.

De fanzone is vrijdag geopend vanaf 17.30 uur en ook na de wedstrijd kunnen fans hier hopelijk nog (tot uiterlijk 0.00 uur) een feestje bouwen. De fanzone zal ook bij de wedstrijden tegen FC Emmen (17 april) en Jong Ajax (28 april) aanwezig zijn.

Wij zeggen kom allemaal een kijkje nemen!

3 Responses

Leave a Reply