85 Responses

 1. clubman

  Positief verrast door dit team. Er moeten duidelijk nog wat automatismen ingeslepen worden maar er is voldoende potentie. Jammer van die late gelijkmaker maar desalniettemin leuke pot voetbal gezien. NAC kwam er geregeld totaal niet aan te pas en die doen dan zogezegd voor de titel mee. Hoe dan?

 2. RuiverCity

  Veel strijd gezien ook door de jeugdspelers, maar wat komen wij fysiek veel te kort. Na het inbrengen van Pachonik en Post ging het beter. Jammer dat Roemer de 3-1 niet maakt. Het gemis van Braken komt je nu duur te staan, want VVV had voorin weinig meer in te brengen.
  Trouwens die keeper kan er echt niet veel van……

  1. bear664

   Het gemis van Braken komt ons duur te staan ….
   Braken had nog geen bal goed geraakt, zijn vervanger Bastiaans deed het niet slecht.
   En met Danny erbij vond ik het niet zoveel beter gaan.
   Wat mij blij verrast heeft is de inzet en strijd van dit elftal, iets wat we al een hele tijd hebben moeten missen.
   Hoop dat ze dat kunnen vasthouden.
   En die keeper … hoe vaak hebben we Kirschbaum in het begin verguisd … ?

 3. Oelie op zuid

  Ruiver. Dwaas. Die keeper gooit zich met alles wat hij heeft voor een aanstormende aanvaller. Die bal net daarvoor zag hij heel laat. Ik zit achter die goal en kon de situatie goed zien waarom weer gelijk een negatief beeld maken over deze keeper. Steun dit team eens ipv alleen maar ligge te zeiken.

  1. Maar geeft in de laatste minuten wel bijna het punt weg door de bal weg te laten stuiteren in plaats van klem te pakken. De oefenwedstrijden daarbij tellend ben ik nog lang niet overtuigd dat hij beter is dan Van Crooij.

  2. rongo26

   In de 1ste helft geeft die ook een rebound weg… nog niet overtuigd waarom we deze keeper helemaal uit Italië halen met 3 keepers op de bank.

   Verder goede inzet, en er is potentie. Nu nog ff met elkaar het krachthonk in, want het is fysiek toch wel erg licht. Al met al positieve eerste indruk.

   En Stan zei het al, spits heeft prioriteit, want scorend vermogen of aanspeelpunt heeft deze ploeg niet als braken lang geblesseerd zou zijn.

   1. Ievel Knievel

    Die keeper is via het Zuid-Europese netwerk aan zaakwaarnemers van Stan binnen gehaald (nog het oude beleid dus). Waarschijnlijk een bevriende zaakwaarnemer, dus wellicht lage kosten (hoop ik dan).

  3. RuiverCity

   @Olie op zuid.
   Weet niet wat jij gezien hebt, maar bij beide doelpunten had hij met zijn lengte meer kunnen doen. In de laatste minuut laat hij de bal los. Die gaat ons nog veel punten kosten. Realisme is bij jou ook ver te zoeken.

   1. bear664

    Wat had hij met zijn lengte dan moeten doen aan dat hakje van Seuntjens … ?
    En zoals al eerder aangegeven … Kirschbaum was in het begin ook geen geweldenaar …
    En wie anders … Delano ? Die heeft ons in het verleden al genoeg punten gekost.

   2. Louis van Gaal

    Aan beide doelpunten kon hij niets doen en ja hij laat de bal in de laatste minuten los ( wat hij ook weer goed maakt..) maar ik hoor je niets zeggen over de zaken die hij WEL goed heeft gedaan…

  1. bear664

   Ben het helemaal met je eens !
   Het eerste kwartier, twintig minuten, was het nog wat aftasten en kropen ze nog in hun schulp, maar later was er inzet en strijd genoeg.
   Het grootste deel zijn nog heel jonge spelers en dan vind ik dat ze het tegen de “toppers” van NAC niet slecht gedaan hebben.
   Met name Leliendal en Essanoussi hebben me blij verrast.

   1. Quicksilver

    Leliendal was na de rust beter ja, maar voor de rust heel onrustig aan de bal. Bijna altijd balverlies en veel ballen naar de verkeerd kleur. Positief is het dan wel hij het na de rust omdraait en veel beter speelt.

    Dat vond ik sowieso: na rust ging VVV vorig seizoen vaker door op dezelfde toer. Nu zag je echt wel een verschil voor en na rust. Dat is volgens mij een goed teken hoe de groep reageert op Jos.

 4. Ievel Knievel

  Leuke pot voetbal op de openingsdag van de competitie! VVV is natuurlijk nog niet 100% klaar en de selectie moet nog een beetje wennen. Ik zie genoeg mogelijkheden in dit team.

  Je speelt tegen 1 vd titelfavorieten als ploeg die door de trainers in de KKD niet bij de eerste 8 wordt verwacht (VVV dus). Je ziet dat Luhukay een andere speelwijze voorstaat dan in het verleden, je ziet veerkracht in de selectie. Je ziet dat er enorme ruimte voor groei is bij deze spelers als ze als team/ collectief gaan fungeren. VVV ziet zichzelf ook ergens bij de eerste 9 eindigen, dus gewoon een goed resultaat gelet op het verwachtingspatroon.

  Vele cynici zagen VVV al verliezen vandaag. Voor 2-2 zou ik vooraf getekend hebben. Jammer van de late tegengoal. Maar dit soort topwedstrijden (de topper van het weekend) kan je ook zomaar verliezen.

  Het valt me allemaal niks tegen en ik voorzie een leuk seizoen voor VVV! Als wij maar eens leren een realistisch verwachtingspatroon te hebben. Gelukkig hebben we een hoofdtrainer die dat gelukkig heeft en zich niet gek laat maken en aan een missie begonnen is.

 5. Louis van Gaal

  Prima eerste wedstrijd. Ik heb aanballend voetbal gezien, inzet en zeker ook nog foutjes en te zien dat het team nog moet groeien. Na onze voorbereiding had iedereen van te voren voor 2-2 getekend. Geduld zal belangrijk zijn de komende weken. Maar het viel me zeker niet tegen in deze wedstrijd met in vele opzichten 2 gezichten. Zima, Koglin, de Boer en zeker Schroijen prima gespeeld. Op naar de volgende week.

 6. beek

  GOED GESPEELD JONGENS! Ik ben zeer tevreden over het vertoonde spel en de inzet.
  Essanoussi wordt een geweldige voetballer. Bastiaans had een geweldige inzet en is ook erg snel, die komt er ook wel. Dit is leuker dan het betonvoetbal in de eredivisie.GA ZO DOOR!!

 7. twiggy11

  Voor de eerste wedstrijd heb ik een aardig vvv gezien maar wat lees ik veel negatief commentaar over het keeperwerk maar ik kan je zeggen deze keeper is niet verkeerd ik weet zeker dat hij nog punten gaat pakken hij is niet bang en komt ook van zijn lijn af ook bij hoge ballen.maar het is wel te hopen dat we pachonic kunnen behouden want met hupertz op de back plaats wordt het niet veel ( kijk maar hoe de eerste goal viel

  1. roermond

   Eindelijk weer eens een mooie wedstrijd gezien in de Koel met aanvallend spel van VVV…Natuurlijk fouten gezien, maar als het team ingespeeld is en met nog 1 à 2 aanvallers erbij, heb ik vertrouwen in een mooi seizoen…man, wat heb ik dit gemist….come on Venlo….forza VVV…..

 8. Hakkentrik

  In de eerste 20 minuten hield ik mijn hart vast, NAC denderde over VVV heen, maar dankzij die geweldige vrije trap kwam VVV goed in de wedstrijd. Na de 1-1 had m.i. VVV de wedstrijd volledig onder controle. Opvallend: Leliendal in de eerste helft erg zwak, herstel in de tweede helft. Keeper Zima lost schuttermomenten af met enkele prima reddingen. Roemer is een groeibriljant, legt de ballen keurig voor in de zestien, maar zal fysiek nog sterker moeten worden. Huppertz in de verdediging is vragen om problemen, maar het slechtste moment komt toch echt van onze Zweedse aanwinst, die bij de 2-2 wel heel erg kinderlijk eenvoudig zijn tegenstander liet lopen……Vreemd dat niemand dit aanhaalt…. Al met al zit er zeker muziek in dit elftal, hopelijk valt de blessure van Braken mee. Verder opvallend: de vele uitglijders m.n. aan NAC-zijde. Het kunstgras is toch weg, of ben ik nu gek?

 9. supportertje

  Al met al een wedstrijd gezien. Natuurlijk is er van alles op aan te merken, maar ik doe dat nu eens niet. Er is al genoeg flauwekul geschreven in de voor gaande pot commentaren. Ik wil het gewoon eens van de positieve kant zien. Ik zag een team wat er samen voor wilde gaan. Wat fouten van elkaar probeerde te herstellen. Een team wat er voor wilde vechten. En ja ze maakten fouten, en ja niet alles ging goed. Maar wie had deze uitslag verwacht, ik denk bijna niemand. En laten we nu eens van het positieve uitgaan. Ik ben namelijk het negatieve meer als zat. Ik denk dat we een ploeg hebben waar progressie in zit, wat met aanvullingen tot de top kan gaan behoren. Natuurlijk zijn er dingen die beter kunnen, maar dat zal altijd zijn. Ook Messi is niet feilloos.

  1. Ik ben best verrast door wat ik vandaag gezien heb . Tot de gelijkmaker werden we compleet overklast door NAC, maar na die gelijkmaker waren de rollen compleet omgedraaid. Zeker de 2e helft heb ik niks meer gezien van NAC, behoudens dan die absolute eindfase…
   Enkele spelers die mij opvielen:
   Liliendal: leverde de 1e helft bijna alle ballen in bij de tegenstander, dat je echt denkt wat is die allemaal aan het doen?
   Herstelde zich de 2e helft uitstekend.
   Lijkt echt handig aan de bal, prima voortzetting in de 2e helft, speler met potentie, een groeibriljant volgens mij, deze aankoop snap ik wel… En vergeet niet: hij is pas 19…
   Koglin: speelde volgens mij een prima pot, met een mooie goal uit een uitstekende vrije trap. Wat ik me dan alleen afvraag: waarom schiet je dan de andere twee vrije trappen in de muur, terwijl je de eerste vrije trap zo mooi over die muur heen tilt…
   Essanoussi: ik vroeg me steeds af: waarom volgen sommige topclubs hem?
   Na deze wedstrijd snap ik het wel.
   Technische speler met voetbalintelligentie, veel laten spelen zodat hij zich verder kan ontwikkelen.
   Is nog jong, maar moet fysiek nog sterker worden. Schouderduwtje van een NAC-speler op het juiste moment, en bal kwijt, dan wel duel verloren.
   Maar ook absoluut een groeibriljant!
   Schroijen: aanvaller met de meeste dreiging, speelde een prima pot, gaat wel flink wat doelpunten maken denk ik.
   Bastiaans: genoeg inzet, maar komt fysiek nog echt tekort.
   Kreeg een grote kans, trok naar rechts en gaf de bal aan Roemer, terwijl hij zelf had moeten schieten…
   Ik denk wel dat het maken van doelpunten maken een probleem zou kunnen gaan worden (zeker zonder Braken). Dus voorin is versterking absoluut nodig, maar gelukkig vindt Stan Valckx dat ook!
   Maar overall, de teamgeest is prima en er wordt geprobeerd om aanvallend te spelen!
   Ben blij dat Post heeft besloten om te blijven, want ook vandaag hebben we gezien dat er fysiek wel wat van het elftal gevraagd wordt en Post kan wat dat betreft weer het voortouw nemen!

 10. Koelie

  Ik had gerekend op een dikke nederlaag dus dit resultaat viel erg mee. Jammer dat ze de voorsprong net niet konden behouden. NAC had veel geblesseerden en is ook nog op zoek naar versterkingen net als wij. Er zijn nog weinig conclusies te trekken, maar goed om te zien dat er een team staat dat er vol voor gaat i.t.t. de “muuge herders” van afgelopen jaren. Ok de jonkies moeten nog veel leren, met name Leliendal maakte veel fouten, maar als ze dit heel seizoen weten vast te houden, moet een playoff plek er makkelijk in zitten. Een backup spits moet er natuurlijk wel komen net als een nieuwe club voor Huppertz.

  Ook weer EPIC VVV dat het bier tijdens de wedstrijd achter O op was en de wc’s kapot. In welk betaald voetbal stadion moet je dan tegen de hekken pissen?

 11. supportertje

  En dan nog iets. Het fan cafe, wat een aanwinst is dat voor ons als supporters. Gerund door vrijwilligers van de club, of de vrouwen van. Prima geregeld, en prachtig om voor en na de wedstrijd na te praten onder het genot van de nodige biertjes. Gezellig nog een hapje tussendoor. Daar mag toch wel enige waardering door ons uitgesproken worden voor diegenen die dit toch maar mogelijk maken. Prachtige locatie, en eindelijk iets wat er voor ons als supporters is. Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee.

  1. Pewe

   Hoi, inderdaad grote complimenten voor het Supporte es home, teller Biergarten, afdak en binnen. Ziet het er ook netjes uit!
   Zeker complimenten voor de vrijwilligers,

   Wat mij. Ook op viel…. Is dat er meerdere SCC houders ,bij het scannen ,op de O tribune, Een rood kruis kregen te zien,, ( betreft. Scan van mijn en hun SCC); Voor mij vreemd, want de week ervoor kon ik tegen Panathinaikos. Via deze SCC een kaart online kopen…. Heb Voor tijdens deze wedstrijd voor 20 euro bier gekocht,en nu tegen Nac bestel ik weer bier in het vooraf support.home,,betalen geen probleem.

   Nu staat ik weer in een lange rij, Voorde o trbibune, deze was nog langer dan 1 week eerder, de QR can ging gelukkig goed….. dan gaat. Die Troela. ,mij zeggen, je komt er niet in,….. je hebt rood kruis…???????? Bij de scc scan…. Ga maar naar
   de administratie, werd mij verteld…. Met een hele lange rij mensen achter mij..
   dus raar, dat O.a.mijn en meerdere SCC niet-actief waren …

   Gelukkig. Waren er meerdere scc houders, met hetzelfde euvel….
   Deze lieden
   waren wel bij de Administartie geweest, de medewerkers aldaar, vertelden “. Je kunt gewoon met de rode kruis doorlopen”. ,dit moet nog in het systeem verwerkt worden….
   Ik bedoel. Op sommige punten, blijft het toch wel amateuristisch, geen bier op op O, wc’ s defect.. erg lange rij voor de QR scan.. bij de O tribune. Ik zag Marco Borgers. Buiten bij de vooringang staan.., leuk lekker lachen, Met andere mensen, praten, en verder geen blik geworpen op de de alsmaar langere rij , Voorde O tribune… dit was tegen een uur of 2.

   Maar goed hopelijk zijn dit nog kleine oneffenheden…. Ik vertel dit als verbeterpunt voor de club, en niet om alles. Af te kraken..
   Verder wel tevreden met het eerste punt. In de competitie, volgende keer scoort vvv in de extra tijd…. En dan is dit tegendoelpunt, alweer weggestreept…

   1. zuid1

    @ Pewe helemaal eens, maar VVV zou VVV niet zijn als dit soort dingen weer eens mis gaan. Nu ging het op het veld goed maar in de organisatie eromheen weer helemaal mis. Ik vind het ongelooflijk dat dit soort dingen niet goed gaan.

 12. goalkiller

  prima seizoensstart, zeker gezien de staat van het elftal en de magere voorbereiding. Qua stadion, waarom zijn de wc’s op Zuid stuk tijdens de wedstrijd? en het bier was om de haverklap op doordat de fusten steeds verwissled moeten worden. Dit zijn toch zaken die voorafgaand beter voorbereid hadden moeten worden. En dat Lindeboom, wanneer gaan ze daar nu eens eindelijk afscheid van nemen?

  1. Als we dan toch aan het klagen zijn over de faciliteiten.. het geluid op Z is nog steeds kut. Van wat die speaker allemaal zegt is werkelijk geen letter te verstaan.

   Niet zo gek dus dat er na afloop van de wedstrijd weer een flinke rij stond tussen Z en W om naar huis te kunnen. Maar zoals zo vaak moest er eerst 20 minuten gewacht worden totdat de supporters van tegenstander weg waren. Ze zouden toch eens drie meters hoge hekken over klimmen. Of toch bang dat ze spullen zouden gooien? Hang daar dan gewoon een net op, zo moeilijk is het allemaal niet.

 13. Ievel Knievel

  Waarom Jos geknipt is voor de job: https://omroepvenlo.nl/nieuws/artikel/luhukay-best-wel-gesloopt-na-seizoensopening-tegen-nac?fbclid=IwAR10gK4SCqGiXQATrDVt4SrnGv0uto9J2jqwccECpNjFAFprmj0Xc6-ZkYw

  Overigens is het merendeel van de opmerkingen inmiddels gewoon lekker positief, op dat handjevol na dat te veel azijn heeft gedronken; logisch ook al het bier bij de tap op is. Je moet wat he 😉 :D.

  Maar idd, raar dat men niet daags voor de wedstrijd test of alle voorzieningen goed werken en ook niet oefent met vrijwilligers mbt scannen en personeel mbt het snel verwisselen van fusten en het snel handelen van bierbestellingen. Directie moet daar toch echt iets mee. Professionaliseringsslagen zitten met name niet in geld, maar in een mindset, al speelt geld altijd mee.

  1. Koelie

   Jos the boss.

   Die generale hebben ze wel gehad bij HTM. Toen met 1/4 van de supporters was het 4x zo lang wachten bij de tap. Dus blijkbaar wel wat geleerd, maar nog niet heel veel.

   Als er nog geen covid QR codes scanners zijn, dan wordt dat mijn exitstrategie. Want dat zal voorlopig nog wel “even” blijven. Dat stewards dat met eigen smartphones in de zon met brakke cameraatjes dat moeten aflezen is eigenlijk van de zotte.

   Ook wel geinig dat er oproepkrachten van de oude cateraar waren die wel van de hoed en de rand wisten. De “nieuwe” cateraar heeft ook pas een half seizoen echt gedraaid. Daarbij is goed horecapersoneel vinden wel een dingetje tegenwoordig.

   1. Grad

    Dit artikel gaat over voetbalzaken i.c. de wedstrijd VVV-NAC en ga over de cateraar en de sanners näölen bij de verantwoordelijken van VVV.

   2. Koelie

    Scroll je toch lekker verder Grad, of anders zorg je maar dat ik word gebanned.

 14. FC VVV03

  Wat me in het stadion en later op tv echt opviel aan het gedrag van de spelers bij VVV, was de passie die ze uitstraalde. Als je ziet hoe men als team juicht en het publiek erbij betrekt na die gaols, dat wil je als fan zien. Beleving! Iets wat we afgelopen jaar nogal gemist hebben. Wat een verademing. Ook het interview met Jos na de wedstrijd was leuk om te zien. Deze man heeft alles meegemaakt, bij grote clubs getraind en is dan helemaal enthousiast als zijn clubje en zijn fans een leuke middag gehad hebben. Als ze deze mindset als groep vast kunnen houden, en wij als supporters elke 2 weken zorgen voor dat steuntje in de rug zoals men gister deed, kan het een leuk seizoen worden. Buiten het feit waar je gaat eindigen, is dit gewoon waar alles mee moet beginnen. Beleving.

 15. Wat ook kan helpen bij een transfer van Giakoumakis is dat Lukaku zeer wrsch. terugkeert naar Chelsea, wat er voor gaat zorgen dat er een soort van spitsen-caroussel gaat plaatsvinden de komende weken. Daardoor gaat er misschien ergens eerder ruimte komen bij een club die het door VVV beoogde bedrag voor hem daadwerkelijk op tafel gaat leggen…

 16. DeOtjes

  Ik heb genoten. Deze wedstrijd had alles. Alleen wel jammer om Rutten en Seuntjes bij de tegenstander te zien.
  Vooral de slimheid waarmee Seuntjes speelt. Het interview achteraf van hem vond ik dan weer minder.

 17. Godfried

  Fijne wedstrijd met dito inzet en beleving. komende weken finetunen en wellicht nog enkele versterkingen aantrekken.

  vwb alles naast het voetbal. MAAK AUB EENS DE GELUIDSINSTALLATIE.

  in de helft van het stadion hoor je niets. geen geluid, geen stadionspeaker. zelfs het afscheid was niet hoorbaar. kom op Vvv.

  hetzelfde geldt voor het opladen van de pasjes kan anders. tijdens de rust 20 minuten in de rij gestaan. terwijl er maar 5 mensen voor me stonden.

  verder heerlijk om weer aanwezig te zijn geweest.

  1. Koelie

   Maak de tap, dan de plee en dan de geluidsinstallatie. Daarna die paal op O3/O4 verwijderen aub (een meter of twee eruit zagen mag ook).

   Je kunt ook online je tegoed opladen via mijn VVV. Je krijgt een melding dat het vier uur duurt dat de transactie verwerkt is, maar tot nu toe is dit bij mij altijd meteen.

   1. Godfried

    klopt, was ik van op de hoogte, maar na een jaar was dat niet het eerste waar ik voor de wedstrijd thuis aan dacht. maar voor de volgende keer absoluut een aanrader.

    ps. wil hier ook absoluut niet zeuren over zaken. maar die installatie doet ’t al zeker 8 jaar niet. bedoel, er hangen schitterende bose boksen. laat gewoon even iemand naar de aansluiting en de kabel kijken. 8 jaar geen geluid…

   2. Knoajboks

    Ah dat verklaart een hoop, die melding krijg je niet via de app.
    Wel vreemd dat ze je dat niet kunnen vertellen bij een horeca / oplaadpunt.

    verder voordat je binnen bent 20 minuten in de rij staan kan natuurlijk niet, gelukkig was het droog 🙂

    fijn om weer naar het stadion te kunnen!

   3. Koelie

    Niet teveel näöle hier he daar kan Grad niet tegen.

    Je kunt nu dus wel eerst een consumptie scoren bij het home en dan in de rij gaan staan.

 18. JasperVVV

  Al iets meer bekend over ernst blessure braken?

  VVV zal snel een extra spits moeten aantrekken. Ook een extra linksback is geen overbodige luxe.

  Nog geruchten betreft eventuele versterkingen?

   1. Godfried

    je hebt dekker natuurlijk ook al he. zou kapitaal vernietiging zijn om nog een rechtback te halen. heb je er straks wellicht 4

   1. Dat klinkt niet best! Mocht Pachonik vertrekken (wat ik niet verwacht, trouwens) dan moet er zeker een vervanger komen. Dekker is sowieso heel blessuregevoelig…

   2. Jasper, je hebt gelijk lijkt het…
    Reactie van Word gaat inderdaad wrsch toch over Braken nu ik het zo terugkijk. Ook niet zo raar als ik terugdenk aan de blessurebedandeling van Braken, toen werd ook echt de knie en de meniscus gecheckt en liet hij zich even later vervangen.
    Wel een goeie zaak dat er gelijk geschakeld werd en dat er volgens Word een nieuwe aanvaller onderweg is….

 19. chretien

  Heel belangrijk is dat zelfs een blinde ziet dat de spelers enthousiast zijn. Ze vinden het lekker om te voetballen. Nog enkele spelers erbij voor de breedte. FORZA VVV!

 20. LJ

  Het is niet mogelijk helaas, de klok een jaar terug te draaien. Maar ik krijg meer en meer het gevoel dat we met deze trainer aan het begin van vorig seizoen niet waren gedegradeerd.

  1. Venlooow

   Hahaha. Het is nog lang geen 1 April. Toevallig dat Dost de laatste wedstrijd op de bank zat maar daarvoor had hij steeds gewoon een basis plaats.
   Het is momenteel rustig met Basel.

 21. supportertje

  Was ook een geintje, maar dit word wel gekopt in diverse kranten.

  Bas Dost heeft een probleem bij Club Brugge: ‘onmisbare spits’ is ineens bankzitter

  Zes maanden geleden was hij onmisbaar, vandaag is-ie basisspeler af. Bas Dost (32), van ‘missing link’ tot overbodig in de basiself van Club Brugge. Dost, sowieso niet in zijn beste vorm, heeft een probleem dat diverse elementen bevat.

 22. chretien

  We moeten nooit een veel geld kostende oude “topper” binnenhalen en zeker geen oude aanvaller. Met een oudere verdediger zou ik minder moeite hebben, doch liever niet…

 23. Het grappige is dat mensen allerlei vragen stellen aan Word (niet onlogisch), maar de ervaring leert, hij deelt alleen mede, en het klopt altijd..
  Dus daar moeten we het mee doen, en dat geeft niet, want hij zit blijkbaar dicht bij het vuur….

  1. Grad

   Bijna altijd bedoel je. Indertijd zouden 2 middenvelders komen. van Rooijen van FC Utrecht zou gehuurd worden, maar is gekocht/overgenomen en er zou een Zuid-Amerikaan komen die in Europa speelde. Het werd de Zweed Calle Johansson.

   1. Je hebt gelijk, het klopt bijna altijd.
    Ik denk dat het op het laatste moment nog ineens dingen kunnen veranderen (huur wordt koop en een switch van keuze van speler), maar qua keuze van positie klopt het vlgns mij wel altijd…

   1. helden

    Nou nou nou… zei je dat ook in januari over Giakoumakis? De Nederlandse vijver is wellicht te klein om een spits te halen die a) voor VVV en in de KKD wil spelen, b) betaalbaar is, c) in het profiel van VVV past, d) weg mag bij zijn huidige club.

    Laat die Est maar komen, dan zien we het vanzelf wel!

 24. Wat Helden hierboven zegt, daar is geen speld tussen te krijgen…
  In de organisatie achterin kun je nog beargumenteren dat meerdere nationaliteiten niet helpt bij de onderlinge communicatie…
  Maar voor een spits gaat het om: op de juiste plek staan, liefst een beetje snelheid voor evt. loopacties, fysiek je mannetje staan, maar vooral TORINSTINCT! De taal is totaal van ondergeschikt belang!

 25. Op de site van VVV-Venlo staat dat de operatie van Sven Braken succesvol is verlopen en dat hij enkele weken uit de roulatie zal zijn, dus het valt allemaal mee… Hebben we dus binnenkort 2 volwaardige spitsen, sterker nog, op dit moment zelfs eigenlijk 3…

Leave a Reply