“VVV-Venlo opnieuw in gesprek met AS Roma: vleugelaanvaller Mirko Antonucci in beeld”

Ante Coric is inmiddels speler van VVV-Venlo, maar VVV-Venlo heeft misschien nog een speler van AS Roma op het oog. Diverse bronnen melden dat vleugelaanvaller Mirko Antonucci mogelijk in beeld is om richting Venlo te komen.

Antonucci zal snel met AS Roma praten over zijn toekomst en twee clubs zijn daarbij ook in beeld gekomen: Salernitana (Serie B) en VVV-Venlo.

48 Responses

 1. Leonardus

  VVV kan beter een nieuwe CV halen. Het centrum van de verdediging is een drama. Misschien een lijntje uitgooien naar Sandhausen waar Röseler zit weg te kwijnen op de bank.

 2. Ievel Knievel

  Ach meneertje koekepeertje is weer terug om stennis te schopppen. Had de vorige weken niks om over te klagen (en ongelijk) natuurlijk.

  Voor niveautje VVV is onze verdediging meer dan behoorlijk. Volstaat.

  Nu je het half afgbouwde Fortunastadion niet meer inkomt, kom je maar weer hier zaniken?

 3. Venlooow

  Heey hij is weer onder zijn steen gekropen om te zaniken.
  Ga terug naar Fortuna. Ownee daar gaat het slechter.
  Prima om zo’n jonge erbij te halen met extra concurrentie is niet mis mee.
  We laten ons door Stan verassen.
  Een slechte wedstrijd is nog niet het einde vd wereld.

 4. mats

  Het was wachten op de slechte wedstrijd en de terugkeer van Leonardus hahahah wat laat jij je kennen kerel!

  Maar wat Röseler betreft heeft hij wel gelijk natuurlijk. Wat Gelmi zaterdag allemaal deed sloeg helemaal nergens op. Met die smash naar de bal in het begin als hoogtepunt natuurlijk.
  Volleyballen dat deed Röseler iig nooit.

  1. Rossie

   Ja, hoe dom was dát inderdaad? En terwijl iedereen nu met een loep naar alle handsballen kijkt…die penalty was echt 100% een oliedom kadootje…de 1-2 trouwens ook…dus eigenlijk hebben we met 1-0 gewonnen! 😂

  2. Leonardus

   Och erme jungskes toch. Zijn de mister positivo’s weer op hun pikjes getrapt?

   Laten we heel eerlijk zijn. Het is toch nog niets met VVV dit seizoen. Emmen uit met mazzel gewonnen. Utrecht thuis met nog meer mazzel een punt. En de andere twee wedstrijden gewoon verloren. Die 4 punten zijn bonuspunten.

   Het is te hopen dat als straks iedereen fit is en die twee nieuwe spelers zijn ingespeeld dat het elftal dan eindelijk gaat voetballen en kansen creëren. Daar schort het toch echt aan. Het aantal uitgespeelde kansen tegen HVeen en ADO was bedroevend laag.

   Als je dan ook nog zo’n domme fouten maakt zoals Post tegen HVeen en de volledige achterhoede tegen ADO verlies je die wedstrijden terecht.

   Focus deze dagen nog op een snelle CV, niet te oud en voldoende ervaring.

   1. Rossie

    Eens, een snelle CV heeft hoogste prioriteit. En serieuze backup voor Post. Als je die twee in één persoon zou kunnen combineren is de selectie wat mij betreft compleet (want nog twéé spelers halen zal wel niet lukken). Maar eerlijk gezegd denk ik dat er helemaal niemand meer komt. Behalve misschien Torine Hunte maar da’s geen CV 😂

  1. Grad

   Waaruit concludeer je dat? Er staat wel een nieuw bericht, maar dat is een herhaling van de eerdere situatie. De makelaar gaat binnenkort met Roma praten voor de beste oplossing en een keuze maken tussen Salernitana en VVV-Venlo.

   1. Rossie

    Ik heb een Italiaanse bron geleden die zegt dat de keuze op Salernitana is gevallen en dat ‘Venlo verslagen is’. Bron van vandaag.

 5. Zit jij te wachten op van Rhijn en Van Der Heiden? Ik niet moet ik zeggen…
  Mocht nou blijken dat het centrum te kwetsbaar is of onvoldoende kwaliteit heeft dan kun je in de winterstop altijd nog iets doen denk ik dan.
  Eerst wordt Gelmi helemaal opgehemeld hier, en na 1 inderdaad slechte wedstrijd kan hij er niks meer van volgens dezelfde mensen en moet ie vervangen worden. Dat is mij allemaal iets te opportunistisch…
  Tijdens de winterstop kun je pas echt een beetje een oordeel vellen lijkt mij.

  1. mats

   Onzin! Ik zeg helemaal niet dat Gelmi niks meer kan (en anderen ook niet), maar zaterdag was hij wel heeeeeeeeeeeel erg slecht. Kan een offday zijn, maar hoe hij inkwam met die handbal was gewoon amateuristisch. Dat mag best gezegd worden.

   Als je dan ziet dat zowel Gelmi als Kum af en toe verdedigend erg domme fouten maken kun je best iets zeggen over een CV die wat stabieler is. Nou en als er iemand stabiel was dan was het Röseler wel en die zit idd te verpieteren op de bank bij sandhausen (zaterdag mocht’ie in de 89e minuut ofzo invallen).

   Van jij hoeft er echter niks bij in de verdediging, maar een vervanger voor Post en nog iets voorin zou ik toch wel fijn vinden.

   Ik denk niet dat VVV überhaupt achter VanRhijn aanzat maar datVanRhijn wél naar een club als Emmen gaat vind ik toch wel bijzonder.

 6. We hebben natuurlijk wel 5 centrale verdedigers in de selectie (waaronder helaas ook Schäfer), dus daarom verwacht ik niet dat daar wat bijkomt op dit moment. En wat Gelmi betreft, ik chargeerde misschien jouw mening wat, en hij speelde vrij dramatisch inderdaad met zo’n rare handsbal ook, maar ik oordeel niet gelijk na 1 wedstrijd, maar dat staat iedereen vrij hier natuurlijk, maar dan mag ik daar natuurlijk ook wel wat over zeggen…

  1. Rossie

   Is nergens paniek. Als VVV inderdaad met Antonucci bezig was dan vindt men blijkbaar zelf dat er nog een speler bij moet. Nu Antonucci niet komt zou het op zich vreemd zijn als er dan niemand ánders meer komt.

 7. twiggy11

  Gelmi speelde inderdaad niet zijn beste wedstrijd maar Huppert heeft nog niet 1 goede wedstrijd gespeeld daarom hoop ik toch nog op een goede buitenspeler ik bedoel een goeie dus niet hunte

 8. YowVVV

  Belangrijk is dat Pacho blijft, ligt vast tot 2022, kassa rinkelt dus nog wel. Eerst dacht ik verkopen, maar nu 5 voor 12 niet meer. Vervanger is nu stuk lastiger. Als er nog bij komt, inderdaad een allround verdediger.

  1. mats

   Blijven altijd wel leuke transfervrije spelers over. Hopelijk zijn er niet teveel andere kapers op de kust. En idd wat jij zegt, best bijzonder dat er überhaupt budget voor is

 9. FC VVV03

  Eentje daarvan gaat Torino Hunte zijn geeft Valckx aan in de Limburger. Je kunt wel stellen dat Bastiaans en Roemer beter verhuurd kunnen worden. Voor hun eigen plezier. Deze spelers gaan nooite vaste krachten worden bij VVV, dus zou zonde zijn ze hele jaar niet te laten voetballen. Over paar jaar spelen die toch bij EVV ofzo.

  1. mats

   Ik snap ook niet waarom Roemer niet gewoon meer kansen krijgt ipv dat Hunte gehaald wordt.
   Wat is nog de meerwaarde van Hunte? Heb je dan niet met Hunte en John eigenlijk twee dezelfde spelers. Aardig, maar echt een versterking? Ik weet het niet.

  1. Godfried

   hoezo niet? wordt gehaald voor de bank, achter Vito, john en hupperts als back up. iig een speler met snelheid die nooit verzaakt. volgens mij ook een goede, positieve jongen. prima.

   1. Koelie

    Hunte kom op man. Totaal niet eredivisiewaardig. Geef dan de jeugd een kans.

    Extra linksback erbij dus zodat we de handbalverdediging comole

   2. Godfried

    Welke jeugd dan exact? Bastiaans, Roemer? Dat zijn de enige buitenspelers en komen echt nog heel veel te kort voor het hoogste niveau. Dat hebben we toch allemaal kunnen zien in de voorbereiding! Leuk tegen amateurs, maar eredivisie vraagt wat anders.

   3. Koelie

    Ja, ik vind Hunte van hetzelfde niveau. Of je moet hem als extra back gaan gebruiken zoals Steijn ook al deed. Maar niet als aanvaller. Totale geldverkwisting.

   4. Godfried

    Hunte heeft toch veel meer body en power! dat is oa wat er bij de jeugdspelers nog ontbreekt. ze laten zich simpel opzij zetten.

 10. VVV-O1

  Vvv heeft concrete belangstelling voor Van La Parra! Ook Zwolle wilt hem inlijven. Transfervrij, dus dit kan ook nog de komende dagen gebeuren.
  Dat lijkt me dan ook een mooie aankoop!

 11. Venlooow

  Bastiaans en Roemer komen idd te kort.
  Die hadden beter een jaartje een een top/sub top KKD club verhuurd kunnen worden.
  Van La Parra zou ik ook graag zien komen nog liever dan Hunte.
  Hadden ze niet een lijntje naar Ola John kunnen uitgooien vraag ik mij af?
  Die is helaas nu naar RKC.
  Hopelijk dat de middenvelder waar staan het over heeft wel een verdedigende middenvelder wordt?

Leave a Reply