VVV-Venlo pakt in slotfase onverwacht punt in Alkmaar

Exact 14 dagen na de pijnlijke thuisnederlaag tegen ADO Den Haag, kreeg VVV-Venlo de mogelijkheid om zich te revancheren. Dat moest dan gaan gebeuren tegen AZ, een tegenstander die tot op heden alleen nog maar gelijk had gespeeld.

VVV startte met een gehavende opstelling in Alkmaar. Vaste krachten Kirschbaum, Pachonik en Post waren er allen niet bij. Hun vervangers waren D. van Crooij, Dekker en Swinkels (Gelmi daardoor naar de positie van Post). Verder nam Machach de plaats in van Hupperts, waardoor V. van Crooij eindelijk een linie kon doorschuiven.

De wedstrijd werd in gang gezet door AZ. De gastheren begonnen aanvallend en na anderhalve minuut resulteerde dit al gelijk in de openingstreffer. Een voorzet van de jonge Zweed Karlsson leek compleet te mislukken, maar vloog zo over D. van Crooij heen. De stand-in van Kirschbaum verkeek zich volledig op de hoge bal, en zo stond VVV net als tegen ADO al heel vroeg op achterstand. Ook na de goal was het AZ met de kansen. Eerst schoot Boadu de bal in het zijnet en even later moest D. van Crooij redding brengen op een schot van Stengs. De Venlonaren mochten tot dusver van geluk spreken dat er pas 1 keer was gescoord door de thuisploeg. Ook in aanvallend opzicht kwam VVV er de eerste 20 minuten totaal niet aan te pas. Na 24 minuten werd het dan ook terecht 2-0. Koopmeiners bereikte de volledig vrijstaande Svensson in het strafschopgebied. De Noorse rechtsback kopte de bal in een keer door op Stengs die zonder moeite D. van Crooij kon passeren. Ontzettend zwak verdedigen leek de Venlonaren binnen het halfuur al de das om te doen. Ook de volgende kans diende zich weer aan. Karlsson kon ongehinderd voorzetten op Boadu. Het was dat de spits van Jong Oranje de bal met zijn schouder raakte waardoor de bal op de lat belandde, maar anders had het al 3-0 voor AZ gestaan. Die kwam er even later bijna alsnog. Wijndal kwam gemakkelijk langs Dekker en gaf de bal laag voor op Boadu. Boadu maakte zich breed en legde de bal goed terug op Stengs, die de bal vervolgens van dichtbij recht op van Crooij vuurde. 5 minuten voor het verstrijken van de eerste helft was daar eindelijk de eerste meevaller voor VVV. Een oliedomme overtreding van Svensson op John werd bestraft met direct rood voor de AZ-back. Met een man meer moesten de Venlonaren nu op jacht naar de aansluitingstreffer. Dat moest dan wel na de pauze gaan gebeuren, want enkele minuten later floot scheidsrechter Bax voor rust. Een erg matige eerste helft waar VVV op vrijwel alle fronten werd afgetroefd door de Alkmaarders. Op één fout na, was het aan D. van Crooij te danken dat het pas 2-0 stond. Hopelijk konden de Venlonaren in de tweede helft een ander gezicht laten zien.

De tweede helft begon met een wisseling aan Venlose zijde. De teruggekeerde Torino Hunte mocht zijn rentree gaan maken en verving de tegenvallende Gelmi. De Koning was dus van plan om het tweede bedrijf een stuk aanvallender te gaan spelen. Die aanvallende intenties waren ook in het veld meteen zichtbaar. De Venlonaren waren de eerste 10 minuten vooral actief op de helft van de tegenstander, maar tot grote kansen leidde dit vooralsnog niet. De grootste mogelijkheid was een harde poeier van Schmitz, maar de bal vloog rakelings over het doel van Bizot-vervanger Verhulst. In de 63e minuut ging de Koning voor de tweede keer wisselen. Ante Coric mocht zijn debuut gaan maken in het shirt van VVV. Hij was de vervanger van Machach. Het beeld van de tweede helft was totaal anders dan die van de eerste helft. VVV probeerde aan te vallen om de spanning in de wedstrijd terug te laten keren. AZ verdedigde en loerde op de uitbraak. Met nog een kwartier te spelen kwam ook Arias nog binnen de lijnen om voorin voor wat meer stootkracht te zorgen. John ging voor hem naar de kant. En wanneer 10 minuten voor tijd ook de lange van Dijck in werd gebracht, was de opdracht van de technische staf duidelijk: gooi die bal maar hoog voor het doel. Het leek er helaas niet meer in te zitten. De Venlonaren probeerden wel, maar leken simpelweg niet beter te kunnen. Tot 5 minuten voor tijd. De drie lange spitsen werden veel gezocht en eindelijk een keer met profijt. Een afgeslagen corner werd opnieuw ingebracht door V. van Crooij. Het was niet Giakoumakis, Arias of van Dijck, maar de instormende Linthorst die de bal in het doel wist te knikken. Het bijzondere aan dit doelpunt was dat het het 1000e doelpunt van VVV in Eredivisie betekende. En van complete Venlose makelij dus. Mooi! Enkele ogenblikken later gebeurde het onwaarschijnlijke. Giakoumakis werd vastgehouden in het strafschopgebied door Martins Indi en de scheidsrechter wees onverbiddelijk naar de stip. De Griek ging zelf achter de bal staan en schoot in de 88e minuut zonder enige twijfel zijn 5e goal van het seizoen binnen: 2-2! De extra speeltijd bedroeg 3 minuten. Nog 3 minuten volhouden voor de Venlonaren. Zonder al te veel moeite wisten de mannen van Hans de Koning te overleven en zo werd er op onvoorstelbare wijze toch nog een punt gepakt in Alkmaar.

Wat voelt dit gelijkspel lekker zeg. Maar ondanks het resultaat moeten we ook realistisch zijn. Het spel in de eerste helft was abominabel. Met een beetje pech had het bij rust al 4-0 of 5-0 gestaan, en zoals Kum zelf al aangaf: dat was niet eens onverdiend geweest. Maar waar het tegen SC Heerenveen tegen zat wat betreft de arbitrage, zat het deze keer mee. De rode kaart hielp VVV terug in de wedstrijd en Machach mocht niet klagen dat hij niet met een tweede gele kaart van het veld werd gestuurd. Daarnaast was ook het wisselbeleid van de Koning belangrijk. De trainer wisselde zeer aanvallend, wat uiteindelijk dus resulteerde in een gelijkspel. Volgende week komt Ajax op bezoek in De Koel. Er zal dan vanaf het begin strijd moeten worden geleverd en hopelijk gebeurt dat met Post en Kirschbaum. Ook dan zullen de Venlonaren tegen de Amsterdammers kans maken op een stunt.

AZ-VVV-Venlo 2-2 (2-0)

Scoreverloop:

‘2 Karlsson 1-0

’24 Stengs 2-0

’86 Linthorst 2-1

’88 Giakoumakis (pen) 2-2

Opstelling AZ: Verhulst, Svensson, Leeuwin, Martins Indi, Wijndal, Midtsjö, de Wit, Koopmeiners, Stengs, Boadu, Karlsson (Hatzidiakos ’63)

Opstelling VVV-Venlo: D. van Crooij, Dekker, Swinkels, Kum, Schmitz (van Dijck ’81), Machach (Coric ’63), Gelmi (Hunte ’46), Linthorst, John (Arias ’74), Giakoumakis, V. van Crooij

49 Responses

  1. chretien

   Fantastisch om hier een punt te halen. Na een kwartier zag ik alleen maar onweersbuien. Tuurlijk is dit na punten tegen Emmen en Utrecht weer een onverwacht extra punt. Terugkijkend concludeer ik dat we ondanks dit bonuspunten méér punten kunnen of moeten hebben (ADO en Heerenveen). FORZA VVV!

 1. Geweldig resultaat natuurlijk!
  Moeten we niet naar een 4-mans middenveld met onze twee nieuwe middenvelders en daarnaast Linthorst en Post. Voorin Vito en onze Griekse vriend…
  Genoeg voetbal in het elftal denk ik zo!

 2. Godfried

  fijn natuurlijk, een punt. maar dit verbergt natuurlijk wel deels het abominabele spel.

  dekker is niet geschikt voor de eredivisie. gelmi is geen middenvelder. een centrum met onze twee oude rotten is toch wel net iets te statisch.

  442 zoals hierboven vermeld is helemaal niet gek. de 2 aanwinsten zijn ook echt aanwinsten zonde als er een van op de bank zit.

 3. robvvv

  Ik ben zelden zó blij geweest met een gelijkspel. De eerste helft werd VVV volledig van het veld gespeeld en met slechts 2-0 gingen ze de rust in.. Dat had veel meer moeten zijn. Respect voor een oppermachtig AZ. Zo anders ging het de 2e helft, al had AZ met 10 man een gelijkwaardig aandeel in deze 2e helft.
  Elmi vond ik zwak spelen en goed dat het gif van Hunte werd ingebracht. Leuk om hem er weer bij te hebben. Achach was redelijk maar ik denk dat we aan Coric nog meer plezier kunnen hebben.
  Linthorst was ook belangrijk , zeker de 2e helft. John viel tegen … en Dekker.. Ik ben blij dat volgende week Pachonik er weer bij is……

  1. robvvv

   .S. Delano van Crooij was, afgezien van een misrekening in de eerste minuut, een ijzersterke sluitpost. Iedereen die hem nu bekritiseert ziet het m.i. niet goed.

 4. De Koel

  We mogen trouwens niet mopperen over de scheidsrechter en de VAR vanavond. Rode kaart voor AZ was terecht, maar Machach kwam heel goed weg. En die penalty had een andere scheids wellicht niet gegeven.

 5. Delano is een uitstekende lijnkeeper, dat hij heeft vandaag ook weer bewezen. Maar ik denk toch dat je als 1e keeper in de eredivisie een bepaalde lengte moet hebben, dan valt zo’n eerste doelpunt natuurlijk nooit.
  Maar het lullige is dat hij daar zelf natuurlijk geen invloed op heeft…
  Ik weet niet of mensen zich ook nog Jochen Vieten kunnen herinneren, dat was ook zo’n waanzinnige lijnkeeper met geweldige katachtige reacties, maar helaas ook te klein…

 6. mats

  Dit sloeg helemaal nergens op. Nog slechter als tegen ADO En dan pakken we nog een punt ook.
  Maar het verbloemd niet dat Dekker te wisselvallig is, dat Kum en Swinkels geen goede combi is (veel te traag allebij), dat Gelmi niks te zoeken heeft op het middenveld, dat we niet zonder Pacho, Post en Kirchbaum kunnen (al was Delano helemaal niet zo slecht, en dat we veel te veel onrendabele buitenspelers hebben, maar wel een superspits en twee nieuwe middenvelders die veel voetballend vermogen vooruit hebben (die Coric was aanspeelbaar en dat maakte 100% verschil), dus ….. tegen Ajax gewoon experimenteren met die 4-4-2 opstelling zoals distortion al voorstelde.

 7. mats

  En we leren dat als tegenstanders hoge druk zetten… bij elke bal van VVV stonden er 4/5 mensen omheen ….dat we er dan voetballend niet onder uit komen… pas als de tegenstander terug zakt zie je dat VVV best aardig kan voetballen en gevaarlijker is dan we jaaaaaren mee hebben mogen maken. Werk aan de winkel voor Hans… dat middenveld versterken… 4-4-2 gaan spelen dus als het voetballend met 5-3-3 niet lukt. Daar heeft hij nu de spelers voor.

 8. RuiverCity

  Tevreden met een gestolen punt tegen een veel betere tegenstander. Zelfs met 8 man had AZ van dit VVV moeten winnen.
  Dit puntje is de verrekening van het verloren punt tegen ADO. Al mag je tegen een directe concurrent niet verliezen.
  De Koning zal zich toch echt moeten beraden. John, Hupperts en Dekker vallen al langer door de mand. Daarbij opgeteld dat we al jaren een tweede keeper hebben die dit niveau niet aan kan. Als zelfs de commentator op Fox zegt: ‘Vreselijk zwak gekeept door Van Crooij’.
  De Koning kan niet anders dan overstappen naar een 4-4-2 systeem. Volgende week zijn Kirschbaum, Post en Pachonik er hopelijk weer bij, zodat het elftal meer ingespeeld raakt.

  1. De Koel

   Die opmerking van de commentator ging over één bepaald moment. Goedkope stemmingmakerij van jou dus. Van Crooy had een paar prima reddingen en de twee tegendoelpunten kun je hem niet aanrekenen.

 9. Venlooow

  Sowww ik ben zeker ook heel blij met dit punt.
  AZ werd natuurlijk wel heel vlot geholpen door Van Crooy. Zo’n schot had Kirschbaum wel gehad. Verder op die fout heeft hij natuurlijk prima gekeept.
  Dekker bewees dat hij het niveau helaas niet aan kan en Gelmi zie ik liever centraal in de verdediging met Swinkels.
  Machach speelde ook best ongelukkig en denk dat hij tegen andere tegenstanders meer tot zijn recht komt.
  Hopelijk kunnen wij ook meer genieten van Coric, wat kan die gast voetballen en prima het spel verdelen.
  Ik zou zoals verschillende hierboven zeggen ook desnoods 4-4-2 gaan spelen met die 2 nieuwe jongens op het middenveld.
  Wat blijft onze spits toch heerlijk. Werkt als een paard en pakt z’n goals mee. Evert speelde gisteren trouwens ook echt goed.

 10. Leonardus

  Je ziet na de rode kaart dat VVV wat meer lef en agressie gaat tonen. Daarvoor waren het zeer makke lammetjes en hadden veel te veel respect voor AZ. VVV heeft niet meer de ploeg die met de kont tegen eigen goal kan spelen en een wedstrijd echt dood kan maken. In het verleden met Roseler en Promes lukte dat wel.

  In de eerste helft waande AZ zich in een speeltuin. Zelfs in het strafschopgebied stonden verschillende spelers van AZ helemaal vrij. Dat kan en mag niet gebeuren als je met zoveel spelers achter de bal speelt.

  Na de rode kaart ging VVV meer naar voren spelen en kwam veel beter in het spel. Tactisch een miskleun van de Koning.

  Het centrum van de verdediging is echt de zwakste plek van het elftal.

 11. idderzienmeining

  Het punt is natuurlijk een prachtig resultaat … zeker als je bedenkt dat we na 85 minuten (!!!) nog met 2-0 achter stonden

  VVV had natuurlijk pech dat de bal van Karlsson er op deze manier invloog. Ik kan niet beoordelen of dit Delano aan te rekenen viel … ik ben géén keeper 😉

  Vervolgens werd VVV van het kastje naar de muur gestuurd waarbij ik het opvallend vond dat de spelers OVERAL ver van hun tegenstander stonden. Met andere woorden: de organisatie stond niet goed !

  Ik vind Roy Gelmi op het middenveld géén goed alternatief want hij mist daarvoor het inzicht qua positie kiezen.

  Machach heeft echt wel kwaliteiten maar wellicht vanuit een iets andere rol ?

  De 2e helft voelde je de wedstrijd langzaam aan kantelen en ik moet zeggen dat Hans de Koning goed gewisseld heeft !

  Deze wedstrijd zat het trouwens qua scheidsrechter en VAR momenten eens mee:
  1. De bal had ook op de stip gekund bij de handsbal van Evert Linthorst (blok in de muur)
  2. Machach had ook een 2e gele kaart kunnen krijgen
  3. Niet elke scheidsrechter had ons die pingel gegeven !

  Wat VVV in elk geval heeft laten zien is dat ze NOOIT opgeven en altijd blijven knokken voor een resultaat –> daar kan ik als supporter van een kleine club écht van genieten hoor !

  1. Goodie

   Betreft de wissels ben ik het met je eens. Deze 2e helfr vroeg om Arias en in mindere mate ook om van Dijck. Giakoumakis kon de bal nauwlijks vast houden rond de 16. Iets wat je wel aan Arias over kunt laten.

   De scheidsrechter zat in ieder geval niet tegen, maar alle beslissingen waren imo juist. Als je voor de bal tegen de hand van Linthorst een penalty geeft is het voetbal verloren.

   De penalty die we kregen was volledig terecht. De commentator zegt noemt het duwen en trekken vam beide zijden. Maar BMI slaat zijn arm om de middel van Giakoumakis. Dat hij vervolgens er alles aan doet om los te komen is irrelevant.

 12. mats

  Met 5-3-2 komt er veel te veel druk te staan op het middenveld als de tegenstander hoge druk zet. Middenveld kan er niet onder uit voetballen. Hoge balen zijn het gevolg en helaas zijn onze vleugelspelers niet echt rendabel.

 13. Geertje

  Elftal hing als los zand aan elkaar eerste helft.. Mag je de technische staf kwalijk nemen; centrum wat niet klopt, Gelmi op het middenveld.
  Complimenten daarentegen voor het gewaagde wisselen. Naast de invalbeurt van Coric (beste middenvelder in een VVV shirt sinds Honda) was het fysiek van Van Dijck en Arias wat AZ brak. Voor zulke momenten in wedstrijden is Arias gehaald. Het is geen spits die elke keer eerst 30 meter moet overbruggen, hij moet rondom of in de 16 aangespeeld kunnen worden.
  Volgende week Ajax. Mocht je een puntje halen zou dat super zijn, maar normaal ga je er met dikke cijfers af.
  Ik zou ook Post en Kirschbaum nog een week extra rust geven en de week erna tegen Groningen weer op zijn sterkst starten.
  Wat mij betreft:
  Kirschbaum
  Pacho Gelmi Kum Schmitz
  Post Coric Linthorst
  Vito Gia Machach

   1. Geertje

    Omdat die dat prima kan. Ik vind hem bij vlagen laconiek aan de bal; niet zo zuiver als Coric. Zie hem het liefste wat vooruitgeschoven. Heeft wel een goede dribbel, vandaar dat ik denk dat een vrije rol, hangend op links, hem past .

  1. Tony

   haha. Serieus? Coric nu al de beste middenvelder sinds Honda noemen!? De beste middenvelder was sowieso Linthorst. Coric deed het goed, maar laten we de lat niet meteen zo hoog leggen voor hem aub.
   Je opstelling vind ik prima, alhoewel ik vanuit een 442 zou spelen.

 14. mats

  De Koning terecht boos op het denigrerende commentaar (vooral van VVV hater Bruggink) bij Fox Eredivisie gisteravond. Heeft iemand het linkje van de Limburger hierover?

 15. Rossie

  Inderdaad lekker 4-4-2 gaan spelen. Een middenveld met Post-Linthorst-Coric-Machach is gewoon echt top, te goed voor rechterrijtje. En dan Machach beetje hangend op links ook denk ik. Giakoumakis en Vito voorin, dat zijn allebei type spelers die ook prima in dat systeem passen. Verder heb je dan twee uitstekende (opkomende) backs. Enige minpunt blijft, maar dat heb ik al vaker gezegd, het centrum van de verdediging. Voor de rest heb je dan gewoon echt een prima elftal dat niet hoeft te degraderen. Blijft wel onbegrijpelijk dat ze niet nog ergens een goede centrale verdediger hebben gehaald.

  1. Ievel Knievel

   Je kan sowieso 2 systemen spelen, daar is materiaal genoeg voor en ook in de wedstrijd van tactiek wisselen. Ik denk dat het voor de teamspirit van belang is dat spelers weten dat ze niet altijd in de basis starten, maar dat dit niet wil zeggen dat de spelers niet toch een soort van basisspelers zijn. Dat voorkomt onnodige onrust in het team. Spelers die eerst de basis vormden moeten niet onder de druk en stress bezwijken dat er kapers op de loer liggen. Nieuw gehaalde spelers moeten niet het idee krijgen dat er een andere basis is. Zij denken natuurlijk dat zij als versterking gehaald zijn. De nieuwe spelers moeten natuurlijk nog in hun systeem ingespeeld raken. Een extra geheime doordeweekse oefenwedstrijd zou fijn zijn.

   Je hebt dus 2 systemen die beiden in 1 wedstrijd gebruikt kunnen worden, 4-3-3 en 4-4-2. Ook zouden systemen goed op de tegenstander aangepast moeten worden, waarbij je meerdere basis-11 varianten in je team hebt. Zoals Arsenal dat jaren geleden invoerde. Met 5 wissels kan dit gewoon.

   Overigens zou VVV ook nog een 3e systeem kunnen spelen, waar VVV misschien wel het beste in uit de verf kan. Je vervangt dan Swinkels en Kum die wellicht te langzaam zijn en houdt je sterkste spelers over.

   Een soort 5-4-1 krijg je dan:

   —————-Kirschbaum——————

   Pachonik———–Gelmi———Schimtz

   —————Post—————————–

   —-Linthorst—–Coric—–Machach——

   van Crooy———–1 vd andere buitenspelers

   ——————–Gia————————-

   Dan nog: Grote kans dat dit seizoen na iets meer dan 50% van de gespeelde wedstrijden gecanceld wordt, wat in de nieuwe regels mogelijk is. Daarom is het van belang dat VVV alle punten sprokkelt die het pakken kan. Hoe maakt eigenlijk niet uit. We zitten al bijna op 1/4 vd competitie.

   1. Leonardus

    Wat? 1/4? Na 5 wedstrijden zit je net niet op 15%. Rekenen was zeker niet je sterkste punt.

   2. Ievel Knievel

    Wat aan de woorden “al bijna” dringt niet helemaal door tot die ****hersentjes van je?

   3. Rossie

    Heb ik ook al aan gedacht ja, Post en Gelmi centraal achterin. Daar kun je heel veel mee oplossen. Trage en te oude centrum is dan weg en Machach en Coric kunnen sowieso allebei spelen. Plus dat je dan als elftal als geheel ook wat meer druk naar voren kunt geven en daar hou ik wel van.

   4. ponnie veag oet de pan

    Dit is gewoon 433 met een véél te aanvallend middenveld! Wil je met een nulletje of 8 worden weggespeeld tegen ajax, moet je dit zeker zo opstellen.

    Ik vind de optie 442 wel een interessante met machach en coric op het midden en zonder echter links en rechtsbuiten. Ik ben alleen bang dat dit vvv dit niet kan spelen aangezien de koning man op man speelt. Zeker nu machach en coric net pas zijn aangesloten kan je zeker tegen een ajax er niet op vertrouwen dat spelers mannetjes van elkaar gaan overnemen, daar is ajax veel te slim voor. Ik hoop dat ajax gezien het drukke programma ervoor kiest met wat meer reservespelers in venlo aan de aftrap te verschijnen, en dat bij vvv post en kirschbaum er weer bijzijn!

    Kirschbaum
    Pacho – gelmi – kum – schmitz
    Linthorst- post – coric
    Machach – gia – van crooij

 16. Ik snap je zorgen over het centrale duo, maar dit moet je nooit doen. Dan heb je helemaal geen verdedigende middenvelder meer en daar hebben we Post broodnodig, dat bleek ook tegen AZ weer. Juist het middenveld kan één voor onze sterkste wapens worden, maar dan wel met Post. Gelmi gewoon weer naast Kum zetten, dat is momenteel de minst slechte oplossing voor het centrum van de verdediging.

  1. chretien

   Mee eens, anderzijds wat is een verdedigende middenvelder? Post komt zelden mee naar voren, hij lijkt dan misschien dreigend, ook door zijn postuur, maar, behalve bij een corner of vrije schop, zie ik hem liever op het middenveld of iets daarachter. Ook niet ondenkbaar is dat we een vijfmans achterhoede creëren met Pano, Jelmi, Post, Kum en Schmidt. Of Post posteren net iets voor de achterhoede? Zeker tegen grotere ploegen geen onzinnige gedachte lijkt me. Middenveld met Linthorst, Machach en Corich en dan voorin met zijn tweeën Gia en Vito.

 17. Goodie

  Wat mij overigens opvalt is dat beide penalty’s van Giakoumakis onhoudbaar zijn voor een keeper. De bal wordt zo’n beetje in het zijnet getrapt. Heel knap binnen geschoten.

 18. Post positioneren net voor de achterhoede als controlerende middenvelder, en dan precies zoals jij aangeeft met die genoemde middenvelders en aanvallers spelen tegen Ajax. Nadeel is dat er vanaf links weinig voorzetten zullen komen voor Gia, want dat doet John in ieder geval wel, maar die speelt in deze opstelling dus niet…
  Dus je zult het meer moeten hebben van steekpasses van onze talentvolle (nieuwe) middenvelders en de evt. loopacties van Linthorst. Ik ben benieuwd wat de technische staf als tactiek gaat bedenken…

 19. twiggy11

  Ider punt is welkom maar het voetbal is op moment niet aan te zien wordt tijd dat de poppetjes op de goede plaats komen te staan.vito mag van mij wel een beetje mee verdedigen laat zijn mam te makkelijk weg lopen.

   1. chretien

    Dat krijg je bij hem er niet meer uit. Daarom zeg ik dat hij voorin moet spelen met alle risico’s van dien…

 20. Godfried

  Wederom nieuwe coronabesmettingen bij AZ… Mag hopen dat iedereen die afgelopen weekend tegen VVV speelde vóór de wedstrijd uitvoerig is getest?! Mocht VVV nu ineens ook positieve besmettingen hebben binnen de selectie, zou ik AZ een duchtig aan de tand voelen.. en anders een schadeclaim indienen. In het AZ stadion zijn zij verantwoordelijk voor de gezondheid van spelers van VVV.

  Snel testen nu VVV en hopen op het beste…

 21. wuilus

  Geschrokken van ons voetbal, dit was misschien nog slechter dan tegen ADO. Ik mag hopen dat we het voetbal weer wat gaan oppikken, anders word het zaterdag 0-10.
  Maar goed dat ze niet hebben opgegeven en zodoende toch nog een puntje hebben mee kunnen pikken

Leave a Reply