VVV-Venlo pakt in slotminuten belangrijke overwinning tegen FC Dordrecht

Verslag volgt later.

VVV-Venlo – FC Dordrecht: 4-2 ( 1-0 )
29. Venema 1-0, 58 El Azrak 2-0, 68. Agrafiotis 2-1, 79. N’Diaye 2-2, 88. Schroijen 3-2, 90+1, Braken 4-2
Scheidsrechter:  Pérez
Gele kaarten: Van Dijck, de Boer, Munsters, El Azrak ( VVV-Venlo ), Van Huizen, Zehir, Miceli, N’Diaye, Mannes ( FC Dodrecht )

Opstelling VVV-Venlo: Delano van Crooij; Tobias Pachonik, Brian Koglin, Stan van Dijck, Simon Janssen; Tristan Dekker ( 86. Joep Munsters), Kees de Boer, Rayan El Azrak; Joeri Schroijen ( 92. Levi Titulaer), Nick Venema ( 70. Sven Braken), Carl Johansson ( 70. Yahcuroo Roemer).

Opstelling FC Dordrecht: Liam Bossin; Ruggero Mannes, Toine van Huizen, Jop van den Avert, Mauro Savastano; Jari Schuurman, Ersin Zehir, Pascu; Christian Conteh, Stijn Meijer, Jacky Donkor.

35 Responses

 1. VVV 4ever

  Verdiende overwinning…
  Azrak lijkt me wel een aanwinst…
  Arbitrage en veld zaten op een lijn…. Strafschop was een lachertje en de 2-2 was duidelijk buitenspel bij het mislukte schot op doel…Ze waren gelukkig wel scherp bij de 3-2 van Schroijen…
  Forza VVV!!!

  1. beek

   El Azrak prima gespeeld. Simon is een van de betere spelers. Pachonik deed het ook goed. Aan hem hadden we de eerste goal te danken. Koglin maakt het spel traag. Carl is te licht.

 2. Leonardus

  Voetbal zonder publiek is geen voetbal.

  Het wegwerken van de rotte appels heeft wel wat gedaan met het team. Als van Rooijen weer terug is, rest nog een nieuwe keeper, een voorstopper en een linksbuiten.

  1. roermond

   Leuke wedstrijd gezien met hardwerkende spelers. Voor mij waren de uitblinkers El Azrak, Pachonik, Koglin en Johansson. Smaakt naar meer nu vrijdag die Sjengen opvreten…come on venlo..forza VVV..

   1. Ievel Knievel

    Zullen we het eens even niet over politiek hebben hier? De komende weken en resterende seizoenshelft zullen de maatregelen automatisch steeds meer losgelaten worden (want dalende ziekenhuiscijfers) dus gaan we vanzelf richting een voller huis. Het is al fijn dat alle seizoenkaarthouders het stadion in kunnen. En vergeleken met eind jaren negentig en begin jaren tweeduziend zijn dit zelfs keurige toeschouwersaantallen.

 3. idderzienmeining

  Sinds lange tijd weer eens een vermakelijke wedstrijd gezien waarin VVV eindelijk weer eens een brutale smoel liet zien.

  Het veld was dramatisch dus dat had wel weerslag op het spel maar VVV speelde weer eens met het mes tussen de tanden.

  Onze nieuwste aanwinst was de beste voetballer op het veld EN blijkt ook een gifkikker die de boel aanjaagt !

  Ik vond de ploeg bij momenten erg kwetsbaar en in de omschakeling had een goede tegenstander geheid méér gescoord.

  Maar nogmaals: ook veel positieve zaken gezien en voor mijn waren El Azblak, de Boer, Pachonik en Koglin de uitblinkers maar alle andere spelers hebben in elk geval ALLES gegeven !

  Vind wel dat Delano niet in zijn beste vorm steekt ….

  Op naar volgende week en kijken of we nu eens een serie wedstrijden kunnen zien met dit strijdbare en met vlagen aardig voetballende VVV

 4. Leonardus

  Heerlijk om te zien hoe de fans die belachelijke Corona regels hebben overtreden. Rutte en Kuipers zijn de zombies van deze maatschappij. Voetbal is van en voor de fans.

  Goed van VVV dat er niet werd ingegrepen.

   1. Ievel Knievel

    Kennelijk stond mijn reply verkeerd: Zullen we het eens even niet over politiek hebben hier? De komende weken en resterende seizoenshelft zullen de maatregelen automatisch steeds meer losgelaten worden (want dalende ziekenhuiscijfers) dus gaan we vanzelf richting een voller huis. Het is al fijn dat alle seizoenkaarthouders het stadion in kunnen. En vergeleken met eind jaren negentig en begin jaren tweeduizend zijn dit zelfs keurige toeschouwersaantallen.

 5. supportertje

  We hebben denk ik een strijdend VVV gezien wat wilde winnen. Na de 2-2 niet het koppie laten hangen, maar er voor gaan en over de streep getrokken. Duidelijk een frisse wind die gaat waaien, en nu hopen dat deze de komende tijd aanwakkert tot een storm. Duidelijk dat Azrak een aanwinst is voor VVV en het nodige meebrengt op het veld. Al met al een leuke wedstrijd gezien, en duidelijk een verbetering t.o.v. de vorige wedstrijden. Ook fijn dat Joeri vandaag eindelijk een doelpunt te pakken heeft, en daarbij ook een pracht van een assist, omdat hij zag dat de ander er beter voorstond. Positief afgesloten vandaag en nu maar naar boven gaan kijken. Met dezelfde mentaliteit MVV proberen op te eten, maar vooral genoeg over hebben om Roda een knockout toe te dienen.

  1. chretien

   Nooit meer kunstgras, daar ben ik het roerend mee eens, maar dat gras was slecht, heel erg slecht.
   En slecht gras in januari betekent dat het op zijn vroegst in maart, maar eerder april enige verbetering mogelijk is. Ik zie nergens gras zoals bij ons VVV. Zijn de groundsmen in staking?

  1. Leonardus

   Kan me nog heel goed een interview van deze Smeets herinneren waarin hij aangeeft nooit, maar dan ook nooit voor een andere Limburgse club te spelen dan voor mvv.

   Voor de zeikers over het veld, die weten dus niet hoe het voetbal was in de jaren 80 en daarvoor. Toen zeikte men niet over het veld. Er werd gewoon gevoetbald bij weer en wind. Complete plassen water in en rond het doel waren normaal. En op vandaag moet het een biljart laken zijn. Zomer en winter.

   1. DeOtjes

    Het hoeft geen biljartlaken te zijn. Maar het moet ook niet lijken dat je op een gladgestreken akker staat te spelen. Waar, als een speler rent, het zand opstuift en plaggen door de noppen gewoon meegenomen worden.

    Voor mij zag het eruit alsof de wortels van het gras er maar 2 millimeter inzat.

    Dat past niet in de huidige tijdsgeest en de mogelijkheden die er zijn om een voetbalveld een voetbalveld te laten zijn.

   2. Totdat er straks een VVV speler zijn enkel breekt omdat hij in zo’n gat stapt. Mogen we dan nog steeds niet zeiken over het veld?

   3. Louis van Gaal

    Dit veld is gewoon dramatisch en eigenlijk onwaardig voor betaald voetbal..

   4. Het is of kunstgras of een knollenveld van dec tot april.
    Was in het verleden ook zo.
    Heeft volgens mij met de ondergrond en de ligging te maken, er komt te weinig zon bij b.v.
    En dan hebben we deze winter nog geeneens een strenge winter gehad.
    Ik denk dat er wel iets aan te doen is met b.v. welk gras je gebruikt en met lampen etc, maar ik snap dat daar geen geld voor is.
    De terreinknecht, die zal heus niet met vakantie zijn, maar ik denk dat hij weinig middelen heeft…

 6. lucien1978

  Zou Willem janssen niet gewoon nog te porren zijn voor 1 of 2 jaartjes VVV. Hij komt bij Utrecht niet meer aan spelen toe.

  Zou de ideale versterking zijn om leiding te geven aan de jonkies. Het zal hem wel niet worden maar hij heeft natuurlijk wel jaren hier gespeeld

  1. kuebke

   Denk dat Willem liever nog een paar jaartjes in de Eredivisie voetbald dan in de K.K.D.
   Ik zag dat Robbin Ruiter en Willem II per direct uit elkaar zijn gegaan,is dat niets als nieuwe doelman.

 7. RuiverCity

  Bryan Smeets heb ik voor jaren terug al geroepen dat dat een prima speler voor VVV zou zijn. Voetbaltechnisch niet geweldig maar wel een harde werker , balafpakker en een gifkikker. Al denk ik dat ze hem bij VVV te oud zullen vinden. Wel ideaal als leider van dit jonge team.

  1. Gerardus

   Ik denk in dit geval niet dat het argument te oud is, maar te duur.

   Hij wordt ook in verband gebracht met NAC en die hebben net toevallig Haye verkocht. Ik denk dat zij daardoor aan het langste eind gaan trekken.

   1. Dat denk ik ook…
    Ik zou hem hier graag willen zien.
    Harde werker en maakt ook gemakkelijk een goal.
    NAC heeft nu inderdaad meer centjes…

  1. kuebke

   Gelukkig.
   Had voor mij al veel eerder weggemogen.
   Hij kon geen kansen afmaken en geen voorzetten geven en hij liep toch altijd alleen maar lucht te dekken als hij moest mee verdedigen.

 8. brise continu

  Fantastische wedstrijd gezien!
  Grootse trainer!
  Prima grasmat!
  Perfecte geluidsinstallatie!
  Heerlijke groentesoep!
  Kortom..eredivisie waardig!
  …pssst…zo ff sprietse!

Leave a Reply