VVV-Venlo

VVV-Venlo praat met vier spelers over mogelijke transfer

De derde wedstrijd in de competitie staat voor de boeg, maar de selectie van VVV-Venlo is nog niet compleet. Technisch manager Stan Valckx heeft tegenover De Limburger verklaard dat VVV-Venlo op dit moment met een viertal spelers aan het praten is. De bedoeling is dat er twee van deze spelers een contract krijgen bij de Koelclub.

Valckx zegt het volgende tegen de krant: “Machach is inderdaad één van onze kandidaten, maar er zijn nog drie interessante spelers. Uiteindelijk moeten er twee van de vier naar VVV komen.” Zinedine Machach kwam naar voren in Italiaanse media en de interesse werd ons bevestigd door enkele journalisten uit Italië – er zou sprake zijn van een onderhandeling met als uitkomst een huurperiode met optie tot koop. Stan Valckx is al meerdere keren in het zuiden van Europa geweest om met SCC Napoli te praten.

Daarnaast zijn er dus nog drie andere kandidaten. Wie dat zijn is op dit moment onduidelijk, net zoals de toekomst van proefspeler Torino Hunte. Wel is duidelijk dat Hunte als versterking wordt gezien in de aanvalslinie en mogelijk een contract kan verdienen. Of hij tot de vier spelers behoort zoals hierboven beschreven is onduidelijk.

Clement Couturier ontbrak op de training en de proefspeler lijkt weer te kunnen vertrekken, maar deze week zal definitief een knoop worden doorgehakt wat betreft de Franse middenvelder.

Het worden nog aantal hectische dagen op de transfermarkt voor de Venlonaren aangezien ze nog twee spelers willen vastleggen. Wie dat precies zullen zijn, zal de toekomst leren. Een ding is zeker, er wordt op de achtergrond hard gewerkt om de selectie compleet te krijgen voor de rest van het seizoen.

8 Responses

 1. idderzienmeining

  Tóch benieuwd welke 4 opties in beeld zijn voor VVV !

  Gezien het feit dat Stan meerdere keren naar Napoli is afgereisd DENK ik toch écht dat Machach een serieuze kandidaat is ?

  Raffael heeft volgens mij nog géén nieuwe club dus wie weet wordt dit alsnog DE verrassing op transfergebied en na Cattermole de volgende crack die naar Venlo komt ? Al lijkt dat qua salaris natuurlijk op voorhand onmogelijk … maar dachten we dat met Lee niet óók ?

  Maar ervan uitgaande dat Raffael niet op het lijstje van 4 namen staat ben ik echt benieuwd welke namen er dan wél op staan ?

  Vermoedelijk worden de twee aanwinsten voor het voetbalpubliek onbekende namen ?

  Of slaagt Stan er alsnog in een speler te huren bij een (Nederlandse ?) club …. we gaan het meemaken !

  Ben wel écht benieuwd hoor 👍

 2. roermond

  Hier stond dit vandaag:

  Emanuelson: ‘Kies ik voor een club als RKC, of ga ik voor Utrecht?’
  Gepubliceerd: Di 29-09-2020 om 12:26

  Urby Emanuelson weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De middenvelder is op amateurbasis aan FC Utrecht verbonden, nadat zijn contract op 1 juli van dit jaar afliep. Hij geeft aan nog niet helemaal duidelijk te hebben wat hij wil.

  Bij Utrecht zijn ze maar wat blij met Emanuelson, die met zijn ervaring een belangrijke rol vervult binnen de selectie. “Ze willen bij Utrecht dat ik na mijn carrière bij de club blijf. Dat zie ik ook zitten, dat lijkt me zelfs aantrekkelijk, maar ik wil ook nog wel gewoon voetballen”, geeft Emanuelson aan in gesprek met het Algemeen Dagblad.

  De 34-jarige middenvelder kan lachen om de term ‘vaderfiguur’. “Laten we het een mentor noemen. Niemand van de medespelers wil dat ik wegga, haha. Ik speel misschien niet vaak, maar ik ben een volwaardig lid van de selectie. Met jongens als Davy van den Berg praat ik veel. En met Gyrano Kerk ook. Dat zijn jongens die ik wat kan leren.”

  Toch durft Emanuelson niet te zeggen of zijn toekomst daadwerkelijk bij de club uit de Domstad ligt. “Misschien dat er nog wel een club is die denkt van: hij is vrij, wij nemen hem. Ik ben nu wel op een leeftijd dat ik denk van: wat wil ik? Kies ik voor bijvoorbeeld een club als RKC, waar ik elke week speel? Of ga ik toch voor Utrecht, waar ik niet altijd speel, maar waar ik die mentorrol kan vervullen? Dat zullen we de komende tijd uit gaan zoeken”, sluit de middenvelder af.

 3. Top! Thanks voor de info.
  Het eerste gedeelte m.b.t. FC Utrecht had ik al eerder ergens gelezen, maar ik wist niet dat hij nog twijfelde om evt. ergens anders te gaan spelen. Zeker een interessante optie en iemand dus die voor jonge spelers (Linthorst) als een mentor kan dienen en onze evt nieuwe speler van Napoli een beetje in het gareel kan houden …

Leave a Reply