Update: “Tissoudali naar VVV-Venlo”

Tissoudali komt VVV-Venlo het komende seizoen op huurbasis versterken. Dat melden Fox Sports en Voetbal International op hun website. Het lijkt er daardoor sterk op dat de aanvaller het komende seizoen in Venlo te bewonderen is.

De 24-jarige aanvaller zegt het volgende tegen Fox Sports: “VVV biedt mij nu de kans om in de Eredivisie uit te komen en daar ben ik ontzettend blij mee. Ze zochten een buitenspeler en ik pas in dat profiel. Ik heb een heel goed gevoel bij de club gekregen”

Tissoudali zal volgens de media voor een jaar gehuurd worden van Le Havre.


Het seizoen is voorbij en de Venlonaren bereiden zich voor op het komende seizoen in de eredivisie. Eerder werd de selectie versterkt met Unnerstall en nu is de club in gesprek met Tarik Tissoudali. Dat meldt Dagblad de Limburger in de krant vanmorgen.

De 24-jarige aanvaller staat momenteel onder contract bij het Franse Le Havre, dat in de Ligue 2 uitkomt, tot medio 2020 en als Tissoudali naar Venlo zou komen, is dat op huurbasis. Vanaf de winterstop van het afgelopen seizoen kwam de aanvaller uit voor SC Cambuur dat in de Jupiler League uitkomt en in de halve finale van de Play Offs om promotie/degradatie uitgeschakeld werd door MVV Maastricht. Eerder kwam de aanvaller ook uit voor Telstar.

De eerste gesprekken zijn gevoerd en Maurice Steijn zegt daar het volgende over: “We zijn op
zoek naar een buitenspeler en hebben met Tarik gesproken”

Afgelopen winter had Tissoudali zich al aangeboden bij onze club, maar destijds was er geen ruimte voor de aanvaller. Nu lijkt dat anders te zijn en de komende tijd moet uitwijzen of hij naar VVV verhuist.

28 Responses

 1. kiekoputspelke

  Ik denk dat deze speler absoluut een aanwinst zou zijn voor VVV Venlo.
  Niet alleen een zeer getalenteerde speler maar ook een speler met snelheid en diepgang. Kortom: een speler die ideaal is voor een elftal dat volgend seizoen met name in de omschakeling zal moeten spelen.
  Verwscht trouwens wél dat er meerdere (Eredivisie) clubs interesse hebben, dus laten we hopen dat Steijn en Valckx hem kunnen overtuigen voor Venlo te kiezen.

 2. Donderspeech

  Voetbalprimeur:

  Update 13.00: Tarik Tissoudali is verkast op huurbasis naar VVV-Venlo. Dat meldt FOX Sports. “VVV biedt mij nu de kans om in de Eredivisie uit te komen en daar ben ik ontzettend blij mee. Ze zochten een buitenspeler en ik pas in dat profiel. Ik heb een heel goed gevoel bij de club gekregen”, aldus Tissoudali tegen FOX. VVV en Cambuur hebben de deal overigens nog niet bevestigd

 3. LJ

  Hij wilde in de winterstop ook al naar VVV, heeft zich toen zelf aangeboden. Dat ging destijds niet door, omdat VVV dan eerst een speler moest verkopen en cambuur daarna snel toehapte. Als zich dan een nieuwe kans voordoet ben je er snel uit. Win-win situatie lijkt me. En een prima vervanger voor Sleegers. Die trouwens weer JL mag gaan spelen net zoals Robin Buwalda.

 4. Goodie

  Wisselde goed wedstrijden met slechte af bij Cambuur. Ik denk dat hij beter tot zijn recht komt met ons in de eredivisie. Scoorde bij Telstar dat ook niet het spel hoefde te maken 19 doelpunten. Al met al denk ik dat Tissoudali een aanwinst zal zijn.

 5. kiekoputspelke

  Respect voor VVV dat ze de speler hebben weten te strikken, wederom een teken dat de club goed bezig is. Wat ik vooral mooi vind – en dat leukt VVV eigenlijk al jaren – is dat het lijkt alsof er niets gebeurt en er dus ook weinig namen aan de club gelinkt worden. En dan ineens komt er een bericht in de media dat een deal rond is. Ook dat dot de club in mijn ogen erg goed….

  Welkom bij VVV en volgend seizoen lekker knallen op die vleugel !!

 6. LJ

  Stand van zaken:
  Doel: Unnerstall, Custers
  Verdediging: Dekker, Röseler, Janssen, Promes (mondeling akkoord)
  Middenveld: Post, Leemans
  Aanval: Seuntjens, van Crooy, Hunte, Tissoudali
  Amateurs zijn niet meegenomen.

 7. venlow077

  http://www2.nhnieuws.nl/sport/206948/tarik-tissoudali–speelt-volgend-seizoen-eredivisie-met-vvv

  “De overstap naar VVV is voor negentig procent rond. De clubs moeten nog nog wat puntjes op de i zetten”, vertelde Tissoudali aan NH Sport. “Ik heb echt gekozen voor het spelen in de eredivisie.” De Amsterdammer is goed bevriend met Ralf Seuntjens, dat hielp ook mee bij zijn beslissing. “Het is een leuke club, kom hier naartoe”, zei Ralf tegen hem.

  1. Die kunnen niets melden totdat er een handtekening is gezet. Zo werkt dat met clubs en transfers, clubs kunnen helaas soms pas later communiceren en proberen daarom ook het zo secuur mogelijk te doen zodat niemand er vanaf weet. Maar goed we zijn nu een Eredivisieclub en dat betekent dat we meer in de spotlights staan en dus dat er ook meer journalisten gaan zoeken naar primeurs. Ik denk dat het balletje is gaan rollen nadat Limburger het vanmorgen bekend heeft gemaakt dat er gesproken is. FOX Sports heeft daarop de speler zelf geinterviewd en heeft aangegeven dat het zo goed als rond is. Wellicht kent Tarik iemand van Fox en heeft dat daarom aan hun verteld.

   Het kan dus nog best wel een dag of 2 duren voordat het rond is, daarnaast moet hij ook nog een medische keuring ondergaan. Met onze nieuwe keeper was het al wat langer rond maar soms duurt het gewoon even voordat de zaken zijn afgehandelt.

   1. Ben

    Dat begrijp ik, VVV zal wachten tot er iets concreets is te melden. Ik reageerde eigenlijk alleen op bovenstaande reacties, niet op de update. Wel bijzonder en vreemd te noemen dat een Lige 2 club een speler als Tissoudali koopt en niet “gebruikt.” FORZA VVV!

 8. Goodie

  Even ander transfernieuws:
  – 2 eredivisie clubs hadden interesse in Maenpaa, maar die koos voor een langer verblijf bij Brighton.
  – Tamata die eerder dit jaar Ado verkoos boven VVV mag daar ook alweer weg.

 9. RuiverCity

  Ja slim van Maenpaa om dat te doen. Wellicht raakt de eerste keeper geblesseerd of geschorst dan krijgt hij zijn minuten wel. Liever tegen Arsenal, Man City dan tegen Heracles, Willem II of….. En wat denk je van het salaris in Engeland!

  Tamata is tot nu toe overal mislukt. Lekker laten lopen die gast. Mag blij zijn als een Juup club hem nog neemt.

 10. Ben

  Het is zo stil en daar zal VVV zijn redenen voor hebben, maar hoe zit nu met deze speler? Heeft hij inmiddels getekend? Komt hij nu wel of niet? Terecht dat we niet naar topspelers zoeken, VVV kan alleen maar transfervrije spelers een contract aanbieden, of spelers huren. Maar, een lijstje heeft men toch al lang? Of zijn de “verantwoordelijken” momenteel met vakantie? Ben zeer benieuwd! FORZA VVV!

 11. Koelie

  Ze zulllen wel druk bezig zijn. Liever iets langer wachten op goede versterkingen dan meteen in een dag 9 man brandhout halen als die andere geelzwarte club in het zuiden.

  Trouwens gemeente Venlo let u op? Gemeente Tilburg verkoopt, na eerst W2 7 jaar terug van faillissement gered te hebben, het stadion terug aan de club. Die gaat het meteen verbouwen, want “verouderd”( LOL renovatie nog geen 10 jaar oud). Het kan dus wel…

 12. RuiverCity

  @Koelie
  Gemeente Venlo staat bekend om zijn wanbeleid en geeft liever geld uit aan zaken die bij voorbaat gedoemd zijn om te mislukken (Mikwé, Floriade, kabelbaan etc.).
  Vandaar dat ze nu weer op rand faillissement staan.

Leave a Reply