VVV-Venlo presenteert het nieuwe shirt

Het nieuwe shirt is er! Onze geelzwarte trots speelt gedurende seizoen 14|15 in een nieuw Masita-tenue.

Naast hoofdsponsor Seacon Logistics op de voor- en achterkant, is er natuurlijk ook weer Personato Werving en Selectie als mouwpsponsor, ditmaal vergezeld door TD & Company op de andere mouw.

Het shirt is een moderne remake van het befaamde ‘blokjesshirt’, waar Venloos’ trots eind jaren ’70 in speelde. Destijds in roodwit, groenwit en witblauw. Ditmaal in ons eigen geelzwart als thuisshirt en blauwwit als uitshirt.

Hopelijk worden in dit shirt ook legendarische successen behaald als in de tijden van Albert van der Weide, Ger van Rosmalen en Jac Hermans. Deze mannen, die allen in het blokjesshirt speelden, kregen vandaag het shirt voor het eerst in handen en ze waren er direct over te spreken.

Op naar een nieuw seizoen in een nieuw tenue!

Bron: VVV-Venlo

8 Responses

 1. Goodie

  Fantastisch mooie shirts. Wat ik alleen een beetje overdreven vind is dat Seacon 3 keer op het shirt vermeld staat. Op de buik, op de borst (weliswaar in het klein) en op de achterkant boven aan.

 2. Word

  Seacon betaalt nogal wat. En met het afhaken van Scelta is dat een prima oplossing. Vind het jammer dat er geen naam op de rug komt, maar sponsorgeld is op dit moment zeer belangrijk. Begrijpelijk dus.

  Voor de rest een uitstekend shirt. Prima keuze van de club, moet gezegd.

   1. Word

    Draai het eens om: Seacon betaalt veel geld en om iets terug te doen geeft de club de vrijgevallen ruimte door het vertrek van Scelta aan hun hoofdsponsor. Daarmee hou je ze tevreden en misschien is dat wel meegenomen in het openbreken/verlengen van het contract.

    En begreep uit tweet van Bogers dat ze nog een nieuwe shirtsponsor hebben gevonden. Die zal dan wel onderaan op de rug komen. Hopelijk ook in het zwart, want ik ben blij dat ondanks de sponsoring het geen kermisshirt is geworden met veel (andere) kleuren. En dat kleine blauw/rood van Seacon onder de hals vind ik niet storend.

Leave a Reply