VVV-Venlo presenteert nieuw shirt

Gisterenmiddag presenteerde VVV-Venlo op een Goede tijden, slechte tijden achtige wijze haar nieuwe thuis- en uitshirt voor het seizoen 2017-2018. Het shirt is gebaseerd op het shirt waarmee FC VVV promoveerde naar de Eredivisie in het seizoen 1975-1976.

Op de foto presenteren Vito van Crooij, Clint Leemans en oud speler Jan Verbong (met het shirt van destijds). Dit is ook het shirt waar wij ongeveer twee jaar geleden een stuk “Shirt uit vergane glorie” over schreven. Het prachtige en in prima staat verkerend shirt heeft het rugnummer 16 van Jan Verbong. Het is dan ook mooi om te zien dat onze oud speler het shirt voor deze presentatie weer aan mocht trekken.

Shirts zijn nog niet te koop, maar de spelers zullen wel al in deze shirts de oefenwedstrijden spelen.

We zijn verder zeer benieuwd naar de reacties en meningen van het shirt.

19 Responses

 1. jimhendrix56

  Marco bogers zegt dat er vanmiddag een gesprek is geweest met een toekomstige spits. Mocht dit tot een akkoord komen hoopt Marco dat de nieuwe spits volgende week gepresenteerd word.

  1. venlow077

   Kijk dat is positief nieuws om te horen dat er wellicht snel een volgende transfer aan zit te komen. Mag ook wel eens gezegd worden, ipv dat negatieve altijd, en wat er niet goed is. Ben benieuwd om wie het gaat en als het rond gaat komen!??

  2. Lees net dat Lars Veldwijk bij een Nederlandse club gaat tekenen. Ben normaal niet zo van de 123tjes maar goed ik weet dat VVV in het verleden al eens bijna rond met de man was en zelfs een rondleiding heeft gehad. Ging op de laatste seconde mis.

 2. RuiverCity

  Ik kan me niet voorstellen dat het om Veldwijk gaat. Is precies dezelfde type speler als Seuntjens. VVV heeft een snelle spits nodig die een verdediger kan uitspelen en scoren. Die spits van De Graafschap (nu PEC) blijft jammer want dat was een prima spits geweest.

 3. RuiverCity

  De shirts die ze gisteren droegen worden niet de wedstrijdshirts. Als zich geen sponsor meer meldt komen de spelersnamen nog onder het rugnummer. Hopelijk is wel gedacht aan de eredivisiebadge die nomaliter op de linkermouw zit. Daar staat nu echter ‘Personato’. Er is echter weinig plaats voor een badge op deze manier.

  Mij ontgaat het doel van het doortrekken van de strepen op de achterkant.

 4. Ievel Knievel

  Prima shirts en ik vind eigenlijk de shirts van Masita ieder jaar prima. sommige mensen kijken alleen naar het merkje wat er op zit. Als Nike, Adidas of Puma met dezelfde shirts aan zouden komen zetten dan vinden sommigen onder ons ze ineens wel mooi.

  Ze zijn simpel en verwijzen naar de identiteit en historie van de club.

  Ik moet eerlijk gezegd wel zeggen dat ik deze shirts prima vind, maar het origineel prachtig vind. Waarom er niet simpelweg een kopie van het origineel gemaakt wordt is mij dan ook een raadsel (maar dan in de zwart-geel versie).

  Ik vind het daarnaast bijzonder jammer dat VVV niet in zwarte sokken met een gele bies of met zwart-geel gestreepte sokken speelt, zoals dat heel vroeger eigenlijk gebeurde. Dat zou de uitstraling echt verhogen. Om VVV toch in het stadswapen te laten spelen kan je ook een rode broek toevoegen aan het uitshirt of ze in rood-blauwe sokken laten spelen bij de uitkit. Het blauw-wit is trouwens historisch zeer verantwoord, omdat VVV na de fusie met sportclub Venlo in het wit-blauw speelde, net als Loreal en VHC.

Leave a Reply