VVV-Venlo scoort in laatste minuten de 2-2 en speelt gelijk in Den Haag

Verslag volgt later.

ADO Den Haag – VVV-Venlo: 2-2 (0-1)
16. Martijn Berden, 0-1.
62. Henk Veerman, 1-1.
73. Joel Ideho, 2-1.
88. Levi Smans, 2-2.

Opstelling VVV-Venlo: Jan de Boer; Robin Lathouwers, Rick Ketting, Roel Janssen, Simon Janssen; Joep Kluskens (69. Robert Klaasen), Elias Sierra, Levi Smans; Martijn Berden (69. Soulyman Allouch), Michalis Kosidis, Magnus Kaastrup.

17 Responses

 1. robvvv

  Een zeer toepasselijke foto bij dit bericht: Levi Smans was uitblinker in dit duel.!! Een vermakelijke wedstrijd dir 3 minuten te kort duurde .VVV was op weg naar een overwinning.

  1. Ik denk dat 2-2 uit bij ADO Den Haag een prima resultaat is.
   En ik vind dat het voetbal echt beter is dan vorig seizoen.
   We spelen over het algemeen aantrekkelijk voetbal en creëren meer kansen, die we wel moeten afmaken natuurlijk…
   En Levi Smans, die maakt echt een uitstekende ontwikkeling door.
   Hij is momenteel een bepalende speler, en als hij zijn dag niet heeft, dan verliezen we meestal, toch opvallend…
   Koppend heedt hij al diverse doelpunten gemaakt, nu ook nog met de voet doeltreffender worden en we hebben een topper in wording in huis!

 2. chretien

  Moeten we blij zijn met dat ene puntje? In principe is een gelijkspel in Den Haag al prima. Of hadden we toch moeten winnen? Op naar dinsdag, of moeten we de beker de beker laten? FORZA VVV!

 3. beek

  Smans doet het inderdaad geweldig. Ook ik vind het voetbal van VVV dit jaar veel beter.
  De enige die mij gisteren wat tegenviel was Kaastrup. Ik denk dat we volgende wedstrijd met Berden en Allouch moeten beginnen. Dat we op eigen helft de bal weggeven door verkeerde passing moet wel veel minder worden.

 4. supportertje

  Terechte mooie foto van Levi, maakt in mijn ogen een stormachtige ontwikkeling door en is van grote waarde voor het team. Ook Simon vaste waarden, en Martijn Berden speelt zeer goed de laatste wedstrijden. Hopelijk kunnen ze elkaar omhoog tillen en word het spel nog beter. Tegen ADO werd er sterk gespeeld en waren ze echt niet de mindere, en in de laatste 10 minuten had er nog gewonnen kunnen worden. ADO had geluk dat VVV niet een paar minuten eerder aanzette, want dan was de winnende alsnog gevallen. Wel moet men zorgen dat er geen slordigheid insluipt, te vaak nog een verkeerde aangespeeld. Maar voor de rest knap wat Rick samen laat zien met dit team.

 5. beek

  De keeper is een bron van onrust en balverlies. Ik dacht: die Kaastrup is een mooie aanwinst. Hij speelt al enkele wedstrijden niet best. Bovendien is hij erg zelfzuchtige

 6. Pffff, vvv komt op alle vlakken te kort.
  De Boer mag zijn voeten eens recht gaan zetten zodat niet elke bal nutteloos over de zijlijn verdwijnt en van die Kosidis werd gezegd dat hij eigenlijk te goed zou zijn voor vvv maar neem aan dat men vvv’03 bedoelde want scoren doet hij niet en kan geen bal fatsoenlijk aan de poten houden en dat al wedstrijden lang.

 7. Oelie op zuid

  Waarom speelt Sedlacek niet meer. Wat heeft die jonge misdaan? dat hij niet meer wordt opgesteld. De Boer wordt met de week dramatischer. Kosidis krijgt amper een bruikbare bal. Waarom speelt Berden niet? Ik snap het effe niet meer.

 8. Godfried

  de Boer… op afstandschoten verreweg de zwakste keeper die ik bij vvv heb gezien de afgelopen 29 jaar. Elke bal op goal zit. verder spelen ze angstig, lief en zonder lef. dan wordt je afgedroogd. vvv, hét medicijn.

  1. VVV en keepers.. Maenpaa was prima, Decker redelijk, De Fockert matig, Van Crooij een zesje, Unnerstall geweldig, Kirschbaum wisselvallig, Zima heeft nooit laten zien waarom hij een topsalaris had, en Van der Gouw was prima. En Jan de Boer? Die is net zo wisselvallig als Kirschbaum. De ene wedstrijd geweldig, de week erna een krokettenvanger waarbij elke bal erin vliegt.

 9. robvvv

  Heerenveen- VVV : waarom geen apart thema op deze website?
  Het wordt tijd om Craenmehr een kans te geven in de goal. Bedroevend wat De Boer bij vlagen liet zien…. Ook Kaastrup was aan vervanging toe. Ik hoop dat Berden de kans gaat krijgen…. Kosidis krijgt amper ballen waar die iets mee kan doen : middenveld en flanken voeren geen bruikbare ballen aan.. Hopelijk gaat het komende weken in de KKD wat verbeteren.

 10. chretien

  Blij dat we van de beker af zijn, lekker spelen voor de kkd. Kijk naar wat dat “succes” enkele seizoenen geleden ons heeft gebracht: degradatie uit de eredivisie met alle gevolgen van dien.

  FORZA VVV!

 11. john

  die Kosidis maakt er ook weinig van.

  als je goed kijkt zie je dat hij bij ieder duel naar een tegenstander loop/rent en dan 2 meter voordat hij er is …..inhoud .

  deze speler heeft weinig overtuiging om door te gaan .

  kan je beter niet storen ,want dit heeft geen enkele zin.

  wat mij betreft mag hij eens een paar wedstrijden op de bank beginnen.

Leave a Reply