VVV-Venlo sluit seizoen af met positieve cijfers

VVV-Venlo sluit het seizoen 2015/2016 met een positief resultaat af. Omroep Venlo meldt dat de Venlose club een sluitende begroting heeft ingediend bij  de KNVB.

In het afgelopen voetbaljaar zijn de Venlonaren binnen het gestelde budget gebleven en het eigen vermogen van de club is positief gebleven. Daardoor eindigt de club het seizoen met zogenaamde ‘zwarte cijfers.’

Voor het komende seizoen (2016/2017)  verwacht de club ook een goed resultaat te kunnen gaan boeken. VVV zal nog steeds een klein tekort moeten noteren, maar het heeft een positieve weg ingeslagen met extra financiële bijdrage uit het bedrijfsleven. Volgens 1Limburg heeft het genoeg garanties verkregen uit het regionale bedrijfsleven en de Vrienden van VVV.

Daarnaast betalen de Venlonaren de verkregen lening van 200.000,- vóór 1 Juli terug aan de gemeente Venlo.

Bron: Omroep Venlo, 1Limburg

6 Responses

 1. kenfen

  Das mooi. Ikben benieuwd of er op het veld ook zwarte cijfers worden gescoord.N Nijholt Buwalda en Sevinc zullen nog wel vertrekken Dan hebben we nog een echte linksback nodig en een portie middenvelders.

 2. Ben

  Positief resultaat? Binnen gestelde budget gebleven? Toekomst ook goed resultaat? Klein tekort? Extra financiële bijdrage uit het bedrijfsleven? Garanties uit het regionale bedrijfsleven en vrienden van VVV Venlo? Voor 1-07-2016 EUR 200.000 terugbetalen aan gemeente?
  Wat is er gebeurd? Geld binnen uit onverwachte hoek? Musa geld?
  Ik begrijp er niks van, hoe komt het toch dat we twee / 3 maanden geleden in zak en as zaten en dat we nu een florissante toekomst hebben?
  Ik ben boekhouder, maar mij lukt het niet….

   1. Ben

    wat zal ik zeggen?je hebt natuurlijk gelijk. Sorry daarvoor, maar ik was overdonderd door de elkaar zo tegensprekende informatie. Daar komt bovenop het gerucht dat nog meer spelers, ook musa onder andere, serieus overwegen, te stoppen met voetbal en net als Haagen, ook te gaan studeren. Begrijp me goed, her en der wordt er veel onzin geschreven, FORZA VVV!

 3. Meuske

  Hoop ook dat ze nog wat moois uit de hoge hoed toveren en ons weer eens verrassen met een goede leuke speler. Vind dat het rond Musa aardig stil blijft want dat vergevorderde stadium waar ze in zaten blijkt toch niet helemaal te kloppen want nu hebben ze een andere speler aangetrokken.

 4. Koelie

  Heel goed dat de club dit in een nieuwsbrief ook heeft gecommuniceerd. Positief. Ook positief dat het bedrijfsleven er weer beetje achterstaat. Nu nog de successupporters.

  Minder is dat Hypercube onder druk van de gemeente inderdaad dus maar een half rapport heeft kunnen leveren.
  Terecht ook dat VVV dat niet accepteert en hopelijk Hypercube zelf kan betalen voor een volledig kwalitatief goed onderbouwd rapport.
  Daarmee is dus weer eens bewezen hoe NIET VVV minded het stadsbestuur is. Ongehoord. Als oud-Venlonaar snap ik ook niet dat jullie die mensen nog niet met pek en veren de stad uit hebben gejaagd. Die sjengen wethouder van Sport en Deventerkoekwaus als burgemeester voorop. Elke andere voetbalstad was het al lang onrustig geweest. In Venlo laten we het maar gebeuren. Met je kabelbaan. Druk erop. Bedenk met de SAR iets hoe je de supporters kunt mobiliseren voor een geweldloos verzet.

Leave a Reply