VVV-Venlo

VVV-Venlo speelt 1-1 gelijk tegen FC Utrecht

Verslag volgt later.

Afgelopen vrijdagavond stond voor VVV-Venlo wedstrijd nummer twee op het programma. Na de spectaculaire overwinning van vorige week begonnen de Venlonaren als koploper tegen FC Utrecht.

Terwijl buiten het stadion zich een prachtige vuurwerkshow afspeelde, trapte FC Utrecht de wedstrijd af. VVV begon goed aan de wedstrijd, en binnen 8 minuten leverde dat al gelijk de openingstreffer op. Van Crooij bereikte Giakoumakis met een mooie pass. De Griek zag Hupperts naar de eerste paal komen en legde de bal met de buitenkant van zijn rechtervoet panklaar neer voor de aanvaller. Met een uiterste krachtsinspanning tikte Hupperts de bal achter doelman Paes. Een goed begin van de Venlonaren. Even later was daar al gelijk de volgende mogelijkheid voor VVV. John ontving de bal op de linkerkant van het veld. Hij kwam naar binnen en schoot op doel, maar de bal kwam recht op Paes af. Na een kwartier spelen in Venlo ontstond ook de eerste grote kans voor Utrecht. De razendsnelle Kerk sprintte richting de achterlijn en legde de bal goed terug. Gustafson kon op doel schieten,  maar met zijn linkerhand wist Kirschbaum de gelijkmaker te voorkomen. Het spelbeeld begon langzamerhand te veranderen. Utrecht begon meer grip op de wedstrijd te krijgen en creëerde ook meer mogelijkheden, maar de Venlonaren wisten voorlopig nog stand te houden. Aan de andere kant was het echter VVV dat haar tweede grote mogelijkheid van de wedstrijd kreeg. Een corner van van Crooij werd op de rand van de zestien neergelegd waar Schmitz in een keer verwoestend uithaalde. De bal werd ternauwernood van de lijn gehaald. Ook de Domstedelingen probeerde het van afstand, maar centrale verdediger St. Jago vond Kirschbaum  op zijn weg. De daaropvolgende kans was een stuk gevaarlijker. Een hard schot van Ramselaar was Kirschbaum te machtig, maar op de lijn stond nog John, die een doelpunt voor Utrecht tegenhield. De Venlonaren ontsnapten. Ook de periode hierna tot aan de rust hadden de mannen van Hans de Koning het knap lastig. De gasten domineerden in de Koel en waren af en toe erg gevaarlijk. Een beetje geluk en goed verdedigend werk zorgden er echter voor dat VVV met een 1-0 tussenstand de rust in ging. Ietwat tegen de verhouding in maar niemand die daar iets om zou geven als het zo zou blijven.

Zonder wijzigingen bij beide elftallen mocht van Crooij de tweede helft in gang brengen. De Venlonaren moesten waken voor een snelle tegentreffer zoals vorige week in Emmen. De eerste mogelijkheid na rust was voor VVV. Een vrije trap van van Crooij werd weggekopt door een Utrechts hoofd maar kwam recht voor de voeten van Post. Die dacht niet na en poeierde de bal ineens op goal. Helaas werd het schot gekraakt. 3 minuten later, in minuut 55, kregen de gastheren weer een kans op de 2-0. Het was Vito van Crooij met een goede actie op de linkerflank, die met een lage voorzet Hupperts bereikte, maar de maker van de enige treffer tot dan toe wist het net niet te laten bewegen. Ook de rebound viel net niet goed voor Giakoumakis. Aan de andere kant was het helaas wel raak. Een snelle combinatie door de defensie van VVV bracht rechtsback Klaiber in stelling. Met een behendig balletje buitenkant voet verschalkte hij Kirschbaum en zette zo de gelijkmaker op het scorebord. Een tegenvaller voor de Venlonaren. Utrecht bleef hierna aandringen en ging nu nadrukkelijk op zoek naar de voorsprong. Op deze manier zou het nog een heel lang laatste halfuur worden. In de 68e minuut gingen beide ploegen voor het eerst wisselen. Bij VVV werd Hupperts vervangen door Dekker en aan Utrechtse zijde moest Kerk het speelveld verlaten. Zijn vervanger was Arzani. Een van de enige spaarzame mogelijkheden voor de Venlonaren in de tweede helft, twintig minuten voor tijd, was bijna raak. Invaller Dekker probeerde het met een bekeken lobje met links. Zijn poging ging richting het doel van Paes en waar een deel van  het stadion dacht aan een doelpunt ging de bal toch echt net naast. In de omschakeling kreeg Utrecht weer een grote kans. Een voorzet vanaf de rechterkant werd ingekopt door Mahi en met een katachtige reactie hield Kirschbaum VVV op de been. Enkele ogenblikken later leek daar dan toch de tweede tegentreffer aan te komen. Mahi kwam na een hoge bal oog in oog met Kirschbaum te staan maar wederom stond onze doelman in de weg. Ook in de rebound voorkwam de uitblinkende Kum de achterstand voor VVV. Met kunst en vliegwerk bleef het dus nog 1-1. VVV kwam er nu niet meer aan te pas en het was alleen maar tegenhouden. Na vier minuten blessuretijd en de nodige extra grijze haren, floot scheidsrechter Dieperink voor het einde en zo bleef het godzijdank 1-1 in de Koel.

Zo is VVV ook na de tweede wedstrijd nog ongeslagen in de Eredivisie. Na een sterk begin werd het een erg lastige wedstrijd voor onze mannen. In de tweede helft was het bijna alleen maar verdedigen en waren er in aanvallend opzicht weinig kansen meer te noteren. Toch mogen de Venlonaren ook complimenten ontvangen voor de werklust en torenhoge inzet deze wedstrijd, wat uiteindelijk werd beloond met een verdienstelijk punt. Volgende week krijgen de mannen van trainer Hans de Koning de mogelijkheid om ook de derde wedstrijd van het seizoen ongeslagen te blijven. Dan gaat VVV op bezoek bij SC Heerenveen.

VVV-Venlo-FC Utrecht 1-1 (1-0)

Scoreverloop:

‘8 Hupperts 1-0

’58 Klaiber 1-1

Opstelling VVV-Venlo: Kirschbaum, Pachonik, Gelmi, Kum, Schmitz, Linthorst, Post, van Crooij, Hupperts (Dekker ’68), Giakoumakis (Arias ’79), John

Opstelling FC Utrecht: Paes, Klaiber, St. Jago, Hoogma, Warmerdam, Maher, Gustafson, van Overeem (Boussaid ’82), Kerk (Arzani ’68), Mahi (Elia ’82), Ramselaar

57 Responses

 1. 1e helft was best aardig, 2e helft kwamen ze er totaal niet meer aan te pas en lieten ze zich veels te veel terugdringen. Ze werkten hard maar kwamen in alle opzichten tekort. 1-1 was dan ook het maximale maar wel met een dosis geluk soms.

  Achterin is het af toe toch wel gatenkaas tegen een team zoals Utrecht dat elkaar soms snel en makkelijk kan vinden. Als je met 11 man op je eigen 16 meter aan het ballen bent en Utrecht flikt het om een aantal keer doodleuk combinerend alsnog een compleet vrijstaande man te vinden in die 16 dan klopt er toch iets niet. Ze kwamen er een aantal keer goed mee weg.

  Puntje was gezien het verschil en gezien de 2e helft niet verdiend eigenlijk (ondanks dat Utrecht ook niet al te best was) maar het is er wel weer eentje die straks belangrijk kan zijn in de eindstand en ik vrees ook dat dit niet de enigste sidder en beef wedstrijd zal zijn dit jaar.

  1. Ievel Knievel

   Ik vond VVV wel lekker ballen. Keurig gelijkspel eruit gesleept.

   Bedenkt dat Utrecht 1 van de kwalitatief sterkste selecties heeft van de eredivsie (buiten Ajax, PSV en misschien Feyenoord), waar heel veel ‘voetbal’ in de ploeg zit.Ze bestaan dit jaar 50 jaar met torenhoge ambities.

   Misschien had Utrecht moeten winnen, ze deden het niet. VVV scoort ook weer, tegen een sterke ploeg zelfs. Mooi. Ik zag vooral een team dat bleef geven.

   Nog 30 punten te gaan (of als de competitie naar 50% stil gelegd wordt, nog 13 punten).

   Tegen Heerenveen hoeft er weer niks, net als vandaag en we hoeven er pas echt te staan tegen ADO.

   Ik denk dat we echt tegen ADO en RKC 12 punten moeten gaan halen dit seizoen en wellicht tegen Fortuna ook nog minstens 3 of 4 punten. Doe je dit, dan heb je incl. de nu al gespeelde wedstrijden toch al weer 20 punten van de 34 binnen gehaald. De rest van de 14 benodigde punten dan dus met incidentele winsten en gelijke spelen binnen slepen en dat binnen (dan; in dat scenario) nog 11 thuis- en 11 uitwedstrijden. Tenzij ik nu echt niet meer kan rekenen naar het bier: haalbaar dus.

   Wel leuk; mocht VVV tegen Heerenveen weer bonuspunten scoren en tegen ADO de 3 punten binnenhalen, dan sta je wel bovenin het klassement. Dat kan nog best wel van doorslaggevende waarde zijn bij het aantrekken van 1 of 2 middenvelders. Je bent dan immers subtop eredivisie en daarmee kun je toch net iets betere spelers lokken en wordt geld net iets minder belangrijk. De eredivsie staat toch al goed aangeschreven bij (buitenlandse) spelers.; die ook in eigen land op dit moment moeilijker contracten krijgen.

   1. Grad

    De verantwoordelijk persoon hiervoor is Burgemeester Scholten, de veiligheidscoordinator voor deze regio, die hierbij de adviezen van o.a. Bruls (ook landelijk coordinator) en Depla, coordinators in andere regio’s, naast zich neerlegd en het braafste jongen van de klas wil zijn, terwijl de risico’s in de Koel t.o.v. veel andere stadions veel kleiner zijn,door haar open srructuur (Welk stadion heeft nog onoverdekte plaatsen?)

   2. ponnie veag oet de pan

    Waardeloos als ik dat artikel lees. Vvv moet gewoon toelaten wat ze in andere stadions ook zien. Gewoon zeggen: zo gaan we het doen. Overigens vond ik op tv gisteren dat er best veel gezongen werd door de supporters, ik dacht dat dat ook niet meer mocht?

   3. Grad

    Er werd bewust op Oost en Zuid soms gezang ingezet en gescandeerd bij wijze van protest om zo confrontaties aan te gaan, stewards zijn er zelf ook niet gelukkig mee.

 2. Koelie

  Zwaar bevochten en een punt gewonnen. Kum fantastisch. 2e helft was billenknijpen. Zeker met Dieperink die Utrecht zo nodig af en toe moest helpen.

  Genieten om alle gefrustreerde FC Utrecht spelers na afloop.

  Giakoumakis: felheid, snel, sterk en ook nog een redelijke techniek. Heerlijke spits.

  Voor de gelukkigen in het stadion: hoe was het geregeld? Jullie hebben in elk geval niet Leo “utreg fan” Driessen niet hoeven aanhoren. Wat een huilende druif.

  1. rongo26

   Rustig. Maar iedereen was redelijk relaxed, ook de stewards. Was prima zo. Als ze echt willen leek er nog wel wat ruimte over, zeker als je het vergelijkt met bij de sponsoren.

   Die stoeltjes van VVV, ik sta normaal, die zitten echt voor geen meter….

  2. chretien

   Ik schrok al van het hele lage aantal toeschouwers, terwijl VVV eerder zelf aangaf te zijn “uitverkocht”. In vele gemeenten krijgen clubs in vele verschillende vormen, terwijl ik bij ons alleen maar tegenwerking zie. Als ze bij de gemeente dan gaan mensen hebben die zich met cultuur en sport bezighouden, laat VVV dan de zaak omdraaien en iemand belasten met de taak van liaison officer aangaande diverse zaken zoals overheid. Wij zelf hebben belang met goede verhoudingen met derden. FORZA VVV!

 3. RuiverCity

  VVV heeft vanavond met het nodige geluk een puntje overgehouden aan de wedstrijd met FC Utrecht. Vito van Crooy, Post en Kum speelden een goede pot. Er waren ook een paar zwakke schakels. Hupperts deed buiten zijn doelpunt niet veel goed. De gedachten om Dekker te brengen was te begrijpen maar pakte compleet verkeerd uit. De scheids had het liefst de bal zelf in het doel van VVV getrapt. Wat een Utrecht-fan was dat zeg. Het is wel schrijnend om te zien dat VVV nog niet één keer een fatsoenlijke counter op de mat kon leggen. Er lag, vooral de tweede helft, een enorme ruimte bij Utrecht achterin. Valckx moet heel snel een linkermiddenvelder halen zodat Vito meer de diepte kan zoeken. Het is trouwens ook niet echt opbeurend wat er op de bank zit bij VVV. De Koning kan amper wisselen. Als Post toch geschorst of geblesseerd raakt zijn de rapen gaar…..

 4. mats

  Jezus wat een zuur commentaar weer hier.
  Hupperts scoort maar kan er niks van. Hupperts zorgt voor een punt maar doet verder weinig goeds…
  Voor de rest wet het eindeloze gezeik over wat VVV wel of niet kan of tekort komt en wat we moeten halen.. man man man dat weten we nu ondertussen wel.

  Deze gasten pakken ondertussen gewoon al 4 punten. Ik heb genoten! In de eerste helft zelden zoveel aanvallend vermogen gezien mbt tot de laatste jaren. Het veldspel is nu al stukken beter dan de afgelopen jaren. Veel minder blindelings de bal trappen, minder balverlies/foutieve aannames, of dat eindeloze kopballen geven naar niemand… nee , spelers vinden elkaar zowaar geregeld en er wordt ook gewoon gescoord als die ene kans zich voordoet.

  En die John…. zowel tegen Emmen als vanavond haalt die gewoon ballen van de lijn. Niemand heeft het erover maar die gast staat óok gewoon punten te pakken voor VVV!

  Vito op het middenveld… tja hoort’ie niet maar zorgt wel voor de 1-0 en heel veel power op
  Dat middenveld.

  Maar blijf verder gewoon lekker zeuren mensen over dat het in de 2e helft weer niks was blah blah zeur zeur

 5. Niet geheel verdiend punt, maar dat maakt niet uit verder want het eindresultaat staat! Wat een geweldigde assist was dat van onze Griekse vriend, dan heb je wel echt zelfvertrouwen als je zo’n bal durft te geven. En technisch ook nog eens heel knap, dat beloofd wat voor de rest van het seizoen.
  En die John, niet alles wat ie doet is goed natuurlijk, maar het was de tweede keer dat hij een bal van de lijn haalde, ook iets wat ik wel heel opvallend vind. Maar tegen gelijkwaardige tegenstanders die voorzetten blijven geven, dan weet Giokoumakis daar vast raad mee!
  En Kum, die heerste als nooit tevoren in de verdediging, geweldig om te zien!
  Ik heb er voor gekozen om er tegen ADO bij te zijn in het stadion, super belangrijke wedstrijd gaat dat worden, ik heb er nu al héél véél zin in! 😀

  1. idderzienmeining

   Ik ben enorm trots op dit resultaat en de manier waarop de 1-1 over de streep getrokken is …. wát een vechtlust en wát een teamprestatie !

   VVV speelde de 1e helft echt heel behoorlijk. FC Utrecht werd vrij snel vastgezet en in balbezit kwam VVV er steeds met minimaal 4 spelers uit. FC Utrecht begon ook gewoon te slap aan de wedstrijd maar dan nóg …. VVV deed het gewoon prima.

   Lekker dar Hupperts snel wist te scoren, dit is goed voor zijn zelfvertrouwen en helpt hem hopelijk per wedstrijd sterker en bepalender te worden.

   De 2e helft zag je dat FC Utrecht het gaspedaal ging indrukken en dan zie je ook het grote kwaliteitsverschil met VVV. Des te knapper dat dan obv wilskracht, inzet en soms wat geluk tóch een 1-1 gelijkspel is behaald.

   Al die punten van kritiek hierboven zullen best kloppen en ja, de selectie is nog niet compleet maar daar wil IK het hier niet over hebben. Nee, ik ben vooral trots op ons cluppie dat wederom een top 5 club “de pis lauw gemaakt” heeft !

   Ik vond met name Kirschbaum, Kum en v. Crooij opvallen in positieve zin maar ik vind toch echt dat Gelmi een verademing is. Valt minder op dan Kum die zich overal voor gooit (nu twee wedstrijden foutloos maar dit gaat óók weer een keer consequenties hebben) maar staat bijna altijd goed en straalt rust uit. Ook aan de bal is Gelmi echt uitstekend !

   Op naar Heerenveen en nu vooral genieten van een prima start met 4 punten uit 2 wedstrijden !

 6. VVV 4ever

  Sterke eerste helft….
  Aanval uit het boekje…wat een geweldige goal van VVV, subliem buitenkant voet voorzet…
  Tweede helft kwamen we totaal niet meer aan voetballen toe en was het vrouw en kinderen eerst..
  NIemand die onvoldoende speelde, en een paar uitblinkers dan kun je altijd een resultaat halen…

  Gelukkig floot Dieperink niet kinderachtig en voelde hij de wedstrijd goed aan..

  4 uit 2 … daar kunnen we verder mee 😉

 7. twiggy11

  Prima wedstrijd gezien hard gewerkt super reddingen van onze keeper allemaal goed .
  Maar een ding wat was die scheidsrechter slecht die mogen ze van mij alleen KKD of amateurs laten fluiten.
  Die heeft op eredivisie niveau niks te zoeken.

   1. Grad

    Deze man is niet eredivisiewaardig, maar zo zijn er meerdere in dit rijtje Mulder, vd Kerkhof en mogelijk nog enkele.

 8. Tony

  Blij met een punt. Op karakter behaald. Echt super.
  Kum is mijn motm. Speelde heel degelijk.
  Van Crooij moet naar de flank. Vind hem niet goed op het middenveld. Liet zijn man constant lopen in de eerste helft en in de tweede helft kon die zomaar doorlopen en scoren. Leuk die felheid, maar menig andere scheidsrechter had hem eraf gestuurd.

  Giakoumakis bevalt mij steeds beter!!

  Al met al een super begin van de competitie.

 9. Goodie

  Mooi om te zien hoe Kum iedereen het tegendeel bewijst nadat hij door vele hier is afgeserveed. Zal ongetwijfeld een keer een penalty gaan veroorzaken, maar dat moeten we op de koop toe nemen. Zelfde geldt voor de Kirschbaum van vorig seizoen voor de winterstop vs nu.

  De aanval is een verademing t.o.v. vorig seizoen. Buitenspelers fel en regelmatig goede voorzetten. Gakoumakis is een (misschien wel betere) kopie van Darfalou. Alleen ligt deze nu 3 jaar vast bij ons.
  Hopelijk blijft Pachonik en kan er nog een middenvelder aan de selectie worden toegevoegd. Misschien wel 2, Post gaan we namelijk ook nog een aantal keer missen.

 10. Oelie op zuid

  Waarom mogenbij vvv maar zo weinig.toeschouwers komen. Anders stadions mogen een bezetting hebben tot wel 35% wil de gemeente vvv helemaal kapot maken op deze manier. Schande. Vvv heeft terecht een punt overgehouden aan deze wedstrijd. Utrecht heeft inderdaad meer kwaliteit maar wij compenseren dat met vechtlucht. Alleen Arias viel zeer ongmotiveerd in. Dan had ik liever Swinkels zien invallen.

  1. Oelie op zuid

   Ik hoop dat Lars transfervrij vertrekt bij Pisvee ,want ik gun die subsidieploeg geen inkomsten bij een vertrek van Lars. Dit is gewoon een kwestie van tijd dat die Mvogo ( wat un … Keeper) op de bank zit.

   1. roermond

    Off topic: Yeboah scoort zojuist zijn eerste doelpunt voor W2, 3-0 thuis tegen Heracles…

 11. Fortuna ook nog gezien? De verdediging is nog steeds zo lek als een mandje.
  Onbegrijpelijk dat ze daar ook nog steeds denken dat Roel Janssen een centrale verdediger is op eredivisie-niveau.
  Dan kun je nog zoveel nieuwe spelers contacteren, maar als ze niks aan de verdediging doen, dan blijft Fortuna horen bij de degradatiekandidaten en kunnen wij boven hun eindigen.

  1. De Koel

   Klopt. Ik heb ook nooit begrepen waarom ze Roel Janssen teruggehaald hebben. Moet continu op zijn tenen lopen omdat hij eigenlijk niet het vereiste niveau heeft voor de Eredivisie.

   1. lucien1978

    VVV heeft ook gewoon een betere selectie dan Fortuna .

    Vergelijk eens beide verdedigingen met elkaar .

    Op het middenveld van Fortuna staat ook allemaal van hetzelfde . Smeets , Rienstra en Seuntjens zijn dezelfde soort voetballers .

    Bij VVV hebben we te weinig middenvelders , maar die we hebben zijn wel afzonderlijk van elkaar compleet andere spelers .

    Fortuna hoort samen met Sparta bij de degradatie kandidaten. Maar de top 2 is ADO en RKC

   2. mats

    Ik geniet er ook van hoor dat Fortuna JC lekker 0 punten heeft, maar vlak ze niet uit. Lijkt me gevaarlijk ze te onderschatten of nu al af te schrijven. De verdediging is misschien niet zo sterk als die van ons, maar ze hebben wel een aardig middenveld wat misschien nog wat tijd nodig heeft om aan elkaar te wennen… en die Polter is gewoon een goede spits. Vergelijkbaar of misschien wel beter dan onze Griek.

    Ninaj heeft het misschien even niet maar die man is een pure klasbak. Type Promes./Kum
    . Redt in zijn eentje wedstrijden voor Fortuna JC en vergeet ook Kosekev niet. Jezus wat een reddingen heeft die man vaak!

    Ik denk dat ze met ons gewoon gaan strijden om plek 12 t/m 16.
    Als ze Koselev kwijtraken, ja dan zie ik ze wel degraderen zoals ze nu spelen.

   3. mats

    Oh, en Sparta? Ga je nou Sparta meteen afschrijven omdat ze twee keer (niet eens kansloos) verloren hebben van Ajax en Vitesse???
    Sparta speelt gewoon om plek 8 t/m 12 dit jaar

   4. lucien1978

    Sparta heeft niet zo’n geweldige selectie .

    Wat in het nadeel werkt van Sparta is dat die de eerste 7 a 8 wedstrijden amper punten gaan halen.

    Die hebben een enorm zwaar programma. Dan loop je achter de feiten aan en dan gaat het vertrouwen knagen.

    Trouwens er waren hier mensen die John Yeboah hier liever niet zagen. Dat vond ik vorig seizoen de speler met de meeste dreiging .

    Hij komt erin en in 7 minuten maakt willen 2 er 3 . 1 van Yeboah zelf. Dat is echt een gemiste kans voor VVV

   1. De Koel

    Precies, nul komma nul rendement. Als ik het me goed herinner scoorde hij ook in zijn eerste wedstrijd voor VVV, daarna viel het stil. Ik denk dat we veel meer hebben aan Joshua John en Vito.

   2. John en Van Crooij zijn een ander soort spelers. Ik heb ze nu ook liever, maar Yeboah kan met zjn acties wel een wedstrijd openbreken (vorig seizoen RKC uit), en dat soort spelers heb je soms wel nodig en zie ik graag. Maar bij zijn goal vanmiddag raakte Yeboah de bal helemaal verkeerd en was het volgens mij meer geluk dan wijsheid dat hij scoorde. Vervolgens miste hij een dot van een kans en ging hij ballen voor de goal opeisen alsof als je de bal naar hem speelt er zeker gescoord wordt.
    Irritant gedrag en nergens op gebaseerd, weten wij in Venlo.
    Dus er moet nog een hoop veranderen wil hij daar slagen…

   3. mats

    1 keer toch? Ook in zijn eerste wedstrijd….. dus dat wordt niks meer. Hahaha

 12. Ik ben ook niet overtuigd van de kwaliteiten van Sparta.
  Ze hebben voorin een aantal spelers die een wedstrijd kunnen beslissen, maar ze scoren ook niet altijd even gemakkelijk. Smeets is ook niet verkeerd om die op het middenveld te hebben lopen, maar hun verdediging vind ik nou niet bepaald sterk. Ik vraag me dan ook af of wij een minder elftal hebben dan Sparta, we zullen het gaan zien in onze onderlinge confrontaties…

 13. mats

  Off-topic: wtf zat dat stadion van Feyenoord vol vanmiddag. Overal plukjes mensen dicht op elkaar… no way dat dat 1,5 meter was … en dat in Rotterdam dat zoveel meer besmettingen heeft. Die zijn knettergek maar ze komen er gewoon mee weg.
  Weer wat anders dan het beleid in Venlo.

  1. Ievel Knievel

   Totdat de burgemeester (en ze hebben best een fanatieke daar) ingrijpt of we in een volgende lockdown zitten, dat moment komt ook steeds sneller dichterbij. Als VVV de biscoopregels zou hanteren voor de Koel (en de burgemeester in Venlo dat goedkeurt) kunnen er echt wel meer mensen in de Koel, waarom dat niet kan bij voetbal is mij een raadsel. Behalve dan dat er dus mallooten tussen supporters zitten; dat is dan weer wel een dingetje.

   1. Burgemeester Aboutaleb heeft al gesproken: bij een volgende overtreding wordt er geen publiek meer toegelaten bij thuiswedstrijden van Feyenoord, toch nog enige vorm van gerechtigheid dus…

  1. YowVVV

   Geen zonder publiek vanaf nu in Rotterdam. Ze leren het toch niet. Zelfs de trainer die op leeftijd is vindt het blijkbaar normaal. Ik stoor me er mateloos aan. Wat een idioten, ik had me omgedraaid en was naar huis gegaan als ik daar zo moest staan. Wat ook niet eens mocht. Vanaf nu dat stadion op slot zou ik denken.

 14. supportertje

  We kunnen alleen maar tevreden zijn na de eerste twee wedstrijden. Vooraf hadden we getekend voor dit resultaat. Te vuur en te zwaard is tegen Utrecht een punt er uit gesleept puur op wilskracht en mindset van het team. Ze hebben werkelijk goed gevochten en het met elkaar gedaan. We kunnen natuurlijk allerlei dingen verzinnen en allerlei opmerkingen plaatsen over wie wel en wie niet goed was. maar het feit blijft dat ze als team de zaak overeind hebben gehouden.

  Verbazingwekkender vind ik hoe de zaak kwa bezoekers was ingedeeld. Wie bepaald dit nu eigenlijk echt. Als aanwezige zijnde bij de wedstrijd vond ik het erg vreemd dat er zoveel plaatsen nog beschikbaar waren. En dan heb ik het over de indeling. Op vele tribunes werd op een toch naar mening niet optimaal gebruik van de aanwezige plaatsen. Dit vooral gezien de 1.50 meter. Daar valt nog veel winst te behalen. Ook de Hoofdtribune kan de placering beter.

  Al met al heb ik genoten om daar weer te zitten, VVV heeft het goed gedaan met de kleinste begroting. Maar vooral de mentaliteit van het team is doorslaggevend.

  1. Godfried

   Tja, wanneer je 2 weken van te voren moet opgeven of je komt of niet, kan er in de tussentijd nog veel veranderen. Mensen worden ziek, afspraken worden verschoven, hebben geen zin… noem maar op.

   Wel is het heel gek om te zien dat ze bij Feyenoord schouder aan schouder op de eerste rij zitten en er bij ons voor, achter en aan de zijkant stoelen tussen moeten zitten..

 15. door diek en dun

  Wij waren helaas nog niet aan de beurt afgelopen vrijdag om het stadion te bezoeken. Hebben afgelopen dinsdag nog wel geïnformeerd naar kaarten maar kregen als antwoord dat het uitverkocht was. Ik zat voor de televisie dan ook stomverbaasd te kijken naar de vele lege plekken. Dat zag er allerminst uitverkocht (met inachtneming van de maatregelen) uit. Er zit vast een gedachte achter deze werkwijze maar welke is mij niet helemaal duidelijk.

Leave a Reply