VVV-Venlo

VVV-Venlo speelt met FC Monheim

VVV-Venlo speelde woensdag 30 augustus een oefenwedstrijd tegen FC Monheim. FC Monheim komt uit in de Oberliga, dat is het 5e niveau in Duitsland. In een zeer regenachtig Stadion de Koel werd de oefenwedstrijd gemakkelijk gewonnen met 8-0.

Waar gecommuniceerd werd dat het voornamelijk om de reserves zou gaan, was daar niet echt sprake van. Sterker nog, er stond gewoon een sterk elftal van VVV dat ook gewoon zou kunnen aantreden in de Eredivisie. Vito,  Post, Thy, Janssen en Unnerstall deden niet mee en zaten ook niet op de bank. Peeters en Van Bruggen waren ook afwezig in verband met interlandverplichtingen.

Vanaf het allereerste begin was het vrij duidelijk dat de gasten niets in te brengen hadden en het was ook even afwachten wat voor monsterscore het zou kunnen worden. Na een half uur was het al 4-0 voor de Venlonaren na een rake vrije trap van Leemans, twee keer een doelpunt van Tissoudali en een rake kopbal van Seuntjens. Hierna werd het spel stilgelegd vanwege het onweer, dat steeds dichterbij kwam.

Na de onderbreking werd er besloten om 50 minuten aan stuk door te voetballen tegen de Duitsers. De gasten hadden echt helemaal niets in te brengen en met vlagen kon je je afvragen wat voor zin het had om tegen deze tegenstander te voetballen. Na de hervatting scoorde Seuntjens, Tissoudali, Bezzat en nogmaals Tissoudali, waardoor de eindstand op 8-0 kwam te staan. Hierna kwamen Respen en Rutten nog in het veld voor Seuntjens en Bezzat, kort daarna floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

Een eenvoudige oefenzege op de Duitse tegenstander en het is ook wel logisch om een oefenwedstrijd te organiseren tijdens de interlandperiode, maar deze tegenstander was verre van formaat en dat leverde de Venlonaren wellicht ook weinig op. Enfin, 8-0 overwinning en op naar de volgende wedstrijd in de competitie tegen FC Groningen.

VVV-Venlo – FC Monheim 8-0 (4-0)
Scoreverloop: 1-0 Leemans, 2-0 Tissoudali, 3-0 Tissoudali, 4-0 Seuntjens, 5-0 Seuntjens, 6-0 Tissoudali, 7-0 Bezzat, 8-0 Tissoudali

Opstelling VVV-Venlo:
Van Crooij; Labylle, Promes, Röseler, Dekker; Leemans, Antonis, Seuntjens (Respen); Tissoudali, Bezzat (Rutten), Hunte.

 

Leave a Reply