VVV-Venlo speelt gelijk tegen FC Utrecht

VVV-Venlo trad vanmiddag in stadion de Koel aan tegen FC Utrecht. Op papier natuurlijk een sterke tegenstander. De uitwedstrijd hadden de Venlonaren nog verrassend met 1-2 gewonnen door twee doelpunten van Evert Linthorst.

Linthorst was er vandaag door een blessure niet bij. Ook trainer Hans de Koning was vanwege ziekte afwezig. Hierdoor was Jay Driessen weer de verantwoordelijke coach.

Bij VVV speelde Wright op de positie van Jonathan Opoku. Deze laatste was licht geblesseerd. Verder maakte Thomas Bruns zijn debuut bij de Venlonaren.

De wedstrijd begon meteen met twee goede kansen. Eerst redde VVV-keeper Kirschbaum voortreffelijk en aan de andere kant deed Jeroen Zoet dat op een kopbal van Darfalou. De wedstrijd golfde op en neer. VVV-Venlo bouwde rustig van achteruit op en loerde op een diepe bal richting spits Darfalou. Utrecht speelde hetzelfde systeem. Zij loerden ook op die ene mogelijkheid die moest komen. De defensie van VVV-Venlo stond echter als een huis. Het centrale duo Röseler/Kum pareerde elke gevaarlijke steekbal. Sinclairmoest veelvuldig verdedigen om zijn directe tegenstander van een voorzet af te houden. Bruns maakte bij VVV een solide indruk. Hij zorgde voor rust en een paar prima kapbewegingen. Helaas kon VVV in de voorhoede (Sinclairen Wright) weinig uitrichtten.

Opvallend dat de Venlonaren meer balbezit hadden dan de Utrechtenaren. 

De rust werd dan ook bereikt met een 0-0 stand.

Na de rust kreeg VVV vrij snel een penalty. Een voorzet van Wright werd met de hand tegengehouden door een Utrecht-speler. Strafschop. Darfalou ging achter de bal staan en schoot hem via de binnenkant van de paal voorbij Jeroen Zoet. Dit betekende de 1-0. 

Hierdoor moest FC Utrecht uit de schulp kruipen. Trainer John van de Brom greep rigoureus in. Hij wisselde maar liefst drie spelers in een keer. Hierbij kwamen Ramselaar en Maher in het veld.

Zij zorgden beiden voor meer druk richting het Venlose doel. VVV kreeg hierdoor meer en meer ruimte. Helaas werd met deze ruimte door de falende Wright en Sinclair weinig gedaan. Darfalou werkte zich weer een ongeluk, jaagde achter elke bal aan maar een combinatie maken met de andere twee aanvallers maken, kwam er niet van.

Ook FC Utrecht kreeg een penalty. Kum zette in het strafschopgebied een sliding in maar zijn tegenstander wipte de bal net iets eerder over hem heen tegen de arm van Kum. Een terechte strafschop werd gegeven.

Kirschbaum pareerde de strafschop op een katachtige wijze. Het bleef dus 1-0. Tenminste dat dacht iedereen. Het spel ging verder en opeens werd er gefloten en ging scheidsrechter Higler, geattendeerd door de VAR, op zijn videoscherm kijken. Tot ieders verbazing moest de strafschop worden overgenomen. Kum was blijkbaar te vroeg ingelopen. Een speler die totaal geen invloed op het hele gebeuren had. Ditmaal slaagde Gustafson wel en werd het 1-1. Een hels fluitconcert richting scheidsrechter en VAR. Dit was een vreemd moment en zal niet vaak gebeuren. 

FC Utrecht wilde doordrukken maar kwam niet meer tot scoren. Helaas kon VVV dit ook niet meer waardoor deze wedstrijd één punt oplevert. Op zich een prima resultaat maar gezien de uitslagen op de andere velden waren drie punten uitermate welkom geweest. VVV-Venlo is dit jaar nog ongeslagen maar in twee thuiswedstrijden wordt in de laatste minuten een overwinning weggegeven. Zonde.

Op naar Heerenveen waar volgende week de strijd wordt aangebonden met de plaatselijke club.

81 Responses

 1. Jammer want er hadden 3 punten ingezeten. Maar zolang je Wright blijft opstellen die bij menig amateurclub nog op de bank zou zitten dan snap ik er gewoon niets van. Een compleet stadion die die gast inmiddels zowat kan uitkotsen maar telkens weer mag bij zijn onkunde vertonen. Sinclair werkt hard maar is ook van een bedenkelijk niveau. Var-beslissing was zuur maar helaas terecht. Na de winst van zwolle, twente en fortuna wordt het alsmaar lastiger helaas.

 2. RuiverCity

  Ik begreep de inbreng van Simon Janssen totaal niet als je Cattermole op de bank hebt zitten. Je staat met 1-0 voor en de druk wordt groter. Dan ervaring en vechtlust er in!!!

 3. eric

  Jay eruit, als je voor de camera aangeeft en dan ook nog met naam toegeeft dat Wright niet in de wedstrijd zit dan .Je dan ook nog ergert aan het publiek waaronder ikzelf omdat ze hem uitfluit en dan moet je hem beschermen als je het ziet aankomen en wisselen!!!!, en ZEKER geen plank voor de kop hebben en hem laten staan omdat publiek hem uitfluit. Je schaad de speler en naait je wergever punten door zijn achterste.Trainer onwaardig !!!!!Wegwezen!!!!

  1. Godfried

   doe eens even normaal man.
   Wright zat idd niet lekker in de wedstrijd nee. dan meteen wisselen? Deed Maaskant pas bij Linthorst. toen was het een slechte actie.
   ik snap wel dat hij bleef staat. werd hij gewisseld, dat had iedereen geklapt. had je die jongen helemaal de grond ingeboord. eigen schuld dus dat driessen hem liet staan.

   wel jammer dit resultaat. je had 4 punten meer moeten hebben. had je 13e gestaan. deze ga je straks te kort komen, let maar op.

   1. jason

    Oke dan 6000 kaarten doorknippen. Prima.

    Stelletje losers.

    Hier kun je je mening geven ( o nee sorry dat mag niet) maar in het stadion hoor je te steunen.

    Het was gewoon een prima opstelling maar dan wel sinclair rechtbuiten en wright op links. Opoku op de bank. Duimpje omhoog.

    Lang leve De Koel

   2. roomsoesdekat

    @labradorvvv ook al speelt hij nog zo slecht, je gaat je eigen spelers niet uitfluiten. Klaar.

   3. Na 21 wedstrijden mag je als publiek je langzaam gerust eens laten horen. Is toch van de zotte dat die gast telkens weer de kans krijgt om zijn onkunde te mogen tonen. Een centrale verdediger zou het op die plek waarschijnlijk nog beter doen dan Wright. Publiek betaald wel geld om vvv te kunnen bezoeken en als meneer Wright dan wedstrijd na wedstrijd gewoon compleet door het ijs zakt als betaald voetballer dan vind ik het prima dat je desnoods met een fluitconcert de technische staf ervan probeert te overtuigen dat dit echt niet langer zo kan.

   4. Ik snap wat je bedoelt, maar vind jij niet dat het zou helpen als iemand van technische staf een keer uitlegt, waarom er b.v. zoals gisteren door de technische staf er voor werd gekozen om Wright in de basis op te stellen?
    Ik denk dat zij ook wikken en wegen, en oo een gegeven moment moeten zij ook de knoop doorhakken. Een speler zonder zelfvertrouwen, maar die aanvallend helemaal niks brengt uitfluiten, dat gaat niet helpen natuurlijk, maar ik snap die irritatie wel!

 4. robvvv

  Ik heb een gedreven VVV gezien vanmiddag., met één grote dissonant. Met Haji Wright speelde VVV feitelijk met 10 man. Met de sterke wedstrijd van Darfalou zou Yeboah niet hebben misstaan i.p.v. Wright. Dat uiteindelijk Van Ooyen wordt gewisseld en niet Wright begrijp ik totaal niet. Een flinke misser van de technische staf.

  Wat betreft de penalty: ik zou de spelers opdracht geven minimaal een meter van de lijn te blijven zodat ze niet te vroeg de 16 inrennen….

  Nog 13 te gaan… 3 punten pakken in Heerenveen zou veel genoegdoening geven..

 5. Henricus

  Vanmiddag een gedreven en hardwerkend VVV gezien. Darfalou en Bruns zijn aanwinsten. Kirschbaum maakt na de winterstop een prima indruk. Had vandaag de held kunnen zijn maar helaas, regels zijn regels. Over alle spelers valt wel wat positiefs te zeggen behalve eentje. Iedereen die de wedstrijd heeft gezien begrijpt wie ik bedoel.

  1. sultana

   Klopt helemaal, complimenten voor Kirschbaum en Bruns, jammer dat TS verkeerde keuzes hebben gemaakt, daardoor mijn inziens de wedstrijd verloren! Wright de zwakste schakel, wederom………

 6. Depor

  Sowieso vreemd dat Yeboah niet speelt. Wat heeft die jongen misdaan?
  Cattermole was DE man om in te vallen toen Utrecht met 3 wissels kwam. Waarom dan een onervaren Janssen brengen die tegen RKC ook al niet uit de verf kwam.

  Vind het allemaal vreemd. Deze vreemde keuzes hebben ons vandaag punten gekost.

  1. Geelzwart

   Ik denk dat Yeboah het niet kan opbrengen om verdedigend zoveel meters te moeten maken en dat daarom voor andere spelers wordt gekozen die dat wel doen, maar aanvallend wat minder zijn dan hem. Dit was onder Steijn zo en nu nog steeds, eerst verdedigend denken.

 7. YowVVV

  Voor de wedstrijd, voor de warming up, na de warming up, supporters klappen het team toe, Wright deed niets terug, wij klappen voor het team en geven ieder z’n kans maar als je niet alles geeft voor vvv en je blijkbaar niet enigzins over iets heen kunt zetten, dan komt het in het veld ook niet goed, buiten het feit dat hij basisvaardigheden als een bal aannemen en inzicht mist op dit niveau, maar dat valt te compenseren door je longen uit je lijf te lopen. Heeft VVV betere spelers dan Utrecht Nee, stuk voor stuk niet en kijk eens naar hun bank, maar met strijd en inzet bijna 3 punten, maar ondanks dat het zuur is, kijk naar het resultaat tegen zo’n club. 4 punten uit 2 duels. Trots. En staf afbreukrisico van een spelers was er niet eens, met bijvoorbeeld Opuku op de bank en Yeboah moet het toch niet zo moeilijk zijn en laat Hadji het met invalbeurten bewijzen. Supporters reageren ook in emotie Jay, onbegrip en teleurstelling. Schaamteloos dat spelers zo naar binnen vertrokken, want het begon de middag toch echt met steun aan het team, wel met enige verbazing over de opstelling en ook het negeren van meneer zelf richting het publiek.

 8. OooLGooO

  Voor de wedstrijd getekend voor een gelijkspel.
  Betreft statistieken deze wedstrijd is een gelijkspel terecht. Al is het vreselijk op de manier waarop. Met enige mazzel had je tegen psv en utrecht gewonnen! Maar goed, daar hebben we geen invloed meer op. Kop op en zo doorgaan, met de aanwinsten komt er wat los en dan kunnen we het elke tegenstander lastig maken.
  Betreft Wright, duidelijk geen zelfvertrouwen, alles wat hij probeert gaat fout, lijkt er niet bij te zijn. Laat de man ritme op doen bij jong vvv, dit leidt anders alleen tot afbreukrisico. Laten we zeggen dat vvv veel geleerd heeft van deze wedstrijd. Darfalou mag minder zelfzuchtig zijn, anders was het gewoon 2-0, over en sluiten. Strafschopgebied nooit meer inrennen! En de staf heeft hopelijk geleerd van de wissels vandaag. Op naar Heerenveen!

  1. Koelie

   Eens. Na de drie wissels van Utrecht had je voor zekerheid moeten gaan.
   Drie punten had je nooit meer weg mogen geven. Die kans van Darfalou had er in gemoeten.

   Bruns speelde goed, alleen jammer dat je er geen buitenspeler voor hebt gehaald. Want met Wright en Sinclair gaat het niet meer goed komen… Zeker nu Wright mentaal is stuk gemaakt door een fluitconcert.

   Puntje vooraf zeker voor getekend. Maar helaas de concurrentie blijft ook punten halen. Dat houdt in dat we nog wel een keer moeten gaan stunten.

   1. De Koel

    Wright bakt er al het hele seizoen niets van. Heeft kans genoeg gehad om zich te bewijzen, maar het geduld is bij velen nu echt op.

 9. RuiverCity

  Wat is er trouwens met de sponsor Just Fire aan de hand? Alle reclame, o.a. roterende reclame langs het veld, is uit het stadion verdwenen. Toch een grote sponsor die ook bij Fortuna sponsor is.

   1. clubman

    Wakker worden heren, JustFire is al maanden geen sponsor meer en is vertrokken naar Sittard.
    Geen VVV-hart dus, beetje jammer.

 10. Godfried

  Fijn signaal ook voor de nieuwe jongens. Speel je als degradatiekandidaat tegen de nummer 6 van de competitie, geef je eigenlijk alleen in de eerste minuut een kans weg (mede door het verdedigende werk van Wright) gaan de supporters fluiten. Ongelooflijk eigenlijk.

  waarom denken jullie dat Wright de voorkeur kreeg in deze wedstrijd boven Opoku en Yeboah? Toch zeker omdat Utrecht levensgevaarlijk is met de opkomende backs! zien jullie Opoku en Yeboah 90 minuten een hele flank bestrijken? ik niet. Wright doet dit wel. dat er dan ook wat fout gaat is logisch. anders speelde hij niet bij VVV. jullie moeten je schamen. echt. en straks gek kijken als bijvoorbeeld een Post niet wil verlengen…. domoren.

  1. zuid1

   Dan hadden we net zo goed Hunte kunnen houden die rende ook altijd mee met zijn back maar voegde aanvallen ook niets toe. Wright presteert het om bij een uitbraak op het middenveld terug te draaien … deze man is gewoon echt niet goed genoeg.

   1. Godfried

    en dus gaan jullie hem uitfluiten… denk dat hij dan wel beter gaat spelen ja. net als de rest van het team. nogmaals. Klaiber is de gevaarlijkste man aan de kant van Utrecht. die werd de tweede helft uit de wedstrijd gespeeld. geen tegengoal krijgen is ook wat waard.

   2. Godfried

    Dat komt zeker mede door de verdedigende acties van Wright ja.
    Als je tegenstander beter is (Utrecht vs VVV), dan is het zaak dat ook de aanvallers hun verdedigende taken uitvoeren. Vooral als je tegen een van de best aanvallende rechtsbacks van de eredivisie staat.

    Of denk jij dat Klaiber ook 90 minuten achterna was gerend door Opoku?

    In de eerste helft stond Sinclair linksbuiten. Toen wist Utrecht denk ik 6 keer via die kant er heel makkelijk doorheen te lopen. Janssen werd door Cerny weggelokt en Klaiber stoomde ongehinderd op.

    Tweede helft is dit omgedraaid. Ging Wright linksvoor op Klaiber staan. Vanaf toen kwam er geen gevaar meer van die kant. Dus ja, ook aanvallers zorgen ervoor dat de tegenstander niet gevaarlijk kan worden. Zo moeilijk is dat niet te zien.

  2. lucien1978

   Wright heeft alle gespeelde wedstrijden zwaar onder niveau gespeeld. Op een gegeven moment mag je dan best eens je ongenoegen laten blijken.

   Dit komt in alle stadions voor. Dan had je een ander beroep moeten kiezen.

   Dan nog iets . Je hebt het over opkomende backs.

   Klaiber is een rechtsback en Sinclair was toch echt de linksbuiten. Wright is van origine een centrale spits die ook rechtsbuiten kan spelen.

   Als het goed is heeft Sinclair het merendeel van de wedstrijd tegen Klaiber gespeeld en niet Wright. Hij is namelijk totaal geen linksbuiten. Zie ook transfermarkt.nl

   Als dit dus zo is wat jij zegt dan heeft of de technische staf een enorme blunder gemaakt of is Wright gigantisch uit zijn positie gaan lopen. Guwara hoort namelijk zijn tegenstander te zijn.

   Idd een gevalletje domoor

   1. Godfried

    Als het goed is, als het goed is?

    Als het goed is heb jij de wedstrijd ook gezien. Dan had je moeten zien dat Klaiber in de eerste helft meerdere keren uit de rug van Janssen gevaarlijk werd. Toen Stond inderdaad Sinclair linksbuiten. In de rust is dit omgezet. Vanaf minuut 1 in de tweede helft stond Sinclair rechtsbuiten en Wright Linksbuiten.

    Toen is Klaiber niet meer gevaarlijk geworden.

    Dus ik snap je opmerking totaal niet. Let je überhaupt wel op tijdens een wedstrijd?

   2. chretien

    Als, als Yeboha op linksbuiten had gespeeld, dan had Klaiber, of niet naar voren gedurfd, dan wel de hele wedstrijd, zonder succes, achter onze Yeboha aangelopen. We mogen af en toen ook wel een beetje durven.
    Tenslotte ben ik eigenlijk wel tevreden met dat ene puntje, ik was eigenlijk best bang voor een fikse nederlaag. Van de Brom was niet te spreken over zijn Utrecht en ik concludeer dat wij goed speelden.
    Uit tegen Heerenveen, daar halen wij nooit punten? Dan Heracles thuis en dt “moeten winnen” , ja dat is geen fijne gedachte. Dan maar gaan voor een puntje bij Heerenveen?
    FORZA VVV!

   3. marcel

    uit tegen Heerenveen, daar halen wij nooit punten?…. de laatste 3 uitwedstrijden hebben we daar gelijkgespeeld

   4. chretien

    Dan moeten we nu gaan voor de volle buit, dus 3 punten. Zou mooi zijn. FORZA VVV!

   5. Godfried

    Heerenveen draait de laatste weken voor geen meter. Hebben tot nu toe maar 1 wedstrijd meer gewonnen dan VVV. We zijn daar dus absoluut niet kansloos. Voor Pachonik deze wedstrijd de schone taak om Ejuke te beteugelen. Janssen moet van Bergen in bedwang houden. Goede rugdekking door Kum of Röseler is in deze wedstrijd essentieel. Als dat lukt zie ik ons daar gewoon punten pakken.

   6. chretien

    Ik help je hopen. Ik denk overigens dat daar spelen met 5 mans achterhoede niet eens zo gek is. Zeker miet die 2 snelle buitenspelers van hen. Ik zou Janssen adviseren helemaal geen aanvallende intenties te tonen. FORZA VVV!

   7. Helemaal mee eens. En op het middenveld Bruns, Post en Cattermole, zodat Veerman niet te veel toe komt aan het versturen van zijn mooie pasjes . Voorin Yeboah en Darfalou. En bij een achterstand of als Heerenveen een slechte dag blijkt te hebben Opoku inbrengen en in de buurt van Darfalou positioneren. Het centrum van de verdediging is bij Heerenveen het mindere gedeelte van het elftal.

 11. supportertje

  Denk wederom dat we een goed en hardwerkend VVV hebben gezien. Bruns op het middenveld is een verademing, en VVV is er beter door gaan voetballen. Helaas gelijk spel, maar nog steeds denk ik dat het goed gaat komen. Veel spelers weer uitstekend werk verricht, een Sinclair die wel het een en ander verkloot maar op een zeer goede manier mee verdedigt.

  Dit deed ook Wright aan de andere kant, en verdient daarvoor complimenten hoe hij Klaiber uit de wedstrijd haalde. Helaas is hij in de rest van zijn acties bijzonder ongelukkig, en gaat er veel te te veel fout. Hiervoor moet de trainer zo’n jongen in bescherming nemen. Wat mij ernstig stoort, ondanks het feit dat ik mij ook kapot heb geërgerd, is dat we met zijn allen dit jong de grond in boren.

  Ook ik wilde dat hij gewisseld werd, maar de trainer had na de de drie wissels van Utrecht moeten ingrijpen en door meerdere mensen te wisselen en de druk van Wright weg te nemen. Dit gebeurde niet op voldoende wijze.

  Dat daarna de groep spelers Wright zelf in bescherming namen na de wedstrijd was het logisch gevolg van de voortdurende waarop hij werd neergesabeld. Al vind ik wel dat dit het moment was geweest als spelersgroep om dit kenbaar te maken naar ons op een andere manier. Ik denk dat wij met zijn allen de hand in eigen boezem moeten steken. Dat daarna Jay dit aan haalt in het interview na de wedstrijd vind ik ook zo wat.

  Hij vergeet dat veel supporters daar jaar in, jaar uit op de tribune zitten, en ongeacht wat er gebeurt VVV steunen. Hoe klote het ook gaat. Ook wij hebben recht om ons ongenoegen te mogen uiten over het spel wat men laat zien. Ze moeten bij VVV niet vergeten dat er ook bij ons emotie, teleurstelling is als het VVV niet lukt. Want wij willen dat ons cluppie wint, en dat we trots kunnen zijn op onze club.

  Tja, en als er dan op het veld dingen gebeuren waarvan wij vinden dat dat verandert moet worden is afkeuring de enige wijze waarop we dat kunnen laten horen. En of dit nu terecht is of niet, een andere weg is er niet voor het publiek. Daarbij blijft het feit dat een trainer de enige is die dit kan voorkomen door op tijd in te grijpen. Maar daar heeft Wright geen bal aan. Ik denk dat hij redelijk kapot is na deze voetbalmiddag.

  1. Wat me vorig seizoen altijd opviel, was dat Maurice Steijn op VVV-TV vaak uitlegde waarom hij soms bepaalde spelers wel of en niet opstelde, en vooral waarom hij bepaalde (tactische) keuzes maakte. Altijd heel duidelijk en soms absoluut verhelderend. Je kon het er wel of niet mee eens zijn, maar het was in ieder geval duidelijk.
   Als de technische staf dat ook nu zou doen m.b.t. tot b.v. de keuze voor Wright in de basis tegen FC Utrecht , dan snapt iedereen veel beter waarom de keuze op Wright viel en ik denk dat dat ook deels het ongenoegen zou wegnemen bij de supporters die hem gisteren hebben uitgefloten.
   Heel blij met het feit trouwens dat Thomas Bruns gisteren heeft laten zien waarom hij zoveel meerwaarde heeft op het middenveld.

 12. twiggy11

  Wij kunnen wel liggen te klagen over wright maar wat dachten jullie van de VAR is toch verschrikkelijk waar die na kijken en dan beslissen dat een speler te vroeg in loopt bij een strafschop die moeten zich bezig houden met rode kaarten en zware overtredingen maar toch niet voor zoiets.
  Ik weet wel dat door de VAR het hele voetbal naar de klote gaat.

  1. Godfried

   Tja, ik haalde dit 2 weken geleden al aan tegen PSV. toen liepen er meerdere speler veel te vroeg in.
   Blijkbaar is de hele discussie die daarna ontstond op tv niet doorgedrongen tot de staf. Want een penalty later lopen er weer spelers te vroeg in… Nu pluk je daar dus de zure vruchten van.

   Laat dit een les zijn. houd je gewoon aan de regels zoals die gelden en blijf uit de 16, voordat de penalty is genomen.

   1. Geelzwart

    Het is de combinatie van te vroeg inlopen en als eerste de terugkomende bal spelen. Als een andere speler dan Kum die bal als eerste had geraakt, was er niets aan de hand geweest. De vraag blijft natuurlijk, gebeurd dit ook bij een F, Feyenoord in een volle Kuip. Ik denk het niet.

 13. Split

  Het verbaasd me dat niemand het heeft over de ongelooflijke grote kans van Darfalou/ Van Ooijen. Als hij die bal gewoon had afgegeven op van Ooijen hadden we met 2-0 voorgestaan en waren de drie punten sowieso in Venlo gebleven. Maar huurspelers gaan toch meestal voor eigen succes, ten koste van het team dat strijdt tegen degradatie. Zo’n bal MOET je toch afgeven. Onbegrijpelijk..

  1. Goodie

   Je hebt gelijk hoor, maar van Darfalou kan ik het hebben. Die vent blijft de hele wedstrijd maar sleuren en jagen. Creëert in zijn eentje zoveel kansen, mede door achter kansloze ballen aan te rennen.

   1. SneltreinMusa

    Wat een onzin? ”van Darfalou kan ik het hebben? ja hij rent achter elke bal aan zelfs ballen die kansloos zijn, maar punten zijn op dit moment het belangrijkste of bekijk ik t nu helemaal verkeerd

   2. Goodie

    Oh oh.. hij mist een niet te missen kans. Hij is sinds zijn komst goed voor zo’n beetje alle noemenswaardige kansen die we gekregen hebben.

  2. Grad

   Split, dit is achteraf makkelijk praten. Darfalou stond er zeker zo goed voor als van Ooijen. Lijkt me logisch, dat hij voor zijn eigen kans gaat. Bovendien lijkt me het scorend vermogen van Darfallou zeker zo goed, of zelfs beter als dat van v.Ooijen

 14. SneltreinMusa

  Oke, even over Haji Wright…
  Ja het lukt voor geen meter bij hem en ik snap oprecht wel de frustratie’s op de tribune, maar komop heej hij heeft het al enorm moeilijk en dit fluitconcert maakt hem mentaal kapot, ik geloof oprecht dat hij kan voetballen maar met 0 vertrouwen lukt dat bijna geen een speler?
  Voorbeeld, die counter waar hij best wat ruimte had maar uiteindelijk tergkapte, 100% een beslissing waarover hij in zijn hoofd twijfelde,
  ”ga ik een actie maken wat iedere speler zou doen maar als het mislukt krijg ik weer van 2000 idiote een fluitconcert of ga ik safe spelen en kap ik terug..
  Als je echt van VVV houdt ga je niet als een idioot fluiten en anders kom voor me gezicht hem uitfluiten
  Vind het maar een laffe actie je hoort je spelers te steunen ookal scoren ze 40 eigendoelpunten.

  Voorderest had Darfalou bij de 1-0 de bal moeten afgeven op van Ooijen dan was het 2-0 en klaar, wilt zelf scoren begrijpelijk als spits maar het kost je nu gewoon 2 dure punten

  Niet meer uitfluiten support de strijders die voor Venlo voetballen, nie jezelf groot voordoen

   1. spits

    We mogen nooit een eigen speler zo laten vallen. Hij werkt zich kapot oké af en toe erg ongelukkig maar uit fluiten maakt hem niet beter

   2. Als ik op een dag 250 pakketten moet bezorgen, maar die allemaal op het verkeerde adres bezorg heb ik alleen maar ontevreden klanten. En geloof maar niet dat mijn baas me dan een compliment geeft omdat ik zo hard gewerkt heb..

  1. Grad

   Er is één persoon die de hele commotie rondom Wright had kunnen voorkomen en dat is Jay Driessen door hem tijdig te wisselen, doch het was zijn eigen falen. Jay schijnt een voorkeur te hebben voor Wright, namelijk de laatste 4 wedstrijden voor de winterstop, waar verantwoordelijk was voor de opstelling, stond Wright in basis.

   1. eric

    Helemaal mee eens, behoed een speler voor een afgang !!!!!, en dan zeggen hem extra laten staan ivm fluiten publiek en dus geen betere of andere erin zitten , Jay heeft 2 punten weggegeven, bij 1-0 een ervaren iemand met alle respect geen Janssen.

  2. En zo is het maar net. Die jongen is pas 21 jaar. Moedig hem aan ipv uit te fluiten. Je kunt iemand moeilijker maken en iemand makkelijker afkraken.
   Die jongen heeft zelfvertrouwen nodig en dan komt het rendement van zelf.

 15. mats

  Bewust een speler uitfluiten tijdens de wedstrijd kan echt, al begrijp ik de eerste emotionele reacties als Wright weer eens een bal verspeelt.
  Ben het eens dat Jay uit moet leggen waarom Wright erin staat, dat kan dan schelen.
  En dat hij Klaiber uit de wedstrijd houdt? Ben het ook eens met diegene die zei dat Yeboah met zijn gedraaf Klaiber waarschijnlijk ook wel zoet had gehouden .

 16. mats

  Verder verbaasd het me dat werkelijk niemand het heeft over die vuist van Zoet op het hoofd van Darfalou. Zoet is buiten zijn eigen gebied en mist volledig de bal, maar raakt Darfalou vol op het hoofd. Als je het dan hebt over een penalty-waardige overtreding?

 17. Luis Erique

  Tip voor jay en hans, wright terugsturen en yeboah erin zetten. En vooral niet zo’n kansloze egotrip actie tegen de supporters doen en die waardeloze wright laten staan. Man, wat was dat een aanfluiting. Met yeboah had je gewoon gewonnen.

 18. Venleau

  Hoe dramatisch Wright ook speelt, je gaat je eigen spelers niet uitfluiten als je ziet dat iemand niet bewust de kantjes er vanaf loopt. Hij doet zijn best maar hij kan gewoon niet beter. Het is ook gewoon de fout van Jay (en de Koning) dat hij Wright maar blijft opstellen. Dan kunnen de mensen die de drang hebben om hun ongenoegen te uiten over deze keuze (ik doe dat tegen vrienden of medesupporters op deze site maar zal nooit mijn eigen spelers uitfluiten) beter Jay na afloop uitfluiten. Een speler met zo’n broos zelfvertrouwen wordt niet beter van een fluitconcert. Ik snap de boze reactie van Jay over het uitfluiten, maar deze boosheid had in eerste instantie nooit hoeven ontstaan als hij niet elke keer aan de onkunde van Wright blijft vasthouden, man, die zou bij Boekoel 2 nog op de bank zitten.

  Mensen ga in het stadion achter je team staan, richt je op het geheel en ga geen individuen beschimpen. Voetbal is een teamsport. Uit je ongenoegen desnoods tegen je moeder. Maar als je je eigen spelers wilt uitfluiten ga je maar naar de ArenA.

 19. Depor

  Tja indien we niet eens onze eigen spelers mogen uitfluiten indien ze ze voordurend fouten maken (wat bij Wright absoluut het geval was) dan vraag ik me af wat de spelers en selectie van hun supporters verwacht. We leven hier niet in Noord Korea.

  Het is mijn club, ook indien ik mening mening laat horen vanaf de tribune. Elke trainer deze speler ruim voor tijd gewisseld.

  En wat moet je als reserve denken? Hoe slecht moet iemand spelen om minuten te mogen maken?

  1. jason

   Omdat je een lafaard bent als je vanuit een grote groep anoniem mensen van rond de 20 jaar gaat uitfluiten en volschelden. Het zijn nog altijd mensen die op die velden staan en geen robots. Mensen die vertrouwen nodig hebben net zoals jij dat ook nodig hebt in het dagelijkse leven. Zegt iemand pipo tegen jou in de kroeg dan wordt de gemiddelde mens al kwaad/agressief maar deze voetballers/trainers moeten zich blijkbaar alles laten weggevallen onder het motto had je maar geen voetballer moeten worden.

   Valt me verder op dat de meeste willen dat je positief over vvv bent hier op dit forum, kritiek geven mag vaak niet maar toch aan de reacties te zien vinden de meeste wel dat je je eigen spelers mag uitfluiten in het stadion. Ik kan dit niet rij,men.

   Lang leve De Koel behalve dan al die lafaards op de tribunes

   1. kenfen

    Voor een keertje ben ik het wel met je eens een kind van 20 moet je positief benaderen

 20. Goodie

  Bij Wright begint het een opsomming van te worden waar de meeste supporters zich aan irriteren.

  Constant ruzie met de bal, aannames die niet lukken. Dan zijn er nog zo’n momenten als tegen Psv waar hij de bal over de zijlijn laat lopen waar heel het stadion zien dat hij het laatst door een VVV speler is geraakt.

 21. Geelzwart

  Waar is dat vertrouwen in Yeboah ineens op gebaseerd. Hij maakte in de minuten die hij gespeeld heeft nu niet echt de indruk dat je met hem de oorlog wint. Dan kijkend naar alle aspecten die VVV nodig heeft. Wat ik wil zeggen is dat door het falen van de ene speler, de andere misschien iets wordt toegedicht wat hij ook niet is.
  We hebben drie hoofdtrainers gehad dit seizoen en alle drie kiezen tot nu toe niet voor Yeboah, maar voor Wright. Denk niet dat het niet altijd zo zwart/wit is.

  1. Heb je misschien de 2e helft gezien van RKC – VVV gezien nadat Yeboah was ingevallen? Ik weet dat een zwaluw nog geen zomer maakt, maar door zijn invalbeurt (samen met die van Post natuurlijk) kantelde de complete wedstrijd. We hebben natuurlijk ook mindere westrijden van hem gezien, maar hij kan het verschil maken…

 22. chretien

  Juist! Yeboha kan het verschil maken. Ik heb niks tegen Wright, hij hoort erbij, de selectie bedoel ik. Maar, als hij langere tijd het niet laat zien, dan mag hij best een keertje er langs staan. Yeboha is lang genoeg gestraft voor zijn egoïstische speelwijze en mag, wat mij betreft, een keertje laten zien, dat hij ee in hoort.
  Oh ja, je mag het gehele team uitjouwen, maar liever geen individu, volgens mij wordt gij daar niet beter van. En dat is een understatement… FORZA VVV!

 23. OooLGooO

  Ik lees net de salarisverhoudingen in de eredivisie. Hierin wordt gezegt; In Venlo valt overigens wel op dat er een Amerikaan in de spits staat. De Limburgers zullen de vier ton voor Schalke 04-huurling Haji Wright niet (helemaal) zelf ophoesten, maar feit is wel dat hij het moet verdienen en daarmee veruit de best betaalde kracht van VVV is. Dit is best pijnlijk om te lezen waar voor VVV elke knaak er eentje is dat een speler waar het er niet uit komt dan toch in de winter wordt behouden. Van dat salaris heb je minimaal 2 eredivisie waardige spelers er bij….

   1. marcel

    volgens mij was /is wright nog geen 21 bij ondertekenen contract. dan is het geen 4,5 ton, ‘maar’ de helft.

Leave a Reply