VVV-Venlo speelt gelijk tegen middenmotor Roda JC

VVV-Venlo is afgelopen zondag blijven steken op een gelijkspel tegen Roda JC, de Limburgse derby eindigde uiteindelijk in 1-1. De werklust van de Venlonaren was opnieuw aanwezig, maar voetbaltechnisch wisten beide ploegen geen potten te breken.

De wedstrijd gaf bijna flashbacks naar de Eredivisie: een zonnige zondagmiddag en een goed gevulde De Koel. Maar het niveau liet die flashbacks al snel verdwijnen. Vroeg in de wedstrijd was Roda de bovenliggende ploeg. Eerst kreeg Vente vanuit een kansrijke mogelijkheid al een dot van een kans (wat later weliswaar buitenspel bleek te zijn) en ook Ouaissa kon binnen het kwartier scoren. De middenvelder kwam een-op-een met Ennio Van Der Gouw te staan, maar de Venlose doelman zorgde er met een prima redding voor dat de brilstand op het scorebord bleef.
Ook VVV creëerde een aantal kansen. Eerst was het Martijn Berdens voorzet die ternauwernood werd gepareerd door Nicolas en later bracht de doelman ook redding op de kopbal van Daan Huisman. Op slag van rust kreeg Roda nog één mogelijkheid via een afstandsschot van Ouaissa, maar opnieuw redde Van Der Gouw uitstekend.

Het hoogtepunt van de middag was de ereronde van icoon Mikan Jovanovic. De oud-speler van VVV gaat sterk achteruit door Alzheimer, wat de reden was om hem in een goed gevulde De Koel in het zonnetje te zetten. En dat is denk ik goed gelukt, Jovanovic was zichtbaar geraakt én maakte zelfs nog een mooi sprintje langs de zijlijn!

(tekst gaat door onder de afbeelding)

© Fanclub D’n Twellefde Man

Onder luid gejuich betraden de spelers van VVV weer het veld, maar dat gejuich bleef niet lang aan. Binnen vijf minuten kwamen de Koempels op voorsprong. Na een uitstekende aanval schoot Dylan Vente – topscorer van de competitie – de bal hoog tegen de touwen. 0-1. Maar al snel liet VVV van zich horen: binnen één minuut schoot Nick Venema van afstand op doel, maar stond opnieuw de tijdrekkende Koempelkeeper in de weg.

Acht minuutjes later was het alsnog raak. Rick Ketting, die aan de bal eigenlijk héél zwak was, werd om die reden constant ongedekt gelaten door de Roda-aanvallers, maar dat ging niet lang goed. Ietwat klungelig rende Ketting op het Kerkraadse doel af en stond hij, na de één-twee met De Boer, ineens alleen voor de keeper. Heel beheerst schoof de centrale verdediger raak: 1-1! Later werd Ketting zelfs uitgeroepen tot “Man of The Match”, terwijl zijn compagnon, Brian Koglin, een véél sterkere pot speelde, maar enfin.

Ditmaal was het Roda dat binnen één minuut bijna weer langszij kwam. Van der Heide (veruit de beste speler bij Roda) kapte Janssen eenvoudig uit en legde de bal breed op Vente. Van Der Gouw stond niet meer in zijn doel, dus kon de aanvaller de bal makkelijk binnenschieten, zou je denken. Gelukkig stond de ingevallen Robin Lathouwers op de lijn, waarmee hij de Zuid-Limburgse voorsprong voorkwam. En hierna bloedde de wedstrijd eigenlijk snel dood. Roda ging steeds verder achteruit zakken en tijdrekken, want die waren allang blij met een punt, maar ook VVV kwam er niet meer aan te pas. Het continu defensief passen van onder andere Simon Janssen en Robert Klassen, zorgde ervoor dat VVV amper voor de goal kwam. Ook invaller Soulyman Allouch kon opnieuw weinig indruk maken. De vleugelaanvaller lag liever op het gras, dan dat hij op zijn benen stond. Buiten een verdwaalde kopbal van Koglin die op de lat belandde en een omhaal van Braken, kregen beide ploegen geen grote kansen meer. Waardoor de wedstrijd in 1-1 eindigde.

Een terecht gelijkspel. Zowel VVV als Roda imponeerde véél te weinig en waren de spaarzame spannende momenten enkel te danken aan de werklust van beide ploegen. Jammer. Komende week is er in verband met interland geen competitieduel, maar speelt VVV wel een oefenduel tegen Schalke 04. Vrijdag 31 maart is de eerst volgende wedstrijd, dan komt NAC Breda naar De Koel. Tot dan!

36 Responses

 1. Zeer matige 1e helft van beide ploegen in de 1e helft, met veel balverlies, een te laag tempo en vooral een totaal gebrek aan vernuft bij onze spelers die dat evt zouden kunnen brengen.
  De tweede helft was iets beter van onze kant. Ketting, die ook vandaag weer prima verdedigde, maar opbouwend vrij zwak is, maakte de gelijkmaker na weer een prima pass van de Boer.
  Er had misschien iets meer ingezeten, maar het is ook mooi om een keer niet te verliezen van Roda…

 2. Koelie

  Roda wilde niet verliezen en VVV kon het spel niet maken en had niet de echte wil om te winnen. Een zeer slaapverwekkende wedstrijd tot gevolg.

  Het middenveld gaf niet thuis en Van Rooijen op back was geen succes.
  Kees was weer ouderwets Kees. Slecht. Hij schuwt elk duel en verkloot de simpelste passjes maar had toch weer een assistje. Die goal kwam volledig op conto van Ketting.

  Als er een dag was om van Roda te winnen dan was het vandaag. Die lieten ook helemaal niks zien. Helaas starten we weer niet met de sterkste elf en lukt het maar niet om een fatsoenlijke thuiswedstrijd te spelen.

 3. kuebke

  Wat een zaadwedstrijd was het.
  Mogen blij zijn met één punt.
  Onvoorstelbaar dat ze zonder Sedlácek starten ( Moet altijd spelen ) en Van Rooijen nooit meer op rechtsback.
  ( Het is geen back )

 4. beek

  Tegenvallend VVV. Braken was vandaag niet in goeden doen. De Boer is een van de weinige spelers met wat voetbalgogme. Hij gaf enkele keren een goede bal. In de eerste helft stond Berden veel vrij. Maar hij kreeg de bal niet. Het spel is veel en veel te langzaam. Er moet vaker diep gespeeld worden. Janssen gaat tegenwoordig ook veel minder vaak diep.
  Met Huisman krijg je wel meer voetbal dan met Selacek.

  1. Grad

   Braken moet eens leren op belangrijke momenten normaal de bal aan te nemen en proberen te scoren. Dit is al de tweede keer in korte tijd, dat hij met een mislukte ‘fallrückzieher’ een kans om zeep helpt.
   Hij had de bal ook normaal kunnen aannemen, dan was de kans om te scoren groter geweest. Het is natuurlijk spectaculair als je op zo’n manier scoort, maar probeer dit als je met 2 of 3-0 voor staat.

  2. roermond

   Het hoogtepunt vanmiddag was inderdaad de ereronde van Mikan met zijn kleinkinderen. Hij was zichtbaar ontroerd, evenals vele mensen rondom mij.Hij trok nog zelfs een sprintje voor de fantribune. Mikan, bedankt voor de mooie momenten die je ons in het verleden bezorgd hebt…

   1. inut

    Lekker wegblijven, niemand mist je. Supporter ben je ook als je altijd verliest. Ben benieuwd of je dan wel naar uitwedstrijden gaat omdat we die over het algemeen wel winnen.

 5. mats

  Ach ach ach Inut, vind jij jezelf de perfecte supporter ofzo. Gaat toch weg met je gezeik!
  Laat mij lekker naar het stadion gaan als ik daar zin in heb of niet… , doe jij lekker je eigen ding. En als mijn mening je niet bevalt, lekker jammer voor je kerel… maar ga niet lopen doen alsof je zelf de beste supporter bent want dat ben je niet!

  1. inut

   ik vind mijzelf zeker geen perfecte supporter maar volgens mij ben jij degene die hier aan het zeiken is. Ik ben niet bepaald fan van zogenaamde ‘supporters’ hier die zichzelf erg belangrijk proberen te maken maar alleen maar hun gal kunnen spugen over alles. als je niet komt kan je ook geen mening vormen, je mist namelijk 90% van het hele gebeuren. nogmaals; in uitwedstrijden gaat het lekker, kom je dan wel? want je zegt dat de slechte resultaten thuis aanleiding zijn om niet naar de Koel te gaan.
   lekker wegblijven, niemand die daarom maalt en je gezeik lekker voor je houden 🙂

   1. mats

    Jawel jij vind jezelf heel wat!
    Wat maak jij je druk om mijn gezeur? Je vind jezelf overduidelijk beter, anders zou je niet reageren.
    Wie ben jij eigenlijk helemaal?
    Heb je nog nooit gezien hier.
    Gewoon lekker niet reageren op mijn Posts. Dat doen hele veel mensen hier. Die kennen mijn gezeur namelijk al jaren. Terwijl,..Inut… nog nooit gezien hier. Kom je beetje interessant lopen doen en jezelf op de borst kloppen. Hoe oud ben je eigenlijk? Hoe lang kom jij eigenlijk al in het stadion? Ik vrees dat ik vaker geweest ben dan jij met je twee seizoenen dat je je nu op ZW staat met je ultra sjaaltje

 6. robvvv

  Matige wedstrijd maar wel lekker weer !! Genieten in het zonnetje.
  Maar waar ik minder van genoten heb zijn die zgn. “supporters”of “fans “in het zwart gekleed en met zwarte handschoentjes …. Wat willen die komen doen ??? Ze verknallen het voor ons allemaal. Te beginnen met een gesloten Fancafe Beej Jan. De drone die boven het veld vloog gedurende langere tijd was er niet voor niets …..

  Oproep aan alle supporters : kom in opstand tegen deze randdebielen en geef ze geen gelegenheid de boel te verpesten , binnen en buiten het stadion…..
  Ik heb dit in geen 65 jaar meegemaakt bij VVV.
  FORZA VVV

  1. inut

   Volgens mij kwam het enige incident van afgelopen wedstrijd vanuit de Roda kant, net als bij MVV-VVV 2 weken geleden. Ik denk dat er vanuit VVV-kant relatief weinig verknalt wordt

 7. Ievel Knievel

  https://www.1limburg.nl/sport/2156319/vvv-directeur-binnen-twee-jaar-duidelijkheid-over-de-koel

  Gaat iemand nou eens inzien dat Marco niet de juiste man op de juiste plek is? Hij kan het niet. We horen weer hetzelfde: helemaal niks. Veel woorden, maar de man zegt niks. Wat doet hij eigenlijk de hele dag? 5 a 6 dagen in de week?

  En weer dezelfde herhalende plaat op herhalende plaat op herhalende die we al meer dan 10 jaar horen onder zijn bewind. Over 2 jaar komt er pas duidelijkheid over of er een nieuw stadion komt of dat we toch weer in de Koel moeten blijven (in strijd met eerdere beloften, beloften die keer op keer, al vanaf 2015/ 2016 inzake verbouwing de Koel ook, loos blijken te zijn. Maar pas duidelijkheid in 2025 (zal wel 2026 worden Marco kennende) he.

  Daarna moet het hele proces> aankoop grond, maken plannen, tekenen stadion, vergunningen, bestemmingsplannen, aannemen aannemers via europese aanbestedingen, goedkeuring gemeenteraad, etc.. pas beginnen; en dus ook bezwaarprocedures van bijv. omwonenden die de boel nog een smet jaren kunnen vertragen. Of dus alsnog de Koel renoveren met aandacht voor veiligheid, waarvoor de plannen ook al weer bijna 6 a 7 jaar klaarliggen (en stil liggen).

  Weer 4 a 5 jaar EXTRA tijd verloren, nadat Marco eigenhandig om onduidelijke redenen de stekker uit gefaseerde renovatie van de Koel heeft getrokken.

  Het is HET belangrijkste dossier bij de club voor de toekomst van de club. Belangrijker dan andere zaken. En hij krijgt het gewoon niet voor elkaar. Heeft natuurlijk ook met meneer Grutterwijk te maken, die zich in dit dossier en de bedrijfsvoering heeft weten te fietsen en zoals het een goede van der Valker betaamt probeert deze hier natuurlijk zelf beter uit te komen.

  In 2005 werd er voor het eerst over een nieuw stadion gesproken. We zijn nu bijna 20 jaar verder. Waarvan Marco bijna 19 jaar bij dit dossier betrokken is op de één of andere manier of als hoofdverantwoordelijke.

  We zitten WEER in een sportieve lift, de zoveelste al sinds 2003, voor het eerst sinds heel erg lang (jaren zeventig) verkoopt het stadion ook bijna uit in de eerste divisie (een unicum voor VVV, op de jaren zeventig na), maar op beleidsniveau op directieniveau is men niet in staat om een stabiele organisatie achter de schermen op te bouwen en op het belangrijkste dossier is het prutsen tot en met.

  Hoe lang gaat dit nog zo door? Mochten we promoveren degraderen we waarschijnlijk ober uiterlijk 6 jaar weer. Waarschijnlijk weer met gedoe binnen de staf. Dat nieuwe stadion of die gerenoveerde Koel staan er voor 2035 nog niet hoor. Ga maar tellen. Een beetje een groot nieuwbouwtraject duurt ongeveer 10 jaar van start tot uitvoering en opening. Maar je ziet nu al aan alles dat men dat meer heel moeilijk gaat halen.

  30 jaar doen over een nieuw stadion of een grondige verbouwing/ uitbreiding. Er gaan clubs zijn die in diezelfde periode strakjes al 2x een nieuw stadion hebben gekregen.

  Marco heeft geluk dat het sportief wel aardig gaat, dat houdt hem aardig uit de wind, maar op beleidsniveau gebeurd er gewoon geen ene z*k. In ieder geval niks om de club toekomstbestendig te maken. Er zijn wel de afgelopen jaren weer wat mensen aan een baantje geholpen in de top van de club.

  Godzijdank hebben we Willem Janssen bij de club. Maar voor hoe lang nog? Het is algemeen bekend dat het inmiddels een grote puinhoop bij FC Utrecht aan het worden is en het is ook bekend dat de grote Frans van Seumeren een persoonlijke band met Willen Janssen heeft en hem vorig jaar al in het technisch hart van de club wilde hebben. Zal me niks verbazen als Jordy Zuiddam binnenkort eruit vliegt en Willen Janssen gepresenteerd wordt bij de FC Utrecht.

  Dan kan je weer van voren af aan beginnen en is het maar de vraag of Marco zoveel geluk blijft houden en of hij zolang uit de wind blijft. Dan heeft hij inmiddels wel meer dan 12 jaar lang iedere vooruitgang van de club bewust of onbewust geblokkeerd.

  1. supportertje

   Een soap is het wel ondertussen. Duidelijk dat er niet alleen bij de staf een goede wisseling is geweest. Nu nog bij VVV zelf, de beleidsmakers van de club zijn duidelijk niet in staat gebleken de zaak te veranderen. Tijd dus om ook daar een nieuwe wind te laten waaien. Als men op wil naar een nieuw stadion, zal er ook in de structuur van de BVO duidelijk ander leiderschap moeten komen. Het huidige leiderschap is niet in staat gebleken om dit voor elkaar te krijgen. Al 10 jaar is men er mee bezig, eigenlijk langer, en het komt maar niet van de grond. Dus zou de leiding zich moeten realiseren dat hun tijd voorbij is, men heeft niet de steun gekregen van investeerders of bedrijven om dit te realiseren.

   Supporters van de club zijn trouw en zijn ook de club. Maar krijg steeds meer het idee dat men daar in het hoofdgebouw er anders overdenkt. Gezien de vele beslissingen die niet in het voordeel van de supporters zijn. Vraag mij ook af of diegenen die er werken ook echt supporters zijn van onze club. Een paar zijn dat er zeker, dat merk je ook aan hun inzet en mentaliteit. Maar er zijn er ook die het puur zien als een baan. Maar dat is gechargeerd, maar gewoon ook mijn eigen mening. De meeste zullen na verloop weer vertrekken, maar de supporters zullen er altijd zijn, of het slecht gaat of goed, of het sneeuwt of regent, of het kous is of bloedheet, uit of thuis. Wij als supporter zijn er, nu nog de rest.

   1. Ievel Knievel

    Kan wel zijn. Ik ben niet diegene die bij L1 zit als hoofdverantwoordelijke en directeur (in de media en publiciteit); en daar zit om wat zinnigs over de toekomstplannen te zeggen en ik ben ook niet diegene die beleid maakt of zou moeten maken.

    Ik zie wel dat de daadwerkelijke hoofdverantwoordelijke niet in staat is om met het stadiondossier uit de voeten te kunnen. Het erge is dat die hoofdverantwoordelijke in de TWAALF jaar (!!!) dat hij al niet uit de voeten kan met dit dossier niet op het idee is gekomen om iemand aan te nemen die deze kar moet trekken en ook geen budget heeft vrij gemaakt om zo iemand aan te nemen (kennis inkopen in de stadionmarkt of bij een andere club, minstens zo belangrijk als goede spelers of een goede staf aannemen).

    Het enige dat de directeur heeft gedaan is leunen op de man van de voorzitter (Grutterswijk) van de Raad van Comissarissen, eerst nog niet eens in functie (en ruzie maken binnen de organisatie) en later dan wel in een functie (uiterst dubieus vanwege de relationele banden met de hoof toezichthoudster). Ineens is de man de baas achter de exploitatie van de Koel. Zou me niks verbazen als zo iemand uit een toekomstig stadion een slaatje probeert te slaan voor zijn eigen bv’s. Kortom belangenverstrengeling. Dat is niet per sé hetzelfde belang als dat van de club. Zie je bijvoorbeeld wel bij Vitesse met hun wurg-huurcontract (2 miljoen per jaar).

    Hoe kan de” vrouw van” nu objectief toezicht houden op haar eigen man?

    En ik kan dan wel steeds een herhaalde plaat afspelen in mijn commentaar, maar ik reageer gewoon op iedere update die van de club komt over het beleid. Aangezien ik nu al vanaf 2015/ 2016 naar hetzelfde verhaal zonder enige vooruitgang zit te luisteren, herhaal ik ook keer op keer dezelfde kritiek.

    Wij worden aan het lijntje gehouden. Het erge is dat iedereen dit maak OK vindt, omdat de resultaten toevallig even goed zijn. Voor de lange termijn maakt de club weinig progressie. Ineenstorting en een eventueel faillissement ligt daarom permanent op de loer. Er is geen (financiële) stabiliteit.

  2. Koelie

   Amen Ievel. Het grappige en tegelijkertijd treurige is dat Marco zelf weer begint over toekomstperspectief. Moet je vooral dit onderwerp nog langer voor je uitschuiven. Beloftes worden nooit waargemaakt. Hij kan zich beter stil houden in de media om ergenis te voorkomen. Zoals in de voorbeschouwing. Volgens Marco was het zondag “een mooie testcase”. Massale politieinzet en weliswaar Beej Jan dicht, maar gelukkig wel Roda “fans”. Resultaat: schade aan het uitvak.

   Ik verwacht dat “Zutjes aan” op repeat staat in de bestuurskamer.

 8. Oelie op zuid

  Er komt mi geen nieuw stadion. Het oude stadion wordt ook niet opgeknapt. Over enkele jaren bestaat vvv niet meer. Er komen steeds meer randdebielen in het stadion. Er haken steeds meer oudere supporters af. Het is een kwestie van tijd, en dat is niet eens meer zolang, en dan is vvv na jaren van geen beleid uiteindelijk naar de kloten geholpen door onze “vriend ” Bogers.

  1. Grad

   Het lijkt er inderdaad op, dat we niet jaloers hoeven te zijn op Fortuna, want het gaat momenteel niet zo goed met de inversteerder van het beursgenoteerd bedrijf Azerion. De koers aandeel in een half jaar tijd gezakt van rond de € 8,- naar € 1,86.
   AFM doet nu onderzoek over mogelijk transacties die eigenaren hebben gedaan om koers te beïnvloeden. Kan ik me wel iets bij voor stellen, indekken tegen verlies/eieren voor hun geld kiezen?
   Tip, google eens naar de jaarcijfers van dit beursgenoteerd bedrijf. In 2022 een omzet van rond de 450 miljoen en onder de streep een verlies van 125 miljoen. Explosieve groei van omzet in 2022 is voor een groot deel toe te schrijven aan overnames in de online gamebranche.
   Online gamen is een aantrekkelijke markt voor adverteerders en daar heeft men in de toekomst hoge verwachtingen van. Het is echter de vraag, of de belegger hierop wacht?

 9. goalkiller

  De directie houdt de achterban weer mooi voor de gek. Het hele interview laat weer zien dat er geen echte visie is en alles weer vooruit schuiven.

  Een frisse wind is hard nodig, met dit beleid en mismanagement gaat er niks gebeuren.

 10. john

  het is typisch Venlo.

  alles duurt in deze stad veel te lang voordat er een beslissing word genomen.
  nu word kazerneterrein een woonwijk ,zonde dat een locatie recht tegenover de stad word gebruikt voor een woonwijk met sociale woningbouw.
  vier paardjes ,ook al 40 jaar over bezig.
  maasboulevaar heeft ook eeuwigheid geduurd .

  en zo kan ik er nog meer op noemen.

  wel floriade voor een groot kapitaal neer gezet voor paar maanden.

  Bogers de schuld geven over wat niet lukt is erg kort door de bocht.

  wanneer zit de koel nog vol met 8000 toeschouwers ?

  noord limburg wil wel betaald voetbal ,maar een kaartje kopen is te veel gevraagd. als ze een vrijkaart krijgen komen ze wel.

  we zullen altijd een provincieclubje blijven ,met of zonder Bogers !

  1. chretien

   Mooi geschreven! Zo is het, wij zijn een heel klein clubje en dat zal wel zo blijven de komende jaren,. Ik denk niet dat er vandaag of morgen iemand opstaat om tig miljoen in VVV te “investeren”. Als het wel gebeurt, God verhoede het, dan loopt zo iemand over een paar jaar toch weer een teleurstelling armer weg.
   VVV heeft zijn beste tijd gehad eind vijftiger jaren. Toen het prof voetbal “semi-prof” heette.

   Afgelopen zondag speelden we tegen Roda voor 6,5 duizend toeschouwers, 6,5 duizend….
   Dat is dus zo’n beetje onze top…

   Blijf dan maar voetballen in de Koel. Af en toe een likje verf, daar moeten we het mee doen. Hopen dat we af en toe een gouden transfer kunnen maken…

   Er zijn fans, die van de club houden, ook als het “slecht” gaat.
   FORZA VVV!

   1. robvvv

    “”VVV heeft zijn beste tijd gehad eind vijftiger jaren. Toen het prof voetbal “semi-prof” heette.”
    Neem maar van mij aan dat dit niet het geval was. Met een schuld van 50000 gulden (voor een waardeloos stadion in Baarlo) vanaf de fusie met Sportclub Venlo die op de Berckt speelde en uitblijvende toeschouwersaantallen , (dit tegen het licht van dure spelers in de selectie zoals Faas Wilkes en Jan Klaassen,) kon VVV maar amper het hoofd boven water houden en moesten na het succesjaar 60/61 veel spelers verkocht worden. Met een toeschouwersbegroting van 7000 per wedstrijd eindigde het successeizoen de laatste 4 wedstrijden met in totaal 8500 toeschouwers (waar 28000 begroot waren) . Ook toen bleef het Venlose publiek weg……
    Gevolg : seizoen erop degradatie.
    De enige periode dat het even wat beter ging was in de jaren 70, toen als FCVVV……..

   2. chretien

    Jij spreekt over de financiën, blijkbaar. Daar weet ik niets van. Sorry, jij blijkbaar wel.

    Ik schreef over de sportieve prestaties van vvv eind jaren vijftig en die liegen er niet om: In de eredivisie altijd linker rijtje, één keer 8e, twee keer 7e, één keer 6e, één keer 3e en, niet vergeten de KNVB beker in ’59. Dat Faas Wilkes alleen voor de centen naarVenlo kwam lijkt me logisch.

  2. Koelie

   De mensen die een kaartje kopen die vinden de armoedige faciliteiten niet erg. De rest die niet komt wel. Waarom kan het bij andere clubs zoals GAE, PEC, etc ,etc dan wel? Sommige clubs hebben in de twintig jaar al 2x een nieuw stadion gehad. Wij zitten doen het met 1 verbouwing in 50 jaar.

   1. Totdat degenen die normaal niet komen weer een keer gratis naar binnen mogen. Dan hebben ze opeens geen probleem meer met de faciliteiten.

 11. FC VVV03

  Alsof de faciliteiten bij een pak en beet GAE op de Vetkampstraat beter zijn dan bij ons in Venlo. Daar is ook alles oude meuk. Enigste verschil is dat iedereen dat daar omarmt, en er een paar jaar geleden een flinke renovatie aan 2 tribunes heeft plaats gevonden. Iets wat bij de Koel makkelijk al had gekund ( Oost tribune 2 keer zo hoog maken bijvoorbeeld). Alleen werkt hier de gemeente nooit mee en hebben we geen daadkrachtige bestuurders. Bij VVV is er maar een klein deel echt supporter van de club. Het grootste gedeelte vind het gewoon leuk om af en toe te gaan kijken omdat het in de eigen stad/omgeving is. Als VVV promoveert staan er ineens 10.000 mensen op het stadhuisplein. Gewoon omdat de mensen weer een reden hebben om te gaan zuipen. Als we dan het seizoen daarna weer onderin bungelen is het weer een kroetclub en wil men er niets van weten. Ik erger me daar al jaren niet meer aan eerlijk gezegd. VVV is mijn club en dat zal altijd zo blijven. Wat andere doen moeten ze zelf weten. Het heeft in mijn ogen ook weinig zin om meer publiek te proberen te trekken, want daar is VVV niet interessant genoeg voor. Je bent VVV supporter of je bent het niet. Vaak door je vader of moeder door gegeven of je hebt ooit dat gevoel ontwikkelt. Voor mij persoonlijk krijg ik na bijna 30 jaar nog elke 2 weken een apart gevoel als het stadion binnen kom gewandeld. Laten we dat gevoel koesteren.

Leave a Reply