VVV-Venlo speelt gelijk tegen Team VVCS

VVV-Venlo heeft zaterdagmiddag een wedstrijd gespeeld tegen Team VVCS en die eindigde in een 2-2 gelijkspel. De wedstrijd tegen het ‘werklozen’ team werd besloten afgewerkt in Neer.

De wedstrijd was een vervanging van de afgelaste wedstrijd tegen Jong PSV. Die ging niet door vanwege een tekort aan spelers bij Jong PSV. Daarom de wedstrijd tegen VVCS.

VVV-Venlo had deze wedstrijd moeten winnen afgaande van het aantal kansen, maar konden deze helaas niet verzilveren tegen een tegenstander dat zeker van zich af wist te bijten. VVV-Venlo kwam op voorsprong door een doelpunt van Arias in de 12e minuut, maar zag kort voor rust de gelijkmaker van Brusselers.

Kort na de rust was het onze nieuwe spits Giakoumakis die VVV-Venlo wederom de voorsprong bracht in de 47e minuut – maar lang konden we niet genieten van die voorsprong, want Kok bracht VVCS langszij in de 59e minuut: 2-2. Dit was ook tevens de eindstand.

Teleurstellend? Wellicht een beetje, maar we moeten door en komende woensdag staat ons de volgende wedstrijd te wachten. Dan spelen we tegen Fortuna Sittard.

Opstelling VVV-Venlo
Van Crooij, Pachonik ( 65. Dekker), Swinkels ( 65. Gelmi), Van Dijck ( 65. Kum), Schmitz ( 65. Plezier), Linthorst ( 65. Essanoussi), Post ( 65. Schäfer), Hupperts ( 65. Roemer), Arias ( 70. S’rifi), John ( 65. Bastiaans), Giakoumakis ( 65. Janssen)

19 Responses

 1. FC VVV03

  Als je leest dat VVV weer kans op kans gekregen heeft en deze niet benut heeft breekt het zweet je alweer bijna uit haha. Scorend vermogen en VVV blijft een linke combi.

 2. idderzienmeining

  Als ik het verslag mag geloven dan heeft VVV véél kansen gecreëerd maar “slechts” 2x gescoord …

  Positief dat allebei onze nieuwe spitsen hebben gescoord ! Scoren geeft vertrouwen en een spits met vertrouwen gaat doelpunten maken ! Dat stemt mij in elk geval hoopvol …

  Dan de tegengoals uit een paar sporadische uitvallen. Dat is een punt van verbetering en geeft stof tot nadenken.

  Maar als we méér wedstrijdritme hebben en spelers méér samen gespeeld hebben dan kloppen de onderlinge afstanden beter en staat er een weer een goede organisatie en dan is VVV hopelijk weer een sterk collectief en moeilijk te kloppen ploeg ?

 3. FC VVV03

  Daar zit wel wat in. Maar des te vervelender is het dat het team verre van compleet is. Een goede ingespeelde basis zal lastig gaan worden als er 1 week voor de competitie nog 2/3 bij komen. Zou fijn zijn als we compleet waren geweest tegen Fortuna en Gladbach B dan weet je ongeveer wel waar je staat.

  1. chretien

   Gladbach B? Zal toch niet waar zijn? Ik verlies liever van een top Gladbach. Heb overigens nergens gelezen dat we tegen een tweede team gaan spelen.

   Off record: ik las dat onze vrienden uit Sittard een talent van WHU hebben aangetrokken. Bestaat onze samenwerking of vriendschap nog?

   1. RuiverCity

    @Chretien. Die vraag over de samenwerking heb ik hier tijdje terug ook al gesteld. Blijkbaar is die samenwerking als een nachtkaars uitgegaan.

   2. Grad

    Misschien staat de samenwerking op een laag pitje en stelt VVV andere prioriteiten (eigen jeugd!) Het contract van deze (getalenteerde) jeugdspeler (18) liep af en was dus transfervrij.
    Fortuna heeft inmiddels financieel meer mogelijkheden dan VVV en het beleid van de nieuwe investeerders heeft alle schij, om er een handelshuis van te maken.

 4. Goodie

  Niet zo paniekerig doen dat ze selectie nog niet compleet is. Vorig seizoen was de selectie al vroegtijdig rond, heeft ons weinig gebracht. Er zijn nu nog diverse gevallen waar voor ons directe versterkingen, afvallen bij hun eigen club. Zo kan Darfalou zomaar weer eens buiten de boot vallen bij Vitesse.
  Ondanks dat ik onze Griekse spits of Arias nog niet heb zien voetballen, had ik liever Darfalou er bij gehad. Daarvan weet ik zeker dat die een meerwaarde heeft.

 5. FC VVV03

  Darfalou kan je vergeten. Die heeft elkr wedstrijd nog gescoord in de voorbereiding en was gister weer belangrijk met een geweldige goal. Misschien dat Bruns een optie gaat worden, al stond die gisteren ook 90 min op het veld.

 6. mats

  Mooi resultaat. PEC verliest toch maar mooi van dat VVCS elftal. Sowieso raar dat niemand PEC noemt alsclub die we toch onder ons moeten kunnen houden.

  En over Fortuna. Ja die hebben nu weer een externe geldschieter uit Turkije diezo’n vertredende is over de club nu. We weten toch allemaal waar dat naar gaat leiden? Is er werkelijk ook maar 1 iemand die zoiets wilt voor ons clubje? Jamais!

  1. De Koel

   Mee eens Mats. Ik hoop dat VVV nooit en te nimmer zijn ziel verkoopt aan een buitenlandse investeerder. De constructie van Hai Berden, met regionale ondernemers als aandeelhouders is veel beter.

 7. YowVVV

  Met Vito en een centrale middenvelder erbij lijken we er bijna te zijn. Maar ik zie achterin ondanks de NAMEN toch een praktisch probleem, (handeling) snelheid en algemene conditie. Hopelijk komt hier nog minstens 1 speler multi functioneel bij.

Leave a Reply