VVV-Venlo speelt HTM tegen Borussia Mönchengladbach

Het was al enigszins duidelijk dat VVV-Venlo in de HTM tegen Borussia Mönchengladbach zou spelen, maar het is nu ook officieel bevestigd door beide clubs. Zo meldt ook VVV-Venlo op de website:

Eredivisionist VVV-Venlo kruist tijdens de Herman Teeuwen Memorial de degens met de club die afgelopen seizoen als 4e eindigde in de Bundesliga: Borussia Mönchengladbach. De ‘Borussen’ komen op vrijdag 4 september aanstaande op bezoek en zullen om 19.00 uur tegen de thuisploeg aantreden op het nieuwe natuurgras in Covebo Stadion – De Koel -.

Met Champions League-deelnemer Borussia Mönchengladbach halen de Venlonaren de zoveelste imposante tegenstander naar De Koel, die samen met de geelzwarten strijdt om de Herman Teeuwen Memorial Trofee. De Memorial is vernoemd naar Herman Teeuwen, oud-speler en scout van VVV die in 2003 overleed. Volgens traditie wordt voorafgaand aan de wedstrijd de Jan Klaassens Award uitgereikt aan het grootste talent uit de eigen jeugdopleiding.

BMG heeft dan wel een hele goede selectie, maar waarschijnlijk zullen ze met een B-elftal naar Venlo. Het is op dat moment namelijk een interlandweekend, waardoor het dus aannemelijk is dat BMG niet met de beste mensen aan de aftrap staat.

Leave a Reply