VVV-Venlo

VVV-Venlo speelt niet tegen Al Wahda vanavond

Er is wat onduidelijkheid ontstaan of er vanavond nu wel of geen oefenwedstrijd is tegen de nieuwe club van Maurice Steijn. VVV-Venlo liet vanmorgen weten dat er geen wedstrijd is tegen Al Wahda, ook al wordt dit zo aangekondigd door die club.

Al Wahda communiceert dit wel op twitter en kondige vanmorgen de wedstrijd nog aan met een matchday-post. VVV-Venlo reageerde op dit nieuws als volgt:

De eerstvolgende wedstrijd van de Venlonaren is komende zaterdag om 15.30 in het Duitse Gifhorn tegen VFL Wolfsburg uit de Bundesliga.

10 Responses

  1. Ja, en ze hebben gisteren in plaats van tegen VVV gespeeld tegen team VVCS… klinkt bijna hetzelfde.. Sem Steijn scoorde trouwens in deze wedstrijd, hoewel ADO nog steeds ontkent dat hij verhuurd is aan Al Wahda.

 1. RuiverCity

  De huidige selectie:

  Thorsten Kirschbaum
  Delano van Crooij
  Tristan Dekker
  Nils Röseler
  Steffen Schäfer
  Christian Kum
  Roel Janssen
  Samuel Scheimann
  Danny Post
  Peter van Ooijen
  Richard Neudecker
  Damain van Bruggen
  Evert Linthorst
  Jonathan Opoku
  Ella Soriano
  Jerome Sinclair

  Tino-Sven Susuc ?

  Jeugdspelers:

  Bram Verbong
  Yahcuroo Roemer
  Simon Janssen
  Aaron Bastiaans
  Stan van Dijk
  Paul Wienhoven
  Soti Kokkinis
  Joep Munsters

  Dat zijn dus 17 spelers waarbij de tweede keeper en Susic die nog graag wil vertrekken. Dus zijn er 15 spelers over.
  Daar moeten er zeker nog 3 bij lijkt mij.

 2. festina lente

  De tweede keeper wil die vertrekken heb ik niet meegekregen. Moet wel inderdaad een aantal spelers bij. . Misschien wacht vvv wel af voor spelers die bij andere clubs na de oefenperiode buiten de boot vallen. Heb sterk de indrukj dat fc vvv qwa salarissen bijna het minst te bieden heeft. Volgens mij zitten we op nivo emmen rkc fortuna.

  1. Koelie

   Qua spelersbudget hadden we vorig seizoen het eennalaagste budget. Zal dit seizoen niet anders zijn. Alleen RKC heeft minder te besteden. Zelfs Emmen had al meer of evenveel.

   Dus verwachtingen over aantal spelers zijn altijd te hoog hier op de site. Nog rechtsback en buitenspeler dan is het wel klaar.

 3. Animal

  Stan gaat gelukkig voor maximale kwaliteit tov de centjes die VVV heeft te spenderen. Hoop dat er toch nog iets van PSV komt al zal dat wel ijdele hoop zijn, zeker met een Jong PSV in de juup. Samenwerking brengt al jaren niks…

  Hopelijk is er nog een link naar Polen…lijkt me nog betaalbaar voor VVV, moet nog goed talent te vinden zijn en met alle Polen in de regio hopelijk ook wat extra publiek. Denk niet dat er nog een Japanner komt….Niet degraderen zal weer het doel zijn.

 4. YowVVV

  Een Japanner zou mooi zijn, speelt hij 5 wedstrijden goed, dan zit het stadion ook weer voller. Verder hoop ik toch echt op nog enkele hoogvliegers uit de jupiler league.

Leave a Reply