VVV-Venlo

VVV-Venlo speelt oefenwedstrijd tegen Viktoria Köln

Het is winterstop voor VVV-Venlo en het Nederlandse voetbal. Er zijn dus geen wedstrijden in de competitie of de beker, maar er is wel een ander programma voor de Venlonaren.

VVV-Venlo belegt uiteraard een trainingskamp en zoals dat ieder jaar onder Maurice Steijn het geval is, wordt dat gehouden in Nederland. Den Haag om precies te zijn. Er is genoeg over te zeggen om naar het buitenland te gaan of juist in Nederland te blijven. Maar onder Steijn doet VVV het gewoon ieder seizoen beter en waarom dingen veranderen, als het goed gaat? Het trainingskamp zal vanaf 7 januari plaatsvinden.

Daarnaast speelt VVV een week voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag (19 januari), op 12 januari een oefenwedstrijd tegen Viktoria Köln 1904 uit Duitsland. Viktoria komt uit in de Regionalliga West, dat is het vierde niveau in de Duitse pyramide. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Stadion de Koel en is te bezoeken tegen betaling van 5,- (3,- voor kinderen). Met een seizoenskaart kun je gratis het stadion in.

6 Responses

  1. De Realist

    Thy is een held, maar kan me voorstellen dat VVV hem niet gehaald heeft. Ze hebben er wrs ook geen geld voor. Thy zijn scoorstatistieken waren al slecht en dit heeft hij weer bevestigd met ik geloof 1 goal in 12 wedstrijden of zoiets. Correct me if i’m wrong. Wel leuk dat hij weer te bewonderen is in de Eredivisie. Hij kent Vito en Clint natuurlijk nog en dat kan de doorslag gegeven hebben. Ik wens hem veel succes, zolang Zwolle maar onder VVV eindigt 🙂

  2. chretien

    Jammer, zinloze oefenwedstrijd. Ik had liever twee dan slechts één wedstrijd gezien en dan tegenstanders van formaat. Liefst eigenlijk tegen tegenstanders waar tegen wij het normaliter moeilijk krijgen. Helaas VVV heeft anders beslist. Maar hoe kom je in godsnaam terecht bij Victoria Köln?

  3. chretien

    Off topic: Volgend jaar a.u.b. geen winterstop meer. De “winter” de vorst of vrieskou valt altijd later. Voorkeur met kerst periode zeker 2 wedstrijden te spelen.

Leave a Reply