VVV-Venlo toont interesse in huur Robin Buwalda

Volgens Omroep West heeft VVV-Venlo interesse in Robin Buwalda. ADO Den Haag hoopt verdediger Robin Buwalda voor het sluiten van de transfermarkt elders onder te brengen. Hij mag de Haagse club op huurbasis verlaten.

Buwalda is een veelbelovend talent van ADO Den Haag. Hij is een 20-jarige centrale verdediger die tot 2016 (optie +2 seizoenen) onder contract staat. Volgens onze collega’s van Adofans.nl is Buwalda een talentvolle verdediger die ook naar voren kan voetbalen. Maurice Steijn kent Buwalda uit zowel de jeugd en de periode dat hij Buwalda bij de selectie van het eerste haalde.

.a1415-buwalda-robin
(foto van adofans.nl)

De concurrentie op de positie van Buwalda is sinds de komst van Timothy Derijck groter geworden. Om de ontwikkeling van de 20-jarige verdediger niet in de weg te staan wil ADO hem voor een seizoen verhuren.

Bron: Omroep West

4 Responses

 1. Meuske

  Natuurlijk hartstikke leuk voor deze jongen maar wat hebben we nu aan een talent? Bij een talent horen ook beginners fouten waar hijzelf beter van word maar wij op dit moment niet. Dan kun je net zo goed die Rösler nog een keer huren van Twente, kent de club en heeft net iets meer ervaring.

  1. Godfried van Bouillon

   Klopt helemaal. Zo zie je dat dit bestuur ook beginnersfouten maakt.

   Je wordt alleen kampioen/promoveert met een keeper die punten pakt en een spit die bij de eerste drie topscorers eindigt.

   Zo’n spits heeft VVV al niet en straks gaat waarschijnlijk ook nog die keeper weg.

   Blijven wij zitten met een keeper die niet bij een club als VVV in de basis hoort en hebben we geen spits! Leuk wanneer we dan een talent krijgen voor in de laatste linie. Maar daarmee domineer je geen wedstrijden. Laat staan winnen.

Leave a Reply