VVV-Venlo toont interesse in Labylle

VVV-Venlo is op zoek naar een vervanger van Good Old Niels Fleuren gestuit op Leroy Labylle. De aanvallende ingestelde linksback staat onder contract bij PEC Zwolle, maar speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor MVV.

De 24-jarige back speelde in het verleden voor KRC Genk, Standard Luik, MVV en PEC Zwolle. Er zijn meerdere geïnteresseerde, naast VVV zijn ook MVV, Fortuna Sittard en NAC geïnteresseerd in de vleugel verdediger die nog een jaar onder contract staat in Zwolle. Technisch Adviseur Stan Valckx geeft toe aan Dagblad de Limburger dat er interesse is in Labylle maar “Leroy wilt nog geen beslissing nemen”

4 Responses

  1. Ben

   Volledig met je eens, bovendien, hij is me afgelopen jaren nooit opgevallen. PEC Zwolle laat hem waarschijnlijk gaan en die willen hem dus eigenlijk helemaal niet. Heel erg graag anders niet aan beginnen. FORZA VVV!

 1. Ben

  Ik vraag me al welke behoefte men bij VVV heeft om steeds maar weer te ventileren speler X of Y te volgen of te willen aantrekken?
  Volgens mij zou het hun meer sieren volledige radiostilte aan te houden en ons af en toe te verrassen met een definitieve contractering van een talent.
  Dat gewauwel dat we nu af en toe lezen, speler toont wel interesse, maar spreekt meerdere clubs, leidt alleen maar tot opdrijving van koopprijs of duurder contract.
  FORZA VVV!

Leave a Reply