“VVV-Venlo toont interesse in spits Georgios Giakoumakis”

VVV-Venlo zou interesse hebben in Georgious Giakoumakis. De 25-jarige spits is eigendom van AEK Athene en mag zijn geluk gaan beproeven in Venlo, volgens diverse Griekse media.

De spits staat nog tot medio 2021 onder contract bij de club uit Athene en speelde het afgelopen half jaar op huurbasis voor Gornik Zabre, waarin hij 3 keer scoorde en 1 assist gaf.

Hij zou zondagavond naar Venlo reizen en aanstaande maandag medisch gekeurd worden door de Venlonaren. Hoe waarheidsgetrouw dit is, is nog niet geheel duidelijk – we houden het in de gaten.

14 Responses

  1. Dond

   Ik wil niet heel negatief zijn.

   Spits voornaamste taak is scoren. Vrijwel niks.

   Rechtsback? Ik ken hem niet. Afgelopen seizoen 2 ‘wedstrijden’ ingevallen gespeeld. Meeste tijd niet bij de selectie indien wel dan haast geen minuten. Moet dit dan DE aanwinst zijn?

   1. lucien1978

    Nou Nou wat zijn we weer negatief zeg.

    Dus omdat de rechtsback niks heeft gespeeld afgelopen seizoen kan hij er niks van.

    Rutten had je zeker een topaankoop gevonden. Die speelde ook maar 46 minuten.

    Die rechtsback heeft daarvoor ook 3 jaar lang bijna alle wedstrijden op het hoogste niveau in Griekenland gespeeld .

    Die spits scoorde net zoveel als toen Mlapa naar VVV kwam .

    Hij heeft trouwens het einde van het seizoen 8 wedstrijden voor Gornik Zabrze gespeeld en 3 doelpunten. Dat is niet eens zo slecht.

 1. De Koel

  Ik ken deze spits niet, dus heb geen idee of het een aanwinst zou zijn of niet. Eerst maar eens afwachten of het gerucht waar is en of deze spits naar VVV komt. En dan zien we na een paar wedstrijden wel of het wat is. Mlapa was een topper, Soriano kwam niet uit de verf. Valt van tevoren weinig over te zeggen.

 2. Ik denk dan ook: we weten heel weinig van deze spelers, maar ze zullen toch wel iets kunnen, anders ga je ze niet helemaal uit Griekenland (taalprobleem) halen lijkt mij, als er zoveel andere mogelijkheden zijn.
  Ik ben natuurlijk wel heel benieuwd wat de motivatie is van Stan Valckx om juist voor deze spelers te kiezen, als het allemaal klopt natuurlijk…

  1. lucien1978

   Ik weet niet wat de reden is om voor deze spelers te kiezen.

   Wat mij wel opvalt is dat Soriano van Korona Kielce kwam en dat deze beide spelers van Gornik Zabrze terugkwamen naar AEK.

   Blijkbaar heeft Valckx na zijn avontuur in Polen toch wat connecties daar opgedaan

 3. idderzienmeining

  Verrassende naam en benieuwd of dit gerucht op waarheid berust. Hoe dan ook zal men bij VVV op de achtergrond druk doende zijn de aanvallende versterkingen binnen te halen !

  Zal het de spits zijn die VVV aan doelpunten gaat helpen ?

  Vooropgesteld …. een spits die er vóór dit seizoen 10 of meer ingelegd heeft zal voor een club als VVV al niet haalbaar zijn dus om op basis van statistieken al meteen een (negatief) oordeel te vellen is mij veel te kort door de bocht !
  Met dit soort spelers kan het twee kanten op gaan: of ze gedijen prima in een nieuwe omgeving en competitie als de Eredivisie (het Thy en Mlapa effect) of het blijkt tegen te vallen (het Soriano effect).

  We gaan zien of deze speler inderdaad op weg is naar Venlo en zo ja of hij een neusje voor de goal heeft !

  1. mats

   Met alle respect voor Thy maar veel scoren deed hij ook niet (en nog steeds niet trouwens….). Als dat wel zo was geweest had VVV hem echt niet zomaar laten gaan.

  1. Thanks voor de link, het filmpje was absoluut informatief!
   Hopelijk zijn ze daadwerkelijk zo goed zoals ze elkaar omschrijven…
   En inderdaad, geschikte kerels lijken het en hun Engels is voldoende om mee te communiceren…
   Ik ben benieuwd!

Leave a Reply