Transfernieuws 26-01-2012

De Koel2VVV hoopt in de laatste week van de transferperiode nog een aanvaller te presenteren. Wel zal er eerst een speler moeten worden verkocht. “Misschien doet zich een buitenkans voor. Of komt er geld vrij door een vertrek van Michael Uchebo, wat voor alle partijen het beste zou zijn”, vertelt Mario Captein in gesprek met Voetbal International.
Eerder deze week liet Hai Berden in een gesprek met de Telegraaf weten dat Uchebo in de belangstellig stond van clubs uit Rusland, Duitsland en Schotland. Volgens de website Chamionat.com zou het gaan om de volgende drie Russische clubs, Terek Grozny, Spartak Nalchik en Volga Nizhny Novgorod.
Mocht Uchebo deze transferperiode verkocht worden dan staat Sandro Calabro bovenaan het lijstje van VVV, meldt Voetbalinlimburg.nl.

Michael Uchebo is gisteravond vertrokken naar Schotland waar hij de komende dagen op proef bij Glasgow Rangers traint.

Lazio en CSKA hebben een akkoord bereikt over de transfer van Keisuke Honda. De clubs hebben overeenstemming bereikt over een transfersom van 12,5 miljoen euro plus de Argentijnse doelman Juan Pablo Carrizo. De doelman twijfelt echter nog in een Russische avontuur. Mocht de sluitpost definitief nee zeggen dan dreigt de transfer alsnog af te ketsen.

Leave a Reply