VVV-Venlo trapt nieuwe seizoen af tegen Almere City

De KNVB heeft zojuist speelronde 1 van de Keuken Kampioen Divisie bekend gemaakt. Op vrijdag 5 augustus (20:00) trappen we het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Almere City FC.

De gehele speelronde:
FC Den Bosch – FC Eindhoven
FC Dordrecht – Roda JC
Heracles Almelo – ADO Den Haag
NAC Breda – Helmond Sport
TOP Oss – Jong FC Utrecht
VVV-Venlo – Almere City FC
Willem II – Jong PSV
PEC Zwolle – De Graafschap
Jong Ajax – Telstar
Jong AZ – MVV Maastricht

Het volledige conceptprogramma wordt morgen gepresenteerd. Deze zal dan ook op onze site te vinden zijn.

22 Responses

  1. Leonardus

   Dan spelen ze toch gewoon in de shirts van afgelopen seizoen. Lekker belangrijk. Zorg maar eens eerst voor een nieuwe trainer en een kwalitatieve aanvulling van de selectie.

   1. Tuurlijk is dat belangrijk. Kost VVV een hoop geld als de shirts pas in september in de fanshop hangen als de zomer al voorbij is.

   2. Leonardus

    Een hoop geld?

    Laat ze nou 200 shirts minder verkopen door de late levering. Met een marge van 25 euro is dat 5000 euro. Waar hebben we het over.

    Die nieuwe keeper, nr 10 en vleugelspits dat is pas belangrijk.

   3. We hebben het wel over een club die (volgens een bericht hier op de site een paar maanden geleden) technisch failliet is.

    Waar we komend seizoen voor het derde seizoen op rij met dezelfde seizoenkaart doen, en de Sloef al wegbezuinigd is vanwege de kosten.

    Bovendien komt het erg amateuristisch over als we straks weer in oude shirts of trainingshirts op de foto staan in de VI en Elf seizoengids. Maar je hebt wel gelijk dan een fatsoenlijke keeper en spelers nog belangrijker zijn.

  2. zuid1

   Helemaal eens met jou Peter, dit is echt profclub onwaardig.
   Bij de opendag moet je de shirts gewoon op de plank hebben liggen.
   Als je dit soort simpele dingen niet voor elkaar kunt krijgen dan weet je genoeg over de rest van de organisatie.

 1. necound

  It is well documented to be less estrogenic than TAM 28, 29, resulting in lower risk of developing endometrial cancer in raloxifene treated patients compared to those treated with TAM 30 cialis from usa pharmacy In this case scenario below, I discuss the mirabegron tamoxifen interaction and how it can impact patient safety

 2. phibrer

  A similar result was found for PgR status Table 2, suggesting that a longer time interval between diagnoses is not a contributing factor in the evolution of tumors from hormone receptor positivity to hormone receptor negativity or vice versa zithromax bronchitis

Leave a Reply