Update: VVV-Venlo treft NAC Breda in de KNVB Beker

VVV-Venlo heeft concurrent NAC Breda geloot in de eerste ronde van de KNVB Beker. Het was nog even spannend welke ploeg VVV-Venlo als tegenstander zou krijgen in de allerlaatste loting werd het duidelijk dat we op bezoek mogen bij de ploeg uit Breda!

Social_overzicht3

De eerste ronde van de KNVB Beker zal op 20 september 2016 om 18.30 uur gespeeld worden in het Rat Verlegh Stadion in Breda.

22 Responses

 1. roermond

  Laat Nac maar verder gaan in de beker, wij 6 punten in de kampioensstrijd en geen schorsingen of blessures oplopen…Vvv in de beker is toch nooit een gelukkig huwelijk…

 2. Ben

  Laat NAC naar winnen. Die hele beker wordt zelfs door de KNVB als een stiefzoon behandeld. Wij willen niet alleen Nasr de eredivisie, maar ook als kampioen! FORZA VVV!

 3. Gerardus

  Gewoon de halve basis opstellen en spelers die nogal blessure gevoelig zijn zoals Post, Opoku en Promes er naast laten staan. Denk dat wij er dan evengoed nog van kunnen winnen. Een paar rondes verder met wat thuiswedstrijden levert ook nog wat extra geld op dus dat is ook niet mis.

 4. Dond

  De beker kan leuk zijn voor extra inkomsten als je thuis speelt.
  Helaas is dat nu niet het geval;

  Het zou leuk zijn om een ronde verder te komen, maar vind de competitie belangrijker dan de beker.

  OFF; Ben benieuwd of we de laatste paar dagen voor het sluiten van de transfermarkt nog wat kunnen verwachten bij VVV?

  …….

 5. kiekoputspelke

  Ik blijf me altijd verbazen dat de meeste supporters die hier reacties posten meteen roepen dat de beker maar bijzaak is….

  Het is een competitie waarin je prachtige wedstrijden kunt spelen en uiteindelijk Europees voetbal zou kunnen halen.
  Natuurlijk is de kans klein dat VVV de beker wint maar om dan maar meteen na de loting te roepen dat we deze wedstrijd moeten laten lopen vind ik echt zó dom….

  Ik vind dat VVV deze wedstrijden vol aan moet gaan en wie weet komen we met een gunstige loting een keer zomaar in de kwartfinales. Dan komen we live op TV, verdienen we een leuke extra cent plus het is bovenal goede exposure voor de club !!

  1. Gerardus

   Het is natuurlijk leuk meegenomen als VVV verder komt en dat levert natuurlijk extra geld op. Maar het feit is dat we een erg krappe selectie hebben met sterkhouders zoals Promes en Post die snel en vaak geblesseerd zijn. Bekerwedstrijden leveren natuurlijk extra belastingen op bij de fysieke gesteldheid. Hopelijk komen we een paar rondes verder maar het is natuurlijk maar bijzaak op weg naar het kampioenschap.

 6. wuilus

  Met zo’n goede, maar kleine selectie, zou ik helemaal voor de competitie gaan. Ik zou de sterkhouders zelfs thuis laten voor deze wedstrijd. Vvv verdiend niets aan deze wedstrijd, volgens mij worden de inkomsten van de kaarten pas verdeeld vanaf de 1/8 of 1/4 finale. De beker lekker laten zijn voor wat die is en vol voor het kampioenschap gaan. Dat levert veel meer centen op

 7. kenfen

  Wat een angsthazerrij hier. VVV is een klasse apart in de Jupiler league en de beker is een welkom extraatje financieel alsook sportief. Dus vol er voor gaan dan krijg je ook de supporters terug de koel in

 8. Meuske

  Even off topic, komt er vandaag nog wat uit de hoge hoed of zijn ze tevreden en moeten ze het hier mee doen tot de winterstop? 2e spits zou niet verkeerd zijn!!

 9. eric

  precies; dat jullie zo opzien tegen NAC, goed eindigen( geen eerste)is geen garantie voor eredivisie zie afgelopen jaar.Lekker voetbal spelen, hopen op makkelijke loting en centjes in pocker en winterstop speler halen.Nu effe periode titel ook een leuke cent

 10. Dond

  De tijd tikt langzaam weg .. .. ..

  Maar toch blijf ik hopen op nog 1 misschien wel 2 spelers deze laatste uurtjes ..

  Vind de selectie prima. Spelers voor diverse plaatsen. Maar de selectie blijft erg krap.

 11. VVV heeft in een vroeg stadium interesse getoond voor Kip maar hij wilde graag naar de Eredivisie. Nadat deze interesse uitbleef koos hij voor een Engels avontuur die na twee maanden alweer afgelopen is. Dan moet hij wel erg door de mand zijn gevallen bij de League One club. Maar goed VVV koos echter voor Leemans en Receveur als middenvelders. In mijn ogen heeft Leemans meer potentie en is hij mijn ogen al beter dan Kip.

  Dat hij dan uiteindelijk voor Cambuur kiest is prima, maar ook met Kip gaat Cambuur echt niet meer doen voor het kampioenschap. Het is uitermate zwak wat ze tot nu toe laten zien en zie ook geen progressie om echt veel beter te voetballen de komende tijd.

 12. Goodie

  Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe de financiële sitautie momenteel is. Kunnen we volgend meetpunt van de Knvb in november(?) in categorie 2 staan en hiermee puntenaftrek ontwijken? Het geld van Musa is een opsteker, maar aangezien dit verdeeld mag worden over de hele contractduur van Musa bij Leicester vraag ik me af of we hiervan iets zien voor November.

Leave a Reply