VVV-Venlo veel te sterk voor Heythuysen

ballenVVV-Venlo heeft woensdag de amateurs van Heythuysen overklast. De ploeg van Ton Lokhoff boekte een 0-8 zege. Grote man aan de zijde van de Venlonaren was Robbert Cullen, die vier treffers voor zijn rekening nam.

In de beginfase was Bryan Linssen dichtbij een treffer, maar hij miste een goede mogelijkheid. Vlak daarna was Linssen wel trefzeker. Hij promoveerde een pass van Marcel Meeuwis tot een doelpunt. Daarna moesten de supporters lang wachten op een nieuwe treffer. Die kwam er uiteindelijk wel. Cullen wist te scoren na een hoekschop van nieuweling Oguzhan Türk.

Voor de rust zette VVV-Venlo nog even alles op alles. Dat leverde nog een aantal goals op. Eerst kopte proefspeler Marcel Seip de 0-3 tegen de touwen. Twee minuten later zeilde een afstandsschot van Uche Nwofor achter de Heythuysen-doelman. Cullen maakte er voor de pauze nog 0-5 van, na slecht verdedigen van de thuisploeg.

Na de rust, waarin veel werd gewisseld door Lokhoff, was de Eredivisionist zoals verwacht de betere. Roy Heesen had pech, hij raakte tot tweemaal toe het aluminium. Acht minuten na de theepauze maakte Cullen zijn derde treffer van de avond. De 0-7 kwam op naam van aanwinst Guus Joppen. De verdediger werkte een hoekschop van Linssen binnen.

Ook bij de 0-8 was er een mooie rol weggelegd voor Linssen. De Limburger legde de bal opzij, waar Cullen stond om zijn vierde doelpunt van de avond te maken. Daarmee zette de middenvelder gelijk de eindstand op het scorebord.

Scoreverloop:
0-1 (09′) Bryan Linssen
0-2 (28′) Robbert Cullen
0-3 (31′) Marcel Seip
0-4 (33′) Uche Nwofor
0-5 (43′) Robbert Cullen
0-6 (53′) Robbert Cullen
0-7 (67′) Guus Joppen
0-8 (85′) Robbert Cullen

Bron: Soccernews

Leave a Reply