VVV-Venlo vergadert woensdag over nieuwe trainer

VVV-Venlo vergadert woensdag over nieuwe trainerDe leiding van VVV vergadert woensdag over de opvolging van de vorige week opgestapte Glen De Boeck. Sef Vergoossen bedankte voor het aanbod om als interim-coach het stokje over te nemen.

Voorzitter Hai Berden is gecharmeerd van Adrie Koster, die onlangs werd ontslagen bij Club Brugge. ‘Maar ik ga daar natuurlijk niet alleen over.’ Ook de namen Edward Sturing en Ton Lokhoff, beiden zonder club, zullen woensdag naar verluidt worden besproken.

VVV-Venlo heeft Wim Dusseldorp (foto) benaderd voor een baan als technisch manager. De oud-keeper is momenteel trainer bij Fortuna Sittard en was in die functie tussen 2001 en 2004 al werkzaam in De Koel.

In Venlo wordt directeur voetbalzaken Mario Captein komende zomer vervangen door een technisch manager. Dusseldorp is daarvoor in de ogen van de clubleiding de ideale man. Vorige week donderdag zaten de partijen rond de tafel om te praten over een terugkeer. ‘Maar ik ben na vertrek als trainer altijd contact blijven houden met VVV. Vaak vroegen ze me bijvoorbeeld informatie over interessante spelers uit de Jupiler League’, reageert Dusseldorp.

‘Nu kwamen ze met de vraag of ik open sta voor een rol als technisch manager. In principe wel, maar dan wil ik wel eerst weten hoe ik die functie kan invullen. Wat is het perspectief van de club, wat wordt de rol van de andere krachtenvelden binnen VVV, kan ik samenwerken met de nieuwe trainer?’

Bron: Voetbal International

 

Leave a Reply