VVV-Venlo

VVV-Venlo verhuurt 3 spelers O21 aan Helmond Sport

VVV-Venlo heeft 3 spelers uit de O21 verhuurd aan Helmond Sport. Het gaat hierbij om Joël Roeffen (19), Jessy Hendrikx (18) en Ramon de Wilde (19). Zij zullen in ieder geval tot en met december uitkomen voor Helmond Sport. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Het medium meldt het volgende: “Nu komen er dus drie spelers naar Helmond, het is de bedoeling dat zij maandag of dinsdag al op De Braak gaan trainen. Omdat de clubs op papier een gezamenlijk beloftenteam hebben, kan dat buiten de transferperiode om geregeld worden. Wél met één restrictie: zodra de spelers voor Helmond Sport in actie komen, kunnen zij niet meer in het eerste van VVV spelen. Roeffen, Hendrikx en De Wilde zijn daar nu ook nog niet aan toe, daarom laat VVV hen ook ervaring opdoen in Helmond. 

“Zij spelen tot en met december sowieso geen competitie. Daarom hebben we in overleg met Roger Bongaerts de drie beste spelers van de onder 21 naar Helmond gehaald. Zo zijn wij ook weer in de aantallen gevuld”, aldus trainer Wil Boessen. Door de komst van het drietal bestaat zijn selectie uit 21 veldspelers en drie doelmannen.

Zij spelen dus in ieder geval tot en met december in Helmond, wat er na de winterstop zal gebeuren is nog niet duidelijk.

2 Responses

    1. Op zich vond ik dit een prima idee, maar nu ik naar de selectie van de wedstrijd van vandaag van Helmond Sport
      tegen Excelsior kijk, zit geen van deze spelers op de bank, laat staan dat iemand gewoon speelt, dus ik vraag mij af of dit iets oplevert…

Leave a Reply