23 Responses

  1. De Koel

   Het is niet de eerste keer dit seizoen dat VVV niet kan winnen van een laagvlieger. Is uiteindelijk gewoon een gebrek aan kwaliteit. Kansen genoeg gehad, maar nul komma nul rendement.

 1. mats

  Ik snap werkelijk waar niet hoe het mogelijk is dat je verliest van dit Top Oss. Maar ben ook wel een beetje klaar met het snappen van dit VVV. Zowel beleidsmatig als op het veld.

  Zal mijn Seizoenskaart volgend jaar wel weer kopen hoor, maar merk dat ik steeds vaker wel wat beters te doen heb op de vrijdagavond.

 2. ponnie veag oet de pan

  Deze mag de trainer zoch aanrekenen.. de laatste tijd had ie mazzel met zijn wissels, maar nu? Welke trainer haalt sedlacek er in godsnaam uit! En dan moet kees de boer daar gaan spelen. Daar valt ook meteen de goal van top oss uit. Sedlacek had daar al eerder ingegrepen.
  En dan onze vriend koglin: die heeft werkelijk waar geen enkele bal goed gegeven.. en dan berden wisselen voor yasar.. man man man, wat dacht kruys vandaag… vvv mist echt een creatieve midvoor of nr 10 die het spel van de verdediging naar de aanvallers verlegt.. het is nu gewoon echt te matig..

   1. ponnie veag oet de pan

    Ik spreek je over een aantal weken nog wel eens.. simon jansen moet die bal er gewoon eens overheen durven gooien. Allouch maakte telkens de vooractie maar simon zag het niet.. en berden laat met zijn snelheid al wat leuke acties zien. Nu nog een middenvelder die hem op het juiste moment kan aanspelen.. ik zeg je dit middenveld is niet goed genoeg..

 3. Ievel Knievel

  Je speelt wederom niet in je sterkste opstelling. Doe je dit wel, dan win je ook hier. In de periode dat we in een flow zaten lag dit gewoon aan het spelen in een andere basis. Nu zijn er spelers weggevallen, maar in de vervangers worden er verkeerde keuzes gemaakt.

  Daarnaast kan je jezelf ook afvragen: wat doet de onrust rond het vertrek van Roox met het team. Lag hij goed in de groep?

 4. Toen ik een aantal jaar geleden het duo Sinclair en Wright zag spelen dacht ik het aanvallende dieptepunt in 40 jaar VVV supporterschap wel gezien te hebben. In vergelijking met Yasar en Kristinsson waren die twee echter toppers.

 5. RuiverCity

  Het was werkelijk waar beschamend wat er op de grasmat werd gelegd. Ik heb de hele wedstrijd geen driehoekje of fatsoenlijke combinatie gezien. Indribbelen van achteruit, als dat überhaupt al gebeurt, mislukt volkomen. Creativiteit 0,0. Hoe trainen deze spelers eigenlijk???

  Ik dacht dat Roemer slecht was, maar die Berden kan er werkelijk niks van.
  Dan onze trainer, die elke week alleen maar clichés uitkraamt, haalt de speler (Sedlacek) die het hardst werkt en knokt voor een goed resultaat naar de kant. Dan ga je toch twijfelen aan ….
  Top Oss was net zo dramatisch, maar had wel nog de wil om te winnen, ondanks het enorme gebrek aan kwaliteit.

  Elk woord dat verder over deze wedstrijd geschreven wordt, is er één te veel……

 6. beek

  Ik doe dat toch maar. Het is al meer gezegd: VVV staat te hoog. Dat vind ik ook. De overwinningen worden met de grootste moeite uit het vuur gesleept. Het is tegen geen enkele tegenstander een walkover. Maar vergeleken met vorig jaar zijn we erop vooruit gegaan. Er wordt beter gevoetbald en we hebben betere spelers. Allouch vind ik een aanwinst, de samenwerking op de linker vleugel is al beter, maar nog niet optimaal. Hij moet eens wat vaker uit de tweede lijn schieten.
  De achterhoede was gisteren niet sterk. TOP sneed er met gemak doorheen en had in de eerste helft minstens twee doelpunten moeten maken.
  Tot aan het doelpunt vond ik Dekker zeer sterk spelen. Janssen en Kluskens waren zeer matig evenals Berden die niet sterk in de duels was.
  Waarom krijgt Van Rooijen geen basisplaats of wordt hij niet eerder ingebracht als het niet loopt.

  1. supportertje

   We zitten nog steeds in de opbouw. Iedereen loopt te hard van stapel, en denkt dat we richting eredivisie willen. Nacompetitie was het doel. Je daarin meten. We zijn nog niet zo ver. Goede en slechte wedstrijden wisselen zich af, vooral doordat de ploeg nog niet constant is in zijn spel. Jammer en vervelend, ook teleurstellend. Maar wel de waarheid.

 7. Oelie op zuid

  Top heeft gewonnen op inzet en agressiviteit. Niet op kwaliteit. Als de vvv spelers maar de helft van de inzet hadden van Sedlacek, hadden wij met groot verschil van dit zeer matige Top gewonnen. Als je Sedlacek ook nog eens wisselt, dan ben je niet bezig met het winnen van de wedstrijd. Breng je dan ook nog Yassar en Kristensen, dan heb je de plank volledig mis geslagen. VVV miste iedere vorm van creativiteit en op Sedlacek na ook iedere vorm agressiviteit en de wil om te winnen. Keesje trok zijn voetje terug bij een duel op het middenveld, waarna Top kon scoren. Ook Dekker moet de bal afgeven en niet gaan denken dat hij kan voetballen.. hij bracht bijna iedere bal naar een speler op het middenveld en verloor dan ook vaak de bal, omdat Top het goed kon belopen. Een terecht verloren wedstrijd.

 8. kuebke

  Schandalig gewoon.
  Verliezen van de nummer 19.
  Hoop dat ze de nacompetie toch niet halen ,stel je voor dat ze die per ongeluk winnen en promoveren.
  Moet er niet aan denken. Pfff !!

 9. En echte zeperd deze wedstrijd!
  Ik verwacht dat die wisselvalligheid tot het eind van de competitie zal blijven.
  We zullen nog geregeld verliezen, maar dat doet de concurrentie ook.
  Het blijft zaak om de andere wedstrijden te winnen en niet te veel gelijk te spelen, anders komen NAC, Telstar en ADO Den haag steeds dichterbij.
  Allouch gaat steeds beter spelen, laten we hopen dat hij ook gaat scoren…
  Achterin blijft het kwetsbaar. Zo’n kopduel bij het doelpunt van TOP zo gemakkelijk verliezen mag nooit gebeuren. En bij de counters van de tegenstanders in thuiswedstrijden hebben we vaak het geluk dat er niet gescoord wordt.
  De nacompetitie halen is het hoogst haalbare, daar je idd. meten met de tegenstanders en een paar mooie potten op de mat leggen. De eredivisie halen moet je nu niet willen met deze spelersgroep…

 10. Gerardus

  Mis je wat minder kansen dan win je deze wedstrijd gewoon simpel. Maar goed, dat is een kwaliteit die we niet bezitten tegen kleinere tegenstanders en dan kan Top Oss doodleuk hier met de punten ervan door gaan. De wissels van Kruys snapte ik ook niet helemaal. Op het laatst speel je met maar een buitenspeler terwijl je op dat moment juist die buitenspeler nodig hebt om het breed te houden.

  Zelf snap ik niet waarom Huisman ineens ernaast zit, met hem op het middenveld en de Boer op rechtsbuiten speelden we het beste naar mijn mening. Plus hij scoort nog eens regelmatig.

  Weet iemand waar Johanson was? Die was niet geblesseerd en zat ook niet op de bank.

  Aub wel graag die Tejan halen, die zorgde voor nogal wat problemen en speelde vorig jaar goed bij Oss. Het is een laatbloeier die nog wel eens leuk door zou kunnen groeien en is transfervrij. Al heeft hij dit jaar nog niet echt gescoord.

 11. De Realist

  Volgens mij zenden ze vrijdag op ESPN de “topper” Pec Zwolle – Den Bosch uit i.p.v. de Limburgse derby tussen de nummer 5 en 6 MVV-VVV
  Pffffff ESPN zend echt bijna alleen maar wedstrijden van PEC, Heracles en ADO uit. Het zal wel met geld te maken hebben, maar het gaat nergens over.

 12. zuid1

  Simon Janssen laat zijn man volledig lopen bij de 0-1, daar hoor ik niemand over.
  Net als de week ervoor tegen Dordrecht wordt je geklopt bij een standaard situatie, daar moeten ze veel meedogenlozer in worden.

   1. Gerardus

    Die heb ik gezien, en die komt uitieindelijk inderdaad bij Janssen uit. Maar daar stonden volgens mij twee man bij dezelfde speler en dan gaat er iets verkeerd in de organisatie lijkt mij.

    Het zag er in ieder geval niet bepaald lekker uit, dat is vrij zeker…

Leave a Reply