VVV-Venlo verliest in slotminuten van FC Emmen en ligt uit de beker

Het bekeravontuur van dit seizoen komt in de tweede ronde helaas ten einde. VVV-Venlo wist de comeback tegen FC Emmen bijna te verzilveren, maar in de slotminuten wist Emmen het alsnog te beslissen (2-3). 

Het kwaliteitsverschil tussen VVV en Eredivisionist FC Emmen werd al snel duidelijk. VVV zette veel te weinig druk op de Emmenaren, waardoor het af en toe op een trainingspartij leek. Na amper 10 minuten kreeg Emmen een vrije trap door een overtreding van Brian Koglin. De vrije trap, genomen door Mark Diemers, werd gelukkig gestopt door de lat. 

En dit was niet de enige keer dat het houtwerk redding moest bieden. Eerst belandde een voorzet van Diemers via Rick Ketting op de paal en even later schoot Romeny van afstand op de lat. Dat Emmen niet eerder op voorsprong kwam, was een wonder. Maar in de 31e minuut was het toch raak: Romeny zette een afgeslagen corner voor en bij de tweede paal schoof Vlak hem eenvoudig binnen. De spelers van VVV appelleerde fel voor buitenspel, maar dat wuifde de grensrechter weg. De bekritiseerde grensrechter kreeg wel heel gul een bril aangeboden van een VVV-supporter op de Zuidtribune.
Maar enkele minuten later was het opnieuw raak. Tristan Dekker kwam ongelukkig in botsing met Bouchouari, waarna Emmen de bal weigerde uit te spelen. Diemers schoot van afstand (via het been van Koglin) raak, 0-2…

Het verschil in kwaliteit is te vergeven – dat kun je vooraf invullen – maar het gebrek aan strijd was wel kwalijk. Op Richard Sedlacek en Robert Klaasen na overigens, die werkten zich het schompes. 

Maar in de tweede helft kregen we een heel ander VVV te zien. Opportunistisch en vol strijd, waardoor ze ook het publiek weer mee kregen. Binnen het uur maakte VVV daarom de aansluitingstreffer: Daan Huisman kopte de uitstekende corner van Klaasen binnen! 1-2. En een kwartier vóór tijd kwam VVV zelfs op gelijke hoogte. Een voorzet van Dekker werd lachwekkend slecht uitverdedigd, waardoor de bal bij Nick Venema terecht kwam. Fenomenema bedacht zich geen seconde en haalde snoeihard uit, waardoor de bal via de kruising in het net belandde. Een prachtige goal! 

Bijna wist Venema even later nogmaals te scoren, nadat hij op de achterlijn drie man uitkapte, maar doelman Van Der Hart bood redding. En in de 94e minuut ging het dan tóch mis. Zowel Koglin als de ingevallen debutant Robin Lathouwers zaten mis bij een voorzet, waardoor Araujo de bal binnen kon tikken. 2-3… Ook Lukas Zima ging niet vrijuit bij deze poging, omdat hij onnodig lang op zijn doellijn bleef staan. En dan verlies je hem alsnog. Heel zuur.

Maar goed, 2-3 verliezen van Emmen, waarin je in de tweede helft behoorlijk weerstand hebt geboden, is geen ramp. Komende maandag nemen we het in een uitwedstrijd op tegen Jong PSV. Tot dan!

Wedstrijdverloop:
31′ Vlak 0-1
34′ Diemers 0-2
58′ Huisman 1-2
75′ Venema 2-2
90+4′ Araujo

Gele kaarten: De Boer, Johansson, Klaasen, Janssen (VVV-Venlo) en Vlak (FC Emmen)

Opstelling VVV-Venlo:
Zima; Dekker, Ketting, Koglin, Janssen (75′ Lathouwers); Klaasen (75′ Kluskens), Sedlacek, Huisman (92′ Van Rooijen), De Boer (57′ Roemer); Johansson (57′ Kristinsson) en Venema.

Opstelling FC Emmen:
Van Der Hart; Bouchouari, Araujo, Heylen, Dirksen (59′ Luzayadio [84′ Veldmate]); Veendorp, Vlak, El Messaoudi (45′ Bernadou), Diemers (73′ Mendes); Romeny (74′ Assehnoun) en Zivkovic.

46 Responses

 1. venlo untill i die

  Tweede helft een zeer fel en goed vvv gezien! Hadden zeker meer verdiend vandaag, vond kristinson vandaag goed invallen. Gezien de hele wedstrijd was een gelijkspel zeer terecht geweest en dus verlengen maar het mocht niet zo zijn… toch met opgeheven hoofd eruit

 2. roermond

  Jammer, jammer dit. Een zeer goed VVV gezien in de 2e helft met verrassend, fel en goed voetbal. VVV kreeg echt te weinig, door de late 2-3. Kristinson viel in de 2e helft goed in en Lathouwers kon mij zeker bekoren. Één ding moet ik nog kwijt, Emmen had het arbitrale trio zeker niet tegen en dan druk ik me nog voorzichtig uit. Met deze instelling en voetbal in de 2e helft, zie ik de wedstrijd van komende maandag tegen jong Pisvee, met vertrouwen tegemoet…come on Venlo…forza VVV…

 3. 95G

  Hele matige 1e helft van vvv. Emmen had het al moeten beslissen. Evengoed had de 2e goal van Emmen nooit goedgekeurd mogen worden… deze scheidsrechter floot sowieso warrig en gaf 2 rare kaarten aan vvv spelers terwijl emmen spelers juist gespaard werden. In de 2e helft veel beter gevoetbald, en verdiend teruggekomen in de wedstrijd. Geen ramp dat het bekertoernooi er op zit, focus op het halen van de nacompetitie!

 4. Koelie

  Zoals ze in goed Nederlands zeggen: a game of two halves. Eerst helft worden we weggetikt. Geen strijd, te lat en daardoor steeds te laat. Maar dan de tweede helft. De totale ommekeer. Geweldig. Invallers deden het stuk voor stuk goed (Roemer, Kristinsson). Beste spel wat ik dit seizoen heb gezien. Pech van die toevalstreffer in de blessuretijd. Beste man was Sedlacek. Foutloos. Slechtste man was die blinde met de vlag op Zuid.

 5. chretien

  1) Geen blessures opgelopen 2)goede wedstrijd gespeeld 3) invallers prima 4) ten onrechte verloren tegen eredivisie club.
  Conclusie: tevredenheid, gauw over naar de competitie, daar valt winst te halen.
  FORZA VVV!

 6. supportertje

  Eerste helft was duidelijk dat VVV te afwachtend en niet fel genoeg op zijn tegenstander zat. Waarbij het dus duidelijk was dat een tegentreffer niet uit kon blijven. En dat gebeurde dan ook. De eerste dachten we dat het buitenspel was, maar helaas stond een nog een VVV speler op de lijn. Tweede doelpunt had niet gegeven mogen worden na de overtredingen vooraf, maar ja het arbitrale trio dacht er anders over. En zo wie zo floten ze niet bepaald in het voordeel en had Emmen hierin de wind mee. Na de rust een totaal ander VVV die er op klapte, en hoe. Fel goed voetbal, jagen op de bal, geen ruimte weggevend en daar had Emmen het heel moeilijk mee. Zo moeilijk zelfs dat de bal erin ging via Huisman met mooie kopbal. En dan het doelpunt van Venema, wat een beauty, en vanuit zo’n moeilijke hoek. Verlenging in het verschiet, maar helaas in de allerlaatste minuut vloog hij er toch nog in. Wat een domper voor ons als supporter, maar vooral voor de spelers die zo hard hebben gevochten. Maar er stond de tweede helft een geweldig team, invallers deden het allemaal zeer goed, ook Roemer. Helaas, maar dan maar door en concentreren op de competitie, en als ze de zaak op deze manier doorzetten is een hoge klassering niet bepaald uitgesloten. Prima gedaan en met opgeheven hoofd verder.

  1. Leonardus

   Hoe pak je dat aan?

   – Zoek de oude schoendoos.
   – Haal daaruit de plannen van 2007, 2012, 2017 enz.
   – Pas de tekst aan en maak er een filmpje van.

   Voila, het nieuwe plan is geboren.

   Met deze directeur gaat het nooit of te never gebeuren dat VVV een stabiele eredivisie club wordt.

   1. mats

    Ik heb het ook gelezen/gehoord. Het is in- en intriest. Deze man praat niet alleen volkomen gebakken lucht, hij IS gebakken lucht.

    Bogers raus!!!

   2. kuebke

    Het ergste is dat hij ook nog de hand boven het hoofd word gehouden door zijn vriendjes. ( ja knikkers )
    Bah bah bah.
    Opzouten ermee en z.s.m.

  2. Ievel Knievel

   #HOEDAN?

   2:29 gebruiken om precies NIKS te zeggen is ook werkelijk een kunst. Loze kreten, zonder uitleg HOE!

   EN deze directeur is al bijna 12 jaar directeur! En al vanaf het tijdperk Berden, begin jaren tweeduizend aan de club verbonden, als manager!!!

   Wat is er bereikt, wat had hij willen bereiken en wat had er bereikt kunnen worden? En nu een koers uitstippelen zonder inhoud? Ik weet dat dit slechts een teaserfilmpje is hoor, maar daar wordt dus NIKS in gezegd. Op andere manieren wordt het ook compleet niet duidelijk WAT VVV wil en HOE VVV dat wil bereiken.

   Is het plan en de campagne soms door de PR-man van Wilders geschreven (1 a4)?

   1. Ievel Knievel

    Ook in het artikel/ item op Omroep Venlo worden veel woorden gebruikt om niets te zeggen.

    2 voorbeelden:

    Quote: “‘We willen terug naar de Eredivisie, om daar ook zo lang mogelijk in te blijven acteren.”

    Dit roept letterlijk iedere voorzitter vanaf 1990 (het jaar dat ik fanatiek werd).
    De meeste van deze voorzitters waren prutsers eerste klas die financieel onverantwoord beleid voerden en profiteerden van (soms toevallige) sportieve successen en dachten dat zij deze hadden veroorzaakt.

    Quote: “Via een uit te werken investeringsplan wordt de strategie bepaald voor de verkoop van beschikbare aandelen.’ VVV stelt dat het veranderen van het huidige financiële model nodig is om uit te kunnen groeien tot een structurele speler in de Eredivisie. ”

    Dit roept Bogers al vanaf 2017 (/2018) (of misschien al vanaf 2016 zelfs) . Dus in 5 a 6 (7) jaar tijd moet men nog steeds met uitwerken beginnen? Chapeau hoor. Wat doet die man 8 uur per dag, 6 dagen in de week? Wat verdient deze man (en andere mensen binnen de organisatie) zelf eigenlijk?

    Sinds VVV de structuur heeft veranderd, zijn de jaarverslagen ook niet meer op de website te vinden (of ik kan ze niet meer vinden). Handig. Hoeft er geen verantwoording meer afgelegd te worden.

    En dan verder nog wat over samenwerking met onderwijsinstellingen. Dat advies roep ik al 10 jaar te pas en te onpas (ook op fysieke bijeenkomsten en middels mailverkeer); maar dan moeten die onderwijsinstellingen wel willen. Dan moet je die onderwijsinstellingen wel iets te bieden hebben als club. En dat heeft VVV niet. Spijtig om te moeten zeggen, maar dat gaat onder deze directie en deze Raad van Toezicht niet gebeuren. Terwijl er echt wel kansen zijn.

    Wat gaat Marco eigenlijk doen als we over 3 jaar niet gepromoveerd zijn en als er over 5-7,5 jaar geen zicht is op een eerste spade in de grond m.b.t een nieuw stadion of een zo goed als nieuwe Koel?

    In Marco’s tempo heeft hij dan net de eerste mailtjes beantwoord over de veiligheidsincidentjes afgelopen weekend.

    Hoe staat het daar eigenlijk mee? Wat is de rol van VVV daarin? Of presenteert men daarom maar even snel een filmpje en een compleet niet uitgewerkt strategisch plan? Even een bliksemafleider?

    Ook mbt de jeugdopleiding die niet rendeert, maar deze jeugdopleiding zou wel de weg moeten zijn om überhaupt het streven mbt de (positieve balans qua) transferinkomsten te kunnen behalen? Of gaat de toevals transfer van Gioumakis het fundament zijn waarop het wankele plan moet gaan drijven (de komende 3 jaar)?

    Zomaar wat vragen… (die toch nooit beantwoord gaan worden).

 7. spits

  Ik heb het plan doorgenomen. Er staat heel veel in over wat men wil bereiken maar ik mis een duidelijk verhaal over het hoe. Ik hoop toch wel dat men intern ook een plan heeft met daarin concreet per hoofdpunt aangegeven de doelen en de benodigde middelen in mensen en financien.
  Bij mij komt het over als een verhaal dat je voor veel clubs zou kunnen schrijven.

 8. Ievel Knievel

  Quote: “We onderzoeken kansrijke nieuwe locaties voor een wedstrijdstadion en onderzoeken de potentie en mogelijkheden voor vernieuwbouw potentie van De Koel.””

  Die onderzoeken zijn al 3x gedaan in de afgelopen 16 jaar. Er lag een plan om de Koel in fasen te vernieuwbouwen. Dat plan heeft Marco verprutst wegens incompetentie. Het onvermogen om financieel consistent beleid te voeren en door zelf vanwege onverklaarbare redenen (en nooit beargumenteerd) de stekker uit de vernieuwbouw te trekken.

  Quote “We moeten het helemaal anders gaan doen”.

  Marco heeft het zelf al 3 keer eerder compleet anders willen doen, maar Marco zelf is het grootste struikelblok, want er ontstaan keer op keer conflicten binnen de organisatie en Marco laat zelf de raderen en tandwielen vastlopen door zand in de molen te strooien.

  Quote “We hebben ons oor te luister gelegd”

  Dat doet Marco keer op keer, maar dit omzetten in beleid gebeurd nooit.

  Quote “Brainport Eindhoven blablablabla”

  Blablabla
  Hahahaa

  Quote “Persoonlijke ambitie> IK (daar draait het dus om bij Marco) VVV een gezonde en duurzame toekomst gun” “Lastige en moeilijke omstandigheden in de wereld momenteel”

  Beste Marco. Ik hoor andere succesvolle clubs niet zulke excuses verzinnen. Daarnaast was je het al voor maart 2020 aan het verprutsen hoor. Toen waren die moeilijke omstandigheden er niet.

  Quote “Stilstand is achteruitgang”

  Whahahahahahaha, gooi even de dooddoener allertijden erin ja. Manomanoman. 🤣🤣🤣🤣🤣

  Deze man weet in 10 minuten tijd nog minder te zeggen dan Marc Rutten in 2 minuten.

  Quote: “Nu gaan we het wel goed doen”

  Ja , nu wel, met dezelfde man aan het roer die het schip keer op keer op de klippen laat lopen; al 12 JAAR LANG!!!!.

  De enige waar ik momenteel echt vertrouwen in heb is Willem Janssen. Nuchter. Werkt (hard) en doet gewoon zijn werk en praat realistisch. Sterker nog. Sinds Willem als extra assistent vrijwillig aan de staf is toegevoegd presteert de selectie vele malen beter. Handig voor Kruys. Een klankbord waar hij mee uit de voeten kwam.

  Het doel van het strategisch beleidsplan (-2025> dat is het al bijna beste mensen) zou moeten zijn dat supporters, sponsoren en stake holders meer vertrouwen krijgen in de toekomst, maar bij mij (en anderen) gebeurd na deze “presentatie” vandaag precies het tegenovergestelde; of ben ik nu de enige waar dat bij gebeurd?

 9. En natuurlijk weer dat luchtkasteel van een nieuw stadion van stal halen. Gisteravond zaten er nog geen 3500 toeschouwers, maar als je in sprookjes gelooft is het straks met een nieuw stadion elke wedstrijd uitverkocht.

  1. Ievel Knievel

   Een nieuw stadion hoeft geen luchtkasteel te zijn en is ook gewoon mogelijk in een stad met de grootte van Venlo een regio van deze grootte, met het economisch perspectief dat voor Venlo geldt.

   Uit onderzoek van Hypercube bleek dat VVV een stabiele middenmotor in de EREdivisie kan zijn. Alle factoren en voorwaarden in de regio zijn aanwezig. Maar dan moet je die kansen wel pakken/ grijpen Hypercube, dat zijn toch geen koekebakkers?

   3,500 bezoekers voor een doordeweekse bekerwedstrijd tegen Emmen, een ex-eerste divisieclubje, niks meer of minder da

   1. Ievel Knievel

    dan VVV, of qua potentie dus wel minder dan VVV, is niet per sé heel slecht. Het weer was ook niet zo lekker. En op een woensdagavond hebben genoeg mensen genoeg andere dingen te doen.

    Maar, als je iets bij VVV een succes wil laten zijn dan moet je eindelijk eens beginnen met de juiste mensen aantrekken.

    Qua stadion, dan heb je een projectmanager nodig die deze kar vaker getrokken heeft en die geen onderdeel is van de corrupte bouwsector en vastgoedmaffia. Maar ja, goede mensen kosten wel geld, maar zijn het geld ook dubbel en dwars waard. Tegenwoordig heb je ook nog iemand nodig die verstand heeft van duurzaam bouwen en verstand heeft van alle superstrenge regelgeving, omtrent bouw en veiligheid en die de stadionmarkt op zijn duimpje kent.

    Wil je het stadion multicfunctioneel laten opereren, bijv. voor muziek, feesten en concerten, moet je jezelf niet tot Mojo wenden (want die zien geen mogelijkheden, heeft men al vaker gezegd), maar bijv. tot hun concurrent: Friendly Fire – FKP Scorpio Konzertproduktionen GmbH. In Nederland de wat kleinere concurrent van Mojo, maar onderdeel van de in Duitsland supergrote concertorganisator en boeker (met een Venlose connectie zelfs).

    Wil je iets met Venlo als onderwijsregio? Wat let je om belangrijke bestuursvoorzitters/ managers van de Fontys, Universiteit Maastricht, HAS, Radboud Universiteit en Universiteit Wagengingen tot je netwerk en/ of Raad van Toezicht te laten toevoegen. Ze komen niet vanzelf. Know How komt niet vanzelf tot je.

    Ik kan nog wel even doorgaan.

    Qua directie, adviseurs en raad van Toezicht is het toch ook wel gewoon eens tijd en de moeite waard om mensen met kwaliteiten en ervaring van elders te halen. Zo’n Hans Nijland (ex-FC Groningen) is vrij/ met “pensioen”, maar staat wel open voor adviesfuncties. De cultdirecteur van een Telstar, laat al jaren op rij zien hoe je op stabiele wijze en met leuke acties je de cultuur bij een zeer bescheiden club compleet kan veranderen (en dus ook het imago kan veranderen),, daarnaast laat zo iemand zien prima uit de voeten te kunnen met alle grenzen, beperkingen en barrières. Op een bescheiden niveau wordt er echt het maximaal haalbare uit de mogelijkheden van zo’n klein clubje gehaald. VVV kent ook vele grenzen en beperkingen.

    De relatie met een Jos Luhukay had je natuurlijk never nooit zo uit de klauwen moeten laten lopen, want Jos had als adviseur en scout (van het Duitse achterland) nog zo belangrijk voor de club kunnen zijn (en als mental coach voor de jeugd). Die ben je voor eeuwig kwijt. 🙁

   2. Koelie

    Je bedoelt een projectmanager die nu Algemeen Directeur van Helmond is bijvoorbeeld?
    Laten ze aub daar een extern team voor inhuren met ervaring. Goed dat kost veel geld maar is een must. Langer wachten kost nog meer geld.

   3. Ievel Knievel

    Ik weet niet of ik zo iemand als bij Helmond bedoel. Volgens mij bekleed hij daar een drie-dubbelfunctie en heeft te veel macht daar. Dat vind ik niet wenselijk. Bovendien denk ik dat je ook echt mensen moet zoeken die wel de voetballerij/ sportwereld begrijpen (of daarvoor de juiste expertise binnen halen) en qua stadion-/ evenementenwereld moet je echt projectleiders zoeken die bijv. elders bij stadionprojecten (of bij de grote evenementenspelers) betrokken zijn geweest, maar dan niet te conservatief denken (zoals zo vaak in het voetbalwereldje).

   4. Koelie

    De grap is (jammer dat ik hem nu moet uitleggen) dat de vorige projectmanager van de Trap Omhoog nu de AD bij Helmond is.

   5. Ievel Knievel

    @ Koelie

    Is het dan een promotie of niet 😉 😉 😉 ?

    Waarom is hij ooit projectmanager af geworden? Wat was de hoofdreden?

 10. goalkiller

  Wat ik mij afvraag, deze bouwstenen lijken een herhaalde optelsom van vooral gewenste ambities uit de periode 2007-heden.

  Recentelijk de trap omhoog, met verbouwing hoofdingang en opnieuw asfalteren p1 etc. Daarna doofde dit als een nachtkaars uit.

  Er wordt geroepen aanboren new business. Wellicht wat cold calls gaan plegen door accounting team richting transport structureel eredivisie vereist een begroting van, ik gok 15miljoen. Dus werk aan de winkel voor mensen achter de burelen.

  1. Koelie

   Ik heb het strategisch plan pdfje gelezen en dat waren 5 minuten die ik helaas nooit meer terug krijg. Gebakken lucht van dezelfde doelen die al meer dan 20 jaar worden geroepen maar waarop totaal geen enkele vooruitgang is geboekt. Weer dezelfde kliekjes (nieuw stadion, nieuwe verdienmodellen, etc) opbakken tot 2025 en om ze dan weer geruisloos compleet zwart aangebrand in de prullenbak weg te gooien. Het enige wat Marco nu gelukt is om zichzelf weer drie jaar extra de tijd te geven om een onderzoekje te starten naar een (ver)nieuw(d) stadion. Hopelijk is er dan allang een nieuwe chefkok aangesteld voor het plan 2025-2030.

  2. Ievel Knievel

   Was het maar een herhaling van zetten. Er staat gewoon werkelijk niks in (de samenvatting) van dit strategisch plan op de website van VVV.

   Voorbeeld bouwsteen ORGANISATIE (en dit is weer slechts 1 voorbeeld):

   “Inkomsten moeten omhoog en waar mogelijk moeten kosten bespaard worden. Boven alles is echter het resultaat leidend. Daar waar kosten nodig zijn om inkomsten te kunnen (blijven) garanderen en/of verhogen, zullen deze gehandhaafd blijven of (weloverwogen) gemaakt worden. Via een uit te werken investeringsplan wordt de strategie bepaald voor de verkoop van beschikbare aandelen. Personeel is het kapitaal van een voetbalorganisatie. Dit geldt letterlijk voor voetballers, maar ook zeker voor overig voetbal gerelateerd én niet-voetbal gerelateerd personeel. Balans in kwaliteit en kwantiteit van de organisatie is niet alleen cruciaal om de ambities te kunnen realiseren, maar ook om een neerwaartse spiraal tegen te houden.”

   Wat staat hier nu eigenlijk precies? Welke veranderingen worden er doorgevoerd in de organisatie? Welke weg wordt er ingeslagen? Welke functies worden belangrijker gemaakt en welke minder belangrijk? Waar gaat wel op bezuinigd worden? (Uit alle woorden blijkt dat dit hard nodig is, want er is dus financieel onverantwoord beleid gevoerd, zeker het laatste jaar in de eredivisie, met het aantrekken van bijna 2 selecties in 1 seizoen tegen veel te veel geld in verhouding tot de kwaliteit).
   Waar gaat niet op bezuinigd worden?

   Niks. Er staat niks.

   Veel woorden, weinig wol. Dit hele samenvattinkje van het “Strategisch Strijdplan” kan door een 4 HAVO-leerling in 1 middagje in elkaar geflanst worden, maar dan voorzien van INHOUD. En deze 4 HAVO leerling schijft een betere samenvatting.

   Dit is toch gewoon beschamend, dat een BEDRIJF, een professionele voetbalorganisatie die nog niet zo lang geleden getraind werd door 1 van de betere trainers die Nederland rijk is, en een aantal seizoenen op rij eredvisie speelde, de top van het voetbal in Nederland, met zoiets komt aank*kken? Dit kan je toch niet serieus nemen?

   En wil je als club je richten op de aankomende 25 jaar, dan moet je ook voorbij de transportsector kijken, dan moet je kijken naar hoe deze regio zich op economisch gebied over een langere periode, een kwart eeuw, gaat ontwikkelen. De wereld veranderd snel. De economie ook.

   1. mats

    Het is trouwens ‘veel wol – weinig schaap’.
    Maar ik snap dat precies jij deze uitdrukking niet heel goed kent…. to close to home and to near the bone.

   2. Piet Verbong

    De wereld ‘veranderd’ snel. Jouw spelling kennelijk ook. Beterschap.

   3. Ievel Knievel

    Wel eens van dyslexie gehoord Mats (aka Piet Verbong)? Beetje doorzichtig. Je kan beter. Haije.

 11. FC VVV03

  Verschrikkelijk altijd die net iets te afgelikte en perfekt ingesproken filmpjes bij zulke bekendmakingen. Bij het kopje communicatie met de achterban ben ik gestopt met lezen. Ik kom nu zo’n 26 jaar in de Koel en dit is de afgelopen jaren nooit veranderd of verbeterd. Welke Stagaire heeft dit plan in mekaar gezet op een Vrijdagmiddag borrel?

 12. RuiverCity

  Wat is die Roemer een drama. Hij werd terecht verrot gescholden door Sedlacek. Doet elke keer of hij het duel aangaat, maar durft nog geen schouderduw uit te delen. Tevens gaat hij ook aanvallend elk duel uit de weg. Ongelooflijk dat hij bij VVV speelt. Te slecht voor elke amateurclub.

  1. En als rechtsback, waar hij woensdagavond om onverklaarbare redenen regelmatig te vinden was, nog nuttelozer. Niet voor niks dat Sedlacek hem, zoals Ruivercity hierboven al aangeeft, na het zoveelste balverlies dringend verzocht om maar alsjeblieft voorin te blijven staan.

 13. Depor

  Voetbalprimeur: “Mogelijk miljoenentransfer Giakoumakis”.
  Volgens de laatste berichten is de Griekse spits op weg naar Urawa Red Diamonds in Japan.

  Houdt VVV hier nog iets aan over in dit geval?

Leave a Reply