VVV-Venlo

VVV-Venlo verliest met 0-3 van Feyenoord

Zonder Post, Gelmi (schorsing) en Kirschbaum (plotselinge ziekte) begon VVV-Venlo aan het treffen met Feyenoord. Trainer Hans de Koning moest daarom enigszins puzzelen en koos voor een aanvallende opstelling. Hupperts verving namelijk Post op het middenveld wat betekende dat Linthorst de enige controlerende middenvelder was. Verder waren Swinkels en D. van Crooij de andere logische vervangers van de ontbrekende spelers.

VVV-Venlo mocht aftrappen en deed dit via V. van Crooij. De openingsfase was overduidelijk voor Feyenoord. De Venlonaren werden meteen teruggedrongen door de gasten, maar tot echt grote kansen voor de Rotterdammers leidde dit niet. Na een kleine tien minuten spelen ontstond het eerste gevaar aan Venlose zijde. De hoekschop van V. van Crooij belandde op het hoofd van Linthorst, maar de jonge middenvelder knikte een metertje over. De eerste grote kans voor de uitploeg kwam op naam van Berghuis. De oud-speler van VVV glipte makkelijk voorbij Schäfer en probeerde de bal in de lange hoek te krullen. D. van Crooij zag de bal gelukkig voorlangs gaan. Daarna was de beurt weer aan VVV. Een verre inworp van Pachonik kwam voor de voeten van Hupperts. Zijn poging ging richting de lange hoek, maar miste voldoende kracht om Feyenoord-doelman Marsman te kunnen verrassen.

Zo ging het de eerste twintig minuten een beetje op en neer in Venlo en was het wachten totdat de wedstrijd ontbrandde. VVV had iets meer balbezit en probeerde gevaarlijk te worden via de balvaste Arias. Feyenoord probeerde het vooral met voorzetten en afstandsschoten. Deze waren ongevaarlijk totdat Kökcü het eens probeerde. De Turkse international legde de bal op zo’n 25 meter voor het doel even goed voor zichzelf en dacht niet na. Wat volgde was een snoeihard schot dat uiteen spatte op de onderkant van de lat. De rebound van Jörgensen ging er eveneens niet in. Daar ontsnapten de Venlonaren. Ook Berghuis probeerde het even later van afstand. Zijn schot was niet ongevaarlijk maar D. van Crooij was op zijn hoede en plukte de bal knap uit de hoek. Vóór deze twee afstandsschoten was Hans de Koning overigens genoodzaakt om de eerste wissel van de wedstrijd al toe te passen. Swinkels, net terug van een spierblessure, greep na een sprintduel gelijk naar zijn hamstring. Einde wedstrijd voor de ervaren verdediger. Zijn vervanger was Lukas Schmitz. Hierdoor schoof Schäfer door naar het centrum.

Met nog vijf minuten tot de rust zette Feyenoord nog even aan. Een tegengoal net voor rust moesten de Venlonaren zien te voorkomen. Het zou ook absoluut niet nodig zijn. Een stuiterbal van V. van Crooij was het slotstuk van de eerste helft en zo hield VVV dus stand. Feyenoord had het overwicht maar kwam niet door de compacte defensie van de Venlonaren. Het grootste gevaar tot nog toe was de pegel van Kökcü op de lat, maar ook VVV probeerde het met enkele spaarzame uitbraken. De brilstand stond zodoende na 45 minuten nog altijd op het scorebord en de wedstrijd lag dan ook nog helemaal open.

De tweede helft was ongeveer vijf minuten bezig wanneer VVV een forse tegenvaller moest verwerken. De topscorer van de Eredivisie, Giorgos Giakoumakis, kreeg een tik in zijn nek van Spajic en had hier dusdanig veel last van dat hij niet verder kon. Zijn vervanger was Joshua John. Een doelpunt maken was al niet makkelijk voor VVV, maar werd op deze manier nog een stuk lastiger. Ook Feyenoord ging wisselen. Die andere oud-speler van VVV, Bryan Linssen, werd naar de kant gehaald door Dick Advocaat. In zijn plaats kwam Sinisterra.

VVV begon zo langzamerhand te merken dat er wel degelijk iets te halen viel tegen Feyenoord. De ploeg uit Rotterdam verkeert momenteel natuurlijk niet in beste vorm, en dat werd deze middag eens te meer bevestigd. Het was jammer dat VVV in aanvallend opzicht niet bij machten was om echt gevaar te stichten. Een goede actie van V. van Crooij leek hier misschien verandering in te brengen, maar het schot werd uiteindelijk gekraakt door een Rotterdams been. De daaropvolgende corner leverde geen gevaar op. Aan de andere kant probeerde Berghuis het maar weer eens van afstand. Deze poging was zeker niet slecht, maar de bal ging rakelings langs het doel van D. van Crooij. De aanval daarop was het wel raak voor de gasten. Na een langlopende aanval kwam de bal uiteindelijk voor de voeten van Toornstra. Hij had het nog niet geprobeerd en dus legde hij ook maar eens aan voor het schot. Na diverse goede reddingen van D. van Crooij werd hij ditmaal wel gepasseerd. Zo werden de Venlonaren uiteindelijk toch gebroken.

Enkele ogenblikken later werd de score zelfs verdubbeld. En zoals verwacht gebeurde het weer van afstand. Berghuis kwam met een kenmerkende actie naar binnen en krulde de bal met links in de lange hoek. Het verzet leek nu definitief gebroken, zeker toen het vier minuten later 0-3 werd. Toornstra stuitte in eerste instantie nog op D. van Crooij, maar wist in de rebound de bal alsnog zijn tweede goal van de middag te maken. Zo kreeg VVV binnen acht minuten drie tegengoals om de oren. Ongelofelijk hoe makkelijk het soms gaat achterin bij de Venlonaren. Toen de wedstrijd beslist was, begon VVV eindelijk te voetballen en ontstonden er kansen voor de Venlonaren, zoals wel vaker het geval is. Waarom niet eerder zo voetballen? Ook het inbrengen van Machach was positief voor het spel van VVV. Waarom niet eerder inbrengen of zelfs laten beginnen? Zoveel vragen, maar helaas hebben we het antwoord er niet op. Ondanks nog enkele zeer goede mogelijkheden op een Venlose treffer eindigde de wedstrijd in een 0-3 overwinning voor Feyenoord.

Wéér nul punten voor VVV. En mijns inziens was dat absoluut niet nodig geweest. VVV stond de eerste helft goed in verdedigend opzicht en Feyenoord had moeite om hier doorheen te komen. Slechts van afstand werden de Rotterdammers gevaarlijk. Waar het aan schortte bij VVV was het spel aan de bal. Hier werd namelijk weinig tot niks mee gedaan. In de tweede helft eigenlijk precies hetzelfde verhaal, maar nu gingen de afstandsschoten er wel in. Als VVV weer een keer had willen winnen van Feyenoord dan was dit vandaag mogelijk geweest. Wel was een ander wedstrijdplan hierbij vereist. Want waarom niet denken in je aanvallende mogelijkheden en de tegenstander daar proberen pijn te doen in plaats van achteruit lopen? Daarbij begint het natuurlijk bij de beste elf spelers op te stellen. Goed, wie weet gaan we dit de komende wedstrijden wel zien, want dat er verandering nodig is, is duidelijk! Volgende week komt FC Twente op bezoek in De Koel, maar voordat het zover is gaan de Venlonaren eerst woensdag richting Almere. Dan wacht Almere City namelijk in de tweede ronde van de KNVB Beker.

VVV-Venlo-Feyenoord 0-3 (0-0)

Scoreverloop:

’69 Toornstra 0-1

’73 Berghuis 0-2

’77 Toornstra 0-3

Opstelling VVV-Venlo: D. van Crooij, Pachonik, Swinkels (Schmitz ’27), Kum, Schäfer, Linthorst, Hunte, Hupperts (Machach ’81), V. van Crooij, Arias, Giakoumakis (John ’53)

Opstelling Feyenoord: Marsman, Geertruida, Spajic, Senesi, Malacia, Teixeira (Fer ’75), Toornstra (Diemers ’84), Kökcü, Berghuis, Jörgensen (Bannis ’83), Linssen (Sinisterra ’58)

29 Responses

 1. Ievel Knievel

  Conclusies wat mij betreft (maar je moet het wekenlang roepen kennelijk).

  John hoort altijd te spelen. Swinkels (waarschijnlijk nu toch tijdje uitgeschakeld) hoort niet in de basis. Machach wel. Van Crooy is geen adequate vervanger van Kirschbaum, want te kort (sorry voor hem, vind hem wel symptahiek). Schmitz hoort in de basis. Schäfer niet.

  Alle andere spelers gaan beter spelen als je dit in acht neemt. VVV eindigt dan niet bij de onderste 2 of 3 maar bij plek 12 t/m 14 of 15.

  De Koning is, helaas door de mand gevallen.

  Helaas ziet VVV dit te laat. Men had 1 of 2 weken geleden moeten ingrijpen. Jammer voor de Koning, want vind het een sypmathieke gozer, maar is tactisch niet sterk genoeg. De rol van Driessen hierin ken ik niet goed genoeg.

  De Koning verantwoordelijk maken voor jong VVV of als mental coach, is hij ook geschikt voor (want geld voor ontslag heeft VVV ook niet en zo wil je ook niet met sympathiek personeel omgaan) en hopen dat Luhukay voor weinig geld aan de slag wil uit een soort eredienst/ vriendenienst. Dit ook graag voor de kerst regelen, want anders kan VVV zomaar degraderen en dat wil je dit seizoen misschien wel niet.

  1. roermond

   Heb er geen woorden voor, zwaar teleurgesteld, laat de Koning of Stan eens aan hun trouwe supporters uitleggen waarom we al weken niet met de sterkste opstelling spelen, fans zijn gebaat met duidelijkheid…alweer een weekend naar de kl….

 2. Timeeh

  Dramatisch interview van hdk natuurlijk weer. Hoezo we proberen druk te zetten? Hoezo Schaefer had berghuis goed in de tang? Hoezo we zijn voor de 2e helft een wissel kwijt met het uitvallen van Swinkels?

  5 schoten van Berghuis in de 1e helft mag natuurlijk nooit gebeuren. Schaefer komt gewoon te kort dat ziet een blinde nog en je hebt uiteindelijk maar 3/5 wissels toegepast. Waar heeft die man het over?

  Prima dat je de spelers niet afvalt en negativiteit in de groep gooien heeft niet veel zin, maar blijf wel realistisch meneer de koning. Begin eerst eens met de juiste jongens op te stellen. Jongens die zich nog kunnen bewijzen, of die in potentie meer kwaliteit hebben. Waarom in dat opzicht niet beginnen met Van Dijck, dekker, Machach, Janssen, John en misschien zelfs Essanousi?

  Er zal iets moeten gebeuren. Op dezelfde voet verder gaan gaat niet veel meer brengen en een degradatie betekend natuurlijk in deze tijd het einde voor onze club. Ik roep niet dat de trainer meteen we moet, maar dan zal hij andere keuzes moeten maken, icm een aantal nieuwe huur(spelers) in de winterstop

 3. De Koel

  Toen ik de opstelling zag wist ik al weer genoeg. Ik moet zeggen dat ze lang stand hielden, vooral omdat Feyenoord een veel te laag tempo speelde. Maar uiteindelijk werd het toch weer een kansloze nederlaag. Zolang HdK vasthoudt aan dezelfde spelers gaat er niets veranderen. Dus hoog tijd dat iemand bij VVV nu de knoop doorhakt. Hopelijk pakt de concurrentie niet al teveel punten voor de winterstop. Met een nieuwe trainer en een paar versterkingen dan volle bak in het tweede deel van de competitie. Degradatie moet koste wat kost voorkomen worden.

 4. Rossie

  Hans de Koning, neem eens een voorbeeld aan Danny Buijs, die zei gisteren na de wedstrijd letterlijk ‘we begonnen niet goed, ik had het verkeerd neergezet, mijn fout’…is dat nu zo moeilijk?

 5. jurgen

  Ik heb net nog even de samenvatting gedeeltelijk op TV gezien. Ik hoorde trainer De Koning na de wedstrijd zeggen; “Het is wel Feyenoord”.
  Hier zakt mijn broek van af, in welke grot heb je de afgelopen weken gezeten, kom op zeg. Zoveel respect voor je tegenstander, die al weken uit vorm is. Of je dekt jezelf en je staf in, of je hebt de selectie niet meer op de rails en je bent je authoriteit binnen de groep kwijt.
  Of speelt er iets tussen Jay en de trainer ?? Mss missen we nu wel publiek, fluitconcerten kunnen vaak iets versnellen, wat weer de druk verhoogt en beslissingen worden dan vaker genomen.

 6. clubman

  Iedereen die hier de naam Luhukay laat vallen heeft er werkelijk helemaal niets van begrepen en getuigt van een portie naïviteit die zijn weerga niet kent.
  Terug naar de realiteit: opnieuw waren er diverse spelers die in aanmerking kwamen om gewisseld te worden of waarmee al niet gestart had moeten worden, MAAR het materiaal op de bank is nog steeds niet veel beter. Dus je vervangt de lamme voor de blinde.
  Wisselen om te wisselen levert niks op. Het is alsof je een kapotte band verruilt voor een lekke radiator. Wat schiet je ermee op?
  VVV zal op een ander niveau moeten werken aan fondsen voor gerichte versterkingen. Deze groep is te licht.
  Werk aan de winkel voor Boogers en Valckx.

  1. Ievel Knievel

   Niet mee eens, op meerdere vlakken.

   Een andere man voor de groep en een andere tactiek maken met deze groep wel degelijk verschil.

   1) Er is nog geen één keer in de sterkste opstelling en tatctiek gespeeld. Een aantal keer door blessures, ziektes en schorsingen, maar een keer of 4 of 5 gewoon uit keuze. Met andere spelers en tactiek hadden er 6, 7 of 9 punten uit de vorige 3 wedstrijden gehaald kunnen worden. Dat heeft iedereen kunnen zien. VVV was daar niet per sé de mindere, wel door hun speelwijze. Juist in een seizoen waarin de concurrentie zwak is kan dit VVV meer. Ondanks niet de sterkste selectie en ondanks het weinige budget. Op deze manier had Valkx geen extra aankopen hoeven doen rond de herfst en had VVV wat geld kunnen besparen, al is het maar het salaris.

   1,5) Het team gaat nooit draaien en renderen als het team niet gewend is in de sterkste opstelling en tactiek te spelen.

   2) Aankopen schieten niks op als de technische staf aankopen niet uitprobeert en ze op de bank laat verpieteren.

   3) Wat betreft Luhukay. Wie niet waagt wie niet wint. Ga eens met de man praten. Getuige zijn ontslagrecord de laatste jaren is zijn marktwaarde in zijn geliefde Duitsland flink gedaald en staat hij niet meer bovenaan de lijstjes. Niet in de Bundeusliga en misschien ook niet in de 2. Bundesliga. Dat betekent dat Luhukay voor zijn eigen marktwaarde eerstherstel nodig heeft.

   Waarom niet in de Eredivisie, de NL-Bundesliga. Een competitie die internationaal hoog aangeschreven staat. Zeker bij de Duitsers tegenwoordig. Bovendien kan Jos het haast niet slechter dan de Koning doen en is er veel meer uit de groep bij VVV te halen. Misschien wordt je wel gewoon 10e met dit team, zonder al te veel aankopen, want de kwaliteit is er. Je moet het alleen gebruiken en dat kan Jos. Bovendien kan hij met een Grieks international werken. Misschien kan Lars Unnerstal op magische wijze overgehaald worden om een half jaar bij ons te komen ballen. Met Kirschbaum gaat het ook niet zo lekker. Een Luhukay kan daarbij wonderen verrichten.

 7. VVV 4ever

  Ik ga niet weer in herhaling vallen……
  Exit de Koning als hoofdcoach, hij is veel te zachtaardig net als de 11 ”mannen” die het wekelijks moeten doen!

  Forza VVV!!!

 8. FC VVV03

  Lees hier nu vaker dat Jay het maar weer moet gaan doen. Ik zeg frisse wind!! Dat Hunte speelt komt 100 procent van Jay af. Hunte was in het tijdperk Steijn ook al het meeverdedigend lieverdje. Ongelooflijk die wekelijkse opstelligen als je vandaag de invalbeurten van John en Machach ziet. Die brachten samen in 10 minuten meer dreiging dan de rest in de afgelopen 3 maanden.

 9. YowVVV

  Je begint door de opstelling al met een achterstand. Je mist notabene Post en zelfs dan zet je niet enigzins iets van body op het middenveld. Op de flank hazenwind Hunte, een prima speler voor evt. de laatste 20-30 min, maar niet vanaf het startsein. Schafer, is gewoon geen basisspeler, veel te licht. Verder mis ik gewoon het vuur. Vvv speelde tegen een waardeloos Feyenoord, maar zelfs dus nog veel waardelozer. Een van de slechtste wedstrijden durf ik wel te stellen. Gelukkig Post en Gelmi weer terug, maar dan nog. Stel de beste spelers op en haal de al weken niet presterende spelers er eens vanaf! Mogelijk maar goed dat er niemand in de koel zit de laatste tijd, het publiek is hier helemaal klaar mee en wij willen met een logische insteek strijd zijn van de eerste tot de laatste minuut. Dit lijkt helemaal nergens op. Zelfs tegen Ajax zat er bij vlagen (1e helft) nog meer in.

 10. Leonardus

  Jeugd erin en dat rotte externe volk weg.
  Duitsers moven
  HdK weg
  JD weg
  MB weg
  SV weg
  Helemaal opnieuw beginnen. Grote schoonmaak svp.
  Oh ja mevr van der Valk ook weg (samen met haar man)
  Oh ja, van die 28 m/v op kantoor ook de helft weg.

   1. Ievel Knievel

    Al ben ik het voor een kwart met je eens. Maar iedereen weg slaat nergens op. Met de meeste Duitse spelers is niks mis. Weet niet of er iets mis is met Stan Valkx. Waarom Jay weg moet is mij ook een raadsel. heeft altijd goed werk verricht en is altijd trouw geweest. Andere mensen; daar moet toch echt intern naar gekeken worden. Wij hebben als buitenstaanders weinig inzicht in hoe ze hun werk doen. Ik vind 28 man kantoorpersoneel niet bijster veel voor een bedrijf als VVV met een miljoenenbudget. Veel onderbuikgevoel proef ik. Is meestal niet de beste raadgever.

 11. Koelie

  Hans en Jay zijn lichtgewichten, tactische onbenullen en totaal ongeloofwaardig. Afgelopen wedstrijden grote woorden in de media, “we grijpen ze bij de strot” en “We gaan als kerels Feyenoord bestrijden” uiteindelijk niets van dat alles maar wel een VVV dat los zand is, laf speelt en alleen maar uit armoede een lange bal kan spelen. De directie zou er goed aan doen om deze twee zo snel mogelijk uit hun functie te zetten in plaats van nieuwe spelers te halen. De aandeelhouders moeten toch ook zien dat het van kwaad tot erger gaat. En laten we wel wezen na de historische vernedering tegen Ajax had Hans allang zelf moeten opstappen. Amateur.

 12. Rossie

  Na wedstrijd 17 zitten we precies op de helft. Dan zul je toch minimaal 17 punten moeten hebben ook lijkt me. Uitgaande van nul punten tegen Twente en PSV moet je de reeks Willem II, ADO, Heerenveen (dat is wedstrijd 17) dus eigenlijk alledrie winnen. Dan zou je 18 uit 17 hebben en is er in principe ‘niets’ aan de hand. Dus: nú meteen actie aub, trainers weg, ingecalculeerde verlies tegen Twente en PSV gebruiken om nieuwe trainer en nieuw elftal neer te zetten en dan 3x winnen. Ná PSV pas ingrijpen is echt definitief te laat.

 13. Split

  Ongelooflijk vandaag weer. Hans de Koning is te veel te zachtaardig en niet geschikt voor dit VVV.
  Vrijdag groots in de media zeggen: “we gaan als kerels vechten tegen Feyenoord.” En vervolgens na de wedstrijd: “ja maar het is wel Feyenoord waartegen we spelen.”
  Als die bal er in de eerste helft al in had gezeten, werden we weer met 0-6 of 0-7 afgedroogd als je zag hoe makkelijk die goals vielen . Laat staan dat met dit team in het voorjaar nog naar De Kuip en Arena moet. Dan mag je hopen dat er nog geen fans op de tribune zitten.
  VVV durft geen enkel duel aan te gaan, durven niet te voetballen en lopen als zakken zand over her veld. En dat heeft er voornamelijk mee te maken dat de man de die hier verantwoordelijk voor is, HDk dus, alles indekt en constant klinklare onzin zegt na de wedstrijd. Met welke bril kijkt hij? Het team moet eens een schop onder de kont krijgen en niet getroeteld worden.

 14. Goodie

  Waardeloos! Elke week dat HdK en Driessen op de bank zitten is een extra verloren wedstrijd. Een beetje gif is al teveel gevraagd. Een commentator die niet eens elke wedstrijd van VVV ziet (neem ik aan), ziet precies wat wij al weken zien. Dan kan het toch niet zo zijn dat HdK/Driessen en Valckx dit niet zien?
  Zonder Giakoumakis hadden we gegarandeerd laatste gestaan, dan hadden we minder dan Emmen met 3 punten.

  Ik ben niet persé fan van Machach, maar na hem te hebben zien voetballen gisteren is het toch onbegrijpelijk dat we met Hunte en Hupperts starten?
  Hunte wordt opgesteld met het criterium van “hard werken”. Maar als vervolgens alles resulteert in balverlies dan heb je hier toch geen klote aan?
  Een timmerman die hard werkt maar waarbij z’n collega vervolgens alles moet corrigeren wordt binnen no-time de laan uit gestuurd.

 15. Geertje

  Het meest storende van alles; je hebt verdomme de topscorer van de Eredivisie in de spits lopen. En die krijgt letterlijk nul bespeelbare ballen! Nul. Giako gaat er af, John komt erin, en ineens komen er voorzetten. Das toch om knettergek van te worden?

  Daarnaast, HdK kan wel roepen dat hij de spelers de hele week op de training ziet, wij zien bepaalde spelers elk weekend anderhalf uur falen. Schafer, Swinkels, Hunte… Daar hebben we toch meer dan adequate vervangers voor?

  Ik blijf er bij dat de selectie niet verkeerd is, en dat je je daarmee met twee vingers in de neus veilig kan spelen. Mits je de beste 11 opstelt.

  Kirschbaum; Pacho, Kum, Gelmi, Schmitz; Linthorst, Coric, Post; Machach, Giakomakis, John.

  Vito laat al weken niks zien. Arias is geen basisspeler, die heb je gehaald voor bepaalde momenten in bepaalde wedstrijden. Linthorst is ook hopeloos uit vorm, maar krijgt het voordeel van de twijfel.

  1. De Koel

   Coric is nog niet fit, die is waarschijnlijk pas na de winterstop inzetbaar. Maar verder eens dat dit de sterkste opstelling is, al zou ik op dit moment eerder Vito dan Linthorst opstellen.

 16. FC VVV03

  Linthorst word altijd omhoog geschreven , misschien omdat het het enigste lichtpuntje is uit eigen opleiding. Maar ook hij is geen volwaardige eredivisie speler. Je merkt zelfs aan spelers als Post dat ze niet meer diegene zijn van aantal jaar geleden. Had het nooit verwacht te zeggen, maar ik mis spelers als Seuntjens. Spelers die de bal wel 90 procent van de keren spelen aan iemand met dezelfde kleur. VVV heeft gewoon geen een sterkhouder in dit huidige elftal lopen. Ik vrees met grote vrezen voor aankomende Woensdag. Een club als Almere dat dit seizoen uitstekend draait, en zoals bijna elke KKD club vol op de aanval en fris voor de dag komt. Ik sfa er in ieder geval niet van te kijken als we daar met 3-0 de klote op gaan.

  1. Koelie

   Zou een heerlijk uitgangspunt voor ons moeten zijn. Almere dat naïef vol op de aanval speelt dan kunnen we lekker counteren. Maar gezien onze mentale weerbaarheid op het nulpunt staat stort na een tegendoelpunt al de boel bij ons in elkaar. Verliezen is daar zeker mogelijk.
   Het is ook een ideale mogelijkheid om weer wat vertrouwen te tanken, maar dan moeten de Hansworsten wel het sterkste elftal in de wei sturen.

  2. Tony

   Ik weet niet welke krant jij leest. Maar alleen Vito van Crooij kan bij Hans Straus nooit een onvoldoende scoren. Absurd. Want Vito ging de fout in bij de 0-1 en speelde alles behalve goed.

 17. wuilus

  Ik weet wel, je mag nooit klagen en je moet altijd je club steunen, maar sorry hoor, ik schaam me kapot voor dit VVV.
  Nul inzet en of beleving. Arias die nog te moe is om 10 meter te lopen. Schafer die geen evenwicht heeft, omdat hij steeds zn arm op een hel rare manier naast zn lichaam heeft, daarbij trapt hij in elke schijnbeweging van elke tegenstander. Helaas is van Crooij idd niet meer zo goed dan in zn periode dat we kampioen werden. Overspelen naar iemand met hetzelfde shirt lijkt meestal niet toegestaan. Daarbij als iemand de bal over 5meter niet in iemands anders voeten kan spelen, word er nooit eens gescholden. Slappe hap is het en dat kun je toch echt wel de schuld van de trainer noemen.
  Ik hoop dat we verliezen van Almere en dat we daarna elke wedstrijd 100 procent kunnen geven in elke competitiewedstrijd.
  Anders is degradatie nu al een feit.

Leave a Reply