VVV-Venlo verliest met 0-4 van Borussia Mönchengladbach

De strijd om de Herman Teeuwen Memorial is dit jaar gewonnen door Borussia Mönchengladbach. De Duitsers waren in een ‘uitverkochte’ Koel een paar maatjes te groot voor de Venlonaren: 0-4

Een uur voor de wedstrijd meldde VVV heuglijk nieuws. Joshua John werd officieel voor een jaar vastgelegd met een optie tot nog een extra jaar. Daarnaast was na het zien van de opstelling ook het mysterie rondom de proefspeler opgelost. Hector Hevel, ex-speler van ADO Den Haag en AEK Larnaca mag de komende tijd zijn best gaan doen om een contract af te dwingen bij VVV-Venlo. Hij zou uiteindelijk starten vanaf de bank. Tot slot was er natuurlijk ook de uitreiking van de Jan Klaasens Award, de prijs voor het grootste talent uit de jeugdopleiding. Deze prijs ging dit jaar naar Stan van Dijck. De lange verdediger uit Boxmeer mocht de bokaal uit handen van Stan Valckx in ontvangst nemen.

VVV begon de wedstrijd met een op het oog sterke opstelling. Echter keken de Venlonaren na zeven minuten al tegen een achterstand aan. Op de linkerkant werd de vrije man gevonden en met een eenvoudige lage voorzet kon spits Lars Stindl de eerste kans van de wedstrijd meteen binnenlopen. Niet het begin waar de Venlonaren op hoopten. Drie minuten later kreeg ook VVV haar eerste kans van de wedstrijd. Linthorst veroverde bal goed op de helft van de tegenstander en gaf de bal mee aan Giakoumakis. Die haalde vervolgens verwoestend uit maar vond doelman Sippel op zijn weg. In de 19e minuut kregen de gasten de uitgelezen mogelijkheid om de voorsprong te verdubbelen. Iedereen dacht aan buitenspel maar de grensrechter stak zijn vlag niet in de lucht waardoor Hermann alleen op Kirschbaum af kon gaan. De Duitse doelman wist heel knap redding te brengen en hield zijn team op de been. In de tegenaanval kon Linthorst op doel schieten. De keeper van Gladbach had alle moeite hiermee en stompte de bal weg. Hierna ging Gladbach duidelijk op zoek naar de 0-2. Eerst was het Stindl die de bal nog rakelings langs de paal schoot, maar niet veel later werd de marge dan toch verdubbeld. Hermann soleerde door de Venlose defensie en werd neergehaald door Kum. De strafschop die hierop volgde werd beheerst afgemaakt door Bensebaini. In het slot van de eerste helft was er ineens veel spektakel voor de goal van Mönchengladbach. Giakoumakis maakte zich goed breed en worstelde zich richting het doel. Zijn schot werd helaas goed gepareerd door Sippel. De voorzet van John werd vervolgens door Hupperts op de paal gekopt en 10 seconden later poeierde Post de bal richting de bovenhoek. Andermaal stond Sippel in de weg. Zo zat het venijn van de Venlonaren in de staart van de eerste helft, maar stond er wel een 0-2 ruststand op het scorebord.

De tweede helft begon met een wisseling aan Venlose zijde. Hupperts bleef in de kleedkamer achter en zijn vervanger was proefspeler Hector Hevel. Echter was het binnen twee minuten alweer raak voor de gasten. Een mistverstand achterin zorgde ervoor de Gladbach in een overtalsituatie was en dit dus goed uit moest kunnen spelen. En dit gebeurde ook. De voorzet vanaf de rechterkant werd precies op het hoofd gelegd van invaller Müsel en hij kopte via de onderkant van de lat de 0-3 achter Kirschbaum. Daarna mocht VVV weer een kans laten aantekenen. Pachonik had een goede individuele actie in huis en wist Giakoumakis te bereiken. Jammer genoeg verdween het schot in het zijnet. Aan de andere kant was het vervolgens wel weer meteen raak. Een lange bal van achteruit werd niet goed op waarde geschat door de Venlose verdediging maar de manier waarop Hermann het vervolgens afmaakte was heel fraai. Hij schoot de bal prachtig over Kirschbaum heen die er alleen maar naar kon kijken. Zo werd de stand in de 56e minuut 0-4 in het voordeel van die Borussen. Na precies een uur spelen mocht van Crooij aanleggen voor een vrije trap. De bal veranderde van richting waardoor doelman Sippel de bal met moeite kon verwerken. Helaas weer geen Venlose treffer. In de aanval daarop een goede actie van de kersverse aanwinst John. Na een mooie dribbel wist hij Giakoumakis te bereiken. De Griekse spits dacht niet na en vuurde op doel. Maar weer bracht Sippel Redding. De Duitse doelman mocht keepen omdat eerste doelman Yann Sommer namens Zwitserland aan de Nations League deelneemt. In de 68e minuut ontsnapte Hermann weer aan de buitenspelval. Voor de tweede keer in de wedstrijd stond hij oog in oog met Kirschbaum maar ook deze keer wist hij de kans niet te verzilveren. Aan de overkant verdiende Linthorst na goed doorzetten een hoekschop. Op basis van hoekschoppen zou VVV de wedstrijd ruim hebben gewonnen maar helaas is dit niet de statistiek waar het om draait. De hoekschop werd door John genomen en kon knap worden ingekopt door Post, maar wéér was het de doelman die een goal voor VVV voorkwam. Met nog een kwartier op de klok ging VVV ijverig op zoek naar de eretreffer. En bijna was die daar. Een goed balletje op van Crooij zette de aanvaller in scoringspositie maar het stiftje vond geen doel. Ook de rebound van John kon nog net op tijd worden verdedigd door een Duits been. Vijf minuten voor tijd was het voor Hans de Koning tijd om zijn tweede én derde wissel toe te passen. De moegestreden van Crooij en John werden naar de kant gehaald en voor hen in de plaats kwamen Bastiaans en Roemer. In de resterende minuten gebeurde er niks noemenswaardigs meer in de Koel waardoor VVV in de strijd om de Herman Teeuwen Memorial met 0-4 ten onder ging.

Zo sluit VVV de voorbereiding af met een ruime nederlaag tegen Borussia Mönchengladbach. Er werd bij vlagen goed voetbal gespeeld en er werden veel kansen gecreëerd. Hier kunnen de Venlonaren op voortborduren. Het kwaliteitsverschil was gisteren echter veel te groot en dat is geen schande. Borussia Mönchengladbach is een topteam in de Bundesliga die komend seizoen ook in de Champions League zullen uitkomen. Hier mag je dus van verliezen. Wel is het kwalijk dat de goals zo makkelijk worden weggegeven. Dit is een punt wat echt zal moeten verbeteren.  

Volgende week zondag start de competitie voor VVV met een uitwedstijd tegen FC Emmen. Laten we hopen dat de goede dingen nog beter worden en de minder goede dingen gedurende de tijd zullen verdwijnen. Op naar Emmen!

Opstelling VVV-Venlo: Kirschbaum, Pachonik, Gelmi, Kum, Schmitz, Linthorst, Post, van Crooij (Roemer ’85), Hupperts (Hevel ’46), Giakoumakis, John (Bastiaans ’85)

Scoreverloop:

‘7 Stindl 0-1

’36 Bensebaini (pen) 0-2

’47 Müsel 0-3

’56 Hermann 0-4

59 Responses

  1. lucien1978

   We hadden ook wel wat pech in de afwerking.

   Ik vind wat ik zie van Giakoumakis niet verkeerd. Een beetje pech in de afronding . Hij creerde zelf ook 2 kansen.

   Met 2 goede ervaren middenvelders erbij staat er een leuk team

   1. Rossie

    Die twee benodigde goede ervaren middenvelders die jij (terecht!) noemt gaan echt niet komen. Blijkt ook wel uit testspeler Hevel. Die valt ook niet in die categorie namelijk. Alleen als Pachonik nog verkocht wordt gaan er échte versterkingen komen denk ik, anders niet meer. Is sowieso dubbel, want Pachonik mag van mij ook blijven namelijk. Maar ja, ik wil inderdaad óók nog twee goeie middenvelders (die heb je ook gewoon écht nog nodig)…lastig!

 1. Rossie

  VVV mist nog steeds scherpte en scorend vermogen. Opbouw vaak erg slecht, blinde lange ballen naar voren. Echte felheid en de wil om te winnen heb ik wederom niet veel gezien. De zege van BMG viel wellicht ietwat te groot uit (1-3 had ik terechter gevonden), maar dit VVV is echt nog niet klaar voor de competitie. Oh ja…en Kum veroorzaakte weer eens een penalty….

 2. mats

  Wow! Wat was dit slecht! En saai!
  Ook geen passie, geen strijd, helemaal niks wat ook maar een beetje leek op een ploeg met vechtlust en een wil om te winnen.
  Dit verbaasd me vanavond gewoon toch weer.
  Hoe kan dit toch? Zo’n Schmitz vanavond die had er dus echt geen fuck zin in he? Staat bij de 0-3 gewoon weg te dromen. Echt belachelijk.

  Ik vond Linthorst ook helemaal niet goed spelen. Heel erg ongelukkig aan de bal…of is het gewoon kwaliteit? Onbesuisd, onzuiver. Bewijst maar weer dat er twee middenvelders bijnieren. VanCrooy op het middenveld, geen succes en ook helemaal niet scherp…had meer van hem verwacht. John? Mwoah,…voordeel van de twijfel nog, Idem Hupperts en onze Griek. Al mogen die ook echt alle drie wat meer peper inde reet krijgen man!

  Gelmi en Post vond ik prima spelen. Pachonik dan? Soms issie er, vaker verzand het in niks. Gaan we die nog wel verkopen? Hij verkoopt zichzelf iig niet, stijgt amper nog boven het niveau uit.

  Maar gelukkig hebben we nog good old Kum. Mocht je als tegenstander twijfelen of je de pot wel kunt winnen dan is het gewoon wachten op Kum die de zoveelste penalty weggeeft. Chapeau! Als we degraderen dan komt dat toch echt door Kum. Je kan voetballen wat je wilt, uiteindelijk is daar altijd weer Kum die de kadootjes weggeeft.

  Gek genoeg denk ik nog steeds dat dit elftal (minus Kum en plus twee nieuwe middenvelders) genoeg kwaliteit heeft om niet te hoeven degraderen. Maar als ze zo lamlendig gaan spelen als Vandaag maak ik me wel grote zorgen.

  1. Leonardus

   Bij deze neem ik al mijn kritiek van de laatste dagen terug. Ik heb me toch echt vergist. Dit team heeft zoveel kwaliteit. Prima keeper, zeer sterke verdediging vooral het centrum, goed en beweeglijk middenveld en een zeer scherpe aanval. De spelers vinden elkaar echt blindelings. Met twee vingers in de neus linker rijtje.

   1. Ievel Knievel

    Tegen een championsleague-deelnemer, die zelfs als de internationals op vakantie zijn, meer kwaliteit bezit dan een Feijenoord of PSV waar VVV ook zomaar met 4-0 van kan verliezen.

   2. mats

    Beste Leonardus, dat ik kritiek heb op VVV is niks nieuws hoor. Maar ik probeer nog steeds positief te kijken naar wat VVV als club presteert. Jij bent echt alleen maar een azijnzeiker jij moet lekker bij Roda FS gaan kijken.

   3. festina lente

    . VVV Venlo (8 miljoen euro)
    VVV begint aan het derde seizoen op rij in de eredivisie en dat mogen we best knap noemen! Het eerste jaar werden de Limburgers vijftiende en vorig seizoen zelfs twaalfde. Dit jaar gaan ze wederom voor handhaving en dat doen ze met slechts acht miljoen euro.

 3. Ievel Knievel

  En misschien moet je wel zo gaan spelen:

  Kirschbaum (liever Unnerstahl 😉 haha)

  Pachonik Gelmi Schmitz

  Post

  Nieuwe middenvelder Linthorst
  van Crooy

  Hupperts Gakoumis John

 4. Venlooow

  Tja het was te verwachten tegen een tegenstander van Champions League niveau.
  Kum vond ik helaas weer zeer slecht en was toch betrokken bij de meesten goals. Hopeljjk dat Swinkels weer snel terug is.
  Schmitz was toch wel weer zeer verrassend net zn afstandschoten net als dat schot tegen Fortuna. Ze iemand hebben we wel nodig en hij zal dr naar eens invliegen.
  Het middenveld was weer helaas niet veel want Post in z’n 1tje red het niet .
  Verder John speelde wel aardig en Hupperts was nergens te zien.
  Hopelijk komen er nog echt middenvelders bij zodat Vito op zijn plek kan.staan en Hupperts op de bank.
  Onze Griekse spits was helaas weer ongelukkig in de afwerking maar hij werkte zich kapot.
  Wij hadden ook best een penalty mogen hebben.als BMG er zo ook 1 krijgt.
  0-4 is geen schande maar er is zeker nog werk aan de winkel.
  Op naar Hopelijk 3 punten tegen Emmen. Die.zijn er opzicht ook niet sterker op geworden.

 5. Rossie

  Jongens wat mis ik Röseler en Promes…middenveld is momenteel slecht bezet, zeker, maar grootste zorgenkind gaat toch het centrale duo worden vrees ik. Gelmi doet het prima, maar er zou nog een gelijkwaardig iemand langs moeten staan. Ik hoop dan maar dat Swinkels dat wordt.

 6. kurcinac

  0-4 verliezen, 6 a 7 dikke kansen gehad tegen het veel grotere Gladbach. Ja, je kan zeggen, die bal moet er in. Hoe vaak hebben we vorig jaar zoveel kansen gehad in 1 wedstrijd? Tis ook nog wennen en op het middenveld mag er nog iets bij. Onze Griekse vriend heeft wel een heel behoorlijke techniek en die bal vliegt er volgende week wel in.

 7. chretien

  We zijn er nog niet klaar voor. Of het ooit wel zo ver komt? Ik ben er bang voor. BMG fantasie 11-tal had geen enkele moeite ons team op te rollen. Ze hebben zich nog ingehouden.
  Los hiervan, ik zag geen enkele lijn in ons team, geen enkele speler liet iets zien. Hielden ze zich in? Je zou het wensen, maar ik ben bang van niet…
  Het kan zijn dat de 2 hierboven steeds aangehaalde versterkingen ons niveau gaan opkrikken, maar komen die echt? Waarom wordt er zo lang meegedacht?
  Na de verkoop van Pachonik? Wie zetten we dan op rechtsachter?
  Koning en Driessen, jullie zijn de juiste mensen op de juiste plaats. Wij supporters staan achter de club, maar wat gaan we het moeilijk krijgen. Dus FORZA VVV!

 8. RuiverCity

  Wat was dit slecht zeg. Heb mij verbaasd hoe Valckx en consorten sommige spelers heeft kunnen scouten (Huppertz, die Griek, John). Hoe kom je er ook bij om Vito van Crooij op het middenveld te zetten? Daar hoort hij echt niet thuis. Mist het loopvermogen en het inzicht voor die plek. Vito hoort rechtsbuiten en nergens anders. Gladbach had voornamelijk reservespelers opgesteld maar wat een verschil qua fysiek, beleving en loopvermogen. Bij Gladbach gingen van de 10 ballen er zeker 7 in voorwaartse richting. Bij VVV 1 van de 10. De opbouw verloopt zooooooo traag. Dan nogmaals het centrale duo. Wat een traagheid zeg. Gladbach had in de tweede helft door dat ze elke bal achter het centrum moesten leggen. Zodoende kregen ze vier grote kansen en twee doelpunten. Wat mis ik Röseler! Het middenveld van VVV komt echt te kort. Linthorst speelde ook een zeer zwakke wedstrijd. Post had zeker twee gele kaarten moeten krijgen. Dit ligt vooral door de bergen werk die hij moet verzetten. Dit gaat niet lang goed met onze aanvoerder. De testspeler leek qua spel veel op Türk die jaren geleden bij VVV speelde. Er is komende week no ontzettend veel werk aan de winkel want VVV is met dit materiaal echt een degradatiekandidaat.

  1. lucien1978

   Wat een onzin weer.

   Gladbach miste weliswaar heel veel spelers maar alle spelers die op het veld stonden hebben jarenlang in eerste elftallen basis gespeeld.

   Zo waren er zelfs spelers als Kramer, Stindl die zelfs een tijd basisspeler zijn geweest in het Duitse nationale elftal.

   Jantschke bijv is jarenlang basisspeler geweest en idd nu reserve.

   Al met al had dit team van Gladbach top 3 gespeeld in de eredivisie.

   De spelers zijn ook prima gescout. Die Griek is een harde werker die ook zelf kansen creëert. Mist alleen nog beetje geluk.

   John en Hupperts zijn prima spelers voor VVV.

   Je kunt het VVV niet aanrekenen dat de voetbalkennis gewoon bij jou ontbreekt.

   1. RuiverCity

    Haha Lucien1978 praat zoals gewoonlijk alles goed op dit forum. Zelfs als ze de bal blind naar voren schieten, ziet hij er nog iets positiefs in. Helaas elke realiteit uit het oog verloren.

   2. Grad

    Nou RuiverCity je mag Röseler best missen, maar dat is dan volgens mij heel persoonlijk, want in Gelmi hebben we zelfs een prima, of zelfs betere vervanger, is creatiever en nauwkeuriger in de passingcdan Röseler, die alleen en steeds weer een lange bal op links gaf, en vrijwel nooit naar een vrijstaande man op rechts.

   3. lucien1978

    Jij noemt het woord realiteit . Ik lag me helemaal scheef.

    Een Duitse speler is net zoveel waard als heel VVV.

    Dan nog denk jij dat VVV moet spelen als Ajax .

    Gelmi is overigens een perfecte vervanger van Roseler.

    Als je je ook maar een beetje kon verdiepen in de tegenstander dan wist je dat dit nog steeds een hele goede ploeg is die moeiteloos top 8 Bundesliga kon spelen.

    Zelfs tegen dit team worden kansen gecreëerd.

    Geen realiteit en paniekzaaien kun je wel heel goed

   4. RuiverCity

    Jij laG je maar helemaal scheef. Wie zegt dat ze als Ajax moeten spelen? Als je als eredivisieclub zelfs tegen amateurs niet het spel kunt maken dan is er toch echt iets mis.
    Als ik jou mag geloven waren de spelers van Straelen ook allemaal wereldsterren. De realiteit ben je totaal uit het oog verloren.

  2. Leonardus

   Probleem is ook nog, hier moeten we het mee doen. Er is totaal geen geld om nog meer spelers aan te trekken. Alleen als Schafer vertrekt zou Hevel kunnen blijven. Maar Schafer wil niet de WW in.

   Misschien mag je dan nog hopen op een huurling.

   Ik snap ook werkelijk niet waarom VVV niet de samenwerking met BMG opzoekt. Maar of Valckx en/of Boogers hiervoor geschikt is lijkt me zeer de vraag.

   1. Gerardus

    Als je nog niet snapt dat VVV de samenwerking met Gladbach niet opzoekt heb je de laatste jaren niet opgelet ;). Die zijn daar namelijk helemaal niet in geïnteresseerd.

 9. Rossie

  Kom net terug van De Koel, met wat mensen gesproken waaronder Valckx (die ken ik een beetje): er gaat voorlopig echt niemand meer bijkomen. Ze kijken even wat ze met Hevel gaan doen maar that’s it. Er komen op korte termijn zéker geen twee basiswaardige middenvelders bij. Als ze nog wat halen is dat puur voor de bank. Pas als Pachonik wordt verkocht kan er evt weer wat. Nou, lekker dan…volgende week begint de competitie. Hopen en bidden dan maar zou ik zeggen, want de huidige selectie is écht niet voldoende.

  1. Oh, dat is wel heel slecht nieuws… Ik had gehoopt dat er het weggaan van Neudecker wat ruime zou komen.
   Wedstrijd gisteren niet gezien (geen facebook en werk), maar weinig positiefs gelezen over gisteren hierzo.
   Blijft wel een heel smalle selectie zo, en ik hoop dat voorin nu ook, als het om het eggie gaat, de ballen er in gaan, want dat baart me pas echt zorgen…

  2. mats

   Je lult! Ik heb toevallig vandaag ook even gebabbeld met Stan en Marco en kreeg toch echt de indruk dat ze nog steeds bezig zijn met versterkingen.
   Ben dan benieuwd tegen wie ze het echte verhaal vertellen.

   1. lucien1978

    Dankje Word . Van jou nemen we de info aan want die berust op waarheid .

    Klinkt goed . Ik hoop op Yeboah en nog een degelijke middenvelder.

    En dan zijn er hier mensen die Valckx hoogstpersoonlijk kennen

   2. Rossie

    Tuurlijk, geloof mij maar niet, prima. S’rifi is geen basiswaardige middenvelder, veel te licht, dus hebben we nu niets aan. Voor de toekomst wellicht prima ja. Dus nog maar één middenvelder erbij behalve S’rifi is gewoon te weinig. En wordt dat dan Hevel? Ook niet echt de ‘zwaargewicht’ die ik in gedachten had. En wat moeten we met nog een vleugelspeler? We hebben er nu 5 als je Bastiaans en Roemer meetelt (ok, die zijn ook niet basiswaardig). En dan komen die laatste twee ook niet meer aan spelen toe dus kun je ze beter verhuren. Nee, we moeten echt meer middenvelders hebben, maar nogmaals, die komen niet. Er is gewoon geen geld. En daar kan Stan natuurlijk ook niets aan doen.

   3. lucien1978

    Nee geloof je ook niet.

    Blijkt ook wel uit de woorden van Word.

    Die weet altijd alle ins en outs.

    Dus ja er komen er na Srifi nog 2 bij.

   4. festina lente

    Dan word dan toch hevel en een speler die bij een andere vereniging uit de boot valt.

    We laten ons verrassen. Overigens ben ik ook mee eens dat vvv een van de grote degradatiekandidaten is. Maar dat zijn we gewend. Nac Graafschap Cambuur o.a. met veel meer toeschouwers en grotere budgetten spelen in de keukendivisie. Overigens positief dat we een groot aantal jeugdspelers hebben die over een of twee jaar in het basisteam kunnen komen. Dat is een luxe die we jaren niet hebben gehad. Wel opmerken dat de afkoopsommen van maaskant en libregts ons dit jaar minimaal een of twee goede eredivisiespelers hebben gekost

 10. 077

  Ik zie veel positieve zaken maar als dit klopt Rossie vrees ik toch echt dat dit het laatste jaar eredivisie wordt. Het middenveld is absoluut niet sterk genoeg en we hebben niet eens een reserve klaarstaan.

 11. Geelzwart

  Vorig jaar na de verloren HTM waren we met z’n allen zo positief, we zouden met twee vingers in de neus wel even 11e of 12e worden, Niets was minder waar, zelfs Maaskant moest ontslagen worden. Nu verliezen opnieuw de HTM, maar nu lees ik veel negatieve opmerkingen. Gaan we dan dit seizoen …………………..?

 12. sjengske07

  Op de berg zit iedereen vastgeroest. Als de organisatie wordt doorgelicht kon het wel eens zijn, dat 50% overbodig is. Zo ook de voorzitster van de RvB. Deze mevrouw presteert het om werkneemsters van haar bedrijf te stallen bij VVV en dames die al jaren bij VVV werken te ontslaan. Bovendien zit haar man ook in een of andere commissie., hetgeen beslist niet mag als familie zijnde. Kortom er zijn bij de club behoorlijk wat dingen scheef. Komt er iemand in het bestuur, die wat in zijn mars heeft, stapt hij naar drie weken al weer op, omdat de overige “ meneren “ niet voor vernieuwing zijn en geen tegenstand dulden. Zij zijn het die de club naar de verdommenis helpen.

 13. Koelie

  Nog niks aan de hand. Als we na 10 wedstrijden stijf onderaan staan ja dan het is crisis.

  Snel meer aandelen verpatsen dan hebben we hopelijk nog een buffer om in de winterstop reparaties uit te voeren en de trainer aan de kant te schuiven 😉

 14. Dond

  @Rossie

  Ik betwijfel wel of die uitspraken dan juist zijn.

  Verdediging – over het algemeen dubbel bezet.
  Aanval – over het algemeen dubbel bezet.
  Middenveld – Basis waardig: Post en Linthorst, Jansen komt eraan verder alleen jeugdspelers.

  Lijkt me echt onwaarschijnlijk dat VVV het gokt op 3 middenvelders (waarvan 1 Jansen echt niet elke wedstrijd basis zal starten) en wat jeugdspelers.

 15. FC VVV03

  De kans is natuurlijk aanwezig dat De Koning met de zelfde 11 gaat starten tegen Emmem als afgelopen vrijdag. Nieuwe spelers die komende week eventueel gaan komen zullen misschien niet starten. Dan loop je al meteen achter de feiten aan als je niet goed start

 16. clubman

  Na een redelijke voorbereiding vorig seizoen was het halleluja hier en menigeen noemde zelfs het linkerrijtje in de verwachtingen. De praktijk viel echter zwaar tegen.
  Dit seizoen spreken de resultaten in de voorbereiding minder aan en meteen gaan we naar de KKD volgens de Venlose kenners.
  Om moe van te worden toch? Niemand koopt een seizoenkaart maar iedereen wil wel een elftal op de mat zien dat BMG het snot voor de ogen speelt.
  Realiteitszin is nog steeds ver te zoeken in het Venlose legioen(tje).
  Kijk nog even om naar Kerkrade en Maastricht en tel je zegeningen voordat je zo ongeveer iedereen binnen de club, op en naast het veld, een brevet van onvermogen toeschrijft. Als Valckx en Driessen naar Breda waren verkast dan hadden we in zak en as gezeten en zou het allemaal zoveel beter zijn als ze er nog waren, maar nu ze er nog zijn is het allemaal maar kommer en kwel wat er bij VVV gebeurt…
  De beste stuurlui staan aan wal en noemen zichzelf “VVV-supporter”.

   1. Rossie

    Ja, haha…maar ik hoor daar niet bij hoor. Heb een seizoenskaart sinds 1985 (!) en ook dit seizoen weer, een gouden. Dus zónder tegemoetkoming. Gewoon meteen gekocht. Óndanks al mijn kritiek en bedenkingen. Dus je kunt best gewoon een echte supporter in hart en nieren zijn, geel-zwart bloed hebben en tóch kritiek hebben. Geen enkel probleem.

   2. 077

    Hoop toch wel dat Post blijft! In mijn ogen een hele belangrijke speler en positie in dit team. Strijd op het middenveld hebben we hard nodig!

   3. chretien

    Waar gaat Post heen? Zou ik erg jammer vinden. Kan nog jaren mee. Ben benieuwd naar vervolg want het zou betekenen dat er nog meer spelers moeten worden gehaald…

   4. 0475

    Het liefst heb ik dat hij hier zijn cariere beeindigd en Fleuren nog voorbij gaat in aantal wedstrijden

  1. mats

   Ik zie het nu, had er over heen gelezen. Beter reageer je dan ook op het bericht van Eird ipv ergens anders in het topic.

   Maar ja kan goed dat Post eens wat anders wilt want/en gek wordt van het falende middenveldbeleid. Ik zou het erg vinden maar ook logisch en gezien zijn verdienste voor VVV kan je het hem ook niet kwalijk nemen. Als’ie maar niet naar een concurrent gaat.

Leave a Reply