VVV-Venlo

VVV-Venlo verliest met 1-4 van Ajax

Verslag volgt later.

VVV-Venlo – Ajax 1-4 (0-1)
Doelpunten: 44. Ziyech (0-1), 48. Tadic (0-2), 66. Huntelaar (0-3), 76. Neres (0-4), 89, Linthorst (1-4).
Gele kaarten: Van Ooijen, Janssen (VVV-Venlo), Martinez, Van de Beek (Ajax)
Rode kaarten: –
Toeschouwers: 8.000

Opstelling VVV-Venlo: Kirschbaum, Janssne, Schäfer (46. Kum), Van Bruggen, Röseler, Pachonik; Neudecker, Linthorst, Van Ooijen; Soriano (84. Scheimann) en Sinclair (71. Wright).

Opstelling Ajax: Onana; Dest, Schuurs, Martínez (73. Alvarez), Tagliafico; Marin, Van de Beek, Blind; Ziyech (59. Huntelaar), Tadic, Promes (41. Neres).

75 Responses

 1. RuiverCity

  VVV heeft tegen een slap Ajax met ruime cijfers verloren.
  Dat VVV sinds de start van de competitie nog niet de balans heeft gevonden, werd tegen Ajax weer eens duidelijk. Voorin geen enkele dreiging of snelheid. De bal kan niet worden vastgehouden. Van Ooijen doet zijn stinkende best maar is een roepende in de woestijn. Daardoor wordt het middenveld overlopen. VVV heeft totaal geen diepgang in het team. Té veel dezelfde type spelers. De echte winnaarsmentaliteit straalt er ook niet van af. Graag snel versterkingen en hopen dat Post de balans in het elftal terug brengt.

  Het gaat op deze manier een héél, héél zwaar seizoen worden.

  Kirschbaum: Nog steeds niet indrukwekkend. Mag meer van verwacht worden.

  Pachonik: Ergert zich groen en geel aan medespelers maar laat zelf ook nog niet zien waarom hij gehaald is.

  Röseler: Onze aanvoerder scoorde weer een voldoende. Inzet geweldig maar kan het alleen niet aan.

  Schäfer: Valt totaal niet op. Wat wordt Promes gemist.

  Janssen: Tsja, op sommige momenten echt dik onvoldoende.

  Linthorst: Doet zijn stinkende best maar als jongeling mist hij (nog) het gogme. Laat zich vaker simpel afbluffen.

  Neudecker: Kan zelden een steekbal in de diepte kwijt. Werkt zich een ongeluk maar wordt niet begrepen.

  Van Bruggen: Harde werker. Deed zijn best maar tegen Ajax is het voetbaltechnisch een moeilijke opgave.

  Van Ooijen: Werkt hard en is de enige speler met enige dreiging. Mist af en toe net dat beetje geluk.

  Soriano: 16-meter spits voor een team dat de tegenstander vastzet. Komt technisch en qua snelheid alles te kort.

  Sinclair: Type Hunte……

  Kum: Had tenminste nog de mentaliteit om er voor te gaan en de Ajax-spelers eens aan te pakken. Gebeurde door de rest veel te weinig.

  Scheimann: Werd als linksbuiten ingezet toen de wedstrijd al gespeeld was. Heeft ook geen actie in de benen.

  Wright: Heeft te vaak ruzie met de bal.

  1. Wat Soriano betreft vind ik dat gelijk hebt als je zegt dat het een 16 meter spits is. In deze wedstrijd kwam hij echt tekort, mist ook snelheid.
   Maar om Sinclair nou te vergelijken met Hunte… Hij had de 1e helft een aantal goeie acties, en Tagliafico had moeite hem af te stoppen. Kreeg niet voor niks een gele kaart…
   Hunte was vooral heel snel maar had total geen passeerbeweging of iets verrassends in zijn acties…
   En Van Ooijen en Van Bruggen, ik weet het niet hoor, het is het allemaal net niet…
   Wright had 1 hele goeie actie, jammer dat Soriano te laat was…

   1. DeOtjes

    Wat een prutanalyse. Volledig geschreven op persoonlijke voorkeur en niet gebaseerd op deze wedstrijd maar op de 3 gespeelde wedstrijden.

    En natuurlijk moet in elke post het nieuwe toverwoord terugkomen. “Diepte”
    Het woord van vorig seizoen “gogme” zien we ook weer eens.
    Het enige waar ik op wacht is dat er gezegd wordt dat we grinta in de ploeg missen.

  2. supportertje

   Het hele team is in jouw ogen niet geschikt. Maar RuiverCity, hier zullen we mee moeten doen. Misschien nog een versterking erbij op het middenveld, en dan houd het op. Dus je kunt hierover wel blijven mekkeren, maar het gaat niet veranderen. Zou mooi zijn als je ook eens probeert positieve kanten te ontdekken. Ook al zijn er die niet in jouw ogen. Kritiek mag zeker, maar om nu al zo vroeg in het seizoen alles af te branden is ook wat.

   1. supportertje

    Nou ik heb toch het hele rijtje gelezen van wat er allemaal niet goed gaat bij de spelers.

  3. Rikki077

   Ben het helemaal eens met deze analyse. ZO is het ! ( helaas voor nu…)

   Er moet snel iets gebeuren ( middenvelder met rust aan de bal en een echte centrumspits, desnoods huren!) anders wordt het inderdaad een vervelend zwaar seizoen, waarbij ik inschat dat wel boven de streep moeten kunnen eindigen.
   Avé VVV

   1. Koelie

    Drie centrumspitsen al in de selectie : Sinclair, Wright en Soriano. Zou dan toch liever nog een snelle butenspeler halen.

 2. Depor

  We speelde tegen Ajax vriend. Dan moet je niet met dit soort conclusies komen. Er zit genoeg voetbal in deze selectie die beter is dan vorig seizoen. Maar tegen Ajax is het een ander verhaal.

  We hebben een topspits, die laat het nog wel zien. En van Sinclair gaan we ook genieten dit seizoen. Vandaag liet hij enkele mooie dingen zien.

   1. Depor

    Dit kun je na 3 wedstrijden niet beoordelen. Zoals we dit ook niet konden in de eerste drie wedstrijden van Mlapa, etc.

    In de voorbereiding hebben we mooie dingen gezien. Zegt ook niet alles, maar geeft me vertrouwen voor dit seizoen.

   2. sam

    heb je hem weer……. altijd commentaar!!

    Ga het dames elftal van Reuver beoordelen……je hebt altijd wat te zeuren

 3. LJ

  We hebben verloren van een club met een begroting van 110 miljoen euro. VVV moet het met 8 miljoen doen. Dat is bijna factor 15.

  Geen schande. Er zit tegen dit soort ploegen dan ook gewoonweg niet meer in. En dan is ieder vergelijk niet reeel.

 4. De Realist

  Willen jullie svp pas oordelen als we 10 wedstrijden verder zijn ? Verwachten jullie nu echt dat alle nieuwkomerd er vanaf de 1e wedstrijd staan ? Geef het team eens de kans om op elkaar ingespeeld te raken. Het is wel een feit dat we Post heel erg missen. Er is nog steeds geen man overboord. Tegdn Ajax calculeer je een verlies in, tegen RKC win je gewoon en bij Sparta heb je een punt laten liggen. (nederlaag was niet nodig geweest) Al met al liggen we nu 1 punt achter op schema, niks aan de hand dus.

  1. RuiverCity

   In de jaren 70 en 80 wist VVV geregeld in eigen huis van Ajax één of twee punten (puntentelling destijds) af te snoepen. Die kwamen toen met de staart tussen de benen naar Venlo. Ook toen was hun begroting vele malen meer dan die van VVV. Verschil? De Venlose ploeg had toen straatschoffies in het elftal die Ajax 90 minuten afjoegen over het hele veld. Nu staan er te veel ideale schoonzonen die in één tempo spelen (Neudecker).
   Ik mis de echte wil om te winnen en het gogme om eens een penalty proberen te versieren, net dat ene zetje te geven waardoor de tegenstander uit balans raakt of door de scheidsrechter te imponeren. VVV liet zich gisteren als makke lammetjes aftroeven tegen een zwak Ajax. Toen Valckx en co. nog zelf speelden was dit zeker niet gebeurd.

   1. sam

    Pfffffff………..het voetbal van vroeger is totaal anders als het voetbal van nu …SUKKEL!

   2. Een mede supporter sukkel noemen (en ook nog in hoofdletters) omdat je het niet eens bent met zijn mening. Hoe oud ben je eigenlijk? Een jaar of 12 gok ik?

   3. RuiverCity

    Ach Peterloeki niet druk om maken. Op deze site mag je blijkbaar iedereen verrot schelden.

    Als je met een realistische blik op de wedstrijd komt, wordt je meteen als negatieveling afgeschilderd. De hele voetbalwereld vond VVV zéér zwak spelen en totaal geen indruk maken. Maar van de mensen met een geel/zwarte bril mag je daar niks over vermelden. Stel je voor zeg…..

   4. LJ

    Mensen met een geel/zwarte bril noemen ze supporters. Die staan achter hun club in goede en slechte tijden. Bij een overwinning, maar vooral ook bij een nederlaag. Ik ben trots op VVV. Trots op het feit dat ze met zo weinig geld tot zoveel in staat zijn.

    Ik vraag me werkelijk af waarom jullie nog komen kijken. Ruivercity leg me dat eens uit. Je bent al op leeftijd en komt nog steeds kijken. Waarom eigenlijk? Het is nooit goed. Al heel lang niet meer geweest volgens jou en nog steeds kom je kijken en ergert je iedere wedstrijd weer. Leg mij eens uit waarom je dat doet?

    Ik ben na een nederlaag ook chagrijnig, maar dat maakt snel plaats voor trost. Ben jij überhaupt wel trots op VVV?

    Ik snap het niet.

   5. RuiverCity

    Op leeftijd…hahaha. Zegt iemand van 15 of 16. De jaren dat ik in de Kraal kwam en in de Koel kom moet jij nog eerst zien te halen.

    Ik reageer realistisch en probeer niet alles recht te praten wat sommigen hier wel doen. Als het goed is schrijf ik daarover en als het slecht is ook.
    Ik hoef mij voor niemand te verantwoorden. Ook niet voor LJ!
    Dit is een forum waar iedereen recht heeft op zijn mening en is niet alleen voor ja-knikkers.

    De opmerking dat VVV nog niet ingespeeld is, vind ik werkelijk niet te geloven. Wat hebben ze de hele voorbereiding gedaan dan? Dat is een te goedkoop excuus.
    VVV heeft momenteel te veel dezelfde spelers. Geen diepgang en geen snelheid voorin. Ze hadden het Ajax gisteren heel lastig kunnen maken want die hadden geen zin en niet in grootse vorm.
    Zie je dat niet dan heb je geen kijk op het spelletje.

   6. DeOtjes

    Dus of iemand is het met je eens of hij heeft geen kijk op het spelletje. Dat discussieert heerlijk. Daarnaast reageer je realistisch zeg je. Maar het is alleen maar jouw realiteit. Voorbeeld. Kirschbaum vind ik keepend behoorlijk goed. Gisteren waren zijn voetballende kwaliteiten echter onder de maat. Lange ballen kwamen voor geen meter aan. Maar hij heeft al wat mooie reddingen gemaakt.

    Dan dat gezever over diepte, je nieuwe toverwoord. Vanuit deze verdedigende opstelling is diepte heel lastig te creëren. Zeker met een 3 mans middenveld, die rennen zich helemaal de tering.

   7. robvvv

    Nog een keer .. goed zo LJ.
    Dat supporters kritiek hebben is toch daar aan toe maar elkaar afschieten , vervloeken en weet ik veel wat nog meer .. is uit den boze en zou verbannen moeten worden van deze site . En de zuurpruimen die steeds maar weer negatieve geluiden laten horen zouden eens wat meer naar de (on) mogelijkheden van deze club moeten kijken en drie keer slikken voordat er weer een repeterende negatieve tekst wordt neergezet op deze site.
    Ben supporter door dik en dun en neem het zoals het is.
    Dat doe ik al mijn hele leven .. ik heb eredivisie meegemaakt rond 1960 maar ook 1e en 2e divisie einde 60er en begin 70er jaren , Ik was er altijd als het maar ff kon…. (en ik woon al meer dan 50 jaar niet meer in de buurt van Venlo, )
    Ik neem het zoals het is.. Hosanna maar ook droefenis.

   8. Koelie

    Kom op joh, de jaren 80 vergelijken met nu. Totaal anders. Nu zijn debegrotingsverschillen een factor 15 (120 miljoen VS 8) toen misschien 5.

    Het is een nieuw team waarin de balans op middenveld ontbreekt en totaal niet ingespeeld is..

   9. jason

    10 jaar terug nog zelfs met honda en co. Ook toen zat er veel meer overtuiging bij de spelers dat ze punten kunnen pakken tegen topclubs. Het is gisteren geen wedstrijd geweest. Helaas sammetje.

    Lang leve De Koel

   10. Koelie

    Honda verloor met 0-4 van ajax.

    de laatste keer punten gepakt was 2-2 met goals van Musa en 4 jaar daarvoor met trainer Wetzel (goal Ofrany).

   11. Grad

    Op PSV zou ik nu ook niet trots zijn, in verhouding met de middelen die ze hebben is het ook bagger

 5. Koelie

  Bij voorbaat al kansloze wedstrijd en dat werd het helaas ook.

  Voor een kut selectie (aldus ruivercity e.a.) hebben ze dan wel lang “circus Ajax” ( (c) NOS) wel lang lastig gemaakt. 1-0 is een mazzeltje uit een counter van het heilige Ajax, en dan net na rust krijgen ze een goedkope penalty. Hoe kan Janssen daar zijn arm weglaten? Onmogelijk volgens mij als je zo beweegt (ja als geen sliding meer inzet dan maar niks doen?). En wel heel frappant dat dezelfde actie bij ADO – Sparta geen penalty is. Zal wel volgens de Amsterdamsche Regels zijn.
  Daarna knakt er iets in het team en laten ze het minuten lang lopen en kan Ajax vrijelijk combineren en makkelijk uitlopen.

  Ik mis dan de felheid en had dan graag gezien dat er wat tackles of gezaagd zou gaan worden. Zonder Post is dat totaal niet aanwezig. Dat baart me zorgen. Hopen dat Post snel terug is en een paar dozen met kaarsjes aansteken voor de komst van Cattermole.

  Lichtpuntje is wel dat bij de volgende thuiswedstrijd het circuspubliek ook is verdwenen. Over een jaar kunnen ze weer klagen over het veld, het lelijke stadion en de handbalverdediging.

  1. bear664

   Spijtig dat onze spitsen slecht met de spaarzame kansen omgingen … Van Ooijen probeert het zo en dan nog wel eens, maar Sinclair en Sorano pingelen toch te vaak door … en Sorano is af en toe te lief … had een penalty kunnen halen toen hij een zet kreeg.

   Post wordt inderdaad node gemist.
   Als het te lang duurt moet er toch wat gebeuren … of Cattermole en eventueel Clint Leemans terughalen in Zwolle, want die mag weg.

   1. Godfried

    maar met Leemans ga je er qua strijd, fysiek en snelheid toch totaal niet op vooruit!?

    Sinclair viel me positief op. net zoals Pachonik, neudecker en linthorst.

    met Post heb je straks veel meer evenwicht op t middenveld. maar voorin moet er nog iets bij.

 6. Een extra keeper zou geen overbodige luxe zijn. Van Crooij geblesseerd, Verbong geblesseerd.. en dan heb je tegen Ajax twee keepers van 17 en 18 jaar met nul minuten ervaring (net als Verbong trouwens)! op de bank zitten.

  Waar zijn de tijden dat we met Begois, Wintjens en Van Driel gewoon drie ervaren keepers onder contract hadden staan?

  .

   1. Ow, een sarcastische vorm van ‘dat was niks’? Wintjens speelde 166 wedstrijden in het betaald voetbal, en stond er altijd als Begois weer eens ziek, zwak of misselijk was omdat hij de druk niet meer aan kon.

    Wintjens werd zelfs nog door PSV als derde doelman gehaald aan het einde van zijn carrière. Maar goed, jij zilt er meer verstand van hebben dan de technische staf van PSV.

 7. Animal

  er is niks aan de hand…staan gewoon middenmoot. maar Maaskant zal ze wel wat peper in de reet moeten stoppen..met deze houding ga je tegen veel ploegen puur op strijd ten onder en daarom is het juist belangrijk de komende wedstrijden punten te pakken. Als je 1 maal onderin bungelt en iedere wedstrijd moet op strijd en mentaliteit worden gestreden om de laatste 2 plekken op de ranglijst te vermijden dan ziet het er tot nog toe niet naar uit dat VVV de juiste spelers daarvoor heeft op Roseler en Post na. Maar we zien na 7 / 8 wedstrijden waar VVV staat. We hebben een betere selectie hdan vorig jaar en ik denk dat VVV rond plek 12 eindigt. hoop dat Post snel terug is , dat er nog 2 spelers bijkomen omdatvde selectie erg smal is en dat Maaskant een team kan smeden….dat zal alles bepalend zijn

  1. Koelie

   4)Sfeerloze fanzone.. benieuwd of ik ooit nog iets ga terug zien van de crowdfunding.
   5)Dat je na afloop van de tribune wordt gestuurd als heel zuid nog langs oost loopt naar boven. Laat de mensen toch hangen kunnen ze nog naar de wc, nog wat drinken, fanzone was toch open na de wedstrijd?
   6) natuurlijk daarna nog wachten totdat alle gloryhunters uit Amsterdam zijn vertrokken. Bij elke andere club niet het uitpubliek wachten behalve in Venlo. Waar ze sowieso de combi kunnen omzeilen en alsnog lopen te zeiken op kunstgras en stadion.

   1. supportertje

    Geld van de crowdfunding staat gereserveerd op een rekening van VVV. Gaat besteed worden als de O tribune aan de beurt is om verbouwd te worden.

   2. pavisto67

    De horeca is en blijft een drama zolang er geen sneltap wordt geplaatst waar veel sneller bier getapt wordt in grote hoeveelheden. Die fanzone was een regelrechte aanfluiting.
    Terug naar O om je biertje te halen waar je weer 10 minuten in de rij moest staan… Dat er nieuw personeel staat dat nog ingewerkt moet worden vind ik helemaal niet erg, maar die handtap is en blijft het probleem. Daarmee kun je nooit een hele tribune bedienen.
    Het is vaak net niet bij VVV, hopelijk houdt men hier met de nieuwbouw van tribunes in de toekomst rekening mee. Zo’n sneltap past ook niet in zo’n kleine keet als die we nu hebben.
    In de fanshop ook al lachwekkende taferelen. Ik kocht een shirt voor mijn dochter en liep naar de counter waar het opdruk apparaat staat. Ik vroeg of ze het shirt wilden bedrukken. Dat kon die avond niet meer, zondag wel. Op mijn mededeling dat ik er nu was en VVV dus nu geld kan verdienen antwoordde mevrouw dat er niemand was die het shirt kon bedrukken. Sta je toch ff te kijken, uiteindelijk shirt maar gekocht zonder opdruk…

 8. ponnie veag oet de pan

  Tegen alle zuurpruimen hierboven: tegen dit ajax weet je dat je er met 4-1 af kan gaan.. maaskant heeft gegokt en verloren door een defensieve opstelling. Soriano is een 16 mtr spits en had in deze opstelling niet eens opgesteld moeten worden. Opoku is daar veel beter in. Los van de nederlaag heb ik genoeg dingen gezien die hoop geven. Ik weet zeker dat we dit jaar een betere ploeg hebben dan vorig jaar, maar gezien de vele nieuwe spelers en nieuwe trainer moeten de routines er nog duidelijk ingeslepen worden

 9. robbaan

  Van Ajax kun je met 4-1 verliezen. Positief punt, de manier waarop VVV de goal uitspeelde, daar zie je aan dat er kwaliteit genoeg in de ploeg zit. Want geloof me maar dat die arrogante Onana en team er flink van baalden.
  VVV moet verder op elkaar ingespeeld raken en zijn eigen spel verder ontwikkelen, Post wordt node gemist!
  VVV gewoon richting de volgende wedstrijd, vertrouwen houden en punten gaan pakken!
  Verder valt me weer het gezeur over het veld van ajax op..
  Als je dan bij Vi het commentaar op het stadion en de kunstgrasmat hoort en leest, denk ik wat een zielige figuren

  1. jason

   Kritiek van wie dan ook op ons veld is volledig terecht. Het is de meest waardeloze mat die ooit ergens gelegen heeft.

   Maar ja hij ligt bij ons en daarom mag je er niks negatiefs over zeggen en zitten hier de advocaten van kunstgras.

   Het is waardeloos en blijft waardeloos. Een schande voor het voetbal.

   lang leve De Koel

   1. Helemaal mee eens. De verhalen over de kuil en de daarom vochtige ondergrond zijn bekend, maar feit is dat er tot 2013 gewoon 40 seizoenen lang wel op gras gespeeld kon worden in De Koel.

   2. marcel

    Het draait allemaal om geld. De kosten voor een grasmat (plus flinke onderhoudskosten), of een eenmalige investering voor enkele jaren.
    Wat de club er zelf mee wil is 1. De clubs met geld die erover liggen zeuren, moeten vooral naar de verdeelsleutel van de TV gelden kijken. die is in 97% van de competities eerlijker verdeeld, behalve in Nederland.
    Nu wordt er gedweept met het gegeven dat een klein percentage van de Europese inkomsten van de clubs die europacup voetballen het probleem oplost. En dat is niet zo, anders stapten wel meer clubs in. De Europese inkomsten zijn geen zekerheid. Nu heeft Ajax een keer goed gepresteerd. 2 jaar terug lagen psv en ajax er al in de voorrondes uit.
    Als deze clubs daadwerkelijk ervoor willen zorgen dat clubs als VVV overstappen naar gras, moeten ze niet met een kat-in-de-zak oplossing komen, maar gewoon zorgen dat het TV geld eerlijk verdeeld wordt. Daarmee de eis op tafel: GRAS. en probleem opgelost.

   3. LJ

    Ja Peter, zou ik jou en alle andere supporters nog maar eens uitleggen waarom er kunstgras ligt en geen gewoon gras meer.

    In de jaren 60 van de vorige eeuw is de woonwijk onder aan de Berg gebouwd, achter de maastribuhne. Op de plek waar nu het veld ligt is destijds het bouw-uit gedumpt en uiteindelijk bedekt met een laag zand. Toen de gemeente niet wist wat ze met de locatie aan moest is er een voetbalveld en een klein stadionnetje voor VVV gebouwd ter vervanging van de verouderde Kraal.

    Na vele jaren is de ruimte tussen het puin verzakt en dichtgeslibd. Hierdoor loopt het water zeer slecht weg. Kijk maar naar de omgeving als het heel hard regent. Door de natte ondergrond en slechte drainage verslechtert de grasmat gedurende de winter en het voorjaar. En omdat Fox en de KNVB per se willen dat alle wedstrijden kost wat kost doorgang vinden (kijk vandaag Fortuna – Willem II) zat er voor VVV niets anders op dan kunstgras aan te leggen.

    Als plan van de Trap Omhoog zal later ook het veld aangepakt worden. De grond en het puin zullen afgegraven moeten worden en opnieuw aangelegd. Dat kost geld, heel veel geld. En dat geld wil/moet VVV nu in de selectie steken om te overleven in de eredivisie.

    Dubbele noodzaak dus. Klaar met zeiken over het kunstgras en accepteren totdat er een nieuwe grasmat komt.

   4. Koelie

    Elk jaar weer als die club uit de hoofdstad op bezoek komt dan is het weer heisa om het veld. Want o wat hebben ze er weer last van gehad en wat ziet het er toch niet uit. En dan maar meehuilen wat het is zo sympathiek anti kunstgras. Compleet voorbijgaan aan de situatie waarin VVV zich bevindt. Namelijk als armlastigste club uit de eredivisie.

    Steeds maar weer dezelfde drogredenering, dat VVV dan maar minder spelers moet contracteren om geld vrij te maken voor een nieuw veld.
    Men vergeet dat kunstgras nog altijd wordt toegestaan en dat er minimaal 16 contractspelers nodig zijn. We hebben er nu 21, inclusief Susic en drie jeugdspelers zonder ervaring Verbong, Jansen en Bastiaans. Dus eigenlijk net 17. Mocht je Susic verkopen dan kun je misschien net een half jaar onderhoud betalen, laat staan dan je het überhaupt geld hebt om kunstgras te vervangen.
    Dit gaat niet op dus.
    De gloryhunters die een club supporteren met een begroting van 120 miljoen en een cadeau gekregen stadion van 96 miljoen kunnen makkelijk klagen.

    Daarnaast moet De Koel nog verbouwd worden en moet er bouwmaterieel op het veld. Ga je dan eerst geld steken in een nieuw veld met alle kosten die LJ aangeeft en dan na elk jaar het veld vervangen totdat de verbouwing is afgerond?

    Als dit weet waarom zou je dan als supporter van VVV met die totaal ongefundeerde klaagzang hierin meegaan? Supporteronwaardig.
    Kom maar met die donaties dan.

   5. Grad

    Marcel en LJ dit is helemaal juist en helaas de realiteit, alleen sommigen willen dit niet onder ogen zien en/of accepteren. Als voorbeeld noem ik ene ‘Jason’. Als hij reageert, dan heeft hij het alleen maar over dat waardeloze kunstgras en ook nergens anders over.
    Persoonlijk zie ik ook veel liever echt gras in de Koel, maar voor VVV is dit momenteel, de door jullie genoemde reden, nog geen optie. En als ‘Jason’ het graag op korte termijn anders wil zien, dan start hij toch gewoon een Crowdfunding.

   6. jason

    Allemaal onzin over die afwatering en puin en weet ik niet wat nog allemaal. In de koel heeft altijd een fatsoenlijke grasmat gelegen. Nooit een probleem geweest. Allemaal onzin factoren worden hier aangeleverd om onze club maar te beschermen. Ben toch eens kritisch man. Voetbal begint met een bal een doel en echt gras en wat lichamen die tegen die bal kunnen trappen. Dat is de basis. Daarna pas komt de rest. Daarnaast liggen er veel teveel korrels op deze mat wat ervoor zorgt dat de bal nog meer rare fratsen uithaalt dan op andere kunstgrasvelden. Had vvv echt gras dan zouden dezelfde personen die nu de advocaat spelen van kunstgras zich ook negatief uitlaten over andere clubs met kunstgras.

    En nee het hoeft niet binnen een jaar maar ik wacht met smacht op de aankondiging dat er alles aan gedaan wordt de komende jaren terug te gaan naar dat heerlijke ruikende echte gras zoals het hoort.

    ps Grad zolang dat echt gras er niet ligt zul je het hier toch mee moeten doen. maar joh lees mijn stukjes gewoon niet. En een crowdfunding start ik wel voor echt belangrijke dingen in het leven ipv aan een voetbalclub. Die verdienen al genoeg aan mij.

    Lang leve De Koel dat dan weer wel

   7. Koelie

    Ja die paar cola en je seizoenskaart (als je die al hebt) daar verdient VVV echt veel aan.

    Die aankondiging is al gedaan, maar dat wil je blijkbaar niet horen. Sterkte met de komende 15 jaar zeuren over kunstgras.

   8. jason

    aannames koelie…

    O wat hoor ik valckx nu zeggen ?? Volgend jaar al ?

    En al die argumenten die hier genoemd zijn dan van afwatering etc

    In een keer opgelost dus…

    Lang leve De Koel

   9. Koelie

    Kan niet meer op Jason replyen. Gelukkig maar.. 😉
    we gaan het zien of het kunstgras verdwijnt. Ik hoop van harte dat jij je zin krijgt. Wel niet gaan huilen als het toch niet doorgaat.

    Benieuwd wat er eerder is: de nieuwe Oosttribune of een nieuw veld.

   10. robvvv

    Goed zo. LJ. Het wordt tijd dat diverse supporters die altijd maar klagen , zeuren (ook op deze website) eens wat meer realiteitszin wordt bijgebracht. Vraag is of iedereen dit wel leest …

 10. Goodie

  Niet al te veel woorden aan vuil maken, ingecalculeerde nederlaag. Spelers die me positief opviel waren Sinclair, Linthorst en Van Bruggen. Geen blessures/schorsingen en dus hopelijk op volle oorlogssterkte naar Utrecht met Post en eventueel nieuwe aanwinsten.

 11. Dond

  Stefano Beltrame speelde vorig seizoen in de KKD bij Den Bosch. Maakte toen op mij een vrij goede indruk.
  Contract tot 2020 – huren van Juventus wie weet daarna transfervrij overnemen.

  Weet natuurlijk niet hoe dat een niveau hoger is maar lijkt me een leuke speler om erbij te hebben.

 12. supportertje

  Het was zeker niet allemaal kommer en kwel. Voor het eerst dit seizoen zag ik weer vechtlust op het veld. Ook kwa voetbal zag het er beter uit. En natuurlijk kun je er wat van vinden, maar hier zullen we het mee moeten doen. Denk dat het team iedere wedstrijd wat zal groeien, totdat ze ook de wedstrijden over de streep gaan trekken en in hun voordeel beslissen. Dat we van Ajax verliezen is geen schande, maar tegen Sparta had het toch iets anders gemoeten, maar Sparta heeft ook een goede ploeg, dat hebben ze wel laten zien. Blijf er van overtuigd dat we ook dit seizoen behouden blijven voor de Eredivisie. Maar dan graag nog wat versterking op het middenveld, en slimmer met de kansen omgaan.

 13. Venlooow

  Jammer van sommige reacties hier.
  Zo slecht is dit team niet alleen wat me opviel is dat we iemand met gif missen.
  Zo zie je dat Post toch best een gemis is en ook denk ik dat Cattermole ook niet zou misstaan.
  Hij is ook iemand die er wel eens lekker opbeukt.
  Wel valt me op dat wij meer voetballend vermogen hebben dan vorig jaar en dat ziet iedereen wel graag.
  De punten hoeven niet tegen Ajax gepakt te worden als het maar tegen de mindere teams gebeurd.
  De transfermarkt is nog even open dus wie weet wat er nog gaat komen.
  Hopelijk dat er snel duidelijkheid over Susic komt want dit werkt zo niet.

 14. Venske

  De poort moest weer eens dicht en diverse supporters, die slecht ter been zijn en dus geen trappen kunnen lopen, konden twintig minuten staan wachten om onder langs het uitvak naar de uitgang te kunnen lopen. De hele wedstrijd zitten vvv supporters in het vak onder dat uitvak waarom wordt het dan na de wedstrijd afgesloten? Supoosten kunnen hier natuurlijk niets aan doen. Maar dat het super klantonvriendelijk is mag vvv zich aanrekenen.

 15. Godfried

  Tip voor VVV-Venlo: verplaats het cateringhokje naast de ingang naar de andere kant van de tunnel. Nu is de rij zo lang, dat veel mensen die achter de tunnel rechtsaf slaan er niet door kunnen. Terwijl links van de tunnel veel minder mensen naar toe hoeven.

 16. Venleau

  Mensen nog geen paniek.. we staan na 3 wedstrijden gewoon gelijk in punten met Feyenoord. Verlies tegen de Amsterdammers is ingecalculeerd. Zaak is dat Post snel terugkeert want die mis je gewoon heel erg.

 17. Geertje

  Een wedstrijd tegen Ajax is voor mij ingecalculeerd verlies. Geen interessante pot op voorhand, wat het uiteraard wel kan worden.
  De 1-4 zegt me dan ook niet zoveel. Ik was veel zieker van het totaal onnodige verlies tegen Sparta.
  Paar dingen die me opvallen:
  Kirschbaum is een goede keeper, maar niet de puntenpakker die Unnerstal was.
  Middenveld was deze pot meer in balans.
  Voorin staan 3 centrumspitsen. Soriano krijgt veel te weinig bespeelbare ballen. Daarnaast mist hij de pure snelheid om tegen een ploeg als Ajax van waarde te kunnen zijn. Toch ben ik er van overtuigd dat hij er ook minimaal 15 gaat maken dit seizoen.
  Overall mis ik een stuk felheid, overtuiging, de absolute wil om te winnen.
  Kan niet wachten tot Post weer fit is, en misschien Promes?
  Belangrijkste wat er bij moet komen is een type Joosten, een snelle vleugelaanvaller met een actie.
  Tot slot, ben aangenaam verrast hoe Maaskant zich profileert. Doet het goed voor de camera, staat niet als een clown langs de lijn. Goed dat hij zijn elftal tegen Ajax heeft aangepast met een extra defensieve middenvelder en niet halsstarrig vasthoudt aan zijn systeem.
  Nogmaals; er zal absoluut wat bij moeten komen, maar ben ervan overtuigd dat wanneer de juiste balans is gevonden de punten gepakt gaan worden.

   1. Piet Verbong

    Je kunt me een greek vinden, maar wat doe ik fout als ik vraag om een beloofd verslag dat gewoon niet komt?

Leave a Reply