VVV-Venlo verliest oefenwedstrijd tegen NEC Nijmegen in eigen Koel: 0-3

VVV-Venlo heeft in een besloten oefenduel tegen NEC Nijmegen gespeeld. De wedstrijd werd gespeeld in de Koel en die werd gewonnen met duidelijke cijfers door de ploeg uit de Eerste Divisie. Kleinte kanttekening, VVV trad niet aan met de sterkste elf en speelde juist met spelers die de afgelopen tijd weinig minuten hadden gemaak en jeugdspelers.

VVV-Venlo – NEC Nijmegen 0-3 (0-2)
Scoreverloop: 38. Beekman (0-1), 44. Van Rooij (0-2), 85. Vet (0-3)

Opstelling VVV-Venlo:
D. van Crooij, Schmitz (69. Schäfer), Van Dijck, Kum, Dekker, (45. Nabbe), Janssen, Essanoussi (62. S’rifi), Bastiaans (59. Roemer), Machach, Hupperts, Arias.

Bron: De Limburger

16 Responses

 1. VenVoeVer

  Desondanks vind ik, met de mensen die op het veld staan, dat je een wedstrijd als deze gewoon moet winnen. Geluk is dat het maar een oefenpotje betreft. Op naar de volgende competitiewedstrijd!

 2. Drie belangrijke vragen waar de technische staf wel het antwoord op weet en wij niet: hoe heeft het centrale duo Kum-Van Dijck gefunctioneerd? Hoe speelde het middenveld met al die jonkies en zijn er überhaupt kansen gecreëerd?
  Wie iets weet, ik hoor het graag!

 3. chretien

  Vraag ook, wat wilde Koning zien? NEC wil misschien heel graag winnen van VVV, terwijl wij bezig met uitproberen van bepaalde stramien of iets dergelijks. Alles kan. Overigens, de meeste spelers horen bij de selectie van het eerste, dat is dus gene excuus. Ik hang er geen gewicht aan, ook niets als we met 3-0 zouden hebben gewonnen.

 4. Rossie

  Alles wat hier al gezegd is klopt. Toch vind ik met deze opstelling een 0-3 tegen NEC zorgwekkend. Maar goed. Andere vraag: gaat Coric ooit nog spelen??? Hadden we toch allemaal hoge verwachtingen van. Mijn onderbuikgevoel zegt dat daar ‘meer’ mee aan de hand is. Traint hij überhaupt wel mee?

 5. OooLGooO

  Ik las net toevallig dat VVV twee weken geleden interesse heeft getoond aan de transfervrije speler Lorenzo Ebecilio, bevestigd zijn zaakwaarnemer. VVV zou op zoek zijn naar transfervrije spelers.

  Ook lees ik dat Musa sinds 2 weken transfervrij zou zijn. Is pas 28 jaar, maar zal te zwaar op begroting liggen denk ik😅

 6. sjengske07

  Men zou zich moeten schamen. Verliezen van NEC. Ja wat wil je met zo’n technische staf. Tegen Heracles was deze de schuld aan de strafschop. Bij een corner van de tegenpartij hou je zeker twee spitsen op de middellijn. Hierbij is de tegenpartij genoodzaakt ook enkele spelers hier te houden. Hierdoor kan een spits nooit een strafschop veroorzaken. Een en ander leer je op de eerste trainerscursus.. Je kunt moeilijk spreken van een beginnersfout.

   1. chretien

    Je had het ook wat aardiger of vriendelijker kunnen zeggen door bijvoorbeeld te zeggen dat het gemakkelijk is om een koe achteraf in de kont te kijken…

  1. ponnie veag oet de pan

   Ja sjengske, je kan wel zien dat jij van het voetbal niveau mvv bent. Bij corners 2 spelers op de middenlijn houden. Een corner is een aanval van de tegenpartij, en dan is de eerste prio geen tegengoal krijgen. Dat doe je dus met alle 11 spelers! Daarnaast als je spelers op de middenlijn laat staan dan hou je ook tegenstanders uit je strafschopgebied, dat klopt, maar daardoor wordt het ook minder druk en is er meer ruimte voor een tegenstander om een corner goed te timen en in te koppen, of om een afvallende bal tussen spelers door op goal te schieten. Statistisch is hoe voller het strafschopgebied, des te lastiger een goal te maken valt. Dus met alle 11 spelers die corner verdedigen. Welkom bij professioneel voetbal..

Leave a Reply