VVV-Venlo

VVV-Venlo verliest ook van Heerenveen

In de Koel stond gisteravond een wedstrijd tussen het noorden en het zuiden op het programma: VVV-Venlo tegen SC Heerenveen. De Friezen mochten een ritje maken van maar liefst 221 kilometer naar het mooie zuiden. Gelukkig was het uitvak redelijk gevuld, dus tijd voor een mooie pot op een aangename zaterdagavond.

De eerste paar minuten werd er door beide ploegen vooral druk gezet en naar voren gevoetbald. Er was alleen één minpuntje, de bal werd voorin niet goed vastgehouden, waardoor er geen concreet gevaar ontstond. Pas na een kleine tien minuten was er het eerste concrete gevaar. Een aanval kwam terecht bij Romeo Castelen, die Lennart Thy subtiel inspeelde. Die probeerde zijn tegenstander voorbij te spelen om zo goed te kunnen schiet, helaas nam hij hier veel te veel tijd voor en werd zijn schot geblokt. Ook Heerenveen liet van zich horen in de eerste tien minuten. Uit een slecht weggewerkte vrije trap kwam de bal voor de voeten van Rojas. Hij aarzelde geen moment en schoot hard op doel maar miste uiteindelijk. Een aantal minuten later was het Denzel Dumfries die een poging waagde toen de bal uit de kluts voor zijn voeten terecht kwam, ook hij miste het doel. Nu was VVV weer een keer aan de beurt om op doel te schieten. Ditmaal was het Romeo Castelen zelf die maar eens besloot te schieten na een goede aanval, u raadt het al, hij miste ook.

Het was eigenlijk best een open wedstrijd, maar echt 100% kansen waren er nog niet geweest. Totdat Romeo Castelen een mooie steekbal gaf op Lennart Thy, die kon zo door lopen richting de keeper. Ik heb geen idee waarom, maar hij ging kappen en draaien en verprutste op deze manier de 100% kans. Erg zonde want dit was de grootste kans van de wedstrijd. Gelukkig maakte Thy het een aantal minuten later weer goed door een 100% kans te creëren voor Leemans. Dit was dan een penalty, één terechte overigens. Leemans miste vorige week een penalty in de wedstrijd tegen Sparta, dit zou toch geen twee wedstrijden op rij gebeuren ? Maar jawel, hij schoot in dezelfde hoek en miste wederom. Zonde, enorm zonde.

Nu mochten de Noorderlingen weer eens aanvallen. Zouden zij met gevaarlijke spelers zoals Zeneli direct een tik kunnen uitdelen door een tegengoal te maken ? Na een individuele actie van Zeneli kwam hij in een goede schietpositie te staan. Hij schoot hard met een raar effect, waardoor Unnerstall de bal niet kon klemmen en terug het veld in liet komen. Gelukkig voor ons miste Ghoochannejhad de rebound. Dit was dan direct ook het einde van al het gevaar van de eerste helft. Voor de rest gebeurde er niet al te veel meer. Tijd voor een lekker kald pilske!

Nou, de tweede helft ging eigenlijk ook voortvarend van start. Het begon met een schitterende voorzet op Van Crooij die met een duikkopbal langs kopte. Een mooie aanval voor de liefhebber, ook al was het buitenspel en telde een eventuele goal evengoed niet. Enkele minuten later was er nog een schitterende aanval voor de liefhebber, voor zulke aanvallen zouden ze bij de topclubs een moord doen. De aanval werd opgezet via de rechterkant. Castelen kwam goed in de bal, gaf de bal goed af op Seuntjes, die gaf de bal prachtig diep op Rutten en die schoot uiteindelijk na een individuele actie op de lat. Dit was trouwens de eerste, maar volgens mij dan ook direct de laatste goede bal van Seuntjes, hij zat niet bepaald in de wedstrijd gisteren.

De wedstrijd werd vanaf toen iets minder aantrekkelijk, het voetbal werd minder en de kansen ook. Voor VVV ging de pech ook een steeds grotere rol spelen. Dave Bulthuis speelt ouderwets met pinnen in zijn schoenen en dat merkte Thy ook na een uur spelen. Het gevolg: gele kaart voor Bulthuis, een kapotte schoen en een pijnlijke en bloedende voet voor Thy. Die bloedende voet was op een gegeven moment zo erg dat het door zijn schoenen naar buiten kwam en hij moest dan ook verzorgd worden aan zijn voet.

Enkele ogenblikken later was er een vrije trap voor VVV-Venlo op een mooie plek. Natuurlijk ging Leemans achter de bal staan. De Friezen hadden een muur met maar liefst zes man, maar dit allemaal baatte niet. De bal ging namelijk gewoon over de muur heen. Ook net over het doel trouwens.

Terwijl Thy werd verzorgd langs de lijn, ging de wedstrijd gewoon verder. Ondertussen was er een corner die niet gevaarlijk werd, maar VVV kreeg de bal niet helemaal weg. De Friezen hielden druk op het doel en kregen uiteindelijk de bal nog goed voor bij een Heerenveen speler. Deze speler schoot op doel, maar hij schoot zo slecht dat de bal precies in de loop kwam van Ghoochannejhad die snoeihard de bal achter Unnerstall kopte. 1-0 dus.

Enkele minuten later werd de bal door goed doorzetten veroverd rond de middenlijn waardoor meer Venlonaren dan Friezen richting het doel gingen van Heerenveen. Deze situatie werd niet goed uitgespeeld door de Venlonaren, dit resulteerde alleen in een schot in de handen van Hansen. Ondanks de verschillende mogelijkheden voor de Venlonaren was dit een van de eerste ballen die Hansen tegenhield.

VVV-Venlo kregen na het doelpunt steeds meer moeite tegen de Friezen en het leek dan ook alsof de kopjes wat gingen hangen. Ze probeerden het wel en gingen er ook voor maar het zat ook niet mee. Veel ballen kwamen net bij Heerenveen-spelers terecht, of de Heerenveen-spelers hielden de bal nog net tegen waardoor aanvallen bijvoorbeeld niet verder konden. Deze ploeg heeft op dit moment gewoon vertrouwen nodig en dat krijg je alleen door veel te scoren en te winnen. Helaas zou dit ook niet meer gaan lukken deze avond.

Leemans werd wel nog gewisseld voor Hunte waardoor Castelen op het middenveld ging spelen, daarnaast schoof Seuntjes door richting de spits en ging van Bruggen naar het middenveld. Dit baatte ook uiteindelijk allemaal niet. Rutten raakte een hoge bal verkeerd en leverde deze in bij een Heerenveen speler die de directe tegenstander van Rutten wegstuurde. Rutten kwam nog wel bij zijn man maar toen werd hij nogmaals voorbij gespeeld. Uiteindelijk schoot de directe tegenstander van Rutten, ook wel Mihajlovic genoemd, in de korte hoek in het doel. Ook nog eens een blunder van Unnerstall. Emil Riis Jakobsen kwam nog in de ploeg voor Castelen maar meer gebeurde er ook niet, je zag dat het elftal gebroken was en dat er geen geloof meer was.

De wedstrijd begon uiteindelijk nog redelijk maar helaas werd een grote kans van Thy en de penalty van Leemans niet verzilverd. Als dit wel was gebeurd dan was er een hele andere wedstrijd ontstaan waardoor de geelzwarten veel vrijer konden voetballen. Na de tegengoals zag je gewoon het vertrouwen en geloof van de ploeg een deuk krijgen en die kwamen ze uiteindelijk niet meer te boven. Komende donderdag volgt alweer een nieuwe wedstrijd, ditmaal uit tegen Ajax. Ook niet bepaald een wedstrijd waarin je je vertrouwen kunt opkrikken zou je in eerste instantie denken. Echter, als er een resultaat wordt gehaald zal dat het vertrouwen wel een boost kunnen geven. Hopen op het beste dan maar donderdag!

FORZA VVV!

VVV-Venlo – SC Heerenveen 0-2
Doelpunten: 69. Ghoochannejhad 0-1, 79. Mihajlovic 0-2.
Scheidsrechter: Dennis Higler. Gele kaart: Leemans, Van Crooij (VVV-Venlo), Bulthuis (Heerenveen). Toeschouwers: 7.054.
Bijzonderheid: 27. Leemans (VVV-Venlo) mist een strafschop.
Opstelling VVV-Venlo: Unnerstall; Rutten, Röseler, Van Bruggen en Labylle; Seuntjens, Post en Leemans ( 76. Hunte); Castelen ( 82. Jakobsen), Thy en Van Crooij.

40 Responses

 1. RuiverCity

  VVV heeft zichzelf door tactisch te blunderen in een lastige situatie gebracht. Iedere tegenstander weet onderhand dat je druk moet zetten op de achterhoede van VVV. Hierdoor wordt de lange bal gehanteerd omdat de Venlonaren voetballend géén vermogen hebben om zich hier onderuit te voetballen. Maar bij VVV staan twee kleine spelers in de voorhoede. Gevolg géén druk op de achterhoede van de tegenstander en VVV blijft zelf onder druk staan op het middenveld en achterhoede. Dus wat zou je verwachten van de trainer? Dat hij in thuiswedstrijden of Seuntjens of Jakobsen daar neer zet. Maar nee. Steijn blijft vasthouden aan het bestaande concept. Iedere trainer beseft dat je van een systeem moet afstappen als het niet meer werkt. Behalve Maurice Steijn. Al zeker vier thuiswedstrijden hetzelfde beeld.
  Van een wissel waardoor je de wedstrijd kunt beïnvloeden heeft hij ook nog nooit gehoord. Nee, Jakobsen mag bij een 0-2 achterstand in de spits gaan staan. Véél en véél te laat.
  Leemans, Castelen en Seuntjens zaten totaal niet in de wedstrijd. Castelen doet heel interessant door een zogenaamde actie in te zetten. Maar wat hij vervolgens moet doen, weet hij zelf niet. Volgend jaar maar naar een Jupiler club Romeo.
  Vito van Crooij moet zoveel verdedigend werk doen dat hij géén energie meer heeft om in de gaten te duiken. Gevolg? VVV heeft totaal geen snelheid in de voorhoede. Vito hoort niet op het middenveld maar op de flank!

  Nog drie wedstrijden…. Op deze manier haal je géén enkel punt meer! En wat veel erger is….je jaagt de supporters zelf weg!!!

  1. Koelie

   Ja volgend jaar 14 april zonder Steijn en Valckx lekker knokken om 17e plek. Kijken of je dan nog zo loopt te zeiken. Waarschijnlijk wel.
   Heerenveen is gewoon beter. VVV heeft geen geld en geen wissels. Nu blijkt dus wat een wonder het is dat ze überhaupt 34 punten hebben gehaald.
   Als Leemans die penalty gewoon maakt dan tsja…

   1. VVV had genoeg wissels. Die zijn hem in de winterstop echter allemaal gepeerd omdat ze geen enkele kans kregen. Net als Jakobsen nu.

   2. Koelie

    Ze komen en kwamen niet aan spelen toe omdat ze 0,0 toevoegen. Gisteren kwam die Jakobsen erin en die raakte ook weer geen pepernoot. 2 meter en dan geen kopbal kunnen timen. Prima dat weten we kwaliteit staat op het veld en als het dan niet draait jammer.

   3. RuiverCity

    Goh die jongen moet zich bij een 0-2 achterstand in 10 minuten gaan bewijzen in een team dat totaal niet draait en een tegenstander die met die voorsprong blaakt van het vertrouwen. Nou Koelie dat is iemand een eerlijk kans geven. Bahbah….Zo kun je alles wel goed praten he…..

   4. Volgens mij trainen ze elke dag en krijgen de trainers een zeer goed beeld van wat de speler wel en niet kan en of hij het niveau aan kan. De kans moet je pakken op de trainingen door je daar te bewijzen.

   5. RuiverCity

    Volgens mij speelt VVV 90 ballen blind naar voren en staat daar geen enkele speler met lengte! Dus of Seun of Jakobsen of die plek neerzetten. Maakt niet uit maar wel eentje met lengte en geen Thy of Castelen! Heeft niks met trainen te maken maar met tactisch inzicht.

   6. chretien

    Een niet-speler een.paar minuten voor afloop bij een dergelijke stand latsn invallen, noem je dat een speler een kans geven? Wil je graag serieus genomen worden?

   7. Koelie

    Eerlijke kans of niet, dat zeg ik niet alleen dat hij er niet voor niets niet in staat. Dat heeft de basisploeg wel bewezen. Jij en Ruivercity neem ik allang niet meer serieus. Dus kom maar op met je volslagen onrealistische verwachtingen.

  2. DeOtjes

   Ik zag toch echt een paar goede kansen op de 1-0 in de eerste helft. Met de penalty als beste. valt ie dan is de taktiek wel goed. Castelen vond ik gisteren de eerste helft gewoon goed. Hoge ballen maakt hij goed dood en hij volgt het op door dreigend naar voren te lopen. Hij heeft dan niet meer de pure snelheid maar wel de slimheid om een goede pass af te geven. Maar dan moeten er wel een paar om hem heen gaan bewegen.

   Seun en Leemans waren idd ongelukkig alhoewel we de slag niet op het middenveld verloren. Eerder vind ik het onzekere verdedigen zorgelijk. Middenveld en verdediging staan bijn allemaal in de doelmond zonder organisatie. Dat was in het begin anders. En dat onze rechtsback tegen beweeglijke snelle buitenspelers moeite heeft is ook bekend. In het begin van het seizoen werd hij daarin ondersteund door een extra mannetje vaak Seuntjes. Die extra man staat er niet meer waardoor de back dus overlopen wordt.

   Zo kun je achteraf nog wat kleine dingen benoemen maar zo heel slecht was het niet tegen Heerenveen. Er had meer ingezeten. Maar blijkbaar is de pijp leeg

 2. Louis van Gaal

  Ben blijnalsnhet seizoen voorbij is. Morgen wint Groningen van Roda en is het klaar. Maar het wordt tijd ook. Leemans heeft na de winterstopn eigenlijk geen knikker meer geraakt, en laat mij zien aan zijn top te zitten. Geen handelingssnelheid en puur links.

 3. chretien

  Ik wil niet verder mopperen, het wordt eentonig. Wil graag iets positiefs neerzetten. ik vond Nabylle heel goed spelen. Wat mij betreft zou hij volgende wedstrijd weer mogen spelen.
  Bij volgende wedstrijd zou ik Seuntjens vervangen door Rutten of Dekker. De anedere van de twee op RA.
  Leemans vervangen door Hunte.
  Volgende wedstrijd uit tegen Ajax gaan we winnen. Ik weet het zeker…

 4. aoje

  Hup Groningen en hup Ajax morgen. Roda moet maar verliezen in het hoge noorden en als PSV dan tegen ajax geen kampioen wordt kunnen ze het woensdag doen tegen Roda. Dan zijn we pas veilig. Belachelijk dat ander ploegen VVV veilig kunnen spelen. Jammer dat ze het al wekenlang op eigen kracht niet kunnen. Plaats 16 is nog steeds vacant en VVV solliciteert er behoorlijk naar !! We moeten maar positief blijven.

  1. Nederkoorn

   Zelden zulke nonsens gelezen. VVV heeft zichzelf al lang veilig gespeeld. Die punten hebben ze zelf vergaard. Daar doet deze slechte reeks (je kon er een keer op wachten) niks aan af.

   Overigens, tipje aan de schrijver: de onvoltooid verleden tijd van ‘hij mist’ is ‘hij miste’, met maar 1 -t dus. ‘Mistte’ is d onvoltooid verlden tijd van het werkwoord misten behorende bij het weertype mist.

   1. Gerardus

    Nou bedankt voor de tip. Toch maar weer eens de schoolbanken in daarvoor ;). In ieder geval weet ik zeker dat ik deze fout nooit meer maak 😉

 5. aoje

  Pilletje genomen en nog steeds van mening dat het na Feijenoord een heel ander verhaal is geworden. Die 34 punten zijn idd niet gestolen. Die zijn verdiend en op eigen kracht gehaald. Nu is het moeizaam en Ik zal toch stiekum blij zijn als Groningen vandaag kan winnen.

 6. sultana

  Ik schreef het hier vorige week al dat VVV niet veel punten meer gaat pakken de laatste 4 wedstrijden, toch vond ik ze niet slecht voetballen tegen Heerenveen. Als die penalty erin gaat krijg je een andere wedstrijd maar het word nu duidelijk dat we voorin niks hebben en dat daar het zwakke punt ligt. Sommigen hier gaan er van uit dat Groningen thuis wint van Roda, daar ben ik nog niet zo zeker van zoals Roda de laatste weken speelt. Jammer dat VVV het zichzelf zo moeilijk maakt de laatste weken. Toch heb ik vertrouwen dat ze met 34 punten veilig zijn. Forza VVV

 7. twiggy11

  Jammer jammer maar in mijn ogen zijn de spelers op dit moment moe.
  Wordt tijd voor een anderen opstelling en systeem zo win je er geen in de laatste 3wedstrijden castellen is goed voor een helft Seuntjens is moe Leemans is zijn vorm helemaal kwijt en zo zijn er nog meer spelers die het niet meer kunnen belopen is jammer maar is niet anders..(Stein krijgt wel een goed elftal als hij naar Heerenveen gaat en meschien Europa in als ze de play-offs winnen)

  1. RuiverCity

   Wordt tijd voor een andere opstelling? Beetje laat hè! Er zijn wissels genoeg die graag willen (Jakobsen, Jansse en zelfs Labylle zie je gisteren) maar reserves krijgen bij Steijn géén kans. Daarom willen ze ook allemaal weg uit Venlo! Eentje die niet voldoet, of die de sfeer verziekt kan ik mij voorstellen maar de laatste twee jaar stuk of 7/8. Dan ligt het toch echt aan iemand anders!
   VVV mag blij zijn dat het de eerste seizoenshelft zo mee zat.

   1. DeOtjes

    2 verdedigers en 1 aanvaller die nog niemand echt in actie heeft gezien. Is deze zo goed als jij denkt of ziet de staf toch iets anders. Ik denk het laatste. Ik zou hem ook graag zien spelen maar tegelijkertijd weet ik ook dat ik dat wil om mezelf te overtuigen of die speler inderdaad er zou moeten staan. En laat dat nu net de taak van een trainer/staf zijn. Bepalen welk systeem en welke spelers er moeten spelen.

 8. rimpelkop

  Wat een negatieve reacties toch weer. Als we weer eens verliezen is iedereen weer negatief en is vooral onze trainer weer de gebeten hond. Heerenveen heeft een budget dat zeker 3 x hoger is dat dat van VVV, logisch dat ze gewoon betere spelers hebben. ‘”zo jaag de supporters weg” lees ik ergens, wat een ongelooflijke flauwekul. De realiteitszin is bij veel supporters ver te zoeken. Als VVV niet bij de laatste 3 gaat eindigen hebben ze het gewoon goed gedaan, daar had vooraf iedereen voor getekend.

   1. pmmv

    Wat ń gelul. Niemand had vooraf verwacht dat we zo snel op 34 punten zouden staan. Steijn kreeg allemaal veren in zijn reet gestoken en nu snapt hij er ineens njets meer van. Volgens mij is hier een prachtig Venloos woord voor. Het begint met een N….

   2. RuiverCity

    Ik roep al twee jaar dat Steijn een slecht spelers (wissel)beleid voert. Dus is geen N…. maar realiteitszin. Maar dat willen sommigen hier niet onder ogen zien!

   3. lucien1978

    Wat ben je toch een ongelofelijke Naoler zeg. Een anti supporter noem ik dat. Alles afzeiken wat je maar kunt.

    Je hebt het over veranderingen in het elftal. Vandaag stond v Bruggen , Labylle en Seuntjes erin ten opzichte van de vorige wedstrijd. Er zijn dus wel degelijk veranderingen.

    De gehuurde talenten zijn gewoonweg niet goed genoeg. Daar hebben ze trainingen voor. Dit gebeurd ook bij andere ploegen. Ook die houden veelal vast aan een vast team.

    Hunte werd terecht gepasseerd want deze jongen werkt zich kapot maar is eigenlijk qua techniek niet meer dan een Jupiler league speler. Je kunt hem er overigens prima bij hebben

    Ik hoop echt dat Steijn en Valckx samen nog minimaal 1 seizoen blijven .

    Zei staan aan het succes van dit geweldige seizoen. Ik weet zeker dat we met menigeen andere trainer we gewoon 18de hadden gestaan.

    Ze moeten er dus alles aan doen de trainer te behouden.

   4. RuiverCity

    Jij blijft alles maar goed praten terwijl iedereen kan zien dat VVV voorin lengte tekort komt met die lange halen. Hierdoor kun je geen druk op de tegenstander zetten. Heeft niks met naolen te maken. Maar dat snap jij toch niet!

   5. Ach weet je wat het is bij jou is Naolen zo normaal geworden dat het niet meer als Noalen bestempeld kan worden. Er is altijd wel wat met je als het niet de wissels zijn kom je wel weer met lengte, is het dat niet kom je met spelers die niet goed zijn en zo blijft het cirkeltje draaien. Elk seizoen haal je wel een speler eruit die niet goed genoeg is en elk jaar heb je een bankzitter die beter is dan Maradona en jij niet snapt dat hij niet speelt.

    Zelf ben je trainer geweest zonder succes en ga je je onzin nu hier proberen te verkopen.

 9. pavisto67

  Onnodige nederlaag. Met een middenveld met Post, Seuntjes en Leemans heb je teveel zelfde type spelers. Hard werken, weinig techniek, dat is teveel van het zelfde. Als je daar een creatieve voetballer voor in de plaats zet kom je veel meer aan het voetballen toe. Seuntjens speelde een ongelukkige wedstrijd en ik vind (los van de vrije trappen) Leemans een kleurloos seizoen spelen.

 10. Goodie

  Een wedstrijd waarin de sfeer goed was helaas weer onnodig verloren. Waar het eerder dit seizoen vaak goed viel voor VVV zit het de laatste weken tegen. Castelen valt (als basisspeler) enorm tegen. Alles op 1 tempo en de besluiteloos waardoor er geen fatsoenlijke voortzetting uitkomt. Labylle vond ik gister sterk spelen, misschien wel de beste aan onze zijde.

  Off: Ik hou van pyro, maar wordt er bij het uitvak hier überhaupt op gefouilleerd? Bij O wordt je zo’n beetje binnenstebuiten gekeerd…

 11. De Koel

  Het probleem van VVV is dat er veel te weinig gescoord wordt. Op Sparta na het minst aantal doelpunten voor. Als er dan ook nog penalties gemist worden, wordt het erg moeilijk. Ze werken allemaal enorm hard, maar het rendement is gewoon te laag. Maar laten we ook reëel blijven, met het budget dat VVV heeft, is het moeilijk om een productieve voorhoede aan te trekken. Jammer dat er nu zo’n zwakke reeks is neergezet, maar nu Roda verloren heeft zal 34 punten waarschijnlijk net voldoende blijken te zijn. Ik hoop wel nog op een overwinning thuis tegen Roda.

 12. john

  nog een keer vol gas erop in laatste thuiswedstrijd, met hoogstwaarschijnlijk weer een volle koel.

  dan mogen we heel tevreden zijn over ons VVV. en volgend seizoen weer EREDIVISIE. hopelijk met minder azijnzijkers . ( NOALERS ).

 13. Animal

  Leuke wedstrijd gezien waar Heerenveen helaas aan het langste eind trekt. VVV vergeet te scoren iets dat we sowieso al moeilijk doen en dan heeft Heerenven toch gewoon iets meer klasse in huis om dat af te straffen.

 14. idderzienmeining

  Ik ga de wedstrijd nu eens niet analyseren …. dat is hierboven al voldoende gedaan. Daarbij lees ik zinnige, maar zeer zeker ook onzinnige punten van kritiek. Dat mag uiteraard allebei want daar is deze site voor bedoeld; schrijven over hetgeen iemand vindt en wat iemand heeft gezien.

  Waar ik nu even voor de pen in duik is het volgende. VVV was de gedoodverfde kandidaat om rechtstreeks te degraderen en ook ik had voor aanvang van dit seizoen weinig verwachtingen. Toch slaagt VVV er (zeer waarschijnlijk) in om zich rechtstreeks te handhaven en dat is gewoon een WERELD prestatie. Daarvoor verdient de hele club – van Berden tot Steijn, van Louwers tot Driessen en bovenal de spelersgroep – een dikke vette pluim.

  We hebben met name vóór de winsterstop en met name in uitwedstrijden prachtige wedstrijden gezien en ALTIJD een team wat voor elkaar gestreden heeft. Momenteel is de koek een beetje op en missen we het vermogen om in balbezit de juiste keuzes te maken. Dus wordt het nog 3 wedstrijden afzien en dénk ik dat het lastig wordt nog veel punten te pakken.

  Aangezien er ons nog 1 thuiswedstrijd resteert en ik merk dat de sfeer onder “supporters” weer de negatieve kant op gaat, roep ik iedereen op en dus ook de mensen van deze site die korte lijnen hebben met zowel club als supportergroepen om de handen ineen te slaan.
  Net als vorig seizoen tegen MVV moét De Koel vol en wel om de volgende redenen:
  – Hai Berden verdient een vol stadion als jarenlange animator en geldschieter van deze prachtige club !
  – de ploeg verdient een vol stadion als waardig afscheid van een hoe dan ook memorabel en succesvol seizoen !
  – de trainers en staf mogen dan in de ogen van ons vaak dingen fout doen (met name tactiek en wisselbeleid) maar ze hebben ons toch maar mooi nóg een jaar Eredivisie geschonken !
  – de vaste supporters verdienen een vol stadion 🙂

  Daarnaast vind ik dat de supporters op O en Z1 samen moeten zorgen voor een mooie sfeeractie voor aanvang van de wedstrijd en ik zou het gaaf vinden als er eens 90 minuten lang gezongen wordt. Dan gaat de rest van het satadion echt wel meedoen, al is het maar door mee te klappen met de voetbalklappers !

  KOM OP VENLO, laat je zien en horen op zondag 29 April !

   1. idderzienmeining

    Hoi Lincoln, even serieus … jullie hebben toch de lijntjes lopen met zowel VVV als bepaalde supportersgroepen ? Ik zou het echt toejuichen als deze partijen SAMEN de komende 1,5e week gaan gebruiken om onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tot een groot spektakel te maken. Dus veel media aandacht (identiek aan hoe dit vorig seizoen werd opgepakt rondom de wedstrijd tegen MVV), een extra mooi spandoek bij opkomst, de complete O-zijde van confettikanonnen voorzien, een sponsor NIEUWE voetbalklappers laten drukken en natuurlijk supportersgroepen oproepen de hele wedstrijd sfeer te maken middels liederen.

 15. Animal

  Helemaal mee eens !! We leven eigenlijk boven onze stand en dat maakt de prestatie des re knapper… kijk eens naar Twente, Groningen etc…da verdient VVV alleen maar lof en niks anders.

 16. De Realist

  Ik ben een positief ingesteld persoon, maar mocht Roda woensdag van PSV winnen. (Dit sluit ik niet uit na het zien van feestvierende en bierdrinkende PSV spelers 2 dagen voor de wedstrijd.) en NAC winnen bij Sparta dan vrees ik dat er nog een punt gehaald moet worden tegen Roda. Het zal toch niet…..come on Venlo !

  1. robvvv

   en Fueijemoord speelt met een tweede elftal tegen Willem II .. dus de ploegen onder VVV gaan nog punten pakken. Hopelijk doet PSV zijn sportieve plicht ….( een gelijkspel is al voldoende voor VVV) anders wordt het nog heel precair

Leave a Reply