VVV-Venlo

VVV-Venlo verliest voor de vijfde keer op rij: ook Jong Ajax blijkt te sterk

Vrijdag stond opnieuw een topper op het programma: in eigen huis nam VVV-Venlo het op tegen Jong Ajax. En dat het een lastige wedstrijd ging worden, tegen de nummer 5 van de Keuken Kampioen Divisie, werd al snel duidelijk. Na amper drie minuten hing de bal al in het net. Door een gat in de verdediging is het Ajacied Taylor die de bal vrij eenvoudig achter Lukas Zima kon schuiven.
Trainer Jos Luhukay noemde Jong Ajax afgelopen week nog “voetballend het beste team van de Eerste Divisie”. En dat was ook wel terug te zien. In de openingsfase van de wedstrijd had VVV niks in te brengen, aanvallend ging alles van Jong Ajax twee keer zo snel. Na slechts tien minuten lag de bal alweer in het doel. Gelukkig stond Jensen buitenspel, waardoor het Amsterdamse feestje niet doorging.
Hierna volgde een iets betere fase van VVV: ze probeerden Jong Ajax wat hoger vast te zetten en hielden de bal wat langer in de ploeg. Een flater achterin zorgde desondanks wel voor een dot van een kans. Na een inschattingsfout van Brian Koglin kwam Danilo een-op-een met Zima te staan. Zijn inzet belandde gelukkig naast het doel. Hierna volgde een wat rustigere fase – verder dan wat kansjes van Yannick Leliendal (die als linksbuiten startte) en Sven Braken kwam VVV niet.
Vlak voor rust kwam VVV wel nog heel goed weg. Opnieuw is het Danilo in een gevaarlijke positie, maar gelukkig bood de lat redding. Ook de rebound werd gestopt, ditmaal door Zima zelf.

In de rust wisselde Luhukay tweemaal: Levi Smans en Leliendal bleven achter in de kleedkamer, Carl Johansson en Wassim Essanoussi waren hun vervangers.
En VVV begon prima aan de tweede helft. Na een voorzet van Tobias Pachonik, kopte Johansson – die eigenlijk een hele ongelukkige wedstrijd speelde – de bal terug, waarna Mitchell van Rooijen de bal achter Gorter kopte. 1-1!
Na de gelijkmaker wist VVV het overwicht in de wedstrijd over te nemen. Ze zetten Jong Ajax fysiek aan de kant en waren de betere ploeg. Maar alsnog kwam, uit het niets, Jong Ajax er uit op de counter. Opnieuw zag de verdediging er niet goed uit en was het Ünüvar die de bal uitstekend binnenschoot. 1-2.
Daarna kwam VVV er niet meer aan te pas. Een onhandige tackle van Pachonik zorgde acht minuten later voor een Amsterdamse penalty. En ook deze ging feilloos raak: 1-3.
Echte kansen heeft VVV hierna (en eigenlijk de gehele wedstrijd) niet meer gecreëerd, op een kopbal en een omhaal van Braken na. Het laatste noemenswaardige moment vond vlak voor tijd nog plaats. Tijdens een counter haalde Rensch, Koglin onderuit en ontving hiervoor een gele kaart. Amper dertig seconden later trapte Rensch ook nog eens de bal weg, waardoor hij met rood kon vertrekken. Enkele minuten later floot scheidsrechter Gansner voor het eindsignaal.

En zo verliest VVV dus voor de vijfde keer (4 keer competitie, 1 keer beker) op rij. Hoewel dit uiteraard stuk voor stuk topploegen waren, die allen minstens in de top 7 zullen gaan eindigen, staat VVV dan ineens toch op de 15e plek. Positieve kant: het verschil met de nummer 8 is slechts 3 punten.

Maar dit is denk ik hoe dit seizoen zal gaan. Als degradant wordt er automatisch de verwachting geschetst dat je mee moet draaien voor de bovenste plekken. Maar met dit jonge team, in opbouw, is dat vrijwel onmogelijk. Met voornamelijk jongens tussen de 18 en de 23 zijn inconsistente resultaten volstrekt logisch. De vergelijkingen met topploegen, die Luhukay continu maakt, zijn mijns inziens onterecht – ik denk dat we ons moeten richten op het linkerrijtje. En dat is helemaal niet erg.

Volgende week staat wederom een kraker op het programma: dan moeten we op bezoek bij ADO Den Haag.

Wedstrijdverloop: 4” 0-1 Taylor. 53” 1-1 Van Rooijen. 62” 1-2 Ünüvar. 72” 1-3 Danilo (P). 86” Rode kaart Rensch

Gele kaarten: Koglin en Pachonik.

Opstelling VVV-Venlo: Zima; Janssen, Koglin, Dekker (67” Post), Pachonik; De Boer, Van Rooijen, Smans (46” Essanoussi); Leliendal (46” Johansson), Braken en Roemer.

Opstelling Jong Ajax: Gorter; Salah-Eddine (78” Douglas), Musampa, Llansana, Rensch; Regeer, Taylor, Jensen; Ünüvar (87” Van Gelderen) Danilo (78” De Waal) en Sontje (61” Rasmussen).

37 Responses

 1. beek

  We treffen elke week een topploeg!
  Ik zou graag de opbouw van achteruit zien en niet dat blind naar voren rossen van de bal. Daarom ook liever van Crooij.
  Smans staat op de verkeerde plaats. Dat afjagen van de bal heeft geen zin tegen Ajax. Wat een voetballers!
  Van de rechterkant gaat regelmatig dreiging uit met Pachonic en Roemer.
  Essanoussi wil het vaak te mooi doen.
  Naarmate de wedstrijd vorderde gingen van Rooijen en de Boer beter spelen.
  Koglin speelde een prima wedstrijd.
  Ik zie (zeer weinig) vooruitgang helaas.

 2. john

  weer jammer dat er van die randdebielen zijn de menen leuk te zijn om weer vele bekers bier over andere supporters te moeten gooien.

  hou hier mee op ! je verpest de sfeer en gaat er voor zorgen dat er mensen zijn die niet meer op …O …. willen staan.

  hoop dat vvv deze onzin eens aanpakt. en dat medesupporters hun hier op aan spreken.

  als ik het zie ,flikker ik die ASO hoogstpersoonlijk van de tribune af !

 3. Gerardus

  Tot de uitwedstrijd tegen Emmen heb ik eigenlijk steeds progressie in deze ploeg gezien. Alleen de laatste twee wedstrijden lijkt er alleen maar achteruitgang in te zitten. Waarom begint Jos ineens in een andere opstelling terwijl je met 433 gewoon progressie zag en de wedstrijden ook leuker waren om naar te kijken, ondanks verlies. Begin daar mee en hou dat vast. Daarnaast wisselt Schmidt nog minder spelers dan Luhukay. Laat die jongens waar je voor kiest ook eens staan en wissel alleen voor verbeteringen zoals gisteren moest gebeuren. Maar ook in de basisopstelling, begin eens met dezelfde 11 en niet steeds wisselen, dan krijgen die jonge jongens juist ritme en groeien ze nog meer.

  Zoals het gisteren ging was het compleet kansloos, ze moeten juist in die duels komen want de spelers die Ajax heeft zijn technisch de beste spelers van het land. Zonde dat dat alleen even in de tweede helft gebeurde en dat die bal weer direct het doel in vliegt en Ajax geen pingel tegen krijgt voor een overduidelijke handsbal….

  Ach volgende week beter

  1. Grad

   Ik zou graag eens willen weten van Luhukay waarom er een 2e man staat bij het nemen van een corner. Tot op heden heb ik de toegevoegde waarde ervan niet kunnen ontdekken Integendeel, nu heb je een man minder in het strafschopgebied en de tegenstander hoeft een man minder te dekken, deze kan dan bij de middellijn gaan staan, waardoor VVV twee verdedigers achter moet houden en zodoende nog een mindere bezetting heeft in het strafschopgebied.
   Verder vraag ik me af waarom Luhukay, toen Ajax met 10 man kwam te staan, niet zoals de meeste trainers doen door een extra aanvaller in te brengen. Er zaten immers nog 4 op de bank, Sorga, Bastiaans, Schroijen en Hajdaraj.
   En dan nog dit, Braken moet eerst eens proberen op een normale manier een doelpunt te maken en het niet te proberen met een ‘fallrückzieher’. Tot driemaal toe in deze wedstrijd, waarbij hij in 2 gevallen op een normale manier had kunnen scoren.

   1. Gerardus

    Omdat als er twee man staan van VVV er ook direct twee van de tegenstander jongen te staan. Je offert zelf een mannetje op en de tegenstander twee, dus dat zorgt per saldo voor een verdediger minder in het strafschopgebied.

    Dat van die aanvallers snap ik ook niet helemaal. Al zat er gisteren helemaal geen lijn in.

   2. Koelie

    Apart dat Jos die “niet de bus wil parkeren” (NAC uit is hij al vergeten?) geen extra aanvaller bracht.

    Jos is ook niet de Messias die we hadden gehoopt. Al valt er met deze selectie geen eer te behalen. Alleen Koglin en Van Rooijen zijn ok. Je vraagt toch echt af wat er op die lijstjes staat van Stan….

 4. eagle

  Mijn puntje van kritiek is ook dat jos nog steeds niet weet wie z’n beste 11 zijn. Elke wedstrijd staat er weer 3 andere in de basis. Zoals hierboven terecht word gezegd worden de jongens zo nooit op elkaar ingespeeld.

  1. zuid1

   Van Crooy sprak Gorter aan op zijn achterlijke gedrag.

   Dat vond ik wel mooi dat Van Crooy een jongen uit Zuid even verhaal komt halen.

   Verder een vrij kansloze wedstrijd weer als
   Ajax het een beetje beter uit speelt staat het bij de rust 0-4.

   Er wordt de hele tijd over “tijd voor de ploeg gesproken” realiteit is dat we nu 15e staan en dat is VVV onwaardig.

 5. chretien

  Ja, typisch. Ik denk dat inderdaad de staf echt nog steeds niet eruit is welke 11 de beste zijn voor de opstelling. Is niet anders, zal ook wellicht zijn dat er geen balans is. Misschien dat ze een bepaald soort speler missen? Op naar ADO, de knokkers. Kop er af! FORZA VVV!

  1. kuebke

   Volledig mee eens.
   Ik ben bang dat ze er nooit uit zullen komen met dit elftal..
   Ze missen er nog wel een paar meer soort spelers dan maar één.
   Ben bang dat het tegen ADO weer een afgang zal worden .

 6. zuid1

  Wat je dit seizoen mist is een echte speler die het verschil maakt. Is allemaal gewoon middelmaat eerste divisie niveau.

  Als ik dan toch nog een lichtpuntje mag aanstippen van Rooyen speelde echt een puike wedstrijd die is op dit moment beter als Post.

 7. jason

  Vvv staat als team echt dramatisch als ze de bal niet hebben. Lottum 4 zou nog 10 kansen creeren tegen hun. Spelers van de tegenstsnders kunnen zo met bal aan de voet het middenveld oversteken en komen geen gele tegen. Stan is het weer gelukt om 2 trage spelers te halen met de boer en van rooyen. Zij worden door hun traagheid helemaal overlopen en laten zich daardoor veel te ver zakken en speelt vvv in een 8 0 2 opstelling. Misschien kunnen al die hulptrainers met hun tablets in de hand daar eens aandacht aan schenken ipv reservespelers onuttige oefeningen te laten doen in de rust.

  En laat die keeper van jong ajax met rust. Heb me wel vermaakt met hem. Helaas laat een hele tribune en spelers zich helemaal uitdagen door een 18 jarige.

  Lang leve De Koel

  1. supportertje

   V.w.b. de keeper van Ajax, hij had zich moeten gedragen en de tribune niet moeten lopen uitdagen. Hij had hier een oorzaak kunnen zijn dat supporters ( diegenen die een wat korter lontje hebben ) uit hun bol waren gegaan. En dan was hij echt de oorzaak geweest. Op Z3 zagen wij zelfs dat hij pauzeloos met het publiek bezig was. Hij staat er ook niet zo goed er op bij Ajax.

   Maar Delano snapte het, en pakte deze misfit even goed aan, en kwam voor zijn team, en het Venlose publiek op. De scheidsrechter had hier veel eerder in moeten grijpen, en deze keeper eerder aan moeten pakken.

 8. Real VVV

  Over het spel van VVV kan ik kort zijn: er zat weinig lijn in en het verbaast me ook wel dat er iedere week met een ander team gespeeld wordt.
  Verder werd gisteren het kwaliteitsverschil tussen de twee ploegen wel erg duidelijk, maar dat wisten we al van tevoren.

  Waar ik me wel over verbaas is het geprovoceer van Jong Ajax-spelers. Normaal gesproken zie je dat alleen bij derby’s, spannende of belangrijke wedstrijden. Daar was gisteren absoluut geen sprake van. Waarom gedragen zo’n keeper en Rensch zich dan zo? Ik meen me te herinneren dat die spits die inviel zich ook zo misdroeg bij een ruime voorsprong tegen Den Bosch laatst.
  Ik zou zeggen dat een voetballer in een opleidingsteam hier toch ook in gecoacht moet worden, maar Heitinga lijkt dit niet te doen. Als ik hem was had ik die keeper na 70 minuten gewoon van het veld gehaald.

   1. kuebke

    Ik denk dat Jos het zelf ook niet meer weet als je ziet dat hij elke wedstrijd begint met minstens 3 nieuwe spelers in de basis.

    Hij wisselt ook veel te weinig in de wedstrijd( of veel te laat) of verkeerde spelers als het er op aan komt.

    ( Hij is net Schmidt van P.S.V)en in Jos ,Stan en marco heb ik al een tijjd geen vertrouwen meer.

    En bij het bestuur heb ik de indruk dat ze het zelf ook niet meer weten wat de bedoeling als je ziet wat ze scouten ( Nou ja , als je dit wel scouten mag noemen).

    Nee,Stan heeft wederom flink gefaald met spelers aantrekken dat is nu wel weer duidelijk.

    ps. Sorga zal ook wel denken waar ben ik in godsnaam voor gehaald en aan begonnen..

 9. Depor

  Blijkbaar is onze selectie niet sterk genoeg om mee te strijden om de prijzen.
  Lijkt me het moment om de jeugd volledig de kans te geven. Laat spelers als Van Dijck, Smans, Munsters, Janssen, Roemer, Essanoussi + een jeugdkeeper wekelijks spelen en we hebben straks een mooie basis staan voor de toekomst.

  Spelers als Post, Dekker, Zima, Koglin, De Boer, etc hebben naar mijn mening in dit proces geheel geen meerwaarde meer.

  1. kuebke

   Ze mogen blij zijn als ze tussen plaats 14 – 20 eindigen en dat ze niet kunnen degraderen en ik denk dat ze de play offs beter helemaal uit hun hoofd kunnen zetten.

   1. supportertje

    Ik heb Jos nooit horen beweren dat hij voor de hoofdprijzen zou gaan als eindigen in de top of play offs. ergens in het linkerrijtje was en is nog steeds het doel, en daarbij hopende bij de eerste 8. Bij de meeste supporters zit er iets anders tussen de oren en vergeten dat ze weer aan het bouwen zijn.

 10. Oelie op zuid

  De Boer is pas 21 jaar. Dekker is 23. Dit zijn nog geen oude spelers. Al speelt Dekker wel al 5 jaar bij VVV. Inderdaad speelt Jos nog steeds niet met een vast team. Het zal zijn tijd wel duren. Ik ga er vanuit dat Jos ziet op trainingen wat de kwaliteiten zijn en dat hij toch een bepaald spelbeeld in gedachte heeft. Kom op VVV , het zal nog wal effe furen, maar ik heb er alle vertrouwen in.

  1. supportertje

   Oelie, daar tik je de spijker op zijn kop. Veel supporters willen meer, maar het team is daar nog niet toe in staat. Het strijdplan van Jos weet niemand, maar zorgt er in ieder geval voor dat de ploeg er mentaal en strijdbaar staat. Net zoals hierboven reeds gezegd is, zat er iedere wedstrijd groei in, maar na Emmen is er even een stop op de groei. Maar gewoon tijd geven om verder te gaan. We zijn als VVV’ er gewend om niet verwend te worden. Maar er word gevochten, en het publiek blijft er achter staan en zo moet dat.

   Ik weiger om er negatief over te denken, ondanks dat ik het ook af en toe teleurstellend vind. Maar dat vinden die jongens zelf ook, vooral als ze retegoed hun best doen en het toch weer niet lukt. Voetbaltechnisch zit het nog niet goed, en tegen Ajax was het duidelijk dat het middenveld constant overlopen werd. Iets wat sommige spelers later ook zelf vertelden. Daar, en door wat geklungel in de verdediging is de wedstrijd weggegeven.

   Waar ik mij wel aan kapot ergerde was het gedrag van een aantal spelers van Ajax. Gorter en Rensch spanden de kroon. Vooral Gorter met zijn gedrag voor de O tribune had kunnen zorgen voor opstootjes. Gelukkig is dit niet gebeurt, complimenten voor O wat dat betreft. Maar de scheidsrechter had hier veel eerder in moeten grijpen. Ook op de Z tribune zagen we dit gebeuren en hielden ons hart vast of het goed zou gaan. Blijft gewoon een kutclub door zijn arrogante clubcultuur, van zowel de leiding als van spelers en supporters.

 11. peter

  Wat mij betreft mag Zima ook eens op de bank plaats nemen. hij is heel twijfelachtig met uitkomen heeft geen bal klem en schiet zowat iedere bal uit of zonder idee naar voren. tijd dat Delano plaats neemt onder de lat.

  1. supportertje

   Daar heb je wel een punt. Delano heeft zijn lengte niet mee, maar is in mijn ogen echt niet slechter als Zima. Ik had van Zima meer verwacht, maar Kirschbaum begon ook op deze wijze en is uiteindelijk een topkeeper voor ons gebleken. Maar ik zou er geen moeite mee hebben als Delano onder de lat zou komen te staan. Zou misschien ook goed zijn voor zijn zelfvertrouwen en vaardigheid als hij wedstrijd op wedstrijd zou keepen. Van mij mag het.

 12. RuiverCity

  Langzamerhand gaan bij steeds meer supporters de ogen open. Dit VVV mist zoveel kwaliteit om bij de eerste 8 te eindigen. We staan nu rond de plaats waar we horen. Niet meer niet minder. In de winterstop zullen er echt spelers bij moeten die er DIRECT staan.

  1. Gerardus

   Er is nog steeds voldoende kwaliteit aanwezig om bij de eerste 10 te eindigen. Alleen het scorend vermogen moet flink omhoog bij heel wat jongens en er moet een lijn in komen richting een vast team. Want hoe er nu steeds gewisseld wordt met spelers kan nooit goed zijn voor het automatisme in het team. Daarnaast sta je nog steeds 3 punten los van de nummer 9 en sta je met 3 overwinningen op rij weer doodleuk op een 5e plaats ofzo te kijken. Niet dat ik dat verwacht, maar ik verwacht wel nog gewoon een achtste plaats. Er zitten namelijk zat ploegen bij die een stuk mindere selectie hebben en waar je gewoon van kunt en moet winnen.

   1. Helemaal mee eens. Alleen dat laatste zou ik enigszins nuanceren…
    Ik denk het dat meerendeel van de ploegen aan elkaar gewaagd is. Volendam, Excelsior en Emmen steken er bovenuit, maar verder kan iedereen van elkaar winnen, maar ook verliezen. Met een enigszins ingespeeld elftal plus een omhoog gevijzeld scorend vermogen moet na de winterstop ingezet worden op het behalen van plek 8 of het behalen van een periodetitel. Het kan zo maar zijn dat dat niet gaat lukken, maar ik vind wel dat dit de doelsatelling moet zijn voor een club als VVV met deze selectie.
    Almere zit b.v. met hetzelfde probleem, maar daar is onderling gedoe, gelukkig hebben we daar voor zover ik weet nog geen last van…

   2. Godfried

    3 punten los van de nummer 9?? Welke stand bekijk jij? We staan nu 15e en na komend weekend wellicht 17e. Ado doet het meer dan prima en stonden zonder puntenaftrek nu 3e. Daar zie ik VVV niet winnen.

    Nee, dit jaar gaan we ‘gewoon’ bij de onderste 6 eindigen denk ik. Het is namelijk niet alleen wisselvallig. Uit pakken we geen punten. We hebben helaas geen scorend vermogen en houden inderdaad nooit de nul. Ook dat we destijds volledig op een hoop werden gespeeld door (wat nu blijkt) een van de slechtste teams uit de competitie (TOP OSS) doet me het ergste vermoeden.

    Helaas, maar daar zullen we het in ieder geval dit jaar mee moeten doen denk ik. Natuurlijk gaan we nog leuke wedstrijden zien en pakken we heus nog wel de nodige overwinningen. Maar het linker rijtje zit er simpelweg niet in met dit zeer jonge en onervaren team. Daarbij zijn de meeste gasten zo jong, dat ze de komende 2 of 3 seizoenen ook geen rol van betekenis gaan spelen. Sterker nog, denk dat er een of tweejeugdspelers verkocht worden voor een appel en een ei en dat de paar ervaren jongens stoppen of elders hun heil gaan zoeken.

    Ben bang dat het enkele zeer magere jaren worden. Al hoop ik natuurlijk dat het beeld compleet kantelt de komende tijd.

   3. Gerardus

    @Godfried, de ranglijst die ik bekijk staat Jong AZ na 14 wedstrijden op 19 punten en VVV op 16. Dat zijn in mijn ogen toch echt drie punten. Punt is gewoon dat je vveel kunt stijgen en zakken iedere week, zo dicht zit het nu eenmaal bij elkaar. Zoals jij het zegt is dus precies de andere kant van het perspectief, daar heb je natuurlijk helemaal gelijk in en dat zou zomaar ook kunnen gebeuren.

    Om eerlijk te zijn denk ik dat een betere keeper qua uitkomen en een spits die doelpunten gaat maken al voor een groot verschil kan gaan zorgen. Als je naar de ranglijst en de wedstrijden kijkt zit het allemaal zo dicht bij elkaar als maar zijn kan. Het is vooral te hopen dat Braken voorin nu heel blijft en doelpuntjes gaat maken en hopen dat de andere jongens zich daar meer aan gaan optrekken. Daarnaast ziet Zima hopelijk het licht en laat hij eens zien dat hij uit kan komen en dat hij met dat postuur niet bang moet zijn voor een tegenstander. Na die drie fouten met uitkomen liet dat wel twee keer zien en hopelijk blijft hij dat doen. Anders kun je net zo goed hem slijten aan een club uit Italie of Tsjechie en Delano laten keepen.

   4. Godfried

    @gerardus Jij zegt: “ze staan los”. Dat betekent dat ze hoger staan. VVV staat dus niet 3 punten los van de nummer 9, ze staan (nog) 4 punten los van plek 18!

 13. OooLGooO

  Dit seizoen staat in het teken van overleven, jonge gasten ervaring te laten opdoen om volgend seizoen (hoop ik) stappen te kunnen maken. In de winterstop verwacht ik geen nieuwe aanwinsten.
  Het zegt in die zin alles dat VVV geen doelstelling op de ranglijst in uitgesproken.

  Ik denk dat iedereen zijn verwachtingen voor dit seizoen mag bijstellen tot een dieptepunt…

 14. clubman

  Vele kenners spraken vorig seizoen al lang voordat degradatie een feit was de wens uit om in de KKD “lekker” rustig te gaan bouwen aan een nieuw team met spelers uit de regio en dat soort clichés.
  Nou, hier zijn we dan: volop in opbouw met de daarbij horende wisselende resultaten en stand op de ranglijst.
  Wat blijkt echter in de praktijk? Het opbouwen mag niet langer dan 3 wedstrijden duren en dan moeten we weer bovenin meedraaien om promotie en als dat niet het geval is dan zeggen we maar weer eens voor de zoveelste keer het vertrouwen in de trainer en het algemene beleid bij VVV op.
  Het is net een langspeelplaat die keer op keer afgedraaid wordt hier.
  Net een paar kleine kinderen die wel willen wachten op Sinterklaas, maar niet langer dan een half uur want anders worden ze boos.
  Geduld is een schone zaak en duurt in dit geval een paar seizoenen, beste kenners.

  1. DeOtjes

   Mooie reactie en het klopt wel. Voor mij geldt wel dat ik weinig spelers zie die het verschil maken cq kunnen gaan maken. Die moeten er komende jaren wel bij.

 15. FC VVV03

  Gelijk heb je! Alleen denk ik dat er geen een van onze “eigen” jongens in de toekomst echt hoge ogen gaat gooien, althans niet op eredivisie niveau. Is natuurlijk altijd lastig te zeggen, en ik hoop van harte dat het wel gebeurd hoor, maar kan het me met het huidige voetballend vermogen van de jongens niet echt voorstellen. Ik noem een Stan van Dijck die hier al 2.5 seizoen door velen wordt geroemd, maar elke week blij mag zijn als hij zijn scheenbeschermers aan mag trekken. We gaan het meemaken….

  1. chretien

   Met Stan van Dick noem je iemand die ik al lang zou hebben opgesteld. Het kan zijn dat hij minder is dan wat er nu staat (en niet voldoet). Ik heb hem een paar keer zien spelen en ik vond hem prima spelen. Anderzijds is het zo dat ik mezelf niet als deskundige zie. Ik sta volledig achter Luhukay. FORZA VVV!

Leave a Reply