11 Responses

 1. Keurig gedaan en 3 belangrijke punten.
  Al is en blijft het jammer van die zeperd tegen Oss.
  Dat we komende wedstrijd tegen Den Bosch mogen die vandaag net als VVV ooit met 13-0 op de broek kregen is echter weer minder gunstig. VVV kennende zullen ze het presteren om juist daar weer punten tegen te laten liggen. Het is niet te hopen….

 2. Nee realisme heet zoiets.
  Denk je dat Den Bosch zich komende week nog een keer met 7-0 ofzo naar de slachtbank laat leiden? Denk het maar niet.
  Gevaar dat VVV denkt daar ook wel even overheen te lopen is groot en dan weet je hoe dat soort wedstrijden bij vvv maar al te vaak eindigen; vvv krijgt de bal er niet en den bosch graaft zich in om de schade te beperken, komt er 1 keer uit, kassa en vvv kan vervolgens het gaatje niet meer vinden en druipt telleurgesteld af. Zou niet de eerste keer zijn dat een dergelijke ploeg na zo’n zeperd vervolgens van vvv wint.
  Laten we het hopen van niet…. over een weekje weten we meer.

 3. chretien

  Eerst nog maar even genieten van de overwinning. Zojuist de nabeschouwing gezien, mooie en opvallend snelle wedstrijd. Had ook 1-3 kunnen worden. Op naar de volgende wedstrijd. FORZA VVV!

 4. RuiverCity

  Prima overwinning en….. op het juiste moment want de concurrentie is groot.
  VVV mist wel enorm veel kansen. Nu proberen om thuis eens wat meer te laten zien. Den Bosch zal ook gebrand zijn op revanche. Hopelijk gaat dat, net als bij FC Utrecht, moeilijker dan zij verwachten/hopen.

  VVV moet vrijdag vanaf de eerste minuut er op kletsen en ze flink onder druk zetten. Dat is DE manier om zo’n ploeg in een dip te pakken.

 5. Topresultaat!
  De 0-1 viel uit een mooie aanval waarin de nieuwe aankopen een belangrijke rol speelden. Ik heb ook alleen de samenvatting gezien, maar volgens mij speelde Venema ook een prima wedstrijd ondanks dat hij wel had mogen scoren.
  De winst leek wel verdiend, maar ook MVV kreeg de nodige kansen, gelukkig keepte Van der Gouw uitstekend!
  FC Den Bosch heeft gisteren idd. een flinke tik gehad en zal zich wrsch gaan ingraven, maar ze hebben veel geblesseerden en dus aan kwaliteit ingeboet. Ik verwacht geen onderschatting en denk dat m.n. Venema omringd door onze nieuwe snelle vleugelspelers er voor gaat zorgen dat we die wedstrijd gaan winnen!

 6. mats

  Niks van gezien.
  Hebben aardig gespeeld zO te horen.
  Had de overwinning wel verwacht.
  Net als ik dus verwacht dat ze volgende week tegen DB weer knullig gaan verliezen….

 7. chretien

  Ik denk juist dat VVV tegen dit Den Bosch het doelgemiddelde wat kan opvijzelen. Verbetering van de 13-0 zou heel mooi zijn, maar natuurlijk niet reëel… FORZA VVV!

  1. Gerardus

   Dat vraag ik mij dus af. Als je tegen Oss ziet dat ze heel veel kansen missen net als tegen MVV nu ook weer. Het is een wonder dat in beide wedstrijden maar 1 doelpunt is gevallen als je de kansen zag. Het is al helemaal een wonder als je ziet dat ze tegen Heracles slechts 3x op doel hebben geschoten. Dat klinische mist gewoon bij VVV tegen de kleine tegenstanders. Tegen FC Dordrecht had je in de thuiswedstrijd ook gewoon 4 of 5 doelpunten moeten maken en uit bijvoorbeeld ook. Zelfde geldt voor de wedstrijden tegen MVV.

   Maar aan de andere kant, ik had verwacht dit jaar rond plek 15 te staan. Nu sta je doodleuk op een 4e plek met veel attractiever voetbal als de afgelopen jaren en lig je te zeiken dat je niet van clubs als Oss en FC Dordrecht wint omdat je de kansen niet afmaakt. Het kan verkeren in een jaar. Het kan verkeren in slechts een jaar tijd.

 8. supportertje

  Ik heb afgelopen vrijdag een mooie pot voetbal gezien, welke de overwinning heeft opgeleverd. Ze hebben goed gevochten voor de overwinning, en ook dat kleine stukje geluk afgedwongen met hun inzet. Het had ook zo maar 2-2 kunnen zijn. Maar we hebben het met zijn allen goed gevierd, en nog even de ploeg opgewacht. Bijzonder goede sfeer tijdens de wedstrijd en er na. Ook dat mag gezegd worden. En ja, we hadden nog hoger kunnen staan, echter deze vierde plek is al met al uitstekend. Belangrijk dat ze nu thuis de punten pakken tegen Den Bosch, en dat zal niet makkelijk zijn. Maar als ze er weer op dezelfde manier instaan, zou het goed moeten komen.

Leave a Reply