VVV-Venlo

VVV-Venlo verspeelt winst tegen Sparta in laatste minuten

VVV-Venlo heeft gisterenavond met 3-2 verloren van Sparta Rotterdam en dat was echt totaal niet nodig. De Venlonaren hadden zelfs kunnen en misschien wel moeten winnen, maar in de laatste tien minuten verloor het de totale controle met het gevolg dat Sparta drie broodnodige punten wist te behalen tegen onze club.

We wisten van tevoren dat het een lastige pot ging worden en al helemaal als je kijkt hoe we de laatste wedstrijden hebben gespeeld. Na Feyenoord thuis (1-0) wisten we geen wedstrijd meer te winnen en langzamerhand wordt het toch een breetje krap allemaal. Sparta moest volle bak knallen in de wetenschap dat zowel NAC als Roda op dat moment voorstonden. Het beloofde een heet avondje te worden op het Kasteel. Naar VVV gaan is nooit saai.

Bij VVV keerde Seuntjens weer terug op het middenveld na zijn schorsing. Vito van Crooij was geschorst door zijn vijfde gele kaart van het seizoen en dat betekende dat zowel Hunte als Castelen in de basisopstelling mochten beginnen. Het wordt wellicht een beetje oud, maar de eerste 35 minuten wisten we te overleven door Lars Unnerstall. Zelden heb ik een ploeg zo furieus zien starten als Sparta gisterenavond en we hadden daar echt veel moeite mee. Michiel Kramer won veel in de lucht en Verhaar en Mühren stonden constant vrij, waardoor er steeds gevaar kwam.

In de eerste 10 minuten was het billen knijpen. Van Moorsel schoot op de paal, Mühren schoot op de lat, Kramer had een grote kans en wederom Mühren had een schotkans. Dankzij Unnerstall bleven we overeind, maar in dat eerste half uur hadden we vrijwel niets in te brengen. Er was maar een ploeg die echt voor iets aan het knokken was en dat was de thuisploeg. De storm leek na een kwartier iets te zijn gaan liggen, maar in de 18e minuut was het dan helaas toch raak voor de Spartanen. Een strakke combinatie zorgde ervoor dat de bal voor de voeten kwam van Ahannach, die de bal simpel binnenschoot: 1-0. Het zag er voor de Venlose verdediging niet goed uit.

Direct daarna leek VVV het heft weer in handen te nemen en dat was terug te zien in een vlammend schot van Post, dat uiteen spatte op de lat. Helaas geen doelpunt, maar het leek perspectief voor bieden voor de rest van de wedstrijd. Vanaf dit moment ging de wedstrijd eigenlijk over en weer, maar echt overwicht voor VVV bood het niet echt. Net na het half uur kwam Thy nog met een schot, maar dat werd gekraakt, waardoor de achterstand van 1-0 bleef staan.

Na dit half uur volgde een serie van onnavolgbare evenementen. Eerst werd Castelen duidelijk onderuit gehaald, maar floot de scheidsrechter niet voor een penalty, maar in de 40e minuut floot hij wel voor een overtreding binnen de 16. Dat was geen penalty, maar hij voelde zich wellicht schuldig over die eerdere beslissing. Leemans ging achter de bal staan, maar zijn inzet werd gepareerd door Huth. Dit zijn van die momenten die kunnen de wedstrijd maken of breken, maar daarnaast moet er ook bij gezegd worden dat de redding van Huth gewoon prima was.
Drie minuten later was het wel raak. Leemans haalde uit van een meter of 20 en hoewel de bal houdbaar leek, glibberde de bal door de handen van Huth: 1-1.

Met die stand gingen we de rust in en het was duidelijk dat het in de tweede helft een stuk beter moest aan de kant van de Venlonaren. Die tweede helft begon ook goed voor VVV. Seuntjens was heel dichtbij een goal. Thy stifte tegen de paal en de rebound van Hunte. Ja, die schoot voor open goal tegen de verdediger aan. HOE DAN? Even later was het gelukkig wel raak voor VVV. In de 52e minuut schoot Leemans zijn tweede van de avond binnen en bracht hij de Venlose formatie op voorsprong tegen de Spangenaren. Erg lekker was dat! In de minuten daarop volgden moesten we echt de wedstrijd op slot gooien. Seuntjens kreeg een enorme kans, hij deed alles goed maar hij schoot tegen de keeper aan. Ook Castelen liep goed weg van zijn verdedigers, maar zijn lob kon niet echt geclassificeerd worden als een sterke poging. De stand bleef staan op 1-2, weliswaar in het voordeel van de Venlonaren.

Hierna werd Sparta weer sterker, maar zijn frustreerden zichzelf. VVV stond goed te verdedigen in de fase en de afwerking van Sparta liet de wensen over, waardoor Unnerstall heel vaak reddend kon optreden om de voorsprong te consolideren. Maar toen Friday in de ploeg kwam voor Sparta ging alles anders lopen. De ballen bleven te lang hangen in onze 16, Kramer won veel kopduels en legde alles af op Ahannach. Dat zorgde in de 81e minuut voor de gelijkmaker van Mühren: 2-2. Ik had zo’n naar gevoel dat als de 2-2 zou vallen, dat dan ook de 3-2 zou vallen. Al helemaal omdat we zelf de kansen niet wisten af te maken. Iets wat ons al vaker dit seizoen is gebeurd. Dat vermoeden werd een zeer donkere werkelijkheid in de 90e minuut. Het was opnieuw Mühren die VVV pijn wist te doen en in een diepe rouw wist onder te dompelen.

Na drie minuten extra tijd werd er afgefloten voor het einde van de wedstrijd. VVV heeft de wedstrijd verloren tegen Sparta en dat was echt alles behalve nodig. We hebben natuurlijk het team al het hele seizoen geprezen om het goede spel en de behaalde punten. Dat we al ‘veilig’ zijn, maar we moeten ook gewoon kritisch blijven. Het is gewoon niet goed genoeg en de ploegen onder ons blijven punten pakken. Het komt waarschijnlijk niet zover dat we in de problemen komen, maar het wordt nog heel spannend. Met Heerenveen, Ajax, Roda en Utrecht hebben we nog vier hele pittige tegenstanders voor de boeg. Er moet nog even heel hard geknokt worden, want 34 punten zouden wellicht dit seizoen niet genoeg zijn voor directe handhaving.

Volgende week wacht Heerenveen thuis en dan hopelijk een goede prestatie met bijbehorende punten.

Sparta Rotterdam – VVV-Venlo 3-1 (1-1)
Scoreverloop: 18. Ahannach (1-0), 43. Leemans (1-1), 52. Leemans (1-2), 81. Mühren (2-2). 90. Mühren (3-2)
Gele kaarten: Floranus, Fischer (Sparta), Post, Leemans (VVV)
Toeschouwers: 10.139

Opstelling Sparta Rotterdam
Huth, Holst, Fischer, Vriends, Nelom (46. Floranus), v. Moorsel (72. Friday), Mühren, Sanusi, Verhaar (46. Brogno), Kramer en Ahannach.

Opstelling VVV-Venlo
Unnerstall, Rutten (78. Janse), Röseler, Promes, Janssen (34. Labylle), Post, Seuntjens (65. Van Bruggen), Leemans, Castelen, Thy en Hunte.

42 Responses

 1. VVV 4ever

  Eindstand had net zo goed 7-7 kunnen zijn….
  Veel mannelijker verdedigen en veel efficiënter om gaan met de kansen, kans van Hunte en Seuntjens had ik nog met mijn ogen dicht gemaakt!

  Maar geen paniek we waren veilig en blijven veilig …..we houden echt wel minimaal 1 van die 3 clubs onder ons!

  PSV proficiat met het officieuze kampioenschap!

 2. marcel

  Het resultaat viel gisteren tegen. Sparta knokte voor wat het waard was, en had binnen 18 minuten al de knock-out uit kunnen delen. Na rust krijgt VVV genoeg kansen om hetzelfde te doen. Daarna is het alles of nix, er gaat genoeg fout aan beide kanten, en Sparta dwingt het af in de laatste minuten………natuurlijk een tegenvaller.

  maar ik zie bij de voorbeschouwing dat er bij de comments genoeg opmerkingen zijn over dat VVV nog in de problemen komt. Dit is echt bezijdens alle realiteitszin.
  Er zijn nog 4 wedstrijden te gaan:
  Na vandaag zal het probleem 18e plek waarschijnlijk al opgelost zijn. daarna komen plekken 17, die moeten al 4x winnen om VVV voorbij te gaan. Plek 16 heeft een wedstrijd minder nodig maar moet ook 3x winnen (vvv nog steeds niets halen). alles wat daartussen staat moet ook nog eerst voorbij.

  dat betekent kortgezegd: alle teams onder VVV moeten winnen van alle teams tussen plek 4 en 12
  daarbovenop zijn er voor deze groep (iedereen onder VVV), nog 6 onderlinge wedstrijden (dus niet iedereen kan alles winnen), en moeten er ook nog eens 4 wedstrijden gespeeld worden tegen de tradiotionele top3.

  Wel moet VVV er voor waken dat het seizoen niet uitgaat als een nachtkaars. na alle prima prestaties dit jaar, zou dat toch voor een nare nasmaak zorgen.

  1. mats

   Ik zou me nog niet rijk rekenen.
   Roda ruikt bloed en Roda heeft altijd mazzel aan het eind van het seizoen.
   Ik zie VVV geen punten meer pakken.
   Stel dat Roda bij winst op VVV zich veilig kan spelen.
   Dan kan ik je op een blaadje geven wie die wedstrijd wint…. puur op wilskracht, vechtlust etc

   1. marcel

    Het is cijfermatig onmogelijk dat Roda zich tegen VVV veilig speelt. Dat zou betekenen dat tussen VVV en Roda, niemand meer punten pakt (onmogelijk aangezien diverse teams nog tegen elkaar spelen), en als tussen VVV en Roda iedereen alles zou winnen (ook weer onmogelijk dus), is het nog zo dat VVV ze de laatste wedstrijd weer voorbij zou kunnen. Roda heeft al 3 van de 4 wedstrijden een overwinning nodig om VVV voorbij te gaan. Wat betekent dat ze in de laatste speelronde nog altijd ‘niet veilig’ zijn.

   2. marcel

    sorry, dat kan wel, maar niet ten op zichte van VVV. dit betekent dat roda alles moet winnen, en groningen en nac niet meer dan respectievelijk 4 en 3 punten mogen halen.

   3. Klopt maar kijk de stand is momenteel zo

    12. VVV – 34 punten – doelsaldo -10
    13. Willem II – 30 punten – doelsaldo -11
    14, NAC – 30 punten – doelsaldo -17
    15. FC Groningen – 29 punten – doelsaldo -5 (wedstrijd tegoed)
    ——————————————————————-
    16. Roda JC – 26 punten – doelsaldo -28 (MAX PUNTEN 38)
    17. Sparta – 24 punten – doelsaldo -30 (MAX PUNTEN 36)
    18. Twente – 20 punten – doelsaldo -20 (wedstrijd tegoed) (MAX PUNTEN 35)

    Kijk als Twente vandaag verliest of gelijk speelt kunnen zij ons niet meer inhalen. Zij moeten dan ook nog eens alles gaan winnen. Waar we meer naar moeten kijken is natuurlijk Sparta en Roda. Roda moet 8 punten in 4 wedstrijden goed maken. Dat betekent dus dat ze of 3 keer moeten winnen of 2x winnnen en 2x gelijk. Maar dan gaat het doelsaldo nog meespelen. Sparta moet 10 punten goed maken. Zij moeten dus 3 keer winnen en 1 keer gelijkspelen of 4 keer winnen.

    Speelschema Roda:
    Groningen uit
    PSV thuis
    VVV uit
    ADO thuis

    Speelschema Sparta:
    Vitesse uit
    NAC thuis
    Feyenoord uit
    Heracles thuis

    Bij Roda hebben we het zelf in de hand om te winnen van Roda of in ieder geval niet te verliezen, pech is wel een beetje dat PSV volgende week kampioen kan worden. En we weten allemaal kampioenen verliezen meestal de volgende wedstrijd en dat is tegen Roda. Dus daar maak ik me momenteel een piepklein beetje zorgen over.

    Sparta zie ik niet alles meer winnen eerlijk gezegd. Gisteren waren ze niet bijster goed maar waren met vlagen wel gevaarlijk.

    Beste scenario voor ons is dat Twente vandaag verliest en Sparta volgende week verliest. Dan zijn zij eigenlijk uitgespeeld om ons in te halen.

   4. bear664

    Je vergelijkt ons met Sparta èn Roda … realiseer je dat maar één van die twee ons voorbij hoeft om ons tot de Play-Offs te verbannen …
    Pas als Roda volgende week verliest van Groningen ben ik er wat geruster op.
    Ik had gehoopt dat we Roda in de onderlinge confrontatie dieper de grond in zouden duwen; ik zie het nu somberder in …

   5. marcel

    als je het zo bekijkt: er moeten ons 4 teams voorbij. dus niet een van die twee, maar ook nog 3 anderen. ik heb het hierboven al eens omschreven. voldoende onderlinge duels, duels tegen topclubs, en het gegeven dat teams de laatste 4 wedstrijden ineens allemaal optimaal gaan presteren? ook die staan niet voor niets onderaan.

    In elk geval is plek 18 vanaf vandaag officieel niet meer te bereiken. kijken wie we volgende week weer af kunnen strepen. Sparta moet al 4x maximaal punteren. ik vraag me af hoe mensen erbij komen dit realistisch te noemen. Roda moet nog 3x maximaal scoren. (en VVV mag helemaal niets meer halen). En dan nog alles wat er tussen in staat.
    VVV kan zomaar nog zakken, maar of dat onder de noemer spannend of billenknijpen valt… persoonlijk betwijfel ik dat.

    Maar ja, het kan allemaal, maar die teams staan ook niet voor niets onderin. En zo goed is het ook allemaal niet. Roda wint van Nac, maar had er met 6-1 vanaf gemoeten. Roda wint van een totaal uitgeblust Vitesse………

   6. Ievel Knievel

    Het zou mooi zijn als VVV tegen Heerenveen voor een gelijkspel zou knokken en tegen Roda voor winst gaat. Geen garantie, maar het zou mooi zijn als er voor gestreden werd.

    Dan ben je er namelijk (mocht het lukken( en sluit je superpositief af. Wellicht op een plek tussen plek 10 en plek 14!

    Overigens is 15e worden een prestatie van jewelste dus ook ik word erg moe van het nu al een seizoen of 3 aanhoudende onterechte negatieve gezeur van enkelen hier.

    Misschien moeten de reactievelden maar gewoon gesloten worden. Dan worden anderen tenminste niet aangestoken en besmet…. en jezelf dan maar afvragen waarom het stadion niet helemaal gevuld is….Misschien omdat negativisme besmettelijk is, misschien daarom.

   7. Koelie

    Ongekend zwaktebod om reageren onmogelijk te maken. Ga gewoon met elkaar in discussie. Anders kun je de site net zo goed helemaal opdoeken.

   8. Wie maakt het onmogelijk om te reageren dan? Volgens mij is een discussie iets waar men voor- en tegenstanders heeft en waar men op elkaar reageert. De een vindt dit, de ander vindt dat.

  2. Goodie

   Klopt Marcel! Het gevoel zegt dat VVV moet oppassen, het verstand dat het niet meer mis kan gaan. VVV moet alles verliezen en Roda 3 vd 4 wedstrijden winnen waar oa PSV nog tussen zit. Daarbij moeten ook Groningen, Willem2 en Nac ons nog inhalen, lijkt dus een mission impossible.

   1. bear664

    Dat zei het verstand van Ajax twee jaar geleden ook, toen het de laatste wedstrijd tegen De Graafschap moest …

 3. Nard

  Zaterdag as. tegen Heerenveen de beuk erin en gaan voor de winst! Knokken met elkaar, zoals ze het hele seizoen al doen. Met Lennart en Lars als voorbeeld!! En wij, supporters schreeuwen ze naar de overwinning. HUP HUP HUP VVV

 4. aoje

  Veel gereken. Ik hoop dat Vitesse volgende week wint van sparta en dat groningen wint van roda.
  Dat is hopen op anderen. VVV kan gewoon 3 punten pakken tegen heerenveen en dan is het klaar. Na 8 wedstrijden met maar 3 punten mag wel wat verwacht worden. Er wordt gezegd dat Roda voordeel heeft als PSV al kampioen is. Nou…dezelfde dag speelt VVV uit tegen Ajax, en die zullen ook niet meer gemotiveerd zijn als PSV kampioen is. Zoals een bekende voetballer al zei: elk nadeel heb zijn voordeel !!

 5. robvvv

  Ik zie allerlei beschouwingen hierboven die uitgaan van lijfsbehoud. Met de programma’s van de concurrenten heb ik een worst case scenario bekeken en moet tot de conclusie komen dat VVV nog helemaal niet zeker is.. de playofsf kunnen zomaar een feit worden. Ervanuit gaande dat VVV thuis amper heeft gewonnen en nu ook uit punten aan het verspelen is ga ik uit van 4 nederlagen. Ploegen als Groningen, WillemII en NAC kunnen makkelijk minimaal 5 punten halen. (zo niet nog meer). Roda’s programma kan zomaar 8 tot 10 punten opleveren. Sparta theoretisch ook maar dat verwacht ik niet meer.
  DUS: VVV moet nog ff vol aan de bak.Een keer winnen (liefst a.s. zondag al) lost een hoop op.

 6. chretien

  Ik wil niet spreken van laatste strohalm, maar als we de komende wedstrijd van Heerenveen winnen, slaap ik lekkerder. Het zou voor mij betekenen dat we het seizoen uiteindelijk toch nog fantastisch afsluiten. Zo niet, dan resten mij en elke andere VVV fan nog diverse natte onderbroeken tot het einde van het seizoen. Laten we maar niet meer vooruit lopen op het komende seizoen.

 7. peter

  allerlei scenario’s komen hier voorbij. stel roda wint zoveel dan kan het nog dit en dat worden stel sparta kan ons misschien nog voorbij en oei hier en oei daar.

  STEL: vvv wint “gewoon” van Heereveen. Dan zijn we safe.

  dus draai het negatieve om naar het positieve. zaterdag 90 minuten de ploeg steunen, 3 punten pakken en daarna otto wunderbar in limianz.

  vvv= veni vidi vici

 8. De Realist

  Ik ben er niet bang voor dat VVV nog in de playoffs terecht komt. Indien VVV 4 x verliest dan kan het heel misschien nog misgaan. Mocht het toch nog misgaan dan hebben ze het helaas ook verdiend als je thuis tegen Heerenveen en Roda 0 punten pakt. Zaterdag gewoon winnen en we zijn klaar. Ik vind wel dat VVV voor die 12e plek moet gaan nu, meer zit er wrs niet in.

 9. Regio

  Wat een onrealistische berekeningen allemaal… als vvv 3x wint kunnen ze voorronde europees voetbal halen! Als je toch onrealistisch wilt zijn kun je het beter zo bekijken :p

 10. twiggy11

  Even terug komen op Sparta -vvv ik vond de staf ook niet sterk als je met 1-2 voor staat en de tegenstander breng er een spits bij had je toch een verdediger moeten brengen en bv hunte of van castellen eruit moeten halen dan had je nog altijd een punt gehaald (of3)

 11. Wheel

  Het is nog niet gespeeld ! Steijn leeft nog bij gratie van Unnerstall en lijkt tactisch tekort te komen , mist creativiteit, zeker wanneer het er op aan komt en het hem niet lukt een zekere zege in veilige thuishaven te brengen, dit is hem al te vaak gebeurd dit seizoen. Zijn wisselbeleid is discutabel. Voorhoede is zeer zwak en niet creatief, zonder enig rendement, absoluut geen scoringsvermogen aanwezig. Je kunt wel het gelijk aan je kant hebben, maar of je daarmee aan klantenbinding doet is nog maar de vraag.

  1. RuiverCity

   Jij snapt het helemaal Wheel. De anderen kijken alleen met een geel/zwarte bril op. Ja, ik ben ook trots op de prestaties van dit seizoen maar er had nog veel meer ingezeten. Precies zoals Wheel het omschrijft!

   1. chretien

    Wat Steijn kwalijk genomen mag worden is dat hij niet eens heeft geprobeerd met beschikbare spelers te spelen. Kom nu niet aan met argument dat deze reserves niet goed presteerden op de training. Bull shit… bovenal blijft echter dat we een prachtig seizoen in de eredivisie hebben beleefd. Volgend jaar wordt nog beter..

   2. RuiverCity

    VVV speelt vaak de lange bal. Dus moet er iemand met lengte voorin staan. Ik weet niet of Jakobsen een geweldige voetballer is maar hij heeft als enige aanvaller wel lengte. Zet hem dan in de spits en laat Thy daarom heen spelen. Tegen Twente, Groningen en Vitesse had er dan misschien meer in gezeten. Thy werkt zich kapot en is daardoor op het beslissende moment niet scherp genoeg. Maar Steijn houdt maar vast spelers die falen. Dat mag hem verweten worden.

   3. Ievel Knievel

    Je kan net zo goed zeggen dat het vasthouden aan een basisteam de spelers vertrouwen geeft, ze daardoor een hecht collectief zijn dat bereid is keihard voor elkaar te werken (tegenover een niet al te hoog salaris/ loon), dat dit ze zoveel vertrouwen en teamspirit geeft, dat we boven verwachting (en niveau van de selectie) presteren en zodoende ook de nodige punten hebben gepakt. Ik bedoel maar.

 12. expat

  Ongekend spannend geworden weer. Ik houd mijn hart vast. Hopelijk ‘gewoon’ tegen Heerenveen minimaal een punt. Gelukkig spelen de clubs onder ons nogal vaak tegen elkaar: https://teletekst-data.nos.nl/webtekst?p=818-1 . Dus denk dat Roda het wel redt, maar of Groningen het bijvoorbeeld gaat redden?

  Zonde trouwens van Fortuna zeg. We hebben het er weinig over hier natuurlijk, maar ik gun hen het kampioenschap van harte. En ik hoop ook dat Roda erin blijft. Drie Limburgse clubs. Het voelt als de jaren 90.

  1. chretien

   je vergeet MVV, die kunnen zo maar eens voor een verrassing zorgen. Bij na competitie zie je vaker dat of de eredivisie club er in blijft of, waar ik op doel, de laatste periodekampioen. Dus alles kan, 4 Limburgse eredivisie clubs of geen een enkele. wat een mogelijke scenario’s…

 13. Godfried

  Wat een paniek hier!

  Roda wint niet van PSV. Dat betekent dat ze uit bij Groningen, uit bij ons en thuis van Ado moeten winnen. Zie ik niet gebeuren. De drie zeges op NAC, Vitesse en PEC zijn knap, maar niet onlogisch. Visteese en Zwolle verliezen op dit moment van iedereen en ook van NAC kan gewoon gewonnen worden. Kijk maar naar VVV. De komende vier wedstrijden zullen voor Roda echter veel moeilijker worden.

  Sparta mag van de komende vier wedstrijden er geen meer verliezen. Ze spelen tegen Vitesse, NAC, Feyenoord en Heracles. De eerste twee winnen ze misschien wel, maar de laatste twee zie ik ze niet ook winnen.

  Daarnaast heeft Groningen vier punten minder dan VVV. Die moeten nog tegen PSV en Uit tegen Utrecht. die verliezen ze. Blijft staan een overwinning op Excelsior en een wedstrijd tegen Roda. Wanneer ze daar ook nog goede resultaten halen is dat gunstig voor VVV. Winnen van Roda betekent dat Roda VVV niet voorbij gaat. Alleen winnen van Excelsior betekent dat VVV Groningen onder zich laat.

  Echt, VVV mag nog vier keer verliezen. Ze spelen geen nacompetitie.

 14. aoje

  Nou ….Roda kan wel eens verrassen in Groningen en de woensdag er na spelen ze thuis tegen PSV. Als die zondag kampioen worden hebben die woensdag een kater. Ik hoop dat Ajax de landstitel van PSV een weekje kan uitstellen, dan gaat PSV vol tegen Roda. Dat is dan weer gunstig voor VVV. Ik ben nog wat huiverig. VVV haalt maar 3 magere puntjes in 8 wedstrijden en de ploegen onder VVV scheppen de punten flink binnen. 3 punten pakken tegen Heerenveen, dan zijn ze definitief veilig.

 15. Animal

  Wat een paniekvoetbal zeg, VVV doet het geweldig dit seizoen, en ja VVV mist creativiteit om het spel zelf te maken maar als hecht team pakken we de nodige punten. We zijn een promovendus hoeven ook het spel niet te maken En ook in de laatste 4 wedstrijden pakt VVV nog wel een puntje hier en daar. Niks aan de hand en al met al een hoogseizoen!! ( ps ook tegen Sparta was het niet zo slecht het had net zo goed 1-3 kunnen )

 16. Grad

  Alleen bij het slechtse scenario kan VVV nog in de nacompetitie terecht komen. Stein heeft prima gepresteerd met het beschikbare spelersmateriaal. Een punt van kritiek kan men zijn wisselbeleid noemen, zeker nu hij in het interview zegt dat zijn spelers na zoveel wedstrijden op eredivisieniveau eerder vermoeid raken en pijntjes beginnen te voelen. Men kan zich nu afvragen, als hij over het hele seizoen eerder wissels had doorgevoerd en niet pas in het laatste kwartier of vijf minuten, waren dan niet een aantal spelers fitter geweest.

 17. rimpelkop

  Tuurlijk degraderen we niet, dat komt wel goed. Als de Koel zaterdag goed gevuld is en iedereen staat achter onze ploeg, dan winnen we gewoon van Heerenveen. Dus koop allemaal die combikaart en laten we het geweldige seizoen op een sfeer- en succesvolle manier beeindigen. Tot zaterdag..

Leave a Reply