VVV-Venlo vreest voor langdurige blessure Braken, vervanger staat wellicht morgen al op het veld

In de openingswedstrijd tegen NAC Breda maakten zeven spelers hun officiële debuut voor VVV. Eén van hen was de nieuwe spits Sven Braken. Zijn optreden duurde echter niet heel lang: na twaalf minuten moest hij het veld geblesseerd verlaten. Het vooruitzicht voor Braken ziet er niet al te rooskleurig uit; donderdag ondergaat de Maastrichtenaar een kijkoperatie aan zijn meniscus. VVV vreest hierbij voor een langdurige absentie.
Aangezien VVV, buiten Giorgos Giakoumakis, geen spits meer in de selectie heeft, moeten ze opzoek gaan naar een vervanger. En dit willen ze zelfs razendsnel gaan doen. Volgens Dagblad De Limburger hopen ze zelfs dat de vervanger al speelgerechtigd is vóór morgen, dan staat namelijk de wedstrijd tegen TOP Oss op het programma.
Dit lijkt op het eerste oog wat kort dag te zijn, maar we laten ons graag verrassen!

10 Responses

 1. clubman

  Waarom lijkt jou dat Van Dijk dat kan? Deze jongen heeft nog op geen enkele positie kunnen overtuigen. Opportunisme kent hier geen grenzen.
  Waarom krijgt Bastiaens niet het vertrouwen? Scoorde vorig seizoen in de beker en speelde afgelopen zondag zeker niet onverdienstelijk. Maar hij moet wel even de kans krijgen. Hij heeft al meerdere malen laten zien dat hij het kan.

 2. jurgen

  Wat een pech voor VVV, heb je in principe maar 1 echte spits, kun je er maar 12 minuten van genieten. Ik neem aan dat VVV achter de schermen al bezig was met deze jongen, het voorval van afgelopen zondag, heeft alles in een stroomversnelling gebracht. Braken zullen we mogelijk pas na de winterstop weer terugzien, dat is wel zuur. Mocht de nieuwe spits, uit het netwerk van Van Hintum komen, kunnen we rond de kerst de balans opmaken, of hij van toegevoegde waarde is. Het lijkt mij, dat Jos ook een behoorlijk netwerk in Duitsland heeft, alleen kan VVV deze salariskosten betalen ? We gaat ut zien, mocht onze Griekse vriend verkocht worden, ziet de wereld er voor VVV waarschijnlijk toch net iets anders uit. 3 punten in Oss zal de groep goed doen, als de inzet er is, moet het mogelijk zijn.

 3. Zo scoorde Stan van Dijck met een geweldige vrije trap vanaf een meter of 20 tegen Venray. Hij had alleen de pech dat die wedstrijd niet op televisie uitgezonden werd. Groot, sterk, een prima trap en hij kan nog goed koppen ook. Daarom denk ik dat hij dat kan.

  Van Dijck heeft weinig gespeeld en dus nog niet veel laten zien verder inderdaad, maar de invalbeurten van Bastiaans bij Helmond Sport waren ook niet bepaald indrukwekkend te noemen.

  Guus Hupperts speelt tegenwoordig trouwens als rechtsback… over opportunisme gesproken.

  1. clubman

   Venray… dat is niet echt de tegenstander waartegen je het moet laten zien hé… zegt vrij weinig denk ik.
   En hoe waren de invalbeurten van Van Dijck bij Roda?
   Hij is gewoon geen spits en dat is niet erg. Gelukkig ben jij niet de trainer.
   En Sorga moet het gaan doen lees ik net dus deze discussie kunnen we wat dat betreft afsluiten.

 4. jurgen

  Is lees dat een zekere Erik Sorga de beoogde vervanger van Braken moet worden, hij zou 8 keer in het nationale team gespeeld hebben, 22 jaar.
  We gaan het mogelijk meemaken.

 5. SneltreinMusa

  Sorga ja, naam kende ik al door zijn goede jaren in Estland, belangstelling van meerdere grote clubs maar koos voor DC United, MLS tot nu toe weinig succes, denk dat dit wel eens een hele leuke speler kan gaan worden voor ons

 6. aoje

  Giako -verkoop laat wel erg lang op zich wachten en bij de Baseldeal is het ook windstil.
  Zet onze griekse goalgetter maar in het veld. Hem in een glazen kast bewaren lijkt me alleen een optie als er een transfer komt. De kans op een vette transfer lijkt steeds kleiner te worden.

Leave a Reply